Wilders laaiend om politieke bemoeienis ‘Minder Marokkanen’-zaak: “Leugens en bedrog! Stinkt van alle kanten!”

wilders-regeerakkoord
Foto: PVV-leider Geert Wilders. Bron: Screenshot NOS.

PVV-voorman Geert Wilders kookt over van woede. Ondanks verwoede ontkenningen en afleidingsmanoeuvres moest minister Grapperhaus vanmiddag tóch toegeven wat velen al vreesden: de rechtszaak tegen de PVV’er wegens zijn “Minder, minder, minder Marokkanen“-opmerking in 2014 was politiek gemotiveerd.

Wilders windt er geen doekjes meer om: hij vindt zijn strafzaak vanwege zijn tekst “minder, minder, minder Marokkanen” een politiek proces. Nu heeft hij dat vaker gezegd, maar de PVV-voorman voert de retoriek op nu minister Grapperhaus een brief aan de Tweede Kamer heeft verzonden waaruit blijkt dat de toenmalige justitieminister Opstelten persoonlijk overleg heeft gevoerd over de vervolging van het Kamerlid.

RTL schrijft:

“De hoogste baas van het Openbaar Ministerie heeft het ‘minder-Marokkanen-proces’ tegen Wilders besproken met de toenmalige VVD-minister Opstelten van Justitie. Dit blijkt uit antwoorden die minister Grapperhaus vanmiddag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.

Grapperhaus schrijft verder dat het regulier overleg tussen de minister en de voorzitter van het college van procureurs-generaal in de tijd dat het OM over de vervolging van Wilders moest beslissen gewoon doorging.”

Wilders is daar allesbehalve blij mee, en beschuldigt het Openbaar Ministerie van “leugens en bedrog”. Richting het kabinet zegt de PVV’er dat hij de hele rechtszaak ziet als vooropgezet plan om hem het zwijgen op te leggen. “Dit proces stinkt van alle kanten,” besluit Wilders.

PVV-Kamerlid Gidi Markuszower is echter nog onverbiddelijker. Woedend twittert de parlementariër: “Het Openbaar Ministerie is CORRUPT!!!”

Jaja. Au! Dat gaan leuke vragen worden morgen bij Rutte’s wekelijkse persconferentie morgenmiddag…

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

107 reacties

 1.   

  Wilders moet niet janken en had gewoon de bak in gemoeten voor haatzaaien. Had hij dit over joden geroepen was de wereld te klein.

  1.   

   Ken trouwens ook geen Joodse winkeldieven die juweliers bestelen. En niemand van Links wil nog meer Joodse criminelen in Palestina.

   1.   

    Minder Afrikaanse criminelen, minder Afrikaanse criminelen, minder Afrikaanse criminelen.

    Dat maakt een wereld van verschil.

    1.   

     Marokkanen zijn ook Afrikanen.

     1.   

      Ik denk dat je m’n punt wel begrijpt.

     2.   

      Aytas, Vreemd dan dat u net als vele anderen Wilders punt niet zo goed hebben begrepen.

     3.   

      Van urk

      Volgens mij heb ik dat wel. Ik vind de generalisatie die wilders hier heeft gemaakt belachelijk.

     4.   

      Aytas, Net als iemand die gewoon conservatief is en op een rechts partij stemt in uw ogen een fascist is. Dat is namelijk ook belachelijk. De oproep was geheel in lijn met het PVV programma om het aantal Marokkanen te verminderen door beperking van de immigratie, het bevorderen van remigratie en het uitzetten van criminelen met een dubbele nationaliteit. Zoiets als het verdrag van Marrakech dat migratie van Noord Afrikanen ook moet gaan beperken en illegalen makkelijker het land worden uitgezet.

     5.   

      Van urk
      Ik heb rechtse vrienden die zeer conservatief zijn en de pvv en het fvd verschrikkelijk vinden.

      Ik heb al vaker geschreven als wilders genuanceerder was en tegen extremisme in zijn geheel was zou hij mijn stem misschien kunnen krijgen.

      Baudet is een fascist en racist, altijd geweest, zijn verleden is duidelijk genoeg en zijn banden met erkenbrand overduidelijk vastgelegd.

