Sylvana Simons out haar kankerhoer-roepende stalkers met naam en toenaam: ‘Racisme bestaat!’

De frontvrouw van BIJ1 rekent af met alle scheldtokkies die het nodig hebben gevonden om Sylvana Simons de huid vol te schelden vanwege haar weerstand tegen Zwarte Piet. Ze gooit ze allemaal in de openbaarheid, inclusief hun echte naam. “In november en december houd ik zo mijn eigen traditie in ere. En dus ook dit jaar weer: welkom in mijn inbox!”

Sylvana Simons maakt schoon schip. In november en december is het voor menig Nederlander de Sinterklaastijd aangebroken, maar voor Sylvana Simons is er een andere eigen ‘traditie’ die de hoofdstedelijke politica maar wat graag in ere houdt. Ze toont ons een blik op haar inbox op Facebook Messenger, waar iedereen die daar behoefte aan heeft een bericht kan sturen aan de voormalige VJ.

Met name onderbuiktokkies die de Nederlandse taal niet of nauwelijks machtig zijn blijken daar op grote schaal gebruik van te maken. Opvallend is dat altijd, hè, dat lieden die roepen dat ze Nederlandse tradities zo belangrijk vinden tegelijkertijd de belangrijkste Nederlandse traditie van allemaal verkwanselen: de Nederlandse taal.

In soms nauwelijks leesbare teksten maken enkele mensen van hun hart geen moordkuil. “Nog niet vertrokken uit Nederland omdat zwarte Piet zwart blijft???” Aldus ene Tim (niet de auteur van dit stuk, godzijdank). “Akelige kutwijf,” vervolgt hij. En besluit uiteindelijk: “Met je lelijke rotkop.”

Tim verkeert in “goed” gezelschap: Ronnie houdt het bij “Heey gore kankerslaaf” en Sherien vindt Sylvana een “achterlijke wijf.”

Dat was nog slechts de oogst van afgelopen zaterdag, want gisteren verscheen een nieuw deel. Edgar meende dat Sylvana een “lelijke zwart joekel kanker hoer” is en een “dom achterbaks tyfus wijf“. Angela voegt daar aan toe “succes met je narscistische mensen onterend en vooral ondankbaar voor het.land waar je in mag wonen. Leventje.”

Even voor alle duidelijkheid: bij DDS nemen we graag de bezopen politieke standpunten van Sylvana en co. onder vuur. Geen probleem. Maar bedreigingen en dit soort racistische scheldpartijen gaan veel en veel te ver – politieke opponenten bestrijd je niet door ze te bedreigen en de huid vol te kafferen. Denk je nu echt dat Sylvana iets anders van Zwarte Piet gaat vinden als je haar een “zwartjoekel” en een “kankerhoer” noemt? Kom op zeg.

Wij steunen Sylvana Simons dus voor de volle 100% in deze actie. Confronteer deze scheldende zwakzinnigen maar met hun daden. Breng hun namen maar in de openbaarheid en laat hun vrienden maar weten wat voor racistische en haatdragende minkukels deze lieden in werkelijkheid zijn.

In Nederland dien je je namelijk te gedragen. En doe je dat niet, dan zijn er consequenties. Wat dat betreft heeft Sylvana Simons de Nederlandse mores een heel stuk beter begrepen dan die grammaticahatende schuimbekkers die haar inbox hebben volgeplempt met ranzigheid. You go girl!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

108 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  De tokkies staan hier pijnlijk voor lul, maar ze hebben het ook min of meer verdient.

  1. Siemien

   @Occult fantasietje

   Mensen te kwalificeren als tokkies is natuurlijk ongeoorloofd?

   Het is Sylvana’s brandstof om te functioneren, ze krijgt de wind van voren omdat mensen zich kapot ergeren aan mensen zoals Sylvana..

   1. Meriadoc Brandebok

    Wie is occult fantasietje?

    Evidente tokkies als zodanig kwalificeren is niet problematisch.

    1. Siemien

     “Wie is occult fantasietje?”

     Niet geheel vreemd dat juist jij reageert?

     1. Baaz

      Als je de geestelijke wereld roert dan mag je stoom verwachten… 😛

     2. Meriadoc Brandebok

      Nee, je posting staat onder mijn bericht, dus dat betekent dat jij reageert op mij.

      Wie “occult fantasietje” is blijft verder onduidelijk, maar laat dat ook maar zitten.

