Incestueuze NPO-bende: directeur “rechts” WNL prijst hardlinkse Paul Witteman en wil straat naar hem vernoemen

De NPO, zo wil menig politicus en mediamaker ons laten geloven, is een wereld van pluriformiteit. Aan de hand van de verzuiling van de twintigste eeuw heeft iedere bevolkingsgroep in Nederland z’n eigen omroep. Wat een feest! Alleen: het slaat natuurlijk nergens meer op. Ze zijn allemaal eenheidsworst geworden. Zelfs PowNed is helemaal meegegaan in dit geldrondpompcircus. Het is anno 2018 zelfs allemaal zó hetzelfde, dat je als directeur van WNL zelfs de meest linkse VARA-journalisten de hemel in prijst.

Wie nog had gehoopt dat WNL na al die jaren eindelijk eens dat beloofde rechtse geluid ging laten horen in Hilversum komt nu écht bedrogen uit. Want WNL is in razend tempo opgegaan in het bestaande discours van hardlinkse, een beetje linkse en we-doen-alsof-we-neutraal-zijn-maar-we-stemmen-allemaal-PvdA-linkse mediamakers.

Wat, u denkt dat ik overdrijf? Nee hoor. Bert Huisjes, de directeur van WNL, was vandaag namelijk te gast bij NPO Radio 1. En daar nam hij uitgebreid de tijd om een journalist de hemel in te prijzen. Eén van de WNL-sterren, denkt u nu waarschijnlijk. Maar nogmaals: dat zou naïef zijn. Nee, Huisjes stak VARA-icoon Paul Witteman tienduizend veren in z’n achterste. Hij wilde zelfs dat we een straat naar hem gingen vernoemen. Echt. Freaking. Waar:

“Bert Huisjes, de baas van de rechtse omroep WNL, vindt dat Paul Witteman, coryfee van de linkse omroep VARA, een eigen straat verdient op het Media Park in Hilversum. Dat heeft hij gezegd op NPO Radio 1. Huisjes stond op de radio stil bij het aanstaande vertrek van Witteman als presentator van Buitenhof. “Ik vind het wel een moment om bij stil te staan, want ik vind hem echt een iconische journalist geweest voor de NPO en zeker ook voor de VARA, een collega-omroep die nogal links georiënteerd is.”

Het wordt volgens hem tijd om Witteman te eren. “Ik vind dat Paul Witteman een straat verdient op het Media Park omdat hij de televisiejournalistiek en de opiniërende journalistiek enorm veel verder heeft gebracht.””

Tijd om eens de bijl te zetten in die gelijkgeschakelde NPO, denkt u niet? Precies: ik ook. Weg met die kleffe, muffe, linkse kongsi!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

68 reacties

 1. C.A.Barstow

  Luister allang geen staatsomroep meer, net als het onderwijs en justitie is het door het linkse gif door en door verziekt.

  1. Aytas

   Op welke manier doet links dat. Graag duidelijk en inhoudelijke voorbeelden. Cliteur en zijn kliek zijn toch echt zeer smerig rechtse hoogleraren. Smerig rechts is op basis scholen misschien weinig aanwezig maar de reden daarvoor is duidelijk, daar valt het grote geld niet te verdienen, men heeft geen idealen en gaat puur voor zichzelf. In de omroep wereld heeft smerig rechts dat voor de volle 100 % aan zichzelf te wijten, het staat je vrij om een omroep te beginnen, ook daar weer door gebrek aan idealen en vrijwillig ergens iets voor willen doen komt het niet van de grond.

   Je op basis van een valse voorstelling van zaken een slachtoffer rol aan praten is lachwekkend, elke realiteitszin ontbreekt.

   1. C.A.Barstow

    Het is vrij duidelijk, het linkse gajes heeft natuurlijk een vooropgezet plan, en wel het land te verzieken en vergiftigen te beginnen bij het onderwijs, media
    en Justitie hebben zij ook in hun smerige klauwen.
    Het gehele land proberen zij zo te verdrinken in hun verachtelijke ideologie.
    Het beste is het om het als staatsgevaarlijke ideologie aan te merken en uit te bannen.