     6.   

      “Baudet is een fascist en racist…”

      Omdat jij zegt vragen te beantwoorden wil ik toch die vraag stellen:

      Kun je enkele voorbeelden geven waaruit blijkt dat Baudet een fascist en een racist is?

     7.   

      Dat heb ik heel vaak gedaan. Hij heeft met Taylor geluncht en hangt de bell curve wat bewezen onzin is aan. Hij heeft in het verleden met Paul peters opgetrokken die er zelf uitspraken over heeft gedaan hetzelfde geldt voor erkenbrand en hun spokesman Fausto. Verder is de rol van cliteur opvallend bij erkenbrand, alle oprichters wijzen hem als ideoloog aan. Het is mij dan wel duidelijk waar ik mee te maken heb.

     8.   

      Met alle beste bedoelingen zijn dat geen voorbeelden Aytas! Omgaan met een buurman maakt jou nog geen buurman.

     9.   

      @satya
      U slaat echt alle planken mis.
      Eerst begon u over 3 blogs te miauwen over het voorstel om tig miljoen te proppen inzake vrouwenbesnijdenis in Indonesia. Wilders en ook FvD wil dat geld besteden in Nederland; waar er enig toezicht is op dat geld uit de zak van de belastingbetaler.

     10.   

      HAHAHAHA LOL UITGELULD!!!!! Aytas ben je dan dom. hahahaha.

    2.   

     Ben jij voor meer of minder Afrikaanse criminelen, Aytas?

     1.   

      Dat staat er toch duidelijk? Ik ben voor minder criminelen in het algemeen.

     2.   

      Ok dus jij had net zo hard meegezongen, minder minder minder.

      Als je maar geweten had dat het om “criminele Marokkanen” gaat, de “Marokkanen” waar Wilders het altijd over heeft.

      Wilders heeft nog nooit bepleit om “geen criminele Marokkanen” uit te zetten.

      Je houdt ook criminaliteit tegen door minder Marokkanen toe te laten voor de toekomst. Dat was hoe ik het interpreteerde namelijk.

      Wel grappig dat jij aan deportaties denkt van goede Marokkanen en dat ik dacht dat hij elk jaar minder Marokkanen toe wilden laten in Nederland.

      Jullie mindset is zo fucked up.

     3.   

      Nee ik ben genuanceerd. Dat zou je van een landelijk politicus verwachten.

    3.   

     Marokkanen zijn nou eenmaal de stront van de samenleving. Ze worden in heel Europa met de nekt aangekeken omdat het een onaangepast en crimineel volk is.

     Marokkanen zijn zoveel bij criminaliteit betrokken, dat overheid, pers en politie hun uiterste best doen om dat maar te verhullen. Want anders zou zelfs de Joop
     zich negatief uitlaten over de Marokkanen.

     Waarmee overheid, pers en justitie zelf overigens zelf racistisch zijn.
     Met hun overdreven bescherming laten zij zien, dat ze Marokkanen niet als volwaardige mensen beschouwen. Alleen minderwaardige mensen moet je beschermen tegen deze boze wereld.
     En met hun bescherming faciliteren ze ook het wangedrag van de Marokkanen, wat alleen maar brutaler en erger wordt.

     Verschil met Nazisme (het fascisme kent nou eenmaal geen rassenleer) is dat Marokkanen niet negatief worden beoordeeld omdat het Marokkanen zijn, zoals in Hitler-duitsland met de Joden het geval was, maar vanwege hun structurele wangedrag.

     Idem voor racisme. Marokkanen zijn niet gehaat vanwege hun licht getint uiterlijk, maar vanwege hun massale wangedrag.

    4.   

     Nee dit heeft niets meer met buurmannen te maken. Op een gegeven moment is het een optelsom.

     Toetssteen

     Onderwerpen bij joop mag je gewoon op joop op reageren. Durf je het daar niet? Ik heb het je eerder gezegd je bent achterbaks. PVV en fvd ontpoppen zich als nationaal socialisten, je zou kunnen gaan rekenen hoeveel Nederland uit Indonesië steelt. Nogm

    5.   

     Is bijna een synoniem..

   2.   

    Waarom moesten wij destijds bijna zo’n volle 24 uur wachten voordat het hoge woord eruit kwam dat de gewelddadige gewapende overvallers op een juweliersechtpaar Marokkanen waren? Het staat me nog bij als de dag van gisteren. Dagenlang stond elk praatprogramma bol van de verontwaardiging en buitelde de een over de ander inzake hun gejank over een normale volksraadpleging (Willen we meer of willen we minder PvdA? Willen we meer of willen we minder EU? Willen we meer of willen we minder Marokkanen?). En toen kwam Deurne en moest er in de doofpot gestopt worden dat het om Marokkanen ging. Het was in ieder geval afgelopen met al dat gejank in de praatprogramma’s. Want de Nederlanders vonden namelijk twee recidiverende gewelddadige gewapende overvallers minder minder minder wel goed geregeld. En gelijk hadden ze.

    1.   

     Moet uit het feit dat nogal wat Nederlanders met een Marokkaanse achtergrond er in slagen belangrijke functies te vervullen in politiek, bestuur, kunst en literatuur niet worden afgeleid dat ze een belangrijke functie vervullen in onze maatschappij?

     1.   

      nee punt

     2.   

      Ja ze nemen het landje zònder wapengekletter langzaam maar zeker over.Uiteraard met volle medewerking van de landverradende partijen(behalve twee).

  2.   

   @Aytas Tja, maar het was niet over Joden, maar over Marokkanen, die onder meer vinden, dat ze straffeloos juweliers mogen overvallen en bedreigen, als ze eens om geld verlegen zitten. EN die moord en brand schreeuwen, als degene die bedreigd wordt in een poging tot zelfverdediging zelf de trekker overhaalt. Dan moet en zal DIE opeens van hullie vervolgd worden!
   Lekkere mentaliteit, hè? Ach mens, ga toch fietsen!

   1.   

    Weer geen reactie met inhoud. Hysterisch schoolmeisje.

    1.   

     Doe jij maar lekker uit de hoogte, hoor, dat is inderdaad de beste manier als iemand met feiten komt, die je het liefste zou willen negeren.
     Die Marokkaanse mentaliteit past hier eenvoudig niet, hier niet en in geen enkel westers land. En reken er op, dat de Nederlanders die hele geschiedenis de komende decennia nog niet vergeten zijn, evenmin als de walgelijke nasleep, waar in nu aan refereer!
     En dan vind jij het nog normaal, dat een politicus politiek wordt vervolgd vanwege enkel een uitspraak? Mijn God, wat een mentaliteit! Dan nog liever een “hysterisch schoolmeisje,” ongelogen!

     1.   

      6de regel van onderen. In moet zijn ik.

     2.   

      Tja als jij vindt dat Marokkanen allemaal hetzelfde zijn zijn we uitgesproken op dit onderwerp. Politieke vervolging is niets mis mee, hadden ze in de geschiedenis wat meer en eerder moeten doen, was er veel ellende bespaart gebleven voor bv de joden en tutsi. Met de woorden van Wilders kunnen gekken op de loop gaan.

      Toetssteen

      Kom de volgende keer op joop met reacties zelfde naam of maak een verwijzing. Je bent achterbaks.

     3.   

      Let op! Dit is waar je tegen reageert. Zonde van je tijd en inzet. Gewoon negeren.
      Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit ontstaan bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. En waar je als vrouw in de regel tot seks en sodomie wordt gedwongen, omdat dat het enigste strakke deel is, voor Ali’s kleine en besneden cornucootje. Als het u zo stoort dat Nederland, sodemieter dan op terug naar de goening waar je vandaan komt. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heb bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen.

    2.   

     @satya
     U bent de histerica. U antwoord niet maar schiet in de zieligheidsrol.

     1.   

      antwoordt

     2.   

      Antwoordt.
      Excuus.

     3.   

      Correctie is niet nodig hoor Toessteen, iedereen begrijpt zo ook wel wat je bedoelt. ;) Alleen taalneuqertje valt hierover. Overigens zie ik die niet meer.

      :)

     4.   

