Treurige video: 8-jarige Yara is nog enige Duitstalige meisje in Duitse klas, krijgt constant te maken met geweld

Uit Duitsland komt vandaag een bijzonder trieste video. Het gaat om een meisje van 8 jaar oud, dat van school gepest is met uitsluitingsgedrag en zelfs fysiek geweld. Het meisje, Yara geheten, was nog het enige kind uit haar klas dat Duits sprak. De rest sprak Turks of Arabisch. Dat leidde niet alleen tot onbegrip, Yara werd zelfs fysiek aangevallen en gestoken.

Op het Duitse televisiekanaal SAT1 was bij het ochtendnieuws deze week een bijzonder verdrietig stemmende reportage te zien. Het gaat om een verslag over de 8-jarige Yara, die afscheid moest nemen van haar basisschool. En waarom? Ze was nog maar het enige kind in haar hele klas die Duits sprak. De rest was allemaal van allochtone afkomst. En dat is natuurlijk op zichzelf geen probleem, maar wel als dat leidt tot gewelddadige toestanden. Haar vader verklaart:

“Er deden zich aanvallen voor, en dan heb ik het niet over de normale schoolpleinschermutselingen die ik wellicht zou kunnen tolereren. Het ging om dagelijkse aanvallen.

Ze werd omvergeduwd door een Arabisch kind dat ze niet eens kende. Dit kind sneed haar buik open met een scherp voorwerp.”

Als Yara klaagde bij de juf klaagde over het gedrag van de kinderen, kreeg ze te horen dat er altijd wat met haar aan de hand was. Ze moest dus niet zo zeuren. Maar voor vader Mike was de maat echt vol toen Yara’s vrolijke gedrag plaatsmaakte voor sombere in zichzelf gekeerdheid, en hij op een ouderavond merkte dat de schoolleiding zich alleen verstaanbaar kon maken aan de ouders door middel van tolken.

Yara is inmiddels van school gehaald, maar krijgt nog altijd rillingen over de rug als ze voor het gebouw van de onderwijsinstelling staat waar zij als enige Duitstalige meisje in de klas zo’n moeilijke tijd heeft doorgemaakt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

72 reacties

 1. Troelstra

  Je zou als ouder van zo’n kind toch het liefste die linkse trollen en al die andere landverraders willen aanvliegen? Want het is hun schuld. Zij zijn de aanwijsbare aan te wijzen schuldigen.

  1. Lugar

   Af en toe las ik wel eens commentaren van DDS’rs die vinden dat het wel meevalt…

  2. Top

   Ook frappant, zijn de reacties, van onze huistrollen. Oh wacht even, die zijn er nog niet. Past zeker niet in hun straatje?

   1. Lugar

    @Top: Die reacties zullen steeds meer uitsterven als meer mensen het script gaan gebruiken. Nu al zie je dat er voor gasten als meneer Quispel c.s. niet zo veel meer aan is omdat steeds minder forummers reageren op dit soort figuren. Als je ze geen eten geeft…

    En inderdaad, wat moet je hier met goed fatsoen nog over zeggen?

   2. Mariposa78

    Bij deze dan een dhimmi:
    Dit media kanaal is niet serieus te nemen en een bijzonder rechts format gezien de schrijffouten heeft die persoon wel een laag IQ en slechts een vmbo opleiding genoten.

    Lol

    1. Lugar

     Is dat een citaat Mari?

     1. Mariposa78

      Nee moest dat dan?
      Ik selecteerde slechts delen van dhimmi’s misantropisch oeuvre, waarbij hij het Ockhams scheermes nog steeds niet weet hoe te hanteren.

     2. Lugar

      @Mariposa: Nee niets moet! Ik vroeg mij af waar de tekst vandaan kwam. je hebt het nu verduidelijkt.

    2. Ernst Quispel

     Ja, maar daar staat tegenover dat dit de enige bron was Waarin Tim iets kon vinden wat hij ook vindt.