     3. Siemien

      @Occult fantasietje je weet prima wie ik bedoel, jij als christen zou beter moeten weten, je geeft eer aan de duisternis..

     4. Meriadoc Brandebok

      Siemien, ik heb je tweemaal toe aan de hand van verklaringen van betrouwbare predikanten uitgekegd dat Tolkien niet occult is. Beide keren verdween je als een haas in de duisternis omdat je geen weerwoord had. Graag bronnen om je bewering te staven anders moet je me ophouden zo re noemen

     5. Siemien

      @Occult fantasietje

      Dan hebben deze betrouwbare predikanten jou op een dwaalspoor gezet..

      Je zou de bijbel eens moeten onderzoeken wat er geschreven staat over toverij, occultisme en spiritisme.

      “De maatstaf is Gods Woord dat o.a. in Lev. 19:26,27, 31; 20: 6,7, 26,27 en Deut 18:9-14 occultisme in de vorm van toverij (magie), van waarzeggerij (mantiek) en van contact met geesten (spiritisme) verbiedt. Het laat o.a. in Jes. 8:19-22 de gevolgen voor geest, ziel en lichaam zien bij overtreding van Gods verbod.
      Ook bijgeloof en afgoderij zijn een open deur voor beïnvloeding van machten der duisternis.”

      “Meriadoc Brandebok (Engels: Meriadoc Brandybuck) kortweg Merijn (Engels: Merry) is een Hobbit en een personage uit In de Ban van de Ring, een fantasyboek van J.R.R. Tolkien.

      “Op hun vervolgreis worden de Hobbits betoverddoor de Grafgeesten.”
      “dat Frodo moet helpen de Ring in het vuur van de Doemberg te gooien en de Duistere Vorst Sauron te verslaan.”

     6. Meriadoc Brandebok

      Siemien, je hebt je op geen enkele wijze in het werk van Tolkien verdiept, maar meent een oordeel te kunnen vellen op basis van twee citaten op Wikipedia. Tolkien is veel omvangrijker en breder dan oppervlakkige tovenarij. Lees wat professor dokter Paul schrijft op de jongerenvraagbaak Refoweb:

      De boeken van Harry Potter zijn inderdaad occult. Dat kan van de boeken “Lord of the Rings” niet gezegd worden. De auteur, J. Tolkien, was christen en bevriend met de bekende christelijke schrijver C.S. Lewis. In zijn boeken, geschreven rond de Tweede Wereldoorlog, is sprake van een grote strijd tussen goed en kwaad, maar het goede overwint. In occulte boeken overwint meestal het kwade.

      Met andere woorden: Tolkien verweefde christelijke thema’s in zijn werken als opofferingsgezindheid, het goed en het kwaad en het licht van de elfen. In één van xijn boeken is er zelfs sprake van een “schepping” waarbij een van de hoge wezens zich tegen het hoogste wezen keert en uiteindelijk wordt verslagen.

      Tolkien heeft niets met occultisme te maken. De auteur was zelf een overtuigd Rooms-Katholiek. Op geen enkele manier is gebleken dat hij werd gedreven door een duistere macht.

      Ik adviseer je om één van Tolkiens werken ter hand te nemen.

     7. Baaz

      “Tolkien heeft niets met occultisme te maken.”

      Dat vind jij, en dat mag jij vinden.

     8. Siemien

      Ik adviseer jou om Gods woord te onderzoeken

     9. Baaz

      Ooit eens een predikant gevraagd waarom hij het volgende liet zien (scene uit The Hobbit) in een kerkdienst:

      “Mithrandir? Waarom de halfling? “ vroeg ze.
      “Dat weet ik niet. Saruman denkt dat alleen een enorme kracht het kwaad kan bedwingen, maar dat is niet wat ik geleerd heb, het zijn juist de kleine dingen, van alledag, van gewone mensen die het kwaad in bedwang houden, daden uit vriendelijkheid en liefde. Waarom Bilbo Balings? Misschien wel omdat ik bang ben en hij geeft me moed.”

      De predikant kon mij niet antwoorden, toen ik vroeg waarom de Bijbel christen oproept om het kwaad te overwinnen i.p.v. in bedwang te houden werd het stil en verdween hij als een haas in de nacht.

     10. Meriadoc Brandebok

      Siemien, je had ongelijk, omdat je je niet voldoende had verdiept in de materie. Ik begrijp dat het moeilijk is voor je om dat toe te geven, maar nu weet je in elk geval dat aanspreken met “occult fantasietje” kul is.

