Hufterige haatimam Hafs: ‘Wierd Duk zou in ’40-’45 voor Duitsers werken en joodse onderduikers verraden!’

Kritische journalisten vergelijken met SS’ers: tegenwoordig heel erg normaal in Nederland. Zeker als je zelf haatimam van beroep bent en klaarblijkelijk geen idee hebt wat hypocrisie is of hoe het eruitziet.

Volgens haatimam Abou Hafs – bekend van de oproep om aan Nederlandse moslims om spoor- en snelwegen te blokkeren om dit land te dwingen een knieval te maken voor de radicale islam – werkt er bij de grootste krant van dit land een heuse nazi. Zijn naam is Wierd Duk (het zal weer eens niet, hè), en als hij had geleefd tussen 1940 en 1945, dan was hij nu druk bezig met Joden vermoorden. Oh, en nog even een obligaat grapje erbij dat De Telegraaf fout was in de oorlog. Hihi, is leuk:

“Als Wierd Duk in 40-45 had geleefd zou hij voor de Duitser werken, joodse onderduikers verraden en voor de Telegraaf schrijven…. Oh dat laatste doet hij nu ook.”

Kritisch zijn over massa-immigratie is niet hetzelfde als een nazi zijn. Sowieso is het natuurlijk raar als moslim-extremisten het woord ‘nazi’ als scheldwoord gaan gebruiken, daar dit hetzelfde kamp is waar geregeld valt te horen dat ‘Hitler zijn karwei had moeten afmaken’ en de Holocaust helemaal niet gebeurd was. Als je de joden ermee kan pesten, dan is de Tweede Wereldoorlog ineens een fijne periode. Maar kan je er mensen mee aanpakken die kritisch zijn op de islamisering van Nederland, nou, dan waren die nazi’s ook heus geen lieverdjes hoor.

Terug naar Wierd Duk, die deze bizarre bullshit uiteraard niet pikt. Maar voor haatimam Hafs staat de boodschap vast: Duk is een nazi, en daarmee uit. Stoere jongen:

“He Duk dat was een oprechte tweet. Omdat zoveel Nederlanders collaboreerden met de Duitser vroeg ik me af: als het nu zou zijn, wie zouden dan tot die categorie behoren. Na een zorgvuldige afweging kwam ik uit op Duk..”

En Abou Hafs kan het weten, want hij heeft veel kennis van genocideplegers. Sterker nog: hij heeft er zelf nog voor gewerkt – Hafs heeft z’n uiterste best gedaan om zoveel mogelijk Nederlandse jongeren naar de jihad in Syrië te sturen. Dat als iemand een autoriteit is op het gebied van minderheden verraden, dan is dat zeker Abou Hafs. Inshallah!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

70 reacties

 1. marco1

  Abou gafs nooit van gehoord maar lijkt me niet belangrijk genieg om te weten wat en hoe hij over iemand denkt.

 2. P.Sisterons

  Abou Hafs? Die geitenneuker heeft niets te zoeken in Nederland.

 3. Floris

  Deze hersenloze haatbaard heeft waarschijnlijk nog nooit iets van Duk gelezen, laat staan dat hij het begrepen heeft.

  Maar wat hij nog net wel snapt is dit: als ik meehuil met de linkse wolven in het bos zit ik altijd goed.

 4. Sibvach

  De hypocrisie van deze jodenhater is stuitend.

  Elke dag droomt hij over het Jodendom uitroeien. Elke seconde van de dag 24/7 zou hij een jood verraden als hij de kans had.

  Er komt een tijd dat deze meneer noodgedwongen moet verhuizen uit Nederland.

  1. marco1

   Dat klinkt als een mooie tijd.

   1. Aytas

    Waarom? Heb jij zin in een tijd dat mensen worden gedeporteerd?

    1. marco1

     Ja hoor dit soort mensen mogen wat mij betreft retour afzender. Preventief ruimen mag ook. Racistisch he?

     1. sonar

      Marco 1 je hebt 100% gelijk ,er zijn hier ook nog wel vele die retour kunnen,wat een verademing zou zijn.

    2. Adriaan

     Geen mensen @Aytas, maar foute moslims zou geen kwaad kunnen. En onder fout versta ik de IS-club en aanverwanten.

    3. Siemien

     Aytas vind natuurlijk dat deze man het vredelievend brengt natuurlijk, sterker nog, waar bemoeit deze islamiet (dus geen moslim) zich mee laat hij lekker opflikkeren naar Marokko…

   2. Mart

    Helaas zal deze ”verlichter” een blijver zijn…..voor al als die lange grijnzend gaat tekenen daar in Marakesh.