      @eq
      Rot op naar de jeaup en neem die jankbal mee.
      U heeft genoeg schade aangericht op zeer goede open sites en u en andere minkukels blijven zuigen.
      Stalinisme 2.0.

      Er is maar een mening de juiste; die van de partij.
      Individueel denken? Ah jakkie!

     5.   

      @Toetssteen: Ja die meneer Quispel is als onkruid, je komt er niet zomaar vanaf. Probeer het DDS-anti-trollen-script, dan heb je er nóóit meer last van.

      :)

     6.   

      Ernst, houd eens op daarmee. Ik weet nog dat ik je als K. Dopper betrapte op het feit dat je “Ik wordt” schreef. Als je dat doet heb je nooit meer het recht om andere de maat te nemen omtrent taalfouten.

      Dus sta erboven en houd ermee op, wil je?

      Het komt echt dom over.

     7.   

      @Sibvach: “Ernst, houd eens op daarmee.”

      Wat denk je zelf? Die gaat natuurlijk never-nooit-niet stoppen. Die gaat alleen stoppen als je hem volstrekt negeert of als je, net als ik, een script installeert.

      :)

    3.   

     Je word knap vervelend Aytas, je lijkt op die engerd van Denk die nooit maar dan nooit luisteren kan en maar blijft doorratelen, dat is ook een Marokkaan.

    4.   

     @aytas
     je schrijft: ‘ik heb rechtse vrienden’. je hebt geen vrienden en zeker geen vrienden die rechts van het midden staan. als je – door je perfide opvattingen – die je hier telkenmale spuit, nog vrienden zou hebben, dan zijn die vrienden – zo mogelijk – nog meer verknipt dan jij doet vermoeden. in aansluiting op de opmerking van Teresa Geisler, wil ik toevoegen, als je uitgefietst bent (vermoedelijk kan je niet fietsen, want door je Afrikaanse afkomst wil je overal met taxi’s gebracht worden) rot dan lekker op.

 2.   

  En weer heeft Geert gelijk!
  En wat betreft de wekelijkse persconferentie van minister president Volksverrader,
  hij heeft het gedraai en al de leugens die weer rondgestrooid gaan worden allang van buiten geleerd.

 3.   

  Nederland is een door en door corrupte maffiabende en erger dan een Midden-Amerikaanse bananenrepubliek. Een politiek proces om je niet politiek correcte tegenstander en oppositiepartij de mond te snoeren – wie had dat ooit 15 jaar geleden kunnen denken!

  Nederland is reddeloos verloren als het cultuurmarxisme en politiek correct denken niet keihard bestreden en uitgeroeid wordt.

  1.   

   Dit heeft niets met politiek correct of cultuur marxisme te maken.

  2.   

   Zelfs Groeneveld zal in het verre Duitsland moeten kunnen doorgronden dat het reguliere overleg tussen OM en Minister van Justitie niet werd stilgelegd toen het voor de juridisch hopeloze vraag stond of men Wilders moest vervolgen (men wilde niet maar Wilders had het OM zo klem gezet dat het niet anders kon).
   De suggestie dat in dit overleg er een inhoudelijke beoordeling van de zaak plaatsvond slaat nergens op: het OM vervolgde en het oordeel was aan de rechter.

   Wilders minacht de rechtsstaat en deed alles om die rechtsstaat onderuit te halen. Een vies figuur.

   1.   

    Toen ik het “verre Duitsland” las in jouw reactie, dacht ik dat ik met een trolletje te maken had.

    En ja hoor, je raadt nooit wat voor een naam er boven het bericht stond.

    Ernst Quispel

    Maar natuurlijk :)

 4.   

  Je verwacht zoiets van de PvdA, D66 of Groen Links, maar de VVD blijkt dus minstens net zo radicaal te zijn achter gesloten deuren. Liberaal voor de camera, radicaal zonder camera.

  1.   

   Hou dit in gedachten als er in maart en in mei verkiezingen zijn.

 5.   

  Wilders is voor de verandering deze keer niet ‘woest’ maar ‘laaiend’.

  Een veelzijdig man.

  1.   