     11. Siemien

      G@Occult fantasietje je vraagt mij om het uit te leggen en nog wil je het niet zien.
      Je kijkt met vleselijke ogen ipv geestelijke.

      “Tolkien verweefde christelijke thema’s in zijn werken als opofferingsgezindheid, het goed en het kwaad en het licht van de elfen”

      Goed en kwaad gaat niet samen net zomin als licht en duisternis, er bestaat niet zoiets als goede tovenaars en slechte tovenaars, toverij is occult.
      Elfen zijn fantasieën = occult.
      Wordt niet gelijkvormig aan deze wereld!!

      “In één van zijn boeken is er zelfs sprake van een “schepping” waarbij een van de hoge wezens zich tegen het hoogste wezen keert en uiteindelijk wordt verslagen.”

      Welke schepping? waar wordt God verheerlijkt in zijn boeken?

     12. Baaz

      De goede en de slechte tovenaar, beide zijn tovenaar en bedrijven toverij. De Bijbel is helder over toverij. De goede en de slechte dief, de Bijbel is kristalhelder over dieven en diefstal. De boom van kennis van goed en kwaad, toen de mens daarvan nam was de weg naar het paradijs afgesloten en stierf de mens van toen af aan.

     13. Siemien

      @Occult fantasietje uiteraard heb ik onderzocht wat occultisme, toverij en spiritisme is, was het maar zo dat jij dat ook had gedaan.
      Je kijkt met vleselijke ogen en kunt dus onmogelijk het geestelijke zien…
      Daarom snap ik des te meer waarom je het zo hartstochtelijk verdedigd.

     14. Meriadoc Brandebok

      Siemien, je hebt de werken van Tolkien op geen enkele wijze onderzocht en bent onvoldoende op de hoogte van de materie. Dat blijkt al uit “welke schepping?” (je kent de inhoud van de boeken duidelijk niet). Lees eerst maar eens wat van en over Tolkien, neem de beschikbare bronnen en visies van predikanten ter hand, en kom dan terug. Nu valt er niet te debatteren.

     15. Baaz

      @Siemien: Maar de natuurlijke mens begrijpt niet de dingen, die des Geestes Gods zijn; want zij zijn hem dwaasheid, en hij kan ze niet verstaan, omdat zij geestelijk onderscheiden worden.

     16. Meriadoc Brandebok

      Misschien heeft Siemien tot slot wat aan dit citaat uit een brief die de Rooms-Katholiek (op zijn geloof ging je niet in) aan de Angelicaan Lewis (op die vriendschap ging je evenmin in):

      “I think you have a mistaken idea of a Christian writer’s duty. We must use the talent we have, not the talents we haven’t. We must not of course write anything that will flatter lust, pride, or ambition. But we needn’t all write patently moral or theological work. Indeed, work whose Christianity is latent may do quite as much good and may reach some whom the more obvious religious work would scare away.”

     17. Siemien

      @Baaz dat bedoel ik dus en dan kun je het uitleggen dan nog snap hij het niet natuurlijk..

     18. Siemien

      @Occult fantasietje ik denk dat jij je eens meer moet verdiepen waarom iemand dit tegen jou zegt.
      Punt is dat niemand jou erop wijst dat je naam occult is en als iemand dat wel doet ga je schermen dat diegene zich moet verdiepen in occulte boeken die blijkbaar door een christen is geschreven.
      JK.Rollings de schrijfster van Harry Snotter is ook “christen” men kent de boom aan de vruchten

     19. Baaz

      Een occulte boom brengt occulte vruchten voort.

     20. Siemien

      @Baaz amen

     21. Meriadoc Brandebok

      Siemien, Tolkien is niet occult en jij meent je een oordeel aan te matigen over Tolkien en occultisme, terwijl je geen idee hebt waar je over praat. Je ging niet in op de opmerkingen van deheer Paul en liet ook het genoemde citaat van Tolkien – over wat hij zag dat zijn taak als christelijke schrijver – linksliggen.

      De volgende keer dat je me aanspreekt met “occult fantasietje”, hetgeen thans bewezen is kul te zijn, zal ik niet meer op je reageren.

  2. HW

   Je vergeet, dat Sylvana net zo’n tokkie is. Alleen zij dus een zwarte tokkie.

  3. chrism

   Nou verdorie ‘u doet precies wat u iedereen verwijt ‘best gek is het niet ?

