Video! Furieuze CDA-europarlementariër valt Nigel Farage’s kinderen aan: ‘Hypocriet!’

vlcsnap-2018-11-14-08h49m14s031
Foto: CDA-europarlementariër Esther de Lange. Bron: Screenshot EP / Twitter.

Onder luid gejuich van eurofiele europarlementariërs zette CDA’er Esther de Lange gisteren een felle aanval in op Nigel Farage en zijn kinderen. De Nederlandse vond het maar niets dat Farage aangaf dat de EU gedomineerd wordt door Duitsland, en besloot daarom zijn nageslacht in de discussie erbij te betrekken.

Het Europees Parlement is een wonderlijke wereld. Deze parlementariërs hebben nauwelijks echte invloed en functioneren meer als applausmachine voor het nieuwe Europese nationalisme dan als wetgevers of kritische volgers van het beleid van de Europese Commissie. Het hoogste aantal punten kan je dan ook scoren als je bij één van de microfoons de zogenaamde ‘eurofoben’ weet aan te pakken. Want iedereen weet dat zij hier niet horen te zijn, toch? Euronationalisme is de weg vooruit, lieden die pal staan voor de rechten van lidstaten zijn jakkiebah.

Dus als je het op de vloer van het Brussels-Straatsburgiaanse parlement voor elkaar kan krijgen om wat gemene uithalen te doen naar de opper-eurofoob Nigel Farage, nou, dan ben je pas écht het mannetje. Óf vrouwtje. En dan krijg je een langdurig applaus van al je collega’s, want die gemene Nigel heeft toch weer eens even lik op stuk gekregen. Dat zal ‘m leren! Een beetje met Donald Trump gaan poseren. Pfff!

Dat je om die aanval op Farage te doen zo diep moet zinken om zelfs z’n kinderen er aan de haren bij te slepen, dat maakt verder helemaal niets uit. Dat er een verschil is tussen Duitsland als politieke entiteit en de Duitsers als volk en cultuur, dat is nog minder van belang. Alles om zo snel mogelijk bij de conclusie te komen die voor mensen als Esther de Lange al ver vantevoren vaststond: Nigel Farage is hypocriet.

Sure. En in Brussel is de rest van de mensheid gelukkig wél een heilig boontje! Kuch. Kuch.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

58 reacties

 1.   

  Ik ben het voor de verandering eens met Farage. Een EU die wordt gedomineerd door Duitsland is niet goed voor Europa. Nu geldt dus het recht van de sterkste en kleine landen moeten zich daarnaar maar voegen of worden door de grote landen onder druk gezet om zich daarnaar te voegen. Voor Groot-Brittannië is dat een horrorscenario, aangezien zij nog steeds met het “Empire-trauma” zitten. Het rijk van de Nederlandse republiek is veel langer geleden treurig ten onder gegaan.

  Anderzijds doet Duitsland ook goede dingen. Evenals Nederland is Duitsland een zuinig land. Niet voor niets ontving de Duitse minister van Financiën een Nederlandse onderscheiding.

  1.   

   Duitsland, Engeland, Nederland, het zijn allemaal landen. Landen hebben een bevolking, een regering en een staatsvorm. Democratie is meestal geen democratie en het land met de beste democratie ter wereld is niet voor niets geen lid van de EU.

   1.   

    Citaat Baaz;
    Duitsland, Engeland, Nederland, het zijn allemaal landen. Landen hebben een bevolking……..

    WoW..Gefeliciteerd….dat wisten we nog niet!

    1.   

     Wist je dat nog niet?

     Mijn illustratie verduidelijkt het verschil tussen een mening en een feit, wist je dat nog niet?

    2.   

     Nog steeds geen werk? Oh wacht even…………

  2.   

   Als Duitsland zich alleen had bemoeid met de situatie zoals die was bij de EEG, heb je gelijk. Echter Duitsland heeft zich ook bemoeid met de vluchtelingen en deze opgedrongen aan de rest van de EU, en daarmee de bestaande regels verworpen. Kosten voor Duitsland met dit gebeuren is nu al 1000 miljard op kosten van de burger terwijl dit niet is overlegd met dezelfde burger. En als de burger kritisch is wordt deze monddood gemaakt door big brother is watching you. Daarmee is het oude systeem verdwenen en betaal jij de kosten om nog maar niet te hebben over de 3 fasen van Jihad. bij 16% onomkeerbaar en betekent dat je een land wordt als Turkye of Iran. Je mag niet kiezen.