   NSB’er, verrader en matennaaier Quispel vindt het uitstekend dat de Minister van Justitie opdracht geeft aan het OM om een politiek leider te vervolgen.

   Het tekent het totale gebrek aan moraal van deze vieze psychopaat.

   1.   

    Idd, Groeneveld.

    De nare man Ernst had ook laaiend moeten zijn. Dat is hij niet. Hij geeft Wilders, die hier slachtoffer wordt gemaakt van een vuile streek, nog een trap na.

    Ik hoop dat ze moeder trots op Ernst is.

    Ik persoonlijk denk dat ze zwaar gefaald heeft in haar opvoeding van zoontje Ernst.

    1.   

     Ik kom tot de conclusie dat “mensen” zoals Qwipsnol, Ayayaitas, Spaanse dig enz… veel lijken op de serie-moordenaars die in de serie Criminal Minds voorkomen.
     Totaal geen vat op realiteit, levend in een eigen droomwereld waar alles wat ze doen of zeggen klopt. Waarschijnlijk een slechte jeugd gehad. Geslagen tegen het bolleke (want verstand is eruit gemept) en flink gepest op school.
     Eigenlijk zijn ze best zielig.
     Wel jammer dat ze nu schoppen en schreeuwen tegen mensen die het wel goed voor hebben met Nederland en niet kiezen voor het buigen voor alles wat ons land wil verkwanselen aan het zandbak-tuig.
     Maar ja, dat klopt weer met die serie-moordenaars. Eigen werkelijkheid…

     1.   

      Mogelijk heeft het met manifestering van een sluipende aandoening als narcisme te maken?

    2.   

     Ik hoop dat zijn moeder dood is en dat lulhannes snel mag volgen .

   2.   

    Groeneveld kan helemaal niet weten of de Minister van Justitie opdracht gaf aan het OM om Wilders te vervolgen. Dat is pure speculatie en bovendien is het onwaarschijnlijk. Als de Minister van justitie hier inhoudelijk had willen sturen (maar hij was echt niet zo stupide om dat te doen) had hij eerder geprobeerd het OM van ver omging af te houden. Niemand had belang bij dit bewust door Wilders geprovoceerde show-proces.

   3.   

    Oeps.
    Meneer Groeneveld is ook laaiend, ontsteld en woest.
    Kijk uit voor uw bloeddruk.
    Ga overeenkomstig uw gemoed naar het zwarte woud of zoiets.

    1.   

     Zwarte Woud. Met hoofdletters. Een gediplomeerde dyslecticus zou beter moeten weten.

     1.   

      Een gediplomeerde dyslecticus .
      .
      De simpelheid druipt van u af door het maken van dit soort stupide opmerkingen.

     2.   

      De zwakke plek van Kroketten Kokkie.

     3.   

      Met dyslecticus stel je eigenlijk wel een goede diagnose.

      Want Kwispeltje krijgt het moeilijk met woorden welke elkaar bijna gelijken, doch in betekenis een wereld van veschil uitmaken. Neem bijvoorbeeld de volgende woorden:

      wervelend vervelend
      realisme racisme
      participeren parasiteren

      Dan weet Kwispeltje het even niet meer…

  2.   

   Hij wel ja. Jij niet. Uiterst links, verder geen smaken…

 6.   

  Hier past het cliché: het recht zal zegevieren!

  1.   

   Yes, ”Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel”

   1.   

    Wat kan Nederlands toch een prachtige taal zijn.
    Om trots en zuinig op te zijn.

   2.   

    achterhaalt

    Nederlands is inderdaad een mooie taal.

    1.   

     achterhaald

     achterhaald bijv.naamw.Uitspraak: [ɑxtərˈhalt] niet meer actueel of geldig Voorbeeld: `achterhaald ouderenbeleid`Antoniem: actueel Synoniem: verouderd © Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: ‘achterhaald’ komt voo… TAALNEU.KER

 7.   

  Dit is helemaal in het voordeel van Wilders,jan publiek gaat dit onthouden!

 8.   

  Nederland is van de Nederlanders, dus Wilders heeft gelijk
  Eigen bevolking wordt gediscrimineerd en moet zijn mond houden
  Het OM heeft behoorlijk wat maffia trekjes.

