BAM! Britse politie schakelt man uit die parlement wilde "binnen dringen"

Geen categoriedec 11 2018, 15:00
Motief vooralsnog onbekend. Maar we weten al wel hoe hij eruit ziet.
Vanmiddag moest de politie bij het Britse parlement in actie komen. Eén of andere gek probeerde het parlement namelijk binnen te dringen. Hij was "hard naar één van de toegangspoorten gerend." Aangezien de politie dat voor seconde vertrouwde werd de man met behulp van een stroomstootwapen uitgeschakeld.
Hoewel de identiteit van de man en zijn motief nog niet bekend zijn weten we dankzij Reuters al wel hoe hij eruit ziet. Hij heeft een donkere huidskleur, en droeg tijdens zijn actie een olijf-kleurig shirt.
Na de arrestatie ging het parlement meteen om 'lockdown.' Dat gezegd hebbende laat de politie al wel weten dat "het incident" waarschijnlijk niet "terreur-gerelateerd" is. Hoe ze dat weten is natuurlijk een groot vraagteken. Maar goed, misschien dat ze al meteen de nodige informatie van de man hebben gekregen.
Een vrouwelijke getuige zag het allemaal gebeuren. "Als dit Amerika was geweest was hij dood," aldus de vrouw over de mafketel in kwestie. "Alleen in Engeland zou hij het overleven. Dankzij Jezus." Nou weet ik niet helemaal wat Jezus ermee te maken heeft aangezien Engeland significant minder gelovig is dan Amerika, maar goed, we noteren de opmerkingen maar braaf.
De timing van de actie is opvallend omdat er juist vandaag bijzonder veel te doen is in het Verenigd Koninkrijk in verband met Brexit. Hele volksmassa's zijn woedend.
Maar goed ,of het daar iets mee te maken heeft, of met terrorisme, of dat het gewoon een gek was die zijn medicijnen niet had genomen zullen we ongetwijfeld snel weten. Waar we al wél zeker van kunnen zijn -- dankzij de foto's -- is dat het in ieder geval niet om Boris Johnson gaat. Ha.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten