Kijk dan: ongelikte DENK-beer Öztürk hangt hooligan uit in Tweede Kamer, en schreeuwt door betogen heen

DENK heeft zich weer eens van z’n slechtste kant laten zien in een debat bij een commissievergadering in de Tweede Kamer. Selçuk Öztürk kon zich niet gedragen en begon z’n collega’s onheus te bejegenen. Hij beweerde dat Nederland alleen maar in Syrië is voor de olie, niet om mensenlevens te redden, praatte dwars door collega’s heen en smeet met termen als “diplomaathooligan”.

Het was weer eens raak in DENK-land vanmiddag. Bij een debat over Syrië kon DENK’er van het eerste uur Selçuk Öztürk zich niet gedragen, en voelde hij de aandrang om net te doen alsof hij een pestkop in groep 7 van de basisschool was. Terwijl collega’s spraken, tetterde hij er dwars doorheen. Ook beschuldigde hij ze van kwade intenties, door net te doen alsof de Nederlandse deelname aan de anti-ISIS-coalitie in Syrië eigenlijk een soort dekmantel was om zoveel mogelijk olie te stelen.

Kwaadaardige nonsens, natuurlijk, die er niet beter op werden toen Öztürk ze voor z’n beurt door de zaal begon te schreeuwen in een poging om collega-Kamerleden te intimideren. En ja, Sjoerd Sjoerdsma is van D66. Maar dat maakt het eigenlijk alleen maar erger, want als je het weet klaar te spelen dat een D66’er ineens de voice of reason is, dan moet je toch even serieus kijken naar je schandalige gedrag.

Maar ja, DENK en zelfreflectie. Dat blijft natuurlijk moeilijk. Liever schreeuwen en schelden ze de hele boel bij elkaar. Veel leuker en makkelijker, toch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Adriaan

  @Tim, is dit bericht wel juist weergegeven? Ozturk zegt dat, toen hij aan het woord was, zijn collega Sjoerdsma er doorheen praatte. Als dat het geval is, heeft DENK helaas een punt. Wat is hierop jouw antwoord?

 2. Meriadoc Brandebok

  Ik weet nog dat Baudet de hooligan uithing door tegen de premier te schreeuwen. Daar las ik niets over, maar als Ozturk door een D66-er heenpraat is het wel een probleem?

  We zijn hier toch niet aan het deugen? 🙂

  1. robroy

   Ik dacht al waar blijft ie maar gelukkig daar is zuurpruim dan en haalt meteen Baudet er weer bij sodemieter eindelijk op huilbaby

  2. C.A.Barstow

   Als die turk zijn mond los trekt is dat zo wie zo ten alle tijde een probleem!

   1. Ad Infinitum

    sowieso te allen tijde…

 3. Ritter

  Denk is de Nederlandse spreekbuis van Erdogan en de islamitische APK.

  Wat doen deze Öztürk nog in Nederland?

  Deze man haat Nederland en wil alleen tegen Nederland aanschoppen.

 4. Pescador

  denk is niet goed bij hun verstand , stuur maar terug naar turkije

 5. Gerlos

  Die mafketel Ozturk die kan bij elk debat wat hem niet aanstaat zijn aardappel keel niet dichthouden, irritant Turks ventje, ging af als een gieter in dit debat, zoals zo vele keren.

 6. sjun

  Ik vermoed dat het een genenkwestie is die wat nadelig op het beschikbare IQ van het betreffende individu uitwerkte. Sneu voor die man dat hij zichzelf een publieke rol heeft toebedacht waardoor de handicap zo nu en dan in het nieuws komt.

 7. Onslow

  In Engeland doodnormaal. Als je daar iemand laat uitpraten, in het parlement, deug je niet.

 8. AS210854

  Als je dit aanhoort moet er niet aandenken wat ons in de toekomst nog staat te wachten.

 9. Gewoonomdathetkan

  Denk is een smerige hufter partij.
  De stront van een kakkerlak.
  Brengt hier in Nederland alleen maar stront en verderf.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.