  4. Groeneveld

   Guus, in ‘hebben verdient’, is verdient het voltooid deelwoord en moet dus met een D. Ben je zelf misschien het Tokkie-stadium nog niet ontgroeid?

   1. Meriadoc Brandebok

    Taalnazi alert.

    1. chrism

     Zelfstandig naamwoord
     taalnazi m

     (scheldwoord) Iemand die ergernis opwekt door het bekritiseren en corrigeren van kleine taalfouten van anderen
     Als er ergens een komma of hoofdletter verkeerd staat is de taalnazi er als de kippen bij.

     Dus met andere woorden u scheld op dit forum !!!!

     1. Seneca

      ik doe ook een duit in het zakje. ‘u scheldT op dit forum’.

  5. Silvana Simons

   Inderdaad. Eigen schuld dikke bult.

   1. Baaz

    Slimme nick.

   2. Meriadoc Brandebok

    Bent u de echte Sylvana, de enige echte?

 2. Ernst Quispel

  Geweldige actie van Sylvana.

  1. Siemien

   Uiteraard vindt jij dat, en dat mag natuurlijk, aangezien jij altijd het tegengestelde vindt en denkt hier is het logisch dat jij dit vindt

  2. chrism

   @EQ , behoort u ook tot het ras Sylvana Simons ?

   ps Privacy wet zegt dat je niet zomaar gegevens mag delen op Internet !!!!!

  3. Baaz

   “Geweldige actie van Sylvana.”

   Dat is jouw mening en het is goed dat jij een mening hebt.

   1. Original NL

    ……Dat is jouw mening en het is goed dat jij een mening hebt…..
    Tis alleen jammer dat ie hem ook hier ventileerd……dat dan weer wel!

    1. Baaz

     Dat ben ik met je eens!

  4. Arie B

   Afgekeken van Geert..

 3. chrism

  Het RAS Sylvana Simons ?????
  Weer wat geleerd .

  Maar bedreigen keur ik niet goed en schelden doet geen pijn of je ben Calimero .

 4. Aytas

  ‘In Nederland dien je je namelijk te gedragen.’

  Blokkeer je dus ook geen snelwegen! Raar dat je dat dan weer wel steunt en niet de motivatie van de rechtbank publiceert wat ze het blokkeer tuig zo zwaar aanrekenen. Gezien jouw, wat mij betreft zeer goede motivatie om sylvana in deze te steunen zou ik denken dat je de actie van het blokkeer tuig zou afkeuren en de straf verdedigen.

  1. Baaz

   Sylvana is dan weer wel Afrikaans, dat vind jij toch fijn?

 5. fockingworst

  Ik vind sylvana en alles om haar heen nog minder als niks.
  Maar haar verrotschelden en rascistische opmerkingen maken naar haar vind ik erg slecht.
  Als je met haar in discussie gaat veeg je haar zo van tafel op basis van argumenten.
  Sylvana simons =compleet inhoudsloos.
  Deze muppet leeft hier in nederland als een koningin heeft diverse rijke witte mannen gehad een goede carrière als vj en model.
  Ik heb niet het idee dat deze dame nou zo erg is gediscrimineerd.

 6. Eugenie de la Fleur

  Heel goed Sylvana! Zet deze asociale dreigtokkies maar voor lul

 7. Adriaan

  Wilders laat ook dit soort berichten zien, maar dan nog veel en veel erger.

  1. Aytas

   Nou en? Dan mag je iemand anders dus maar verrot schelden? Het overkomt wilders ook, lekker argument, zeg.

   1. chrism

    Zolang ze niet van je vreten zal het u een worst zijn wat ze roepen .

   2. Adriaan

    @Aytas, dat was geen argument, maar een feit.

 8. Roughwood

  Ik sluit me geheel aan bij de 9 quotes van Gerard Cox in De Telegraaf!

  9
  “Die islam… Pim Fortuyn zei: ’Dat is een achterlijke woestijngodsdienst’ en daar had hij natuurlijk groot gelijk in.”

  8
  “Die enge mannen van DENK hebben al gezegd: ’Als de multiculturele samenleving je niet bevalt, moet je oprotten’. Wat een humor! Hebben we aan de PvdA te wijten hè, die twee Turkse griezels. En nu is er nog een derde bij, die Marokkaanse meneer, dat is helemaal een engerd zeg. Wat een verschrikkelijke man, met z’n fake news over de PVV. Niet dat de PVV deugt overigens.”