 2.   

  Haar oogjes vallen bij-na uit haar oogkassen..

  1.   

   Dat is nog haar Halloween outfit.

 3.   

  Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl?

  1.   

   Waarom vragen stellen als je ze zelf niet beantwoord?

 4.   

  De Lange valt niet de kinderen van Farage aan maar prikt de leugenachtige hypocrisie van deze charlatan door.

  1.   

   “(…) de leugenachtige hypocrisie van deze charlatan…”

   Dat is jouw typering, dat mag, dat is jouw goed recht.

   1.   

    Nigel Farage, de man die Brexit mogelijk maakte. “De dageraad van een onafhankelijk Verenigd Koninkrijk is aangebroken.” Zonder UKIP-leider Farage zou er geen referendum gehouden zijn – en was er geen Brexit gekomen. Voorlopig is het lijfsbehoud voor de Britten geworden. De sapppige details moeten nog komen later vandaag.

    1.   

     Antidemocraten hebben liever geen volksraadpleging.

  2.   

   Waaaaaarheen waarvooooooooooooor, leidt jouw eenzame weg binnenkort?

  3.   

   Hoezo Ernst, Farage legt links het vuur aan de schenen en mevrouw begint met bezeten oogjes over zijn kinderen.
   De EU is slecht voor de Europese landen en dat zegt Farage dan ook, sterker nog, dat begint de meerderheid van Europa ook in te zien en er is geen weg meer terug…

 5.   

  Deze politica heeft helemaal gelijk. Farage is een charlatan.

  1.   

   Of de politica gelijk heeft en Farage een charlatan is blijft de vraag, het hebben van een mening staat ook jou vrij.

   “Een charlatan is een speciaal soort oplichter die voorziet in zijn behoeften door systematisch mensen te bedriegen over zijn afkomst, vaardigheden, intenties of prestaties. Een charlatan maakt gebruik van zijn charme om mensen iets aan te smeren.”

   1.   

    Ja, dat is de definitie. Dat is wat Farage deed door met leugens en bedrog de Britten te verleiden tot de rampzalige Brexit.

    1.   

     “(…) de rampzalige Brexit.”

     Dat is jouw conclusie.

     1.   

      Inmiddels ook van vele Britse spijtoptanten, samen met de remainers een meerderheid. FD ! Die groeiende is.

     2.   

      Ja, Crassus, het is zonneklaar dat als de Britten, nu ze de feiten kennen, opnieuw gevraagd wordt zich over een Brexit uit te spreken in een referendum de uitslag afwijzend zou zijn.

      De Britten koesteren een eeuwenoud sentiment van splendid isolation en de fantasie dat ze nog steeds een wereldrijk vormen. De Brexit confronteert hen met de harde realiteit dat ze niet meer zijn dan een middelgroot land in een globaliserende wereldeconomie.

     3.   

      “het is zonneklaar”

      Dat is het natuurlijk helemaal niet. Je mag dat wel als mening verkopen.

     4.   

      @ernst mag ook een MENING hebben
      @ernst mag de hele dag zelfs zijn MENING verkondigen op [email protected] deed dit net ook weer hieronder zijn MENING;
      Ernst Quispel 6 minuten ago
      Ja, Crassus, het is zonneklaar dat als de Britten, nu ze de feiten kennen, opnieuw gevraagd wordt zich over een Brexit uit te spreken in een referendum de uitslag afwijzend zou zijn.

      De Britten koesteren een eeuwenoud sentiment van splendid isolation en de fantasie dat ze nog steeds een wereldrijk vormen. De Brexit confronteert hen met de harde realiteit dat ze niet meer zijn dan een middelgroot land in een globaliserende wereldeconomie

     5.   

      Hij heeft nog wel meer van die “voorspellingen”. Een daarvan, was de aandelenmarkt als Trump er zou komen. Ik heb de laatste twee jaren, nog nooit zo veel verdiend, aan aandelen en dergelijke zaken.

   2.   

    Wat heeft de man dan wel bereikt? Chaos! En die keiharde Brexit komt niets, maar dan ook niets terecht. Dat idee van mensen “vrijheid” aansmeren is al bedrog. De Britten willen eigenlijk niets liever dan op zichzelf bij Europa inwonen.

    1.   