  2. Aytas

   Je zou je eens in de opmars van de nazi’s in Frankrijk moeten verdiepen, hoe die islamitische begraafplaatsen daar komen met al die gesneuvelde Marokkanen en algarijnen. Ook zou je je eens in Tunesië moeten verdiepen en de bereidheid van de moslim bevolking joden te helpen. Ook zou je je eens moeten verdiepen in de zeer grote medewerking die de Duitsers in Nederland kregen, zelfs de Duitse soldaten waren verbaast.

   Heb jij de basisschool wel afgemaakt?

   1. Siemien

    Wat is nu je punt precies?
    Wat wil je nu eigenlijk echt zeggen?, dat moslims zo goed waren en Nederlanders slecht?
    De islam is een gevaar voor de joden, sterker nog, de islam is een gevaar voor de mensheid het is satanisch en demonisch tegelijkertijd, er zit niets goed in de islam…

   2. Baaz

    “Heb jij de basisschool wel afgemaakt?”

    Beetje denigreren, juf?

    1. Floris

     Dit juffie heeft het zéér hoog in de bol, maar stelt niets voor.

     # Dunning-Kruger.

     1. Baaz

      Kun een zus van meneer Quispel zijn.

     2. Aytas

      Waarom stel ik niets voor? Klopt mijn reactie inhoudelijk niet?

     3. Baaz

      Zo dat zijn twee vragen…

   3. marco1

    En wat hebben die verder met haboep haps te maken. Vraag me verder ook af wat de basisschool opmerking voor nut had. Iig dat ik je verder niet meer serieus neem of nog enige reactie van je zal lezen. Een prettig l even gewenst aa je satya.

   4. bifbof

    Maar al te vaak wordt vergeten dat zij ons bevrijd hebben . Zo goed mijnheer Aytas ?

   5. Roughwood

    Over nazi’s gesproken: hier hangt normaliter het linkse deugvolk ergerlijk de taalnazi uit. Maar gezien uw onvervalste ‘Jesse Klavertje’ kan ik dit inkoppertje natuurlijk niet laten schieten. U moet uzelf eens verdiepen in de Nederlandse taal! Heeft u de basisschool wel afgemaakt?

   6. Troelstra

    Ik heb me in Marocchinate verdiept. Heb jij daar wel eens van gehoord?

    1. Troelstra

     Marocchinate

     Marocchinate is een Italiaans synoniem voor massa-verkrachting. Vrij vertaald betekent deze term “gemarokkaniseerde vrouw” en verwijst naar de massaverkrachtingen door Marokkaanse soldaten na afloop van de slag om Monte Cassino.

     Achtergrond

     De Goumiers waren Marokkaanse troepen die deel uitmaakten van het Frans Koloniale leger. In mei 1944 werden deze eenheden als hulptroepen ingezet tegen de Duitse troepen tijdens de slag om Monte Cassino. Op 18 mei 1944 werd door de Geallieerden een doorbraak geforceerd bij Monte Cassino. Die nacht zwermden duizenden Goumiers en andere koloniale troepen uit over de omringende heuvels. Moordend en verkrachtend trokken de soldaten van dorp naar dorp. Mannen die hun dochters en vrouwen probeerden te verdedigen werden ter plaatse doodgeschoten. Meer dan 2000 vrouwen in de leeftijd van 11 tot 86 werden vaak meermalen verkracht.

     Vandaag de dag staat in Castro dei Volsci het monument “Mamma Ciociara” ter nagedachtenis aan deze oorlogsmisdaad. In 1960 ontving Sophia Loren een Oscar voor haar rol in de film La ciociara, die is gebaseerd op deze gebeurtenissen.

 5. Gerlos

  Hieruit blijkt maar weer dat het islamitische geloof een achterlijk geloof is haatimam Hafs.

 6. Aytas

  Extreem rechts en salafisme delen veel.

  Duk is zeker twijfelachtig. Hij is zeer eenzijdig en lijkt op een propagandist, hij is geen niemoller die je rustig tot extreem rechts kunt bestempelen. Ik vind het vergelijken van mensen met nazi’s per defenitie onsmakelijk.

  ‘ Oh, en nog even een obligaat grapje erbij dat De Telegraaf fout was in de oorlog.’

  Dat je onder zware druk meewerkt aan antisemitisme pleit je natuurlijk ook niet per definitie vrij, je had weg kunnen lopen. De rol van de telegraaf is nu ook niet objectief maar welke wel. Ik beschouw de telegraaf als oud papier en de’ journalisten ‘ als aandacht geile sletjes, duk heeft een verdienmodel en een te groot ego.

