Mallotige anti-islampartij: ‘Ook in waterschap zie je de islam oprukken, en godzijdank was er in azc verkrachting!’

In Rotterdam is het debiele broertje van de PVV opgestaan. Een nieuwe anti-islampartij genaamd MoedigNL, die wil meedoen aan de waterschapsverkiezingen van maart aanstaande. Want, zo wil de partij ons doen geloven, ook in de waterschappen “rukt de islam op.” Ook is de partij opgelucht dat een verkrachting in het azc plaatsvond. Je moest er namelijk maar niet aan denken dat “iemands dochter” er slachtoffer van zou zijn geworden.

Wie vindt dat de PVV nogal platvloers en bizar uit de hoek kan komen, moet maar eens zien hoe een geradicaliseerde Rotterdamse splinterpartij dat precies aanpakt. Ze noemen zichzelf MoedigNL, profileren zich als partij tegen de islam en asielzoekerscentra, en presenteren zich vandaag in het Algemeen Dagblad aan de wereld. Ze gaan namelijk meedoen met de eerstvolgende Waterschapsverkiezingen.

Wat moet een anti-islampartij in een waterschap? Nou, deïslamiseren natuurlijk. Zelf omschrijven ze het zo:

,,We zijn een nieuwe partij”, vertelt zijn partijgenoot Marcel Vink. ,,We doen voor het eerst mee met de verkiezingen. Voor het Waterschap Hollandse Delta in maart 2019. Dat heeft misschien niet zoveel met het Asielzoekerscentrum te maken, maar het Waterschap heeft het wel gepresteerd om op de eigen website reclame te maken met een dame met een hoofddoek. Ook daar zie je de islam oprukken.”

Maar het wordt nog idioter. Want partijleden van MoedigNL lijken niet te snappen dat asielzoekers ook gewoon mensen zijn met vlees en bloed. Zonen en dochters van mensen, met echte gevoelens. Volgens MoedigNL-mafklapper Martin Dijkhuizen zijn het een soort tweederangsburgers. Dus als één van hen verkracht wordt en geen autochtone Nederlander, dan ben je opgelucht en roep je ‘godzijdank’. Oh, en nog iets met het bombardement op Rotterdam in 1940. Want een beetje WOII-retoriek maakt iedere opmerking chic, nietwaar?

,,In 2015 heeft burgemeester Aboutaleb gezegd dat we rustig moesten gaan slapen”, zegt Dijkhuizen. Dat is in 1940 ook gezegd, vlak voor het bombardement op Rotterdam.  Nu is er iemand verkracht. Godzijdank was dat iemand binnen het AZC. Het had ook iemands dochter kunnen zijn.”

En nu hoor ik al wat diehard-islamtegenstanders sputteren: ‘Maar zij doen tenminste iets!!!11!!1!!ONE’. Ja, het politieke discours in Nederland voorzien van een vleugje racisme, hysterie en misplaatst superioriteitsdenken. De PVV on steroids uithangen. Nee, dank je. Nul zetels voor MoedigNL, graag!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. Lugar

  Ja beste Tim Engelbart, islam komt nooit alleen en zeker niet zonder consequenties.

  1. hans-e-pans

   Ach ja, Tim Engelbart van 1988.

   1. Lugar

    @Hans: Ja und? Als je dertig jaar bent kun je het ook wel snappen. 😉

 2. fockingworst

  @tim heeft hier een punt over de uitlating verkrachting, dat is werkelijk beneden peil.
  Het is wel duidelijk dat steeds meer mensen de multicultisamenleving met de oprukkende islam niet meer dulden in 0031.

  1. Lugar

   Met een steeds verdergaande islamisering van onze samenleving, ook in de politiek!

  2. Siemien

   Het is een feit dat dit gebeurt en iedereen wegkijkt, dit kan dus ieder Nederlands meisje overkomen, sterker nog, het gebeurt al..

 3. struisvogelpolitiek

  Dat er nu weer een anti-islampartij opstaat geeft weer hoe Nederland ervoor staat. Het valt niet te ontkennen dat steeds meer mensen de islam en z’n bij behorende onhebbelijkheden meer dan zat zijn.

  1. Lugar

   Maar even los van dit partijtje, hoe kun je nu ooit pro-islam zijn?

   1. struisvogelpolitiek

    Hoe kun je nu ooit pro-islam zijn? Dat mag een Spaanse Kok komen uitleggen.

    1. Lugar

     Dat doet hij niet en bovendien kan ik zijn reacties niet meer lezen! 😉

     1. struisvogelpolitiek

      Da’s jammer. Misschien een van z’n companen? 🙂

     2. Lugar

      Zou kunnen, maar ik denk het niet. Inmiddels behoren de reacties van meneer Quispel, Brandebok, Kok en nog enkele anderen tot het verleden!

     3. Ernst Quispel

      Ik heb mijn ogen dicht, dus niemand kan me zien.