    1. Freud

     En welke ideologie heb jij Barstow? Die van een dorpsgek? Als je nog enig zelfrespect hebt maak je bekend dat jouw ongenuanceerde vuilspuiterij het resultaat was van een dronken oprisping. “Staatsgevaarlijke ideologie”, hoe durf JIJ die woorden te gebruiken!
     Verder vind ik dat Engelman van een collega als Witteman moet afblijven. Hoe kun je nu zonder jezelf te beschadigen hem beschuldigen lid te zijn van een “linkse kongsi”. Die uitdrukking alleen al. En de bijl moet erin. Ook zo’n gemakkelijke kreet. Naar Engelman zal niemand ooit een straat willen noemen evenals naar die afschuwelijke Jan Roos. Ik heb Witteman nooit kunnen betrappen op onaanvaardbare “linksigheid” Moeten we het dan alleen doen met Wierd Duk en weet ik veel, Harry mens?

   2. tomygun

    Je op basis van een valse voorstelling van zaken een slachtoffer rol
    aan tepraten is lachwekkend, elke realiteitszin ontbreekt dan .
    Juist op deze manier dus . leer er van en gebruik het!.

    1. Baaz

     Zij van DENK zijn van de islam, dat zijn sowieso ‘slachtoffers’.

 2. Spaanse kok

  De verzuring van een aantal redacteuren neemt ernstige vormen aan.
  Heel jammer, dat spijkers bij eb zoeken.

 3. Aytas

  ‘Wie nog had gehoopt dat WNL na al die jaren eindelijk eens dat beloofde rechtse geluid ging laten horen in Hilversum komt nu écht bedrogen uit.’

  Beste Tim,

  Jij denkt toch niet dat jij een rechts geluid laat horen? Wat je wel laat horen druist over het algemeen in tegen een zuiver rechts geluid, dan zou je mensen behandelen naar acties en je niet op generalisaties terugvallen. Je zou veel meer verwijzen naar het non-agressieprincipe, dat zou namelijk de migratie voor een groot deel stoppen. Je zou opkomen voor persoonlijke vrijheid en een ieder verdedigen bij wie dat in het geding raakt, zoals bij moslims die anderen niet lastig vallen op het moment het geval is.

  Er is in Nederland weinig rechts geluid, nationaal socialisme en fascisme is iets wat je zeer veel hoort, een rare mix tussen links en rechts.

  Vriendelijke groet,

  Satya (satya is mijn naam en niet 1 of andere verwijzing naar Sanskriet, veel mensen gebruiken rare namen zoals ijsbrand koudvuur of baaz, met een betekenis voor henzelf ik ben liever mezelf, het is een veel gebruikt indiaase jongensnaam maar ik ben een jonge vrouw, a boy called sue zullen we maar zeggen.)

  1. IJsbrand Koudvuur

   Aytas,

   “…rare namen zoals ijsbrand koudvuur…”

   Raar!? Jij Nedelandhater, jij! >:(
   IJsbrand is geen rare naam. Het is een Germaanse naam. Ook is dit een versie van mijn echte naam.

   1. Aytas

    Ik haat Nederland niet. Hoe kom je daarbij? Ik ben gek op Nederland, een groot deel van de bevolking is helemaal mijn soort mensen. Ik denk dat je beter moet lezen.

    Het is jammer dat de mensen hier op dit forum niet inzien hoe bevoorrecht ze zijn om in zo’n fantastisch land ze leven en dat ze het verkwanselen. Ik vind dat het weggooien van vrijheid alleen door zeer verwende nesten kan worden overwogen. Nederlandhater hahaha. Ik haat kenyatta, Kabila, Wilders en Baudet zijn van hetzelfde soort. Ik hou van de gemiddelde Nederlander, je hebt werkelijk geen idee wat je over mij beweert.

    1. IJsbrand Koudvuur

     Hmm…

     Ik: “…jij Nederlandhater, jij >:)…”

     Dat was sarcasme…
     …m’n smiley/emoticon/thingy kwam niet over ?

     1. Aytas

      Ik ben heel slecht in dat soort dingen, ik ga vaak heel serieus in op cynisme en sarcasme. Toch heb ik ook wel kwaliteiten ook al zullen weinigen dat hier met me eens zijn denk ik.

    2. Siemien

     “Ik haat Nederland niet”

     Onzin en je liegt dat je barst, je hebt echt een pleuris hekel aan Nederland, je haat Nederlanders als de pest..

