Baudet haalt hard uit naar kabinet: "Dictatoriale maatregelen van VVD en CDA!"

Geen categoriedec 22 2018, 21:00
Harde woorden, maar terecht.
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet heeft vandaag op harde, maar terechte, wijze gereageerd op het idiote klimaatakkoord van het kabinet. Zoals wij eerder al berichtten verneukt dat akkoord gewone burgers op meerdere manieren. Het is volstrekt belachelijk, maar blijkbaar is de regering echt van plan om dit nachtmerrieakkoord door onze collectieve strot te duwen.
In een tweet noemt Baudet dat "waanzin." Vervolgens beschrijft hij het akkoord en bijhorende boetes voor mensen die zich niet naar de wensen van D66 en GroenLinks wensen te schikken als "dictatoriale maatregelen." Volgens hem bewijst het dat, hoewel het officieel een VVD/CDA-kabinet is, er feitelijk een GroenLinksers aan het roer staat.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1076480674977198080
"De waanzin gaat door," aldus Baudet. |Dictatoriale maatregelen door een volkomen losgeslagen VVD/CDA-kabinet met een soort heimelijke GroenLinkser aan het roer. Dit moet echt stoppen." Hij sluit zijn tweet af met een oproep aan andere critici van het akkoord om lid te worden van de FVD én om bij de Provinciale Statenverkiezingen op die partij te zetten zodat ze "dit beleid [kunnen] cancelen."
In een andere tweet voegt Baudet daar aan toe dat de realiteit "van het kartel" is dat "VVD-CDA-D66-GL-CU-PVDA... over alle grote issues" hetzelfde denken: "pro-immigratie (Marrakesh), pro-EU, pro-krankzinnige 'klimaat'-maatregelen."
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1076484894442864640
Hij zal hier wel weer voor gehaat worden door het partijkartel, maar hij benoemt de feiten natuurlijk alleen maar. Het klopt helemaal: de mainstream partijen zijn het eigenlijk merendeels eens met elkaar, in ieder geval op hoofdlijnen. Er zijn wat details waarop ze van mening verschillen, maar dat is het dan wel. Het is dan ook beter om over die partijen te denken als "vleugels" van één en dezelfde partij, in plaats van als individuele, onafhankelijke partijen met eigen platformen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten