Video! Grofgebekte DENK-oproerkraaier Azarkan: “Thierry Baudet schijt de hele boel onder!”

vlcsnap-2018-11-21-12h27m53s979
Foto: DENK-Kamerlid Farid Azarkan verwijt Baudet dat hij de "boel onderschijt." Bron: Tweede Kamer.

Pro-migratiepartijtje DENK was gisteren een beetje chagrijnig in de Tweede Kamer. FVD-voorman Thierry Baudet hield namelijk een pleidooi om de migratie te beteugelen en het Marrakeshverdrag niet te tekenen. Dat ging er niet goed in bij Farid Azarkan, die meteen brutaal werd en de FVD-fractievoorzitter beschuldigde van het “onderschijten” van de zaal van de Tweede Kamer.

Ah, de vereerde Tweede Kamer. Waar ‘s lands intellectuelen zinnige argumenten uitwisselen, en met elkander discussiëren op het scherpst van snede. Waar men de burgers voordoet hoe respectvol samenleven eruitziet… eh, nope!

Voor zover het bovenstaande ooit al waar is geweest, zijn die tijden momenteel in ieder geval zéér ver van ons verwijderd. Dat bewees DENK-Kamerlid Farid Azarkan gisteravond wel, toen hij een betoog van FVD-voorman Thierry Baudet onderbrak. Baudet was bezig honderd vragen te stellen aan staatssecretaris Harbers, allemaal over het Marrakeshverdrag. Dit binnenkort in Marokko te tekenen verdrag – op zo’n 700 km afstand van de geboorteplaats van Azarkan – zal Nederland aanzetten tot het wagenwijd openen van de grenzen. Dat is niet iets slechts in de wereld van DENK, en dus moet Thierry Baudet gekielhaald worden. Koste wat het kost.

Dus hop, daar gaan we dan maar met de schuttingtaal:

“Ik kom er toch een beetje op aan dat de heer Baudet aan zeemeeuwenpolitiek doet. Hij komt vaak hier binnenvliegen, hij begint te fladderen, hij krijst, hij schijt de boel onder, en dan kunnen wij het weer opruimen!”

Proost! Met je ‘metaforische’ opmerking, Azarkan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

37 reacties

 1.   

  Azarkan gebruikte een overbekende metafoor. Ik vond het wel treffend en zeker niet grof.

  1.   

   @Kwispel
   Ben verheugd om te lezen dat jij dat vond ipv vind. Ben je blijkbaar toch nog van mening veranderd.

   1.   

    kijk dit antwoord is nou om te lachen, meer, meer, meer.

  2.   

   Wat jij vind is in het geheel niet belangrijk, en het heeft, gelukkig maar, ook geen enkele consequentie voor wie dan ook.

  3.   

   Weet je wat grof zou zijn een beetje cyclon in de reet van die schijt turk

 2.   

  Het niveau van het debat wordt er niet beter op nu die Turken ook een zetel hebben.

 3.   

  Die Metafoor van Azarkan slaat ook heel goed op zijn Marokkaanse landgenoten die de gastvrijheid die Nederland hen heeft geboden massaal onder schijten.

  1.   

   Als het over poep gaat is ildib er altijd als de kippen bij.

   :)

   1.   

    Quispel kan het niet laten om anaal op ildib te reageren. Hieraan ten grondslag ligt een oude vete met iemand uit Rockanje. Zielig dat je je niet kunt beheersen Ernst.

    1.   

     “Zielig dat je je niet kunt beheersen Ernst.”

     Het is niet zielig, het is opzettelijk!

 4.   

  Tja, de Tweede Kamer is geen Koranschooltje. In Engeland gaat het er anders aan toe. Hier houden wij het op beschaafd uitkafferen. Maar die Azarkan is wel vaak goed op dreef. Mr. Hiddema kan er goed mee door een deur.

 5.   

  ‘FVD-voorman Thierry Baudet hield namelijk een pleidooi om de migratie te beteugelen en het Marrakeshverdrag niet te tekenen.’

  Alleen uit die conclusie blijkt de domheid van baudet. De achterlijke fascist.

  1.   

   Met fascisme heeft dat niets te maken.

   1.   

    Nee het is het totaal beeld

    1.   

     @Aytas, dit vraagt om meer uitleg. Dit kan ik niet wisselen.
     Jij bent tegen het tekenen van het verdrag. Baudet is tegen het tekenen.
     Waarom begin je dan te schelden?

  2.   

   Aytas scheldt heel graag. Hoewel ze vaak niet de betekenis van de scheldwoorden kent. Schelden betekent vooral een tekort aan argumenten.

  3.   