   2. Aytas

    ‘Dislectische dichter

    Leest voor uit nieuwe broek.’

    Zegt dat jou iets?

 4. Beukman

  Hier in Amsterdam hebben we de Blankenstraat met een struikgewas. Als ze die bosjes nou Wittemanplantsoen noemen, klaar.

  1. Siemien

   Beukman Simons; opflikkeren met je naamswijziging

 5. marco1

  Die Witteman is toch zo slecht niet ook.

 6. Ernst Quispel

  Als ik Tim goed begrijp kun je als rechtse journalist een collega-journalist die niet rechts is onmogelijk een goede vakman noemen.

  Ongelooflijk.

 7. Michael

  Haha. Tim, wat een kleinzerig en kinderachtig gezeur weer. Op je bio staat toch echt dat je, naast aardappels bakken etc, journalist zou moeten zijn. Ik vraag het me sterk af met deze rommel.

  Waarom dit zielige stukje kant nog wal raakt weet je zelf waarschijnlijk ook wel. Maar de clicks zijn weer binnen toch?

  1. Baaz

   Over clicks gesproken… De tip van ‘Regulier Comments’ was een schot in de roos. Niet meer lastig gevallen worden door figuren die je ook niet meer hoeft te lezen. Briljant!

   1. Ernst Quispel

    Ja, dat is heel prettig.

    1. Spaanse kok

     Lijkt mij prachtig.
     Baaz afbranden wat iedereen leest, behalve het baazje zelf.
     Hilarisch.

   2. Siemien

    Uiteraard lees ik de Baaz berichten ook, en Baaz veegt de vloer aan met Ernst en voorbipsmaatje Spaanse lul..

    1. Baaz

     @Siemien: Zoals je al kon lezen heb ik een script in m’n browser (Firefox) geïmplanteerd. De reacties van meneer Quispel zijn daardoor niet meer zichtbaar. Ook wanneer meneer Quispel een reactie plaatst en er forummers zijn die daarop reageren zijn ook die reacties niet meer zichtbaar. Ook Svetlana (CJD) is niet langer zichtbaar. Het spreekt vanzelf dat de lijst met forummers die genegeerd gaan worden met de tijd uitgebreid gaat worden.

     🙂

     1. Baaz

      @Siemien:

      Concreet: Wanneer meneer Quispel een reactie plaats dan is die reactie voor mij niet zichtbaar. Wanneer jij op meneer Quispel’s reactie reageert is die reactie voor mij ook niet zichtbaar. Alles wat meneer Quispel publiceert en alle reactie die daarop volgen zijn voor mij niet langer zichtbaar. Vanaf nu is DDS voor mij Quispelloos.

      Is dat geen uitvinding?

      🙂

     2. Ernst Quispel

      Inderdaad, DDS is er bijzonder door verbeterd. Nu maar hopen dat Baaz het volhoudt.

     3. Mariposa78

      Spijtig Baaz dat ik dit script gemist heb voor de Firefox het maakt het leven daardoor een stuk dragelijker.
      Maar ik ben ook niet 24/7 op dit forum aanwezig.
      kan je het nogmaals plaatsen aub.

     4. lugar

      @Mariposa: “(…) kan je het nogmaals plaatsen aub.”

      Helaas, het plaatsen van het script kan een ban opleveren.

     5. TD

      @Baaz:
      Indien ik reageer op die vervelende Ernst,kan jij dat niet zien?

     6. Lugar

      @TD: Dat klopt. Wanneer meneer Quispel een reactie plaatst dan zie ik die reactie niet. Wanneer jij daarop reageert dan zie ik die reactie ook niet omdat die reactie is ondergebracht bij meneer Quispel.

     7. Veteraan

      Graag zou ik de link naar het script krijgen.
      Dan ben ik af van het selecteren en de reacties van antisemieten zoals Satya, Ernst en meer van die laffe hap.
      Nu sla ik hun reacties al automatisch over omdat er toch onzin en hetze in staat maar de reacties daarop komen mij ook teveel langs, soms pagina’s lang van hetzelfde geneuzel. Laat ze doodvallen, niet boeiend.
      Al die woordenstrijd vind ik zonde, gaat ten koste van goede, inhoudelijke reacties.
      Dus graag een link naar zo’n script, zou een verademing zijn.