  7
  “Ik laat me op m’n oude dag niet ook nog voor racist uitmaken. Door zo’n eng clubje dat er z’n beroep van heeft gemaakt om alles en iedereen van racisme te betichten. Zo’n Sylvana Simons… Een wáárdeloze muts. Dat iemand zo’n vrouw nog serieus neemt, is een uitwas, behoorlijk Amsterdams, mag ik wel zeggen.”

  6
  “Er ís in Nederland helemaal geen racisme, een paar gekken even daargelaten. Als je hier je best doet, kun je alles worden, of je nou wit of zwart bent. Maar het is veel makkelijker om niks te doen, in een hoek te gaan zitten en te roepen ’O, o, o, wat word ik toch gediscrimineerd’. Die jankerds zitten in alle praatprogramma’s, krijgen grote interviews, maar o, o, o, wat worden ze gediscrimineerd.”

  5
  “We leven in zo’n leuk land, we zouden het zo leuk kunnen hebben met elkaar, maar het wordt verziekt door een klein clubje querulanten. Het Sinterklaasfeest hebben ze al verpest, dat hebben ze tóch voor elkaar.”

  4
  “Maar als ze zich zoveel eeuwen later nog druk over slavernij willen maken, moeten ze eens naar die Arabische staten gaan. Naar Qatar, waar krankjorum genoeg het WK voetbal wordt gehouden.”

  3
  “Zo’n MeToo… Goed initiatief geweest, want iedere vrouw die door mannen met macht wordt misbruikt, is er een te veel. Maar het is doorgeslagen.”

  2
  “We waren destijds al aan het dubben over het milieu en zo. Moet je nu horen. ’t Is nodig hoor, maar je ziet toch ook weer dat die milieufanáten er veel te veel in doordrammen.”

  1
  “Ik heb helemaal niks tegen Amsterdam, maar wel tegen de arrogantie van een bepaald soort Amsterdammers, in de meeste gevallen ook nog import. Als ze in die stad met een treintje door een met veel moeite gegraven tunneltje rijden waarvoor de halve Vijzelstraat is omgevallen, rukt heel Hilversum uit om daar verslag van te doen.”

  1. chrism

   Punt 10 : Sylvana Simons is een ras , maar na gedegen onderzoek toch niet waar van schijnt te zijn . XD

   Ps Cox heeft in de ze natuurlijk helemaal gelijk .

   1. Ernst Quispel

    Mensenrassen bestaan niet.

    1. chrism

     Maar zij vind haar eigen een ras dus ze is de uitvindster van het Sylvana Simons ras , wat bij deze ontkracht is door mij en u in deze . ( 39 min en 6 min u )

    2. Scaldis

     Racisme dus ook niet

     1. Ernst Quispel

      Ja, racisme bestaat wel. Ik besef dat dit voor veel mensen hier maar mogelijk kan worden opgenomen.

     2. Baaz

      Nee hoor, racisme bestaat niet want rassen bestaan volgens jou ook niet.

    3. ildib

     Ja hoor die bestaan wel, het negroide ras, Kaukasische ras, mongoloide ras etc, maar weet jij als boerenlullenras veel.

     1. Ernst Quispel

      Domme jongen toch. Kun je niet googelen?

     2. fockingworst

      @ernst mag ook zijn MENING hebben
      @ernst zijn mening strookt zelden met de waarheid.

     3. Groeneveld

      “De indeling van de mensheid in verschillende menselijke rassen is in de antropologie de groepering van mensen in verschillende categorieën op basis van uiterlijke en genetische kenmerken. In het verleden werd de term ook in de biologie gebruikt.”

      Biologisch gezien bestaat er maar een mensenras, de Homo sapiens. In de antropologie wordt de indeling in rassen nog wel gebruikt, evenals in de genografie.

      Deugende Gutmenschen als Quispel opteren voor de ‘geen rassen’ benadering omdat dit het beste in hun rigide linkse plaatje past.

     4. Baaz

      “Deugende Gutmenschen als Quispel opteren voor de ‘geen rassen’ benadering omdat dit het beste in hun rigide linkse plaatje past.”

      Dit doet hij omdat hij denkt, gelooft en overtuigd is van het idee dat iedereen gelijk is of zou moeten zijn. Meneer Quispel is een gelijkheidsevangelist die niets van de islam moet hebben, weet je wel?