     1. Jacco

      Een van de zoveel zal je bedoelen politie en justitie hebben mankracht tekort om dit gaaijes in bedwang te houden .maar t zal in jou ogen wel weer de schuld zijn van dat meisje dat gestoken is en weg gepest

     2. Roughwood

      Aperte wegkijker.

 2. Benny

  Dit zal in de toekomst alleen nog maar meer en meer gaan gebeuren, ben benieuwd of de guttmensch dan ook bereid is de autochtonen te betuttelen en te beschermen………

 3. TD

  Alle kinderen die niet de te taal spreken van het woonland moeten éérst naar een specifieke school,welke gericht is op de landstaal!
  Pas daarna kunnen deze kinderen doorstromen naar het regulaire onderwijs.
  Voor de autochtone leerling(e) is het ook nog eens kwalijk,omdat de lesstof te langzaam vordert en zij niet aan hun niveau kunnen komen.

 4. Aytas

  Triest, laatst ook zo’n verhaal in Nederland. Dankzij rechts beleid, laat daar geen twijfel over bestaan.

  1. Bart

   Wow, je had al weinig geloofwaardigheid maar nu ben je dat laatste restje ook kwijt.

   Dit komt 100% alleen maar vanuit de hypocriete linkse deughoek, en nergens anders vandaan.

   1. robroy

    @Bart gewoon niet op reageren dat is wat hij graag wil, want dat het een vent is staat wel vast

    1. Gekko

     Het woord ‘trol’ schijn je niet meer te mogen gebruiken alhier. Beetje jammer, want dat zou de perfecte omschrijving van AyTas geweest zijn. Maar wat robroy zegt: niet op reageren.

     1. Lugar

      “gewoon niet op reageren”

      Of opnemen in je script, werkt perfect!

   2. Aytas

    Nee hoor de polarisatie komt van rechts. Het is te zot voor woorden om dat te ontkennen.

    1. Groeneveld

     Borderliner Aytas beweert dat een volle klas met allochtonen en 1 Duits meisje komt door de rechtse polarisatie.

     Is dit om te huilen of te lachen?

     1. Ernst Quispel

      Nee het komt door een veranderde samenstelling van de schoolpopulatie. Vroeger had je één moslimkind tussen allemaal blanke pestkopjes.

    2. BB

     @Ernst Quispel

     Wat bedoel je met deze opmerking?

     1. Ernst Quispel

      Ik bedoel dat één uitzondering in een roedel het altijd moeilijk heeft.

  2. Top

   Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit ontstaan bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. En waar je als vrouw in de regel tot seks en sodomie wordt gedwongen, omdat dat het enigste strakke deel is, voor Ali’s kleine en besneden cornucootje. Als het u zo stoort dat Nederland, sodemieter dan op terug naar de goening waar je vandaan komt. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heb bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen.

   1. Mariposa78

    Nee Top het doekje zit niet te strak, het ligt aan het feit dat ze (hier verboden apen vlees) Bushmeat eten.

    1. Lugar

     @Mari: Ik heb wel eens zo’n filmpje gezien, tikken ze gewoon de hersenpan van een levend aapje in.

  3. Lugar

   “Dankzij rechts beleid…”

   Dat moet je dan toch even uitleggen, net als de vraag om voorbeelden waaruit blijkt dat Baudet volgens jou racistisch en fascistisch is.

   1. Troelstra

    Laat ik nou altijd gedacht hebben dat in het onderwijs de “onderwijspartijen” zoals PvdA en D’66 daar de dienst uitmaken, in ieder geval een meer dan evenredige vuistdikke vinger in de pap hebben. Voor Tasja zijn de PvdA en D’66 rechts. Tsja, dan moet je zelf wel een links extremist zijn als je de PvdA en D’66 rechts vindt.

    1. Aytas

     Ik vind dat de PvdA aan rechts toegeeft. D66 waait met alle winden mee.

     De polarisatie komt van rechts.

