Hilarische video! Publiek Jensen maakt gehakt van racismeroeper Peter R. de Vries

Een flinke aanvaring had professionele talkshowgast Peter R. de Vries gisteren bij Jensen, waar de linkse agitator het op een gegeven moment aan de stok kreeg met mensen uit het publiek die inmiddels wel genoeg voor racisten waren uitgemaakt door de ooit gevierde misdaadverslaggever.

Een beetje talkshowhost doet aan diversiteit en nodigt dus niet alleen de gasten uit waar hij het mee eens is. Anders dan bij Pauw zijn er bij Jensen naast Thierry Baudet, Martin Bosma, Wierd Duk en Nigel Farage dus ook de welbekende linkse talking heads te zien. En niemand is uiteraard meer links talking head dan Peter R. de Vries. En het moet gezegd worden: toch sportief dat de in een linkse activist omgeturnde misdaadsverslaggever ook de kans pakt eens voor een ‘vijandig publiek’ te zitten. Want ja, preken voor eigen parochie is wel zo gemakkelijk.

Maar ja. Dan zit je daar eindelijk in het rechtse hol van de Jensen-leeuw, en dan zijn die politieke meningsverschillen ineens allemaal niet zo intens grappig meer. Dus als leden uit het publiek – die niet meedoen in het debat – dingen roepen, dan ga je daar weer op de typische verbeten Peter R.-manier mee om. Dat bestaat in dit geval uit “Wat zeg jij daar?!!?” roepen tegen mensen zonder microfoon en helemaal geïrriteerd als niet iedereen op de hele wereld vindt dat de vluchtelingen op Lesbos níét allemaal naar Nederland zouden moeten komen.

Good ol‘ Jensen weet de boel natuurlijk te sussen, want de man is al een tijdje op televisie, maar om in de woorden van Peter R. te blijven: het zegt me toch een heleboel. Over wat voor opvliegerig mannetje hij is, in dit geval.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. IJsbrand Koudvuur

  Haha! Petertje, Petertje toch…

  …wat laat jij jezelf kennen.

  🙂

 2. struisvogelpolitiek

  Je moet gewoon luisteren wat ik zelf zeg. Eigenlijk zegt hij niets, althans in dit fragment.

  1. van Urk

   Inderdaad. Wat zegt hij nou.. behalve dat Nederland niet gastvrij is. Kom op zeg. Het is hier komen en gaan van buitenlandse gasten uit de hele wereld, zelfs als zij hier niet uitgenodigd zijn mogen ze hier zelfs een woning kraken.

   1. struisvogelpolitiek

    @van Urk
    Juist. +++

  2. Top

   Zoek die lafaard maar eens op op youtube en dan het stukje dat hij moet vluchten voor een van zijn voormalige onderwereld vriendjes. ik ROFLOL voor een uur.

 3. Paaldanseres

  Heerlijk dit. Je ziet het aan alles. Zijn houding, zijn humeur, zijn zuur gezicht… zijn alles. Kijk Petertje… dit is nou hoe ‘rechtse’ gasten zich voelen in ‘linkse’ talkshows. Dat heb je dan nu zelf ook es ondervonden.

  1. tomygun

   Paaldanseres , rechts ? dat zie ik niet zo ik zie Nederlanders
   die opkomen voor het geen er opgebouwd is en hun toekomst is
   die laten dus niet hun kaas van het brood eeten door de import .
   Niets mis mee dit is hetzelfde als de dieren wereld als ik het
   gevangen heb blijf jij er van af zo niet , maak je dan maar klaar voor
   een gevecht op leven en dood .

 4. fockingworst

  Peter r de vries het zuurdesem van de tv de @ernst van de reaguurders.

  1. Siemien

   @FW dat is een understatement..

  2. chrism

   Hij is P.R. de Vries onze Qernst Quispel 🙂

 5. TD

  Dat is een mediageile arrogante narcist,wilde notabene ooit in de politiek,toch?
  Hij voldeed niet aan de basiseisen “mens sana in corpore sano” dat mens sana zat niet goed!

  Baudet heef die test goed doorstaan,mens sana had hij al bewezen dmv argumentatie
  en dat corpore sano moest nog even,daarom die foto van zichzelf in adamskostuum.