     5. Ernst Quispel

      Groeneveld googelde en kwam tot de ontdekking dat het menselijk rasbegrip inderdaad geen biologische grond heeft.

      Mooi staaltje van voortschrijdend inzicht.

     6. Baaz

      Jij mag ook een overtuiging hebben, je mag die overtuiging hier zelfs publiceren, maar liever niet natuurlijk!

     7. Floris

      “Groeneveld googelde en kwam tot de ontdekking dat het menselijk rasbegrip inderdaad geen biologische grond heeft.
      Mooi staaltje van voortschrijdend inzicht.”
      —————————————————————–
      Zou Quispel de strekking van Groenevelds post niet hebben begrepen of expres verkeerd weergeven?

     8. Ernst Quispel

      Groeneveld is niet dom en snapt ook wel dat biologisch gesproken mensenrassen niet bestaan dus hij kiest, teneinde toch een racistisch onderscheid te kunnen maken, voor de uitweg die in racistische kringen gebruikelijk is: biologisch bestaan er geen mensenrassen maar antropologisch wel. Daarmee wordt gewezen op het feit dat mensen de neiging hebben onderscheid te maken tussen mensengroepen, hoewel dat geen feitelijke basis heeft. Ironisch genoeg wordt daarmee impliciet de brede betekenis van racisme gehanteerd waarin het discrinerend, diskwalificerend en stigmatiserend onderscheiden van bijvoorbeeld Joden, christenen en moslims een vorm van racisme is.

     9. Floris

      “hoewel dat geen feitelijke basis heeft”
      ————————————————
      Ah, dus (forensische) antropologie is nep-wetenschap?

      Het ligt allemaal niet zo simpel als jij het voordoet of hoe het in Wikipedia staat. Het is maar net hoe je ras definiëert. Het valt niet te ontkennen dat het politiek correctisme ook hier weer z’n stempel op heeft gedrukt.

      “Morphological characteristics, however, like skin color, hair form, bone traits, eyes, and lips tend to follow geographic boundaries coinciding often with climatic zones. This is not surprising since the selective forces of climate are probably the primary forces of nature that have shaped human races with regard not only to skin color and hair form but also the underlying bony structures of the nose, cheekbones, etc. (For example, more prominent noses humidify air better.) As far as we know, blood-factor frequencies are not shaped by these same climatic factors.

      So, serologists who work largely with blood factors will tend to see human variation as clinal and races as not a valid construct, while skeletal biologists, particularly forensic anthropologists, will see races as biologically real. The common person on the street who sees only a person’s skin color, hair form, and face shape will also tend to see races as biologically real. They are not incorrect. Their perspective is just different from that of the serologist.”

      Bron: NOVA, does race exist?

     10. Ernst Quispel

      Floris heeft de masochistische neiging onhoudbare standpunten in te nemen in de hoop er billenkoek voor te krijgen.
      Ik laat deze beker vandaag maar aan me voorbij gaan.

     11. Baaz

      “Ik laat deze beker vandaag maar aan me voorbij gaan.”

      En de rest ook a.u.b.

     12. Floris

      “Floris heeft de masochistische neiging onhoudbare standpunten in te nemen”
      —————————————————————
      Ook dit is weer een van de befaamde omkeringen van Quispel.

      Hij wil zich graag mengen in discussies op terreinen waar hij niet competent is. Die verliest hij natuurlijk per definitie.

      Dan krijg je dit soort kansloos geblaat. Op de inhoud, het citaat dat ik gaf, ging hij niet in en dat zegt alles.

     13. Baaz

      En toch volhouden dat hij een fatsoenlijke inhoudelijke discussie voert.

    4. fockingworst

     @ernst zou beter even terug naar school kunnen gaan.
     @ernst had dan kunnen leren dat er diverse mensenrassen bestaan net als hondenrassen en paardenrassen kattenrassen apenrassen etc
     @ernst zat in de klas niet op te letten
     @ernst zat altijd gebiologeerd naar het achterwerk van de meester te gluren

    5. Baaz

     “Mensenrassen bestaan niet.”

     Jij hebt wel recht op je eigen mening, en dat is het.

 9. Koos sssss

  Sylvana -die in DDS overigens een uitstekende spreekbuis heeft gevonden- doet de hele tijd niets anders dan Nederlanders schofferen. En als daar boze reacties op volgen speelt ze de vermoorde onschuld.