   Kijk nou wat je zegt, ben jij er ook een
   die gebruik maakt van de nederlandse hardwerkende belasting betaler?
   Zelf niks inbrengen en alleen maar meer en meer opvreters binnen halen, en mooi weer lopen spelen van onze sociale voorzieningen.

 6.   

  Trump is de grote winnaar in openbaar spreken. In Califorinia waar het stadje Paradise totaal verwoest werd door het vuur, sprak hij over Pleasure. Hij noemde het stadje Paradise, Pleasure.
  Hoe kom je er op!

  1.   

   @onslow BEWEREN is BEWIJZEN.
   @onslow verspreid hier gewoon zijn mening.

   1.   

    No @focking sausage, bij Pauw 20.11.2018 Onslow doet mededeling over wat er is gezegd. Grappig is dat Trump al eerder een naam verzon voor een Afrikaans land. Nambia. Een samentrekking van Namibië en Zambia. Op zich wel grappig, humor gaat er bij mij wel in.

 7.   

  Azarkan is een verwarde man,hij haalt de FVD en de PVV door mekaar. Het is de PVV die de zeemeeuw in zijn vaandel heeft.

 8.   

  Die Azarkan heeft gedeeltelijk wel gelijk. Zijn volk is in eerste instantie wel naar Nederland gehaalt om onze stront op te ruimen.

 9.   

  Waar is de essentie in deze!Wat voor een belang heeft een Turk bij het afzijken van Thierry om antwoord op 100 zinnige vragen te krijgen?Wie het antwoord weet weet de essentie!

 10.   

  Die geiteneuker schijt de hele tweede kamer onder, en dan wat lopen zeuren om een meeuwen keuteltje, wordt tijd dat wilders een poosje aan de macht komt, daarvoor schijt hij zelfs in zijn broek

 11.   

  Die Marokkaanse schijtleister met zijn grof gebekte uitlatingen moet meer op zijn landgenoten in ONS land schijten vanwege dat de meeste criminelen zijn die de boel hier verzieken. Schijtleister goedgebekte Arzakan.

 12.   

  Die Azarkan is een agressief figuur kan nooit iemand laten uitpraten, de agressie straalt uit z’n ogen, walgelijk mannetje.

  1.   

   Helemaal mee eens, ik vind het een griezel.

 13.   

  Wat is die Denk toch een smet in de tweede kamer. Wat wil hij nou toch bereiken met die vergelijking.

  Het is goed om te zien hoe laconiek Baudet hem van repliek dient.

  1.   

   Lakoniek? Baudet verslikt zich in het verschil tussen metaforisch en retorisch. Is de Marokkaan misschien iets beter geïntegreerd dan de Fransman?

 14.   

  Zeemeeuwenpolitiek. Ik vind ‘m eigenlijk wel leuk!

  1.   

   Ja, als je dat grof vindt ken je deze bekende metafoor niet.

 15.   

  Applaus applaus voor tweede kamerlid Farid Afzeiken. Hij heeft een hele volzin uitgesproken in een taal die niet zijn moedertaal is. Erg knap. Nu nog wat zinnigs zeggen of met goede argumenten komen en we worden nog eens trots op hem.

 16.   

  Nu hoor ik niemand op de MSM klagen over de toon van het debat.

 17.   

  Gelukkig huilen de farizeeërs in Nederland met hem mee. Ik wens u allen de strop.

  1.   

   Ik wens u een goede geestelijke zorg toe.

   1.   

    Fascist, racist, nazi en leugenaar. Populistenfobie.

 18.   

  Je bent dom en stom door juist WEL!!! te tekenen voor dat flut verdrag en natuurlijk is Baudet een fascist omdat dat in strijd is om maar onbeperkt migranten binnen te halen. Nederland is VOL!!!!! en er moet maar eens paal en perk worden gesteld aan het onbeperkt binnen halen van migranten en het inleveren van nog meer soevereiniteit. Ja NIET!! tekenen is in strijd met de O zo geroemde linkse idealen (BRAAK BRAAK!!!!!) Maar het heeft totaal NIKS!!! met fascisme of racisme te maken. Dat maakt de linkse Clan ervan. Baudet wil (terecht) meer controle over migratie en met dat ‘verdrag’ heeft de migrant onbeperkt rechten legaal of illegaal en dan is het helemaal niet meer beheersbaar. Dan wordt het hier een grote chaos -wat het overigens nu ook al is- maar dan wordt het alleen nog maar veel erger. Baudet wil (terecht) waken dat de echte Nederlanders een minderheid worden in hun eigen land, dat WIJ!! straks niet de Aboriginals van West Europa worden. Landen die NIET!!! hebben getekend voor dat flut verdrag hebben een goeie beslissing genomen. Het belang van de eigen bevolking is boven geschikt t.o.v. het belang van vreemdelingen cq migranten, zo is het toevallig ook nog eens een keer.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!