 9.   

  Dat het reguliere overleg tussen de hoogste baas van het OM en de Minister van Justitie gewoon doorgaat, ook als dit trieste proces moet worden gevoerd lijkt me nogal logisch.

  Dit gaat volgens mij nergens over.

  1.   

   Volgens jou niet, Ernst, maar voor zo’n beetje de rest gaat het wel degelijk ergens over.

   En aangezien jij altijd alles omdraait klopt mijn stelling als een paal boven water.

 10.   

  Geert heeft volkomen gelijk want die Marokkanen verzieken heel veel in ONS LAND, dit politieke proces had nooit gevoerd mogen worden.

 11.   

  Maar dit wisten we toch allang

 12.   

  Ernst wil jij zo spoedig mogelijk verhuizen naar Aberkutjesveen dat ligt bij het Tietjesmeer en er zijn geen voorzieningen voor internet doen Ernst want dat zijn wij van je nutteloos gedraaide gezeur af,.. Prachtige natuurlijke omgeving voor jou om tot rust en inzicht te komen.

  1.   

   @Gerlos

   Ernst is van de zeer jonge jongetjes dus daar naartoe verhuizen zal Ernst nooit doen hoor

   1.   

    Ik neem aan dat je script nu werkt Siemien?

    1.   

     Yep, die werkt prima, lekker rustig zo, de boel moet even onternst worden ;)

     1.   

      Goed zo, dat maakt het een stuk gezelliger. ;)

     2.   

      Inderdaad en kunnen we eens normaal discussiëren en je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn natuurlijk..

     3.   

      @Siemien: Daar zeg je wat inderdaad! Alleen met mensen discussiëren die wederzijds respect tonen en alle anderen weg-scripten.

     4.   

      Ja absoluut dat sws..wegwezen met suks soort gasten..

     5.   

      Kunnen ze zich lekker met zichzelf en degene bemoeien die wel graag troelen voeren.

      :)

  2.   

   “Aberkutjesveen dat ligt bij het Tietjesmeer”

   Heb je moeite om aan je gerief te komen, Gerlos?

   1.   

    @Ernst:
    Bedenk wel dat de schoolmeester uithangen niet wordt gewaardeert,iedereen gaat je uitkotsen.
    Is dat je bedoeling?
    Overigens is het niet bevorderlijk voor een min of meer aangename discussie.

    1.   

     Die staart zwiebert wordt hier sowieso niet gewaardeerd. Pas maar op, lijkt qua gedrag op een serie-moordenaar.
     Zeer linkse schoolmeester met meer lijken in zijn/haar kast dan onze Geert (en meer dan terecht) het land uit kan wensen!

 13.   

  Het ziet er naar uit dat de democratie in Nederland al is vervangen voor een stiekeme deugdictatuur. Met een linkse media propagandamachine. En links indoctrinatie schoolsysteem. De cirkel is rond. Als niks anders meer lukt dan sturen ze een verwarde man met een rood petje.

 14.   

  Niet voor mij Ernst maar voor jou een hele goede omgeving waar je ongemerkt uit de kast kan komen.

 15.   

  Dit is zo ongeveer het democratisch gehalte van de Oekraïne. Als je als politicus niet aan de leiband van de grote jongens loopt wordt je kalt gestellt met schijnprocessen.

  Waarbij de VVD dus regelrecht verantwoordelijk is geweest voor bewuste beïnvloeding van de resultaten bij diverse verkiezingen.
  Het lijkt me niet meer dan redelijk, dat deze partij ontbonden wordt.

  En het OM……., nou ja, laat ik het zo stellen; In Zimbabwe fungeert hun OM rechtvaardiger dan het onze. Ook daar moet eens goed de bezem door.

  1.   

   “In Zimbabwe fungeert hun OM rechtvaardiger dan het onze.”

   Ons grootste probleem is dat het OM niet verplicht is te vervolgen.

 16.   

  Moeilijke vraag ,meer of minder morrokanen. Daar heb ik even de tijd voor nodig om over na te denken maar in de tussentijd zit ik iig niet te wachten op meer.

  1.   