  En eerlijk is eerlijk. Als Nederland haar niet bevalt, kan zij daadwerkelijk terug naar haar land van oorsprong, Suriname. Een optie die de blanke Nederlanders dan weer niet hebben.

 10. O.P.

  @huisreglement.

  Vind het wel een beetje jammer dat mensen die schelden en dreigen als tokkies worden weggezet. Tokkie is n.l. ook een scheldwoord.

  De term tokkie wordt (voornamelijk in Nederland) gebruikt
  als een scheldwoord voor een persoon of groep mensen met
  overheersend negatieve kwaliteiten of asociaal gedrag.

  1. chrism

   wat eigenlijk wordt veroorzaakt door Calimero’s en dat is een stripfiguur !

  2. Ernst Quispel

   Ja, het betreft asociaal gedrag.

   1. chrism

    U discrimineer op basis van geen gegevens .

 11. Rosasolis

  Deze vrouw is stapel gek. Waarom gaat zij niet immigreren naar een Afrikaanse land
  van haar keuze. En vragen voor amnestie, omdat zij zou slecht in Nederland zou behandeld zijn? Ik zie het binnenkort weer losbarsten: geen Sneeuwwitje sprookjes meer…niet meer de bekende oude Disney kinderfilm, geen Sneeuwwitje meer in kinderboeken, en ook moet ze verdwijnen in De Efteling. Ik zie het al gebeuren:
  geen witte zuivel producten meer, geen witte chocolade (omdat chocolade behoord bruin te zijn!), geen witte bruidsjurkjes meer, geen witte overhemden meer, en geen witte bloemen meer, etc.
  Misschien is Sylvana bezig met Voodoo poppen en spelden?

 12. bob17413337

  Ik lees altijd graag hier maar nu moet ik toch is een reactie neerzetten.
  Alhoewel ik het niet goed keur wat er wordt gezegd door deze mensen ken ik ze ook compleet begrijpen. Niemand wilt uit gescholden worden voor racist het is kwetsend en dat is het gene wat Sylvana constant doet vervolgens probeert ze een kinderfeest zijn traditie dusdanig te veranderen wat gewoon de meerderheid niet wilt.
  Als ik jou constant uitscheld voor klootzak maar ook echt constant iedere kans die ik krijg noem ik je een klootzak hoelang duurt het voordat je tegen mij begint te schelden?
  Als iemand je kwetst en pijn doet en vooral een onbekende is het veel makkelijker om de meest kwetsende dingen die je kan verzinnen eruit te gooien maarja dat is mijn mening moest het gewoon even kwijt.

 13. Original NL

  Leuk die reclame onderaan over zelf messen slijpen…..misschien een hint??

 14. Beukman

  De redactie heeft er in het verleden een sport van gemaakt om Sylvana twee à drie keer per dag af te zeiken, “te demoniseren”, zoals men het sinds het verscheiden van “pim” pleegt te noemen, waarop de bloeddorstige reageerdersmeute er als hongerige vampiers bovenop dook.

  Hiermee heeft de redactie naar mijn mening bijgedragen aan een klimaat waarin boerelullen en boerinnetrienen het als een daad van verzet zijn gaan beschouwen om Simons uit te schelden en te bedreigen, ver beneden welk beschavingspeil dan ook.

  Lees ik tussen de regels dat DDS inmiddels bij zichzelf te rade is gegaan, en zich afvraagt hoe de ontstane vertrouwensbreuk tussen Sylvana en DDS valt te repareren?

  Het is maar een suggestie, maar geef mevr. Simons een tijdelijk gastredacteurschap. Aldus kan ze haar standpunten nog eens rustig uiteen zetten, en in gesprek gaan met mensen die in een andere bubbel leven dan de hare. Goed voor haar, nog beter voor ons, de reageerders op DDS.

  DDS, ik raad je wel aan om er een censor op te zetten, want zoals bekend: Sylvana haalt bij een deel van onze blanke mannen en vrouwen het primitiefste naar boven!

  1. Ernst Quispel

   Boven je bijdrage staat een boertje van een aap die meent dat we messen moeten slijpen.
   Je waarschuwing is terecht: Sylvana haalt hier het slechtste naar boven.

   1. Original NL

    Tis een commercial …irritante klojo…en niet door mij geplaatst.

   2. Baaz

    “een boertje van een aap”

    Dat je iets met apen hebt is logisch, je zult overtuigd zijn van de gedachte dat het je voorouders zijn.