      🙂

     4. Scarletti

      Beste heer lugar dat is 1 en dezelfde persoon toch?

     5. Lugar

      Dat zou kunnen, maar om het script goed te gebruiken moet je de namen wel afzonderlijk noteren. Dat geldt niet voor Svetlana, daar moet je cjd voor gebruiken omdat dat de root-naam is.

   2. fockingworst

    @lugar NOOIT als buitenstaander.
    Ik kan me wel voorstellen als man in de islam heb je gewoon macht je mag je doel bereiken met alle middelen ethisch of niet, niemand zal je er op aanspreken.
    Dus je vrouw vernederen de kuffar vernederen vermoorden om de tuin leiden vrouwen verkrachten zonder consequentie, tenminst3 als deze vrouw nog niet in bezit was van een andere moslim man(niet gelovig maakt niet uit).
    Een moslimman heeft eigenlijk zo’n beetje de vrije hand in alles wat hij doet.
    En die houding zie je terug in de stad op het schoolplein op de straat in het verkeer, allemaal opportunistische vol met testosteron en woede zittende moslim mannekes.
    Zolang je maar allahua ahkbar roept is t goed en word je vergeven voor je daden en als je er aan sterft dan worden je 72 maagden beloofd wollah

    1. Top

     Ik heb het geprobeerd! Ik heb mensen met een islamitisch achtergrond in dienst genomen. Mijn registeraccountant, raadde dat met klem af. Ik was doof en blind of misschien wilde ik wel deugen, maar helaas pindakaas. Alleen maar ellende en oorlog met dit volkje mogen ervaren. Schoonmakers(sters) die niet terug kwamen na vakantie. Barjuffrouw, (een geweldige leuke meid) er uit moeten sturen, omdat ik bedreigd werd door familie en mijn zaak zat vol met theedrinkers en lichtgetinte cokesnuivers. Keuken personeel wat dingen mee namen wat niet van hen was. Het heeft mij veel geld gekost aan advocaten kosten. Alle zaken gewonnen of in het gelijk gesteld, maar het was allemaal om te huilen. Je tijd, je geld en de angst dat je personeel of gezin wat wordt aangedaan. Ik verplaatste mezelf, op een gegeven moment, met een wapen door de stad. Het is nooit wat geweest en het zal nooit wat worden. Ooit wel een kaaskop in een shoarmatent zien werken? Juist ja!

     1. Spaanse kok

      Schoonmakers(sters) die niet terug kwamen na vakantie.
      Barjuffrouw, (een geweldige leuke meid) er uit moeten sturen.
      Keuken personeel wat dingen mee namen wat niet van hen was.
      .
      Oud Hollands gezegde met iets over een ezel en een steen.
      Of een dikke duim?

     2. Lugar

      @Top & Worst: Ik heb dergelijke ervaringen ook meegemaakt. Een vriend van mij kreeg bezoek van 5(!) Marokkanen en hebben zijn hele (toenmalige) café afgebroken, hij dacht dat hij het niet zou overleven. Hij heeft daarna zijn café verkocht. Ik vroeg hem of hij een idee had waardoor het was gekomen? Hij wist het niet! Ineens stonden ze binnen en begonnen vanuit het niets te timmeren!

     3. Top

      @ Spaanse kok, nee Jabba, mij te veel laten beïnvloeden door de zogenaamde betere klootzakken, die bij nader inzien niets hebben, als alleen een grote muil tegen en over anderen, over integratie en saamhorigheid. Maar zelf nooit maar iets van waarde op dat gebied, gepresteerd hebben. Bijvoorbeeld, zoals jij! Het laffe van dat soort is, ze spuwen je in de bek, net zoals jij dat in het eten gedaan heb, van mensen die je slavenloontje moesten betalen. Opletten hè, ik kom uit de horeca. Ik weet wat en wie koks zijn!

     4. Spaanse kok

      Opletten hè, ik kom uit de horeca.
      Ik weet wat en wie koks zijn!.
      .
      En ik weet wat TOPpers zijn.
      3 x dezelfde fout maken, geen TOPper maar een flopper.

  2. Scarletti

   @struisvogel….. het feit dat deze partij nu opstaat wil zeggen dat er burgers zijn, die de opstelling van de PVV erg slap vinden en menen dat er nog wel een schepje bovenop kan. Niet vreemd overigens aangezien de excessen van de massa migratie steen extremer en zichtbaarder worden en de gevestigde orde steeds meer de hand boven het hoofd van deze groep nieuwelingen houdt. Een verkrachting in een azc geeft al aan hoe dit soort onmensen tegenover beschaving en vrouwenrechten staan. Walgelijk. Dat dit soory parvenuen niet op het 1e toesyel huiswaarts worden gezet is een Gotspe en te danken aan mensen als brandenbok/quispel

 4. Paaldanseres

  Maar links zich nooit de vraag stellen… hoe heeft het ooit zover kunnen komen.