     @crassus
     Wat heeft de man dan wel bereikt? Chaos! En die keiharde Brexit komt niets, maar dan ook niets terecht. Dat idee van mensen “vrijheid” aansmeren is al bedrog.
     @crassus u heeft het volste recht uw MENING op dds te verkondigen.
     @crassus van uw betoogje hierboven is tot nu toe niks maar dan ook helemaal niks gebleken er is geen enkele chaos in Engeland, als wel mag u dat onderbouwen met feiten.
     @crassus
     De Britten willen eigenlijk niets liever dan op zichzelf bij Europa inwonen.
     @crassus de britten wonen al in europa dus… Wat probeert u hier eigenlijk te zeggen?

     1.   

      Focking, dit is trollen.

     2.   

      @ernst mag ook zijn MENING verkondigen, niet meer niet minder.

     3.   

      @Worst: Meneer Quispel typeert naar eigen inzicht, dat staat hem inderdaad vrij.

     4.   

      @fockingworst. De Britten werd voorgehouden dat zij nu hun producten in het buitenland konden slijten, gemakkelijker dan in Europees verband. Maar inmiddels zijn ze er achter gekomen dat die gedachte niet zo slim was. China heeft de markten bestormd, AliBaba is machtiger dan een Britse punaise fabriek.
      AliBaba behoort tot de grootste beursgenoteerde fondsen en bedient tal van klanten. Meer hierover in het FD…
      Verder zijn de Britse ondernemingen in totaal het niet unaniem over eens dat soleren als land betere perspectieven biedt op de wereldmarkt. Er is dus “wat” discussie. China, domineert. India is een opkomende markt en als voormalige kolonie van Engeland koopt nu in China !..
      Over de chaos, het gaat heel wat papierwerk worden om alle afspraken administratief te verwerken. Daar gaat ongetwijfeld nog heel wat tijd overheen.

      ..

     5.   

      Mag ik u op weg helpen? Een fockingworst op de markt verkopen (in dit geval de Europese markt) gaat beter en met minder moeite dan met een kraampje op een weilandje in Timboektoe. Meer afnemers, grotere omzet snelheid, erkende kwaliteit. Zoietz kan toch niet de bedoeling zijn van de Engelse vleessector.

     6.   

      Dat is natuurlijk inclusief het vervoer met de bakfiets door het universum in het heelal.

     7.   

      @heinz
      Heinz 3 minuten ago
      Mag ik u op weg helpen? Een fockingworst op de markt verkopen (in dit geval de Europese markt) gaat beter en met minder moeite dan met een kraampje op een weilandje in Timboektoe. Meer afnemers, grotere omzet snelheid, erkende kwaliteit. Zoietz kan toch niet de bedoeling zijn van de Engelse vleessector.
      @heinz op de 1e plaats hoeft een bedrijf als Focking niet extreem te expanderen en kan gewoon lekker bij de middenklasse op het grasveldje rondom utrecht prima omzetten draaien.
      @heinz de middenklasse ofterwijl het MKB Nederland is de grootste banenmotor ter vergelijking met multinationals en eenmanszaken.
      @heinz de engelse vleessector verkoopt prima door met of zonder EU betutteling, dit was al zo met de eeg en zal altijd zo blijven, misschien een beetje minder aankomende tijd doordat misschien de EU DWARSLIGT.

 6.   

  Zo hey die blik in haar ogen, doet me denken aan een bepaald persoon uit WW2.

  1.   

   Met snorretje…

 7.   

  De CDA fractie heeft het over hypocriet.
  De bedreigde christenen in de hele laten ze barsten en de islam wordt omarmd.

  1.   

   Henk,…Wat heeft dit te betekenen, “de bedreigde christenen in de hele” Toch niet met de Brexit ?

   1.   

    @O__O: Jij mag driemaal raden, de rest weet wel wat Henk bedoelt.

 8.   

  Hadden wij maar zo’n Nigel Farage hier in Nederland.

  1.   

   Is Geert Wilders een optie?

   1.   

    Theo Hiddema ? Hij heeft zijn lengte mee…

  2.   

   We hebben voldoende Farage-klonen in Nederland, alleen dan zonder de humor die Farage wel heeft.

   1.   

    “Farage-klonen”

    Voor op een tegeltje.

    1.   

     Op iedere stampot een “fockingworst”

     1.   

      Getopt met een toefje Heinz tomatenketchup.

     2.   

      @heinz ik ben zo lekker dat je geen andere worst meer wil.
      Althans dat zegt vrouw fockingworst over mij.

    2.   

     Et tu.brutus

   2.   

    @blauwe maandag mag ook zijn MENING uiten over wie wel of geen humor heeft en wie wel of geen kloon zou kunnen zijn van Nigel.

