Weerzinwekkende video: juichende kinderen hangen christelijke Asia Bibi-pop op vanwege Mohammed-beledigingen

Een gruwelijke video is vrijgegeven van een stel kinderen dat de beeltenis van Asia Bibi, een christelijke vrouw die onlangs is vrijgesproken voor het beledigen van de islamitische warlord en religiestichter Mohammed. Heel islamistisch Pakistan is nu woedend en wil de vrouw alsnog opgehangen zien. De bloedlust strekt zich zelfs uit tot kinderen, die in deze afgrijselijke beelden het ophangen van een pop vieren.

Een gruwelijke video uit Pakistan heeft deze week het levenslicht gezien: een viertal jongens, waarvan eentje in een islamistische djellaba, tonen trots aan de camera een pop. Niet lang daarna scanderen de jongens opruiende slogans en hangen zij onder luid gejuich de pop op.

Volgens vertalingen van de video gaat het hier om een stuk speelgoed dat Asia Bibi moet voorstellen: de Pakistaanse christelijke vrouw die jarenlang in een dodencel heeft gezeten, maar onlangs door het Hooggerechtshof in haar thuisland werd vrijgesproken. Sindsdien is het islamistische smaldeel van het land furieus: ondanks haar vrijspraak willen ze de vrouw alsnog aan een galg zien bungelen, en leggen al bijna een week het hele land lam met protesten en demonstraties.

Ook de opvoeding van hun eigen kinderen moet lijden onder de bloeddorstigheid van de ‘volwassen’ christenhaters: kennelijk is het al zo ernstig gesteld dat zelfs hun jonge kinderen wordt geleerd dat het vermoorden van andersgelovigen een goede zaak is. Deze video is daar het ijzingwekkende bewijs van.

Imam Tawhidi, die zich op internet uitgeeft als “de imam van vrede” en strijdt tegen het oprukkende islamisme, heeft er het volgende over te zeggen:

“Pakistaanse kinderen worden door hun families aangeleerd om Asia Bibi en wie dan ook de profeet Mohammed “beledigt” op te hangen.

Er zijn vele Asia Bibi’s in Pakistan, ook in Hindoestaanse versies. Pakistaanse autoriteiten zijn al zeven decennia hindoes aan het vervolgen. Laat ons van de zaak van de christelijke Asia Bibi het begin maken van Pakistan verantwoordelijk houden voor misdaden tegen religieuze minderheden.”

Niets meer aan toe te voegen, natuurlijk!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. J.Rademaker

  Wie de jeugd heeft heeft de toekomst.

 2. Ernst Quispel

  Vader, vergeef het hen want ze weten niet wat ze doen.

  1. Meriadoc Brandebok

   Mooie woorden, Ernst, en geheel op het juiste moment.

  2. Job Jansen

   Volgens mij hebben ze die kennis van hun vader…

   1. ildib

    Moslimlarven, het geweld wordt hen met de paplepel ingegeven…..

    1. Aytas

     Dit doen bv joden niet? Ben overigens benieuwd hoe jouw eventuele kinderen over iets praten als de islam.

     1. Kim

      Krijg rood haar mens en klompvoeten.

     2. ildib

      Mijn kinderen zijn goed opgevoed, die spugen op de islam en zijn volgers. Zouden veel meer mensen moeten doen trouwens….

     3. tomygun

      Over iets praten als de islam , ik lach me lam
      de islam is niet iets het is een verzinsel .

     4. Meriadoc Brandebok

      Ik zie niet in waarom we op moslims moeten spugen, ildib.

     5. Siemien

      @Aytas jij kunt kinderen niet eens het verschil vertellen tussen de islam en moslims, en maar zeiken over Joden..

     6. Lol Kwipsel

      Nee Aytas, dit doen wij niet. Dit soort tafereeltjes komt bij ons niet voor.

   2. Kim

    Of van hun oom, ohh wacht.

   3. Janna47

    @ Job Jansen

    Heel goed opgemerkt ++++
    en….een waarheid als een koe…zou bijna schrijven varken…

  3. tomygun

   Ernst , leuk je vader zit in Pakistan? en je praat via dit blog
   met je vader in Pakistan dan heeft hij een goede internet verbinding .

  4. Rosasolis

   @ Ernst, hopelijk dat mensen vanuit Open Doors, of de Rode Kruis de familie Asia Bibi kan spoedig verzorgen dat zij dit griezel land Pakistan kunnen verlaten. Omdat hun advocaat nu asiel in Nederland heeft gekregen, Hopelijk kan hij helpen dit familie hier onderdak tijdelijk of langer te krijgen. Dit geval gaat over echte bedreigde mensen, die je als echte vluchtelingen moeten beschouwen.

 3. henk vintage

  Achterlijk inteelt volk.

 4. Eugenie de la Fleur

  Laten we hopen dat Asia dit vreselijk land zo snel mogelijk kan verlaten en dat ze een veilige opvang in Nederland kan vinden

 5. Pedrito

  Een achterlijke religie die in Hatistan voldoende voedimngsbodem vindt.

 6. AS210854

  Waar blijf Buma nu?

 7. Crassus

  Kinderen zijn een spiegel van de ouders. Wie ze met haat opvoedt, krijgt krijgt terug wat er in gaat aan opvoeding. Hier is het niet anders.

  1. Job Jansen

   Het vogeltje zingt zoals het gebekt is.

 8. Tguard

  Arme kinderen!

 9. Gerlos

  Wat is dat islamitische geloof toch een idiote achterlijke zooitje dat moslims zo gek kunnen worden van een sprookje is toch van de gekke.

 10. Pescador

  gelukkig kunnen die kids straks allemaal naar Nederland komen 🙁

 11. Heras

  Vreselijk. Pakistan is echt walgelijk bezig. Asia Bibi moet en zal opgeofferd worden. Ze is maar een vrouw en christin. En de kinderen laten zien wat hen geleerd wordt.

 12. Troelstra

  Gezellig Islam in Pakistan met o.a. het wekelijks terugkerende Vrijdag Bommendag. Ook een Chinees consulaat moest eraan geloven.

  Zomaar uit de krant gescheurd:

  >>

  Chinese consulaat in Pakistan aangevallen, zeker vijf doden

  De aanval op het consulaat vond plaats in Karachi. In het noordwesten van Pakistan vielen bij een ongerelateerde aanslag op een markt 25 doden.

  Gewapende mannen hebben vrijdagochtend (Nederlandse tijd) het Chinese consulaat in de Pakistaanse stad Karachi aangevallen. Dat melden internationale persbureaus. Volgens persdienst Reuters, dat een woordvoerder van de politie van Karachi citeert, zijn “drie zelfmoordterroristen uitgeschakeld” vóórdat zij hun bomvesten konden laten ontploffen.

  Ook kwamen twee politieagenten om het leven; mogelijk is nog een dodelijk slachtoffer gevallen, een beveiliger van het consulaat. De aanvallers zijn er niet in geslaagd het consulaat binnen te komen, het personeel is volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken van Pakistan ongedeerd. Een woordvoerder van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken heeft dat bevestigd. China veroordeelt de aanval.

  Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Getuigenverslagen beschrijven een explosie en een schietpartij bij het gebouw. Op beelden van de Pakistaanse televisiezender Geo TV die in de buurt van het consulaat gemaakt zijn, is een rookwolk te zien. Die zou afkomstig zijn van een of meerdere explosies; volgens de redactie van Geo gebruikten de belagers handgranaten.

  Aanval door Pakistaanse terreurgroep

  Persbureau Reuters meldt verder dat de aanslag wordt opgeëist door het zogeheten Balochistan Liberation Army, een militante groepering die strijdt voor zelfbeschikking voor de nomadenbevolking in het zuiden van Pakistan, voornamelijk in de provincie Baluchistan.

  Tegen Reuters zegt een woordvoerder van die organisatie: “Drie aanvallers hebben het Chinese consulaat in Karachi bestormd. China buit onze grondstoffen uit.”

  Rebellen die vechten voor een autonomer Baluchistan hebben eerder acties tegen China gericht. In de provincie van Baluchistan zijn verder ook andere gewelddadige groeperingen actief, die voor hun eigen doeleinden aanslagen plegen in de regio. De BLA wordt door Pakistan gezien als een terroristische organisatie.

  Chinese diplomaten en het personeel van het consulaat wonen in hetzelfde gebouw. Het Chinese consulaat staat in Karachi, de grootste stad van Pakistan, gelegen in de zuidelijke provincie Sind. China en Pakistan zijn buurlanden; China heeft in de afgelopen jaren veel geld gestoken in bouw- en ontwikkelingsprojecten in het Zuid-Aziatische land.

  Markt in noordwesten getroffen door explosie

  In het noordwesten van Pakistan vond een aanslag plaats bij een drukbezochte markt. Daarbij zijn 25 doden gevallen, zeker 20 mensen raakten gewond. Volgens Reuters reed een enkele aanslagpleger met een motorfiets met explosieven in op de menigte. De aanslag op de markt is nog niet opgeëist en er wordt onderzoek gedaan op de locatie waar de explosie plaatsvond.

  De autoriteiten van het district Orakzai zeggen dat het incident niet gerelateerd is aan de aanval op het consulaat, ongeveer op hetzelfde moment. Orakzai ligt in het gebied dat grenst aan Afghanistan. Er vinden daar vaker grote aanslagen plaats.

  <<

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.