Berg je maar! Sylvana kondigt aan ook met de aankomende Tweede Kamerverkiezingen te zullen meedoen

sylvana
Foto:

BIJ1 van Sylvana Simons gaat meedoen met de eerstvolgende Tweede Kamerverkiezingen, zo kondigde de partij deze week aan. Er wordt alvast geld ingezameld om campagne te voeren voor de stembusstrijd, die naar planning in 2021 zou moeten losbarsten.

We zijn pas anderhalf jaar verwijderd van de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen, maar langzaam maar zeker zetten nieuwe bewegingen wat stappen richting deelname bij de volgende keer dat heel Nederland naar de stembus mag om een nationaal parlement te kiezen. Ook Sylvana Simons, die de vorige keer onsuccesvol meedeed met Artikel 1 – ze haalde slechts 0,27% van de stemmen, ongeveer eenderde van wat ze nodig had om een zetel te halen – wil weer een gooi doen.

Op een partijbijeenkomst in Rotterdam kondigde ze aan dat ze met haar nieuwe partij BIJ1 opnieuw een gooi wil doen naar het volksvertegenwoordigerschap. Daarom spoort ze nu al haar leden aan om zoveel mogelijk nieuwelingen te werven. Alleen dan heeft de partij de financiële middelen om een geloofwaardige, realistische campagne te voeren:

“Tevens is op de Algemene Vergadering de begroting voor 2019 gepresenteerd door penningmeester Leonieke Schouwenburg. Hieruit blijkt dat het van groot belang is voor BIJ1 om voor het komende jaar leden te werven. Als ieder BIJ1-lid in 2019 één nieuw lid weet te werven heeft BIJ1 voldoende middelen om onder andere de afdelingen financieel te onderhouden, vrijwilligers tegemoet te komen en alvast flink wat opzij te leggen voor onze campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in 2021. Want wij gaan natuurlijk voor één of meer zetels.”

Degenen die dachten dat Sylvana wel content was met haar gemeenteraadszeteltje in Amsterdam komen dus van