   Het lijkt mij dat het vooral gaat om criminele Marokkanen gaat.

   1.   

    Daar hoef ik er ook niet meer van.

    1.   

     lol

  2.   

   Marco, dit is een zeer gezonde natuurlijke reactie. En ik ben het zo met uw eens.

   Alle morrokanen terug naar morroko!

  3.   

   Laten we wel eerlijk zijn, ook ik (en met mij vele anderen) ben in mijn wijde omgeving niemand tegen gekomen die staat te wachten op meer Marokkanen. En hoe zou dat nou toch kunnen?

 17.   

  Geachte Lugar,
  Ja, o.a. die meneer Quispel is als onkruid, je komt er niet zomaar vanaf. Probeer het DDS-anti-trollen-script, dan heb je er nóóit meer last van.

  Blijkbaar wil/kan DDS er niets aan doen.
  Hoe kom ik aan het script?
  Help mij s.v.p. ik word doodziek van die trollen.

  1.   

   Wil ik ook graag weten.

  2.   

   Deze nieuwe nickname doet vermoeden dat we te maken hebben met een trol die voor de zoveelste keer werd verbannen en voor de zoveelste keer een nieuwe nickname moest aanmaken.

 18.   

  Altijd al gedacht dat het hele proces met al twee wrakingen een smerig “politiek correcte” setup is.
  Dit is links op zijn best en een herhaling uit het verleden.
  De PVV zal in maart waarschijnlijk weer groter worden.

  En als Geert Wilders wordt vrij gesproken dan hoop ik dat hij een flinke schadevergoeding eist voor al die jaren van deze smerige gerechtelijke politieke dwaling die hem hebben belemmerd om zijn functie goed uit te kunnen voeren.

 19.   

  Scheiding der machten he, ze zwaaien er te pas en te onpas mee en tja zou dit ook het geval zijn met onze vice premier imbt de aanklacht van het Fvd? Overigens aytas lees nou even uw bericht terug. U mag ervan vinden wat u wilt maar het lijkt me toch geen zuivere koffie.

 20.   

  Dit is een politiek proces, dus een inquisitie. Wanneer de dictatuur compleet is, is een revolutie onze burgerplicht.

 21.   

  Off topic (bron: Voice of Europe)

  The UN pact encourages Islamic migration and will lead to annihilation of Western culture – Experts

  By DR. BILL WARNER 25 November 2018

  This UN Migration Compact is an attempt to make hijra (Islamic migration) a human right, while at the same time undermining a nation’s sovereignty.

  All Western nations should withdraw unless their goal is to establish Sharia.

  If not resisted by legal means, it is the way to gradually annihilate the non-Islamic host culture and replace it with an Islamic civilisation

  The seeds of this UN Compact were planted back in the 70’s when the Economic European Community (which later became the European Union) and the Arab League established their vision for “Eurabia”.

  Please read this short one-page explanation of the United Nations Human Commission for Refugees (UNHCR) Compact for Migration, written by my research team, CSPI International

  Dr. Bill Warner

 22.   

  400 jaar geleden stond Gallileo Gallileï voor het hekje omdat hij de waarheid sprak. Nicolai Copernicus werd hiervoor zelfs in de gevangenis gegooid. En Charles Darwin werd hiervoor voor gek verklaard. Helaas, 400 jaar na Gallileo Gallileï is de waarheidsinquisitie nog steeds springlevend.

 23.   

  Dit kan alleen maar betekenen dat dit 4 jaar slepende proces word gestaakt.

  Het was begin af aan toch al duidelijk dat Opstelten de PVV al veroordeelde voordat het proces begon.

 24.   

  Als uit cijfers blijkt dat….Marokkanen met ruime cijfers oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit….Ja….Dan wil ook ik …minder…minder…minder…Marokkanen.
  Wie kan mij uitleggen wat daar fout aan is?

  1.   

   Niets fout aan maar de linkse predikanten!

 25.   

  Filmpje nog eens gezien, en weer bevestigd wat we al weten, hij stelt een raag,”Meer of minder Marokkanen?” Je mag dus geen vragen meer stellen in de politiek want dan wordt je voor de rechter gesleurd.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!