    1.   

     Een mutant i.p.v. een kloon kan ook…

     1.   

      Die vanuit het universum op zijn bakfiets onze dampkring binnenkomt.

 9.   

  Hoe kan het ook anders, het CDA is ook hypocriet .

 10.   

  Het gaat nu moeilijker dan ooit met de Brexit. Twee weken geleden waren er 500,000
  miljoen mensen uit alle steden en dorpen van de UK bij elkaar gekomen om te pleiten voor het blijven in de EU. Premier May wilde vanaf het begin proberen voor een zachte Brexit, omdat het aantal Brexit voorstanders een heel erg kleine meerderheid waren, in hun referendum. En nu is het heel anders geworden. Zoals 500,000 mensen lieten zien, in Londen van 2 weken geleden. Velen hebben getoond hun spijt dat zij voor de Brexit gestemd hadden, omdat zij onwetend waren…maar nu grote spijt hebben. Er zijn nu twee moeilijke kerels die alle onderhandelingen blokkeren: N.Farage, en B. Johnson…aller beide die uit hun vorige functie nu zijn, vooral die corrupte Boris Johnson, toenmalig burgemeester van Londen, die door de meerderheid van de bevolking van Londen werd weggestemd. Deze 2 gefaalde, wraak bewuste mannen kunnen nooit ophouden om het zo moeilijk mogelijk maken voor de huidige conservatief regering van de UK.

  1.   

   @rosasolis
   leuk uw typering van de situatie rondom Brexit. jammer alleen dat er niets van klopt. het feit (geen mening) is dat mevrouw May deze Brexit begeleidde terwijl zij in haar hart geen Brexiteer was maar een remainer. deze taak had zij moeten overlaten aan bijvoorbeeld ja aan Nigel Farage of aan Jacob Rees-Mogg. deze twee hadden, zonder al te veel moeite, de arrogante klootzakken van de EU hun plaats geweten. maar neen, mevrouw May moest en zou het zelf doen. toch komt het goed, ik heb er alle vertrouwen in en na de Brexit de Italianen met de Grieken eruit, dan is dat waanzinnig experiment ook weer achter de rug. dit laatste is mijn mening, nog geen feit maar dat mag, zelfs spaanse kok vindt het goed dat er een mening wordt geventileerd. bof ik even…

   1.   

    Is dat humor Seneca? Nigel Farage had die klus nooit op zich genomen. Daar is hij het type niet voor om zich bovenmatig in te spannen. Met populisten is het een zaak van een strovuurtje stoken en op afstand kijken hoe de schuur afbrandt. In tegenstelling tot de Britten zullen die Italianen nooit vrijwillig vertrekken, de Grieken al helemaal niet. De Grieken hebben zich aan de eisen gehouden.

   2.   

    @Seneca. Zoals velen ben ik al lang compleet op de hoge van de gang van zakken van zowel het Britse referendum als de meningen van T. May over een zachte Brexit.
    Ik lees dagelijks de krant en volg ik ook de radio nieuws. Wie denkt u dat u bent om aan mij te vertellen dat “niets van klopt”? Velen op dit site gaan niet akkoord met het grootste deel van uw commentaren, en beledigingen aan IEDEREEN die durft een andere mening dan dat van u te hebben.

  2.   

   @Rosasolis, correcte van mezelf: er waren 500,000 duizenden UK burgers die opkwamen in Londen om tegen de Brexit te demonstreren, en niet 500,000 miljoenen. Ik had eerder vandaag wilden schreven van de miljoen brieven die wel verzonden werden aan de Britse regering. Maar ik kreeg een buurvrouw aan de deur…die ik moest hulp geven. Vandaar mijn latere foutje. Hopelijk dat we correspondenten op DDS weten dat er soms problemen kunnen voorkomen met je brieven… of dat je een storing krijgt, of een belangrijke telefonisch bericht,
   of een buurvrouw, of man aan de deur krijgt die voor hulp vraagt. En dan als je terug keert naar je correspondentie aan DDS, omdat je even weg was om iemand te helpen, zodat je foutjes kan maken. Ach, wie maakt geen foutjes, en wie is er te veroordelen van wie er nu “fout is”?

 11.   

  Gelukkig hebben wij ook cda in ons kabinet dus kunnen ze de kinderen van de anderen er ook aan de haren bij trekken. Die gasten hebben allemaal te veel co2 ingeademt, dan is idioot worden de eerste stap nu nog wachten op de tweede en laatste stap in dat proces

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!