     Het onderwijs is gewoon onderdeel van de staat, de staat wordt al jaren door rechts beleid bepaald, vvd. Er wordt steeds meer toegegeven aan de mensen die analyseren als iets zien dat je met de onderbuik doet ipv op basis van gegevens.

     1. Lugar

      “Ik vind…”

      Dat vind ik ook…

     2. Troelstra

      Wat je vindt moet je bij gevonden/verloren aangeven in plaats van er dit informatieve blog mee te vervuilen.

     3. Lugar

      @Troelstra: Ik las vanochtend dat er misschien sprake zou kunnen zijn van persoonsvermening met iemand anders. Wat denk jij, zou dat kunnen denk je?

   2. Aytas

    Baudet heb ik diverse keren uitgelegd. Rechts polariseert de samenleving, daar plukken kinderen de bittere vruchten van.

    1. Lugar

     “Heb ik diverse keren uitgelegd…”

     Nee hoor, dat heb je niet. Je hebt geen concrete voorbeelden aangedragen waaruit blijkt dat Baudet een racist en een fascist is.

     1. Aytas

      Jawel.

     2. Lugar

      Nee, je hebt geen concrete voorbeelden gegeven. Weet je wat, ik zal je uit je lijden verlossen! Er zijn geen concrete voorbeelden waaruit blijkt dat Baudet een racist en een fascist is.

  4. slayer

   klopt helemaal ! en brand blus je met benzine . laat daar geen twijfel over bestaan!

   1. Lugar

    En je islamitische zin drijf je door met een bomgordel.

  5. Gewoonomdathetkan

   Aytas jij bent nog rotter dan ik dacht .
   Smerige rat

 5. Jacco

  De integratie verloopt super zoals verwacht.met dank aan de linkse klootzakken

 6. Onzin456

  KALERGI PLAN

 7. Troelstra

  If you tolerate this
  then your children will be next.

  1. Lugar

   + Na zaterdag (joden) komt zondag (christenen)
   ~Hans Jansen~

 8. NoDoubt

  Simpel. Uit de Europese Unie en alleen nog een Nederlands paspoort als je wilt stemmen. Islam tot ideologie verklaren, geen bewijs dat Mohammed ooit in Mekka of Medina is geweest.

  1. Lugar

   “Islam tot ideologie verklaren…”

   Islam is een ideologie, daar is geen verklaring voor nodig.

   “Een ideologie is een geheel van ideeën over de mens, menselijke relaties en de inrichting van de maatschappij.”

   1. sjun

    Het gaat om en totalitaire ideologie die nog achter de voordeur reikt en mensen klein en dom houdt door ze in een keurslijf vol voorschriften te persen. Het resultaat van jarenlange indoctrinatie is er dan ook naar. Islam maakte de wereld bepaald geen betere plaats om in te leven bewezen het uitgewoonde ‘reinland’ Pakistan.

    1. Lugar

     En mede met het ook daarop is de oproep van Halsema om de islamisering van ons land doorgang te laten vinden (27-10-2010) extra choquant, navrant en weerzinwekkend. Zo’n voorstel doe je alleen als je jezelf en je eigen land volkomen haat en verafschuwd.

    2. Mariposa78

     Nee dat moet een voormalige provincie zijn van India, wat overgenomen is door ……………………

    3. Troelstra

     Criminele motorbendes verbieden we toch ook? Die worden ontmanteld. Hun clubhuizen worden gesloten.
     Perverse pedoclubs zoals Martijn waar in georganiseerd verband bijeen gekomen wordt om kinderporno te verspreiden, te downloaden en waar instructies worden gegeven om er makkelijker mee weg te komen verbieden we ook.

     Waarom doen we dat dan niet bij de instellingen van het Huis van de Haat de Islam? Dus moskeeën sluiten, stichtingen ontbinden etc.?

     1. Ernst Quispel

      Mogelijk slaat de vergelijking van moskeeën met pedoclubs en motorbendes als kut op Dirk.