  1. Siemien

   “Ik vind het vergelijken van mensen met nazi’s per defenitie onsmakelijk.”

   Je zegt soms nog wel eens wat goeds

  2. Floris

   “Ik beschouw de telegraaf als oud papier en de’ journalisten ‘ als aandacht geile sletjes, duk heeft een verdienmodel en een te groot ego.”
   ——————————————————————————–
   Zei het aandachtsgeile sletje met een te groot ego.

   1. Baaz

    Hoe zegt Top dat ook alweer? Met een te strak hoofddoekje?

    1. Floris

     Misschien zit dat hoofddoekje er alleen in figuurlijke zin.

     De mal waarin ze is opgegroeid heeft geresulteerd in een rooskleurig beeld van de islam (had Obama om dezelfde reden) en verder heeft ze een Afrika-obsessie en diepe haat tegen het westen.

     Zulke figuren moeten als de donder naar Afrika afreizen en proberen het daar op te bouwen.

     Wat natuurlijk nooit zal lukken want alles wat daar al duizenden jaren mis gaat ligt enkel en alleen aan de Afrikanen zelf.

     1. Baaz

      Goed idee, hang maar aan de waslijn.

     2. Aytas

      Doe eens een vent na, die nemen verantwoording.

      Kennis heb je ook niet, duizenden jaren gaat het mis in Afrika? In het westen gaat het goed, genocide op genocide, totaal niet in staat eigen broek op te houden. Echt dom rechts op parade.

     3. Sibvach

      Vertel nog eens dat verhaaltje over kapitaalvlucht, Aytas?

      Pak ik er even een pilsje bij.

     4. Baaz

      1 thee zonder suiker a.u.b. Het liefst Earl Grey.

     5. Floris

      Het westen is volgens de verwarde en diep gefrustreerde Aytas niet in staat z’n eigen broek op te houden.

      Kan het nog stupider?

      En dan verwacht dit trieste mokkel nog dat men serieus met haar in debat gaat.

  3. Meriadoc Brandebok

   Dat ziet u goed, Aytas, Duk is geen objectieve verslaggever. Pak ‘m beet negenenegentig procent van de artikelen die hij voor de Telegraaf schrijft, een krant die overigens ook een column van De Winter heeft, betreft de islam en migratie. Op Twitter prijst hij rechtse regeringsleiders.

   In het kwaadste geval propaganda, in het minste geval partijdige verlaggeving.

   1. Baaz

    “Duk is geen objectieve verslaggever.”

    Het mooi is dat artikel 7 van de Nederlandse Grondwet ook voor jou geldt.

    1. Meriadoc Brandebok

     Dat ben ik met u eens.

     1. Sibvach

      Hij is denk ik te objectief voor jou, Brandebok. Dat is wat anders.

     2. Meriadoc Brandebok

      Wat u denkt klopt niet.

   2. Floris

    De trol en provocateur Guus Brandhout laat zich slaafs voor het linkse demoniseringskarrretje spannen.

    Islam en immigratie zijn HET grote probleem van deze tijd. Zonder die twee zou het hier veel beter gaan.

    Dus logisch dat Duk en De Winter daar veel aandacht aan besteden. Dit zijn echte patriotten in tegenstelling tot weekdier Guus en z’n medetrollen.

    1. Meriadoc Brandebok

     Volgens de rechtse trol en huisprovocateur Floris en islamkritisch populistisch rechts is de islam het grootste probleem.

     De Telegraaf is een rechtse krant en Duk is een pijnlijk subjectieve rechtse verslaggever.

     1. Siemien

      @Floris onze warme pleitbezorger van de islam en occult fantasietje roert ook even zijn mondje

     2. Baaz

      “(…) Duk is een pijnlijk subjectieve rechtse verslaggever.”

      Jij hebt natuurlijk ook gewoon recht op jouw mening, gelukkig verschillen die meningen.

     3. Sibvach

      Deze pijnlijke subjectieve rechtse verslaggever liegt niet toch? Of doet hij dat ook nog?

     4. Meriadoc Brandebok

      Nee.

    2. Floris

     Ja heer Brandhout, islam en wat er allemaal omheen hangt (en dat strekt zich zelfs uit tot de gecorrumpeerde VN en de immigratiegeile EU) is sinds de val van het communisme de grootste bedreiging voor de beschaving.

     Dat jij dat niet snapt verbaast mij allang niet meer.

     Jij snapt wel meer niet.

     Helaas ben je in het gezelschap van een generatie muisgrijze politici die net als jij compleet de weg kwijt zijn.

     1. Meriadoc Brandebok

      Radicale moslims, radicalisering en terreur zijn het probleem alsook de migranten- en vluchtelingenstroom.