 15. Duke

  Iemand bedreigen is onacceptabel en schelden is achterlijk. Sylvana kan dit uitbuiten voor extra aandacht, dus het werkt averechts.

  “Breng hun namen maar in de openbaarheid”. Is dat niet in strijd met de privacy wetgeving? Zowel Facebook Nederland als BIJ1 zijn organisaties die aan de AVG moeten voldoen. Deze mensen zijn bovendien niet veroordeeld, en bij het achterhalen van iemands echte naam kunnen fouten zijn gemaakt. Al die verwarde mannen en verwarde vrouwen die hun naam voorbij zien komen, zouden dat niet zomaar moeten accepteren. Die kunnen Sylvana dan misschien alsnog pijn doen door haar hiervoor aan te klagen.

 16. Lex

  Ja als er iemand wel omstreden is en gehaat word dan staat Sylvana Simons wel in de top 5.

  Zij wil de linkse wereld in haar ogen gaan verbeteren natuurlijk moet de rechtse wereld het dan gaat ontgelden.

  Ze heeft een gruwelijke hekel aan partijen als de PVV en FVD.

  Laat ze bij haarzelf beginnen.

  Wat mij betreft ophoepelen naar Suriname.

  1. Ernst Quispel

   Een zwarte vrouw met een grote mond roept bij veel blanke mannen inderdaad radeloze woede op.

   Ik kan wel van haar genieten.

   1. Siemien

    Uiteraard vindt Ernst dat maar dat is niet omdat Ernst dit echt meent maar gewoon om te irriteren en te zuigen, als je hebt over een in en in triest leven dan spant Ernst absoluut de kroon…

   2. Baaz

    “Ik kan wel van haar genieten.”

    Dat is geen verrassing, op DDS neemt meneer Quispel steevast de tegenovergestelde stelling in, gelukkig behoeft dat geen betoog.

   3. robroy

    ze is iets te oud toch een jaartje of 30/40 er af dat is toch meer jou ding

 17. A3aan

  SS, wie wind zaait zal storm oogsten. als zij zo door gaat staat haar nog het een en ander te wachten. Verder vind ik elk woord besteed aan SS er een te veel.

 18. robroy

  verbeeld ik me dat of wordt dat wijf met de dag lelijker

 19. C.A.Barstow

  Triest als je zo naar aandacht moet hengelen, wanneer pakt dat mens haar koffers en verdwijnt zij uit ons land? opgeruimd staat netjes.

  1. Ernst Quispel

   Ze woont hier met zoveel recht als u, Barstow. De suggestie dat ze hier niet zou horen is smerig.

   1. Baaz

    Dat vind jij, en dat mag jij vinden.

   2. Siemien

    “De suggestie dat ze hier niet zou horen is smerig..”

    Het feit dat jij suggereert dat ze hier niet zou horen is echt zo racistisch..

    1. Ernst Quispel

     Klopt Siemien, die suggestie is racistisch.

     1. Siemien

      @Ernst dat vindt jij en dat mag jij vinden, het zegt meer iets over jou denken, die komt nogal racistisch over namelijk door te suggereren dat iemand iets racistisch zegt..

     2. Baaz

      Jij mag dat vinden.

     3. Ernst Quispel

      Ja, dat mag Siemien vinden.

 20. J.Rademaker

  Ga al veel te lang mee en racisme is van de laatste jaren discriminatie ca 30 jaar.
  Beide begrippen zijn ontstaan omdat deze effectief bleken om het gastland te dwingen.

 21. Nuts

  Quote: ‘In Nederland dien je je te gedragen’

  Maar…

  Wat nou als er mensen zijn die zich frontaal neerzetten als vijand van jou als persoon en leven….en dat die mensen zich helemaal niet aan de regels hoeven te houden…en dat die mensen overal maar een podium krijgen en de ruimte krijgen om hun vijand denken en agressie neer te gooien voor je voeten..

  Sorry….maar als praten niet helpt..
  Dan blijft er frustratie over..
  En daar komen scheldpartijen van..

  En uiteindelijk een revolte…

 22. P.Sisterons

  Heel Nederland is Sylvana Simons moe. Op naar de volgende waan van de dag.

 23. LieverKipsLeverworst

  Op die foto lijkt het net of er een omgevallen kut onder d’r neus hangt.

 24. Silvana Simons

  Het moet gewoon ophouden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.