     2. Lugar

      @Troelstra: Goede vraag, Wilders stelt de vraag al 14 jaar maar het kartel heeft trouw gezworen aan de islam.

      #27102010

 9. Scarletti

  Door dit soort incidenten, die eigenlijk helemaal niet incidenteel voorkomen doch eerder regel dan uitzondering zijn, groeit ook in het doorgaans zeer linkse Duitsland het besef dat het zo niet langer kan. De AFD groeit almaar verder in Duitsland. Nu nog de 3e partij, wacht maar tot de volgende verkiezingen.

 10. FLP

  Hier in de grote steden in Nederland is het op de scholen niet anders. Daarom doen veel ouder net zo als Halsema hun kinderen op een (witte)school. Lekker hypocriet van Femke trouwens.

  1. Lugar

   Femke is een islamlover maar ook een appeaser!

   “An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last.”
   ~Winston Churchill~

   1. Mart

    Dat zie je goed Lugar…..en ze is niet de enige.Ik zie er heel veel voorbij komen,en niet alleen in nederiglandje.

    1. Lugar

     Op woensdag 27 oktober 2010 ging zelfs de hele Tweede Kamer (m.u.v. PVV & SGP) akkoord met maatregelen die Halsema juist nu hanteert.

 11. marco1

  Het is voor die allochtonen kindertjes ook niet leuk om met zoeen Duits kindje op dezelfde school te zitten. Gelukkig kan zij het op volwassen leeftijd goed maken door te gaan werken voor hun uitkering en op de groenen te gaan stemmen.

  1. Lugar

   En de hielen te likken van de islammers.

 12. AS210854

  Hoe creëer je tweespalt in de samenleving, nou zo dus. Niet te geloven.

 13. Yara

  Dit gebeurd ook in NL. 25jaar geleden zijn mijn dochtertjes 6/7 en 10 jaar mishandeld
  En met een mes bedreigd, omdat ze ongelovig waren. Op 4 jarige leeftijd werd een van hen ontkleed en seksuele spelletjes gedaan. Werd naakt weggestuurd. Kledi g en fietsje in de sloot gegooid. Politie deed niets, wa nt de daders waren tussen de 10 en 13. jaar. Dit waren allochtone jongens. Wij zijn vanwege het trauma van de meisjes gaan verhuizen. Het jongste meisje heeft lange tijd vanwege letsel in ziekenhuis gelegen en 7 maanden niet aar school gegaan

  1. Lugar

   “Politie deed niets…”

   De politie doet vooral niets omdat meer dan 50% van de aangiftes in de vuilnisbak wordt gegooid, omdat er veel te weinig politiemensen (opsporingscapaciteit) is en omdat het OM niet is verplicht om te vervolgen. Heel zielig voor jouw kinderen, maar dat is de bikkelharde realiteit. En ik beschik over journalistieke en overige stukken waaruit overduidelijk blijkt dat dit al tientallen jaren speelt! Het is écht geen nieuws meer.

   En Den Haag? Die doet geen ene moer! Ze kijken alleen naar de cijfers want het is veiliger geworden. Ja logisch, de aangiftebereidheid schommelt rond de 2% en als je al de moeite neemt dan wordt het doen van aangifte ontmoedigt omdat de helft sowieso in de vuilnisbak verdwijnt.

   En wat Den Haag nog meer doet? Open grenzen, dus nog meer gajes, een verdrag (Marrakesh) tekenen zodat er nog meer schorem binnenkomt. Je weet dus hoe het zit. Succes ermee en stem vooral geen VVD, CDA, D’66, PvdA, SP en GroenLinks!