     8. Lugar

      Partijcongres FVD: ‘We willen Rutte III best overeind houden, maar dan moet migratie beperkt worden en moeten de klimaatplannen van tafel!’

 8. Meriadoc Brandebok

  Hallo Tim Engelbart,

  Baaz refereerde zojuist aan het account Regulier Comments. Dit account dook hier twee dagen geleden op en publiceerde een scriptje waarmee de heren Baaz en Quispel konden worden genegeerd. Ik vroeg me af of iemand van de redactie schter dit account zit? Het commentaar bevatte namelijk links en een reactie met links kan slechts na goedkeuring door de redactie worden gepubliceerd. En hoe kan de redactie een persoonlijke aanval goedkeuren?

  Met vriendelijke groet,

  Meriadoc Brandebok

  1. Baaz

   Ik ben benieuwd meneer Brandebok, dit moet inderdaad wel met goedkeuring van DDS zijn geplaatst. Ik moet wel zeggen dat ik er zelf wel blij mee ben, het is best prettig dat je sommige berichten van sommige forummers niet meer hoeft te lezen.

  2. Mariposa78

   Beste Guus, het publiceren van een script is niet tegen de huisregels lees ze eens na punt.

   Als daarmee je leven daarmee dragelijker word en geen snipers/ trollen reacties meer hoeft te lezen is dat geen persoonlijke aanval op die badmutsen.

   Maar dan maak je ook gebruik van je recht of je wel of niet zie eerdere reactie over snipers.

   Je maakt dan ook geen inbreuk/ misbruik van de huisregels.

   Jammer dat ik dat script gemist heb, het maakt het leven zowaar dragelijk.

   1. Meriadoc Brandebok

    Regel 3 stelt nadrukkelijk dat men de mede-commenters dient te behandelen, zoals men zelf te worden behandelt. Het publiceren van scriptjes om bepaalde reacties onzichtbaar te maken is daarmee regelrecht in strijd.

    De vraag is dan ook hoe de redactie de reactie van die persoon heeft kunnen goedkeuren.

    1. Mariposa78

     Nee Guus dat is het Niet, degene die deze script gebruikt ziet bepaalde personen/ reacties niet meer.
     Jij die geen script gebruikt ziet wel alle reacties dat is alles en is dus gewoon toe gestaan.
     Of moet ik nog simpeler uitleggen?

     1. Meriadoc Brandebok

      Mariposa, dat schrijf ik ook: ” (…) konden worden genegeerd.” Genegeerd door de personen die het scriptje in gebruik nemen.

      Het publiceren van zo’n scriptje met de mededeling dat Baaz en Quispel op die manier genegeerd kunnen worden verhoudt zich echter op generlei wijze met regel 3 van het huisregelement: behandel mede-commenters zoals je zelf wilt worden behandeld. Daarom is de vraag hoe de redactie deze reactie – die links bevatte en derhalve eerst moet worden goedgekeurd door de moderatie – heeft kunnen goedkeuren.

     2. Baaz

      @Mariposa: De volgende reactie is onderdeel van mijn reactie met de uitleg over het script, deze wacht alleen op wel/niet toelaten omdat er twee links in zijn verwerkt.

      * Voor- en achternaam van de gebruiker die je niet meer wil zien als de naam uit twee delen bestaat en alleen één naam als de naam uit één deel bestaat. Voorbeeld: zwarte-piet of piet

     3. Mariposa78

      Nee Guus je hebt gewoon weg geen gelijk, er is helemaal niets in strijd met.
      Dat je het nu nog niet wilt begrijpen is jouw probleem.
      Dat JIJ het vals spelen vindt is ook jouw probleem en niet in strijd met.
      De rest moet je met de mods opnemen.

    2. Baaz

     “Regel 3 stelt nadrukkelijk dat men de mede-commenters dient te behandelen, zoals men zelf te worden behandelt.”

     Dat klopt, daar heb je gelijk in meneer Brandebok. Ik zou er persoonlijk geen enkel bezwaar tegen hebben wanneer degene die ik met het script heb buitengesloten mij op zijn/haar beurt ook zou buitensluiten. Wat dat betreft handelt het dan in de pas met artikel 3 van het huisreglement.