  1. Paaldanseres

   Ze zijn er mede debet aan, maar dat willen ze natuurlijk niet zien. Tis veel makkelijker om anderen de schuld te geven. Wegkijkende hypocrieten zijn het.

   1. Aytas

    Mijn hemel wat een trekpop ben jij.

    1. Top

     En daar gaan we weer!

     Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit ontstaan bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. En waar je als vrouw in de regel tot seks en sodomie wordt gedwongen, omdat dat het enigste strakke deel is, voor Ali’s kleine en besneden cornucootje. Als het u zo stoort dat Nederland, sodemieter dan op terug naar de goening waar je vandaan komt. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heb bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen.

     1. Lugar

      @Top: Ik heb ‘m eerder gelezen maar volgens mij is de conclusie redelijk raak!

  2. Lugar

   Vragen stellen en links gaat niet samen, althans als je antwoord verwacht.

   1. Aytas

    Welke vraag

    1. Lugar

     Geen vraag maar vragen. Het zijn er teveel om op te noemen en ik ben gestopt met tellen.

  3. Aytas

   Om in de gedachten te kijken van iemand die de VVD links noemt moet je ook behoorlijk van het padje af zijn.

   1. Lugar

    Hoe dan ook, vragen stellen aan links is kansloos. Ze plempen alleen oneliners en zijn niet van plan om vragen daarover te beantwoorden.

 5. Spaanse kok

  Na klachten van de RK kerk, dat ze Rotterdams leidingwater niet meer konden omtoveren tot wijwater, kan ik me deze actie voor het Waterschap Hollandse Delta voorstellen.

  1. Top

   n ik weet wat TOPpers zijn.
   3 x dezelfde fout maken, geen TOPper maar een flopper.”

   En ja hoor, ik WAS dommer dan de jouw spreekwoordelijke ezel, maar Ik spuwde, in ieder geval, niet in iemand anders, zijn eten! En het gegeven, dat jij dat wel doet/deed is ook al een beetje over de top, want, dat deden ze zelf wel, nadat ze die varkensslobber, die jij klaar maakte, op hadden gegeten.

   1. Spaanse kok

    Ge zijt een voorbeeld van een horeca gastheer.
    Ben bijna jaloers op uw gasten.
    Een dis nuttigen in uw gezelschap lijkt mij een ultieme belevenis.

    1. Top

     Ik ben er in ieder geval ‘gruwelijk rijk’ van geworden. En jij? Een WAO uitkerinkje?

     1. Spaanse kok

      quote:Ik ben er in ieder geval ‘gruwelijk rijk’ van geworden.
      .
      Dat doet mij goed.
      Gruwelijk rijke mensen die zich druk maken over voedselbanken en minderbedeelden, zoals u geregeld in uw postings doet.
      Mijn inkomen? Totaal onbelangrijk voor u.

  2. Mart

   Is dat water al te zuipen dan?Was machinist op een weekdienst bootje tussen R,dam en Londen in eind vorige eeuw.De dokkers in de Rijnhaven kwamen hun containertjes vullen met het lekkere londendrinkwater…..daar was nog wel wijwater van te maken ha.

 6. Ernst Quispel

  We zitten niet te wachten op een derde mallotige anti-islam partij.

  1. fockingworst

   @ernst mag ZIJN MENING hier geven.
   @ernst spreekt ALTIJD graag over ZICHZELF in het meervoud zo heeft hij het gevoel sterker te staan in ZIJN STELLING.

 7. Aytas

  ‘Ja, het politieke discours in Nederland voorzien van een vleugje racisme, hysterie en misplaatst superioriteitsdenken. ‘

  Dat is nergens voor nodig, we hebben het fvd al.

  1. Lugar

   “racisme”

   🙂

   #afrika

 8. C.A.Barstow

  Je kunt het wel het debiele broertje van de PVV noemen,
  maar voorlopig is er weer een anti islam partij bijgekomen, en het moeten er nog veel en veel meer worden.

 9. Troelstra

  Op Sicilië is een asielzoeker opgepakt die het drinkwater wilde vergiftigen.

  1. Lugar

   Eéntje maar?

 10. TheresaGeissler

  Dit topic was me eventjes ontgaan, vandaar dat ik nu nog met een reactie kom. Maar wat ik dus beslist even kwijt wil:
  Marcel Vink ken ik persoonlijk van diverse demo’s en hij is om de donder niet debiel, gek, een mafklapper of wat dan ook! Staat met twee benen op de grond en is behoorlijk onderlegd: Weet steevast, waarover hij het heeft! Komt alleen even moeilijk ergens binnen als driekwart van alle politiek actieve mensen, wat in dit geval zéker jammer is: De Realistische politiek zou aanmerkelijk steviger in haar schoenen staan, als er van tijd tot tijd serieuzer naar mensen van zijn kaliber geluisterd zou worden.

 11. Gewoonomdathetkan

  ISLAM IS VERGIF.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.