 6. Ernst Quispel

  Ik vind ‘racismeroeper’ net zo’n fraai neologisme als ‘blokkeerfriezen’.

  1. Siemien

   Waar jij kan miezerig mannetje gebruik jij het woord “blokkeerFriezen” om even je puntje te drukken.
   Misselijkmakend ben je natuurlijk en dit is je voeding 13 uur per dag 24/7

  2. fockingworst

   @ernst MAG ook hier iets van vinden.

  3. Top

   Tik,tak,tik,tak. De zeis wordt geslepen!

  4. Vliegenvanger

   Daar is ie weer, wat een vent die EQ Roeptoeter.

 7. DennisEijs

  En, we hoeven ook niet zo gastvrij te zijn.
  Waarom zouden we dat.moeten? En als die gasten zich misdragen, zeiken en verwachten dat alles maar kan, als ze maar racisme roepen, dan moet je niet raar opkijken als we dan wel eens genoeg kunnen krijgen van zulke gasten. We hebben hier een cultuur, en we kijken in hoeverre jullie cultuur erin past, maar je moet niet verwachten dat ee zover gaan dat we op jullie cultuur gaan lijken. Daarvoor moet je nasr elders, waar die cultuur dominant is.
  Maar Peter aiR de Vries vindt dat wij ons moetrn inpassen in die andere culturen, en faar pasden velen voor, en terecht.
  Dus we zijn gastvrij, maar we pikken niet alles.
  Trouwens, niet gastvrij zijn, maakt je nog geen racist. Dat ook nog eens, menerr aiR de Vries. En dat insinueren is te walgelijk voor woorden, maar dat past geheel bij uw persoonlijkheid. )O+->

  1. van Urk

   Peter R de Vries is zo gastvrij dat hij voor morgen enkele leden van het publiek heeft uitgenodigd.

 8. victus

  Geen stoerdoenerij en het hoogste woord op het Leidseplein tussen zijn RTL boulevard babygirls in maar effe een koude douche.

 9. Troelstra

  Er beginnen steeds meer haarscheurtjes te komen in het moraal claimen van Peter Air… En die wilde eens nog de politiek in, maar koos ervoor om van de zijlijn te blijven schreeuwen. We weten het allemaal: Holle vaten schreeuwen het hardst. Van een gewaardeerd misdaadjournalist zonk Peter Air af tot een zielige linkse moraalclaimer.

 10. C.A.Barstow

  Een typische linkse reactie van de heer de Vries, eigenlijk is het wel jammer hij doet tenslotte uitstekend werk voor ons allemaal, laat hij zich vooral verre houden van politiek en dergelijke.

 11. fusilier

  Wat een betweterig stemmetje, van deze oelewapper om te zeggen dat Nederland niet gastvrij is, zet wel even al die mensen voor schut die dag en nacht in touw zijn voor de echte oorlog vluchtelingen waaronder ook de CHRISTENEN.

  1. Lugar

   Peter de Vries is ook gewoon een loonslaaf van zijn linkse brein.

  2. Lugar

   Gewoon racisme roepen, niets nieuws onder de zon. Dagelijkse kost op de dagelijkse standaard.

 12. janszm

  Veel Nederlanders zijn realisten, zij laten ook veel over zich heen glijden.
  Tolerant? Veelal wel, tegenover mensen die de tolerantie verdienen.
  Intolerant? Ik hoop dat dat ook zo langzamerhand indaalt. Geen tolerantie tegen intoleranten.
  Gastvrij? Wij kijken de kat uit de boom. Tegen hem/haar wel, die ander niet. Wij kunnen en willen niet gastvrij zijn voor de hele wereld. Mensen die vinden dat gastvrijheid voor iedereen geldt, hebben linkse genen en mogen ook nooit regeren. Zij kunnen geen beleid maken dat goed is voor een volk. Zij doen aan verwoesting, maar komen er zelf heel goed uit. L.l.r.v.

  1. Lugar

   @Janszm: Gastvrij? Wat heeft dat te maken met een verplicht quotum aan tienduizenden asielzoekers die hier komen meevreten van onze sociale voorzieningen en gebruik maakt van ons gratis geld zonder daar een noemenswaardige tegenprestatie voor te leveren?