     “De vraag is dan ook hoe de redactie de reactie van die persoon heeft kunnen goedkeuren.”

     Daar ben ik, zoals je weet, wel benieuwd naar.

     1. lugar

      Helaas heeft mij het ingaan op deze kwestie een ban opgeleverd, jammer. Hoe dan ook, de oplossing voor het jarenlange voortslepende gedoe met meneer Quispel is in ieder geval voor handen. Wel vervelend dat de redactie dat kennelijk niet kan waarderen.

     2. Meriadoc Brandebok

      Dan veronderstel ik dat de redactie niet achter dit account zat.

      Blijft de vraag welke grappenmaker met verstand van scriptjes het dan wel was. We zullen het nooit weten, tenzij hij/zij zich bekend maakt.

     3. lugar

      Hoe dan ook meneer Brandebok, ik waag mij er niet meer aan, zoals je zult begrijpen. Gelukkig werkt het wel. 😉

    3. Ernst Quispel

     Meriadoc,

     Ik zie geen strijd met de huisregels en beschouw het als een zegen dat trol Baaz niet meer op mij kan reageren.
     Het is de laatste dagen hier een stuk rustiger geworden. Houden zo, zou ik zeggen.

     1. Meriadoc Brandebok

      Ernst, ik zou het als een blessing beschouwen als Baaz ook niet meer op mij zou reageren, maar ik vind zo’n scriptje buitengewoon kinderachtig en ik zie wel degelijk een botsing met het huisregelement. De naam van Baaz en jou werden er namelijk bij vermeldt. Is dit hoe we nu met elkaar omgaan?

     2. Spaanse kok

      Een script dat posting van een reageerder blokkeert lijkt handig.
      Zou dat ook werken bij iemand met heel veel inlognamen?

     3. Groeneveld

      Brandebok, als het scriptje alsnog door komt (ik heb het gisteren gemist), zal ik het zeker gebruiken om Quispel en Aytas buiten mijn leesveld te houden.

      Iedereen die over wat dan ook wil discussieren heeft uiteraard recht op zijn eigen mening. Maar dat eeuwige getrol van die twee, die altijd hetzelfde herhalen ook al wordt het tig keer ontkracht, komt me danig de keel uit.

      Als dit scriptje dat getrol stopt zal DDS voor mij een stuk opknappen.

     4. Meriadoc Brandebok

      Dus zo diep zijn volwassenen al afgezakt? Dat we scriptjes gaan gebruiken om de ander buiten het gezichtsveld te houden? Ik heb ook weinig op met Lugar, maar ik ga hem echt niet op deze manier wegcijferen. Dat is gewoon kinderachtig. Waar zijn alle principes van vrijheid van meningsuiting gebleven?

      Jongens, waar slaat dit op?

     5. Groeneveld

      Brandebok: als Quispel en Aytas normaal zouden debateren en ook normale omgangsvormen zouden hanteren, is er niets aan de hand.

      Maar Quispel is uitsluitend uit op winnen en gebruikt daarvoor alle (ook moreel ongeoorloofde) middelen om de opponent uit te schakelen. Eindeloos zuigen en zeiken, vileine vernederingen, leugens en verdraaiingen. En Aytas kan alleen maar schelden en permanent op hetzelfde marxistische aambeeld hameren.

      Zonder die twee wordt er even veelvuldig gedebateerd door de andere reaguurders. Die twee zijn echt niet nodig, maar zorgen wel voor veel irritante ruis en vervuiling.

     6. Mariposa78

      Guus je langspeel koempulang blijft steken.
      “ik zie wel degelijk een botsing met het huisregelement.” Maar dat is het dus niet pech voor jou.

      “Dat we scriptjes gaan gebruiken om de ander buiten het gezichtsveld te houden?”
      Dat is een ieders goed recht dat jij er niet mee om kan gaan dat is wederom jouw probleem.

      “Dat is gewoon kinderachtig.”
      Nee hoor dat is helemaal niet kinderachtig, waarom je eigen leven moeilijk maken als het zo dragelijker word.