 14. Christina

  Niks nieuws ook hier is dat,jaren geleden al.
  Bij ons in de buurt zat een openbaar schooltje en nu praat ik zeker over 15 à 20 jaar terug al, en daar was het ook met sommige klassen waar hooguit nog 2 of 3 Nederlandse kinderen zaten en de rest was allochtoon!
  Dus het lijkt mij stug dat dat in Duitsland nu pas is, zeker omdat daar de allochtoon in bepaalde plaatsen ook overheerst, en nu door die moffin is het helemaal een grote ellende want beter word je niet van dat gajes!

 15. worstcase

  De islamitische kolonalisatie voltrekt zich nog sneller dan ik vreesde. Wanneer worden de eerste homo’s van de daken af gegooid? Wanneer worden christenen onthoofd, ongelovigen dood gestoken, joden gemarteld? Ik ben bang dat zolang de meerderheid van onze burgers nog steeds denkt dat het allemaal wel mee valt, een burgemeester zelfs openlijk pleit voor boerka’s en er een naïeve club linkse meelopers en klojo’s als Silvana Simons de dienst uit maken, deze kolonalisatie geen strobreed in de weg wordt gelegd.
  Waarschijnlijk is een onverhoopte burgeroorlog waarin geweldadig wordt afgerekend met de moslimsadisten en hun linkse sympathisanten in Nederland, onafwendbaar. Tenzij de burgers op tijd wakker worden en de linkse partijen massaal de rug toekeren.

  1. Lugar

   @Worst: “Wanneer worden de eerste homo’s van de daken af gegooid?”

   Ze worden nu al vaak in elkaar getrapt, meestal door lichtgetintiërs die van islamitische huize zijn. De islamisering is inderdaad op stoom en binnen islam is geen tolerantie. Intolerantie tegen de tolerantie, dat is het gevolg van de import, facilitering en de aanmoediging van islam in Nederland.

  2. Seneca

   @worstcase
   u dient toch wel eens de berichten te lezen. homo’s worden weliswaar niet ondersteboven van een flatgebouw geworpen, daar waagt men zich (nog) niet aan, maar ernstig mishandeld worden zij wel. joden zijn al langer in het vizier van de islam met alle gevolgen van dien en de eerste priesters zijn ook al onthoofd. denkt u nu echt dat als men zich massaal van de linkse partijen zou afkeren, dat de situatie verandert? het tuig van PvdA, GL, CDA, VVD, CU en SP zitten zo ‘gebeiteld’ op hun plekjes en die laten zich niet wegsturen, landsbelang weet u wel! het enige dat zoden aan de dijk zal zetten is een gewapende revolutie. degenen – ook op dit forum, allen welbekend – zullen de eersten zijn die zich zullen aansluiten bij de winnaars van de revolutie met de bekende drogreden: ik ben altijd tegen islam, politiek etc. geweest maar ik kon niet voor mijn standpunt uitkomen… de smoes van de lafbek.

 16. nienke

  @Troelstra.

  Ze durven alles aan te pakken maar niets wat met de islam te maken heeft dus die kunnen hun gang gaan en niemand legt hun een strobreedte in de weg.
  Doods en doods bang voor represailles.
  Je ziet het 1 verkeerd woord over mohammed en het hele midden oosten staat in brand hysterisch gillende figuren en daarom kijken ze hier maar een andere kant uit bang voor deze hysterie.

 17. Lugar

  Met het Marrakeshverdrag in aantocht gaat de oorspronkelijke Duitser, maar ook de Nederlander, in rap tempo verdwijnen, maar dat is ook precies de opzet.

 18. Gewoonomdathetkan

  Er komt steeds meer vergif europa binnen .
  En wij kijken toe

  1. Lugar

   Dat klopt, de instrumenten die ons tot dienst zouden moeten staan zij ons uit handen geslagen door VVD, CDA, D’66, CU, GroenLinks en PvdA, onthou die namen!

 19. Der Profi

  De omvolking van Europa, ook binnenkort bij u in de buurt.

  1. Lugar

   De islamisering is in volle gang, zeker.

 20. Bosche draak

  Om maar te zwijgen over hoe vaak er na haar gesist werdt door de vaders van die lieverdjes

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.