 13. lIN-T

  Hij is nog steeds zuur omdat zijn politieke ambities compleet zijn gefaald.
  Daarom haat hij nu Nederlanders, eigenlijk is hij dus zelf de racist.

  1. Lugar

   @llN-T: Ik vind het wel een boze man, inderdaad.

 14. slayer

  peter rrrrrr heeft wel een punt ,we zijn niet meer zo gastvrij . maar dat krijg je als gasten op de tafel waar ze van eten blijven schijten.

 15. Heras

  Volgens mij zijn, wij, Nederlanders te gastvrij geweest, en zitten wij nu met de problemen. Daarom snap ik die opmerking van Peter niet. Peter zal waarschijnlijk zijn redenering baseren op het feit dat nu een grote groep mensen roepen om meer leiderschap omtrent het behoud van de Nederlandse cultuur. En dat werd ook eens tijd zeg.

 16. Vliegenvanger

  Petertje is een vervelend manneke aan het worden. Hij weet het altijd beter, snap niet dat ze hem een podium geven op RTL.
  Het is een grote sensatie zoeker, en staat graag in de belangstelling.

  1. Lugar

   “(…) snap niet dat ze hem een podium geven op RTL.”

   Kijkcijfers? Om eenzelfde soort reden worden hier figuren toegelaten die worden bestempeld als zuurdesem voor iedere discussie.

   1. Arie B

    Ik denk dat die zuurdesems een sterk verlangen voelen om stelselmatig vernederd en gekleineerd te worden. Waarschijnlijk hebben ze ook een kelder thuis..

    1. Lugar

     Dat zal het zijn…

 17. Gerlos

  Droevig gesteld met die bedweter Peter R De Vries zoals te zien in bij het programma van Jensen. Maar wel zijn 2500 euro opgehaald met dat domme geleuter van hem

 18. Lex

  Weet je wat Peter R. de Vries Vries moet doen! lekker bij dat clubje “Bij1” van Sylvana Simons gaan zitten dan word hij op zijn wenken bediend.

  Go en ik vond vroeger zijn misdaad opsporing uitzendingen jaren 80 en 90 zo goed.

  Het is nu een 1e klas kwal van het ergste soort.

  Wat is de overeenkomst tussen Peter R. de Vries en Sylvana Simons, ze zijn beide uitgekotst door het Nederlandse volk maar willen dit door hun ego en arrogantie niet inzien.

  Wat een vreselijke mensen.

 19. Arie B

  Peterrrrrde Vries is een narcist pur sang. Blijkbaar scoort het in borrelprogramaatjes van RTL Boulevard, DWDD, Pauw e.d. want die zuurpruim schijnt er vaak zn zakken te vullen met een beetje zuur kijken en poep te praten.

 20. Ome Wim

  Dat akelige ventje van een Peter RRRRRRR de Vries heb ik nog nooit zien lachen, waarschijnlijk is hij bang dat dan die afgezakte mondhoeken van hem uitscheuren.

 21. Ome Wim

  Het enige leuke wat ik ooit in een programma van Peter RRRRRR de vries heb gezien is hoe hij jaren geleden op een woonwagen kamp een flinke schop onder die arrogante kont van hem kreeg, van een vrouw.

 22. Lay down your souls to the gods rock and roll

  Messcherp geredeneerd van Urk. Peter R de Vries heeft dan wel een bloed hekel aan Geert wilders. In feite doet Peter precies het zelfde : opvallen en aandacht trekken. En Nederland is een gastvrij land zeker nadat Jean Claude Rutte het Marrakesh pact heeft getekend. Met dat ‘verdrag’ hebben niet alleen legale migranten rechten, maar ook illegalen hebben rechten in het overbevolkte Nederland. Dus dat linkse geseik dat Nederland niet gastvrij is, is BULLSHIT!!!!!!. Overigens opmerkelijk dat DDS aandacht besteedt aan Peter R de Vries. Links laten liggen, en negeren. Ook die linkse borrelpraat programma’s waar meneer ook altijd aanschuift : Pauw, Jinek, de wereld seikt door RTL late Night en RTL Bullshit gewoon niet naar kijken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.