      “Waar zijn alle principes van vrijheid van meningsuiting gebleven?”
      Die zijn er nog steeds, dat je dat nog steeds niet snapt is jouw probleem.
      Zoals ik al eerder schreef ik hoef de snipers trollen niet te zien of lezen.
      Mijn goed recht is ook dat er geen irritante ruis en vervuiling is op dit fora.
      Want ook mijn goed recht is het volgende dat jij met je reusachtige plaat voor je hoofd eens ophoud met vervelen en ook eens toegeeft dat je het allemaal niet snapt of eens toegeeft dat je geen gelijk hebt.
      Je bent toch geen kind meer dat blijft door dreinen of wel? Dat perse zijn zin moet hebben.

      Zo voor vandaag klaar met topic en met Guusje

     7. Floris

      @ Brandebok: in de forumwereld, die nu op sterven na dood is, zat er op de meest gebruikte forumsoftware (phpBB) standaard een ignore-functie waarmee je met één druk op de knop de berichten van een persoon niet meer zag. Zo vreemd is het dus niet en je benadeelt er niemand mee.

      Ik heb die functie overigens nooit gebruikt.

     8. Spaanse kok

      Het werkt !!!
      Zie geen een reactie van BAAZ meer.
      Wat een uitkomst.

 9. Westerling

  @Beukman

  De Blankenstraat is vernoemd naar Jan Blanken, die het Noord-Hollands Kanaal realiseerde.

  1. Beukman

   Ik weet het.
   Overigens had het niet zo heel veel gescheeld of het Amsterdam-Rijnkanaal was in 1952 het Anton Mussertkanaal genoemd.

   1. Lugar

    Ik weet het.
    Anton Mussert werd op 7 mei 1946 overhoop geschoten wegens landverraad.

    1. Beukman

     Inderdaad.
     Mussert heeft een belangrijke technische bijdrage geleverd aan het AR-kanaal.
     Als H*tler de oorlog gewonnen had, was Mussert niet doodgeschoten, en had je er donder op kunnen zeggen dat het kanaal in 1952 was gedoopt tot AM-kanaal.

     1. Lugar

      Ik weet het.
      Als Pasen en Pinksteren op één dag zouden vallen was het waarschijnlijk Paaspinksteren.

     2. Beukman

      Exact.

     3. Lugar

      Of Pinksterpasen. Hoewel? Daar zouden weleens mensen door gekwetst of gekrengd kunnen worden, gaan ze straks weer demonstreren…

     4. Onno

      @Lugar, u mag gerust “gekrenkt” schrijven als u dat bedoelt i.p.v. “gekrengd”
      Daar zal niemand boos om worden.

     5. Lugar

      @O__O: Ik heb jouw alteid al op mijn negeerlijstje willen setten. 🙂

      Toedeledokie!

 10. TD

  Er is een tendens gaande dat veel mensen een abonnement nemen op Videoland of Netflix,en geen abonement meer nemen voor tv zenders
  Begrijpelijk,teveel gezeik en reclameblokken.

 11. TD

  Aytas:
  Wie gelooft je nog,als je schrijft dat je niets hebt tegen Nederlanders!
  Ik in elk geval niet,in alles wat je schrijft ben je tegen de mening van de gemiddelde echte Nederlander.
  Het kan gaan over:zwartepiet,de EU,Merkel,Trump,immigratie- de heer of mevrouw Aytas is altijd tegen en anti!
  Mijn overtuiging is dat je een overtuigde islamist bent zonder Nederlandse roots,geef dat toe.

  1. Lugar

   In Afrika huizen sowieso veel moslims, hun aantal schijnt toe te nemen.

 12. plakband

  Graag de Joop den Uylstraat in Dordrecht of de Joop den Uylbrug in Zaandam naar hernoemen. Wat Joop de Groningers heeft aangedaan door de gasbaten te verjubelen kan maar beter de vergetelheid in.

 13. Two Ravens Black Kettle

  WNL
  Dat lachwekkend clubje dat bv. met opiniemakers (lees: wedstrijdverslagen tussen Emmen en St.Jacobskruid) Opiniemakers altijd introduceert met de bespottelijke termen; “Goedenavond, dit is Opiniemakers met het wekelijkse debat op ‘rechts'”
  (waarna onbekommerd SP’rs, D’66, PvdA’rs (en de allerergste) A’damse Quisling-VVD’rs aanschuiven).

  De NPO = 100 procent Kartel.
  En daarom dient het van kont tot huig ontmanteld te worden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.