     2. Baaz

      Dat dan weer wel natuurlijk.

   3. Arie B

    Noem me 1 onpartijdige krant. Ik ken ze niet. Ik ken wel veel (s)linkse kranten.

    1. Meriadoc Brandebok

     Ik ken ze ook niet, Arie.

 7. Svetlana

  Dat is geen kwestie van twijfel, sterker nog ik weet dit helemaal zeker.

 8. P.Sisterons

  Aytas zit op onze kosten met mobieltje + abo in Afrika. Ze is pas gelukkig als álle niknokkers een gouden polshorloge hebben.

 9. P.Sisterons

  Aytas heeft de basisschool niet afgemaakt. Niet in Nederland tenminste anders zou ze hebben geschreven: “verbaasd”.

 10. Arie B

  Dit lieverdje is destijds een keer in een uitzending bij de NPO geweest (met een aantal kompanen). Ze gingen evangeliseren in Urk. Van dat rijtje ‘sympathieke’ moslims (zo werden ze echt geportretteerd) heeft trouwens al een groot deel inmiddels celstraffen erop zitten voor IS-reizen, bedreigingen, etc.

 11. C.A.Barstow

  Dus zo’n haatbaard maakt zich druk om Joodse onderduikers?
  waarom worden dit soort figuren niet linea recta naar de woestijn terug gestuurd?
  misschien een veel te ver doorgeschoten democratie of zou het toch weer dat linkse gif zijn wat ons hele land aan het verpesten is?

 12. Heras

  Wat moeten wij toch met dat gif in Nederland. De koran staat vol met kwetsende en beledigende soera’s over iedereen. Dat verklaart het gedrag van deze man. En maar liegen en verdeeldheid zaaien.

 13. Farao

  Een blokkeermoslim! Wie zei er dat de integratie niet geslaagd is?

 14. Pescador

  Waarom mogen haatimans nog steeds in nederland verblijven?

 15. Freba

  Je zou het bijna jammer vinden dat het Derde Rijk niet is “doorgegaan”. Hadden we in ieder geval geen last gehad van ALLE “Besnedenen der Aarde”.

  1. Meriadoc Brandebok

   Wat een walgelijke reactie is dit, Freba.

   Maar goed, jij hebt ook recht op een mening.

   1. Baaz

    Jij begint het ook al te snappen Brandebok, maar als je islamgrappen maakt zet je wel je leven op het spel. 2 november 2004.

    1. Meriadoc Brandebok

     De cartoonwedstrijd leidde slechts tot gewelddadige reacties in Pakistan. Wat zegt ons dat?

     1. Baaz

      Dat de islamisering ook buiten Nederland in volle gang is en dat het maken van islamgrappen, het uiten van een mening via een cartoon, levensgevaarlijk is.

     2. Troelstra

      Wat dat ons zegt? Waar je Islam hebt, heb je ellende.

  2. IJsbrand Koudvuur

   @Freba,

   “…Hadden we in ieder geval geen last gehad van ALLE “Besnedenen der Aarde…”

   Dat is zeker waar.. 🙂

  3. Troelstra

   Voor die besnedene de Groot Moefti ging in het Derde Rijk dan weer de rode loper uit.

 16. poldi

  Weer zo’n islam wangedrocht die het land met een flinke trap moeten worden uitsgeschopt.

 17. Silvana Simons

  Waar rook, is is vuur

 18. Jantje

  De islam is nog veel slechter dan het Nazisme.

 19. Troelstra

  Wegkijken heeft geen zin: antisemitisme hoort bij de islam

  Het meevoeren van borden met hakenkruizen bij een demonstratie tegen Israël schokt beschaafd Nederland. Maar dit openlijk vertoon van antisemitisme is een voorspelbaar gevolg van de massale immigratie van moslims.

  Hoe ver mag je gaan bij het voorkomen van het uitdragen van stuitende denkbeelden en sentimenten? Dat is de vraag waarmee Jozias van Aartsen (VVD) zichtbaar worstelt.

  De Haagse burgemeester werd zaterdag geconfronteerd met anti-Israël-demonstranten die borden met hakenkruizen meevoerden. Nieuwsrubrieken kozen ervoor ze buiten beeld te laten, maar daarmee verdwijnt het probleem natuurlijk niet.

  Apen
  Dit probleem is dat een afkeer van het beleid van Israël bij veel immigranten gekoppeld is aan een afkeer van Joden.

  Het is een diepgewortelde afkeer met een eeuwenlange traditie en een religieuze legitimatie. De Koran spreekt over Joden als ‘apen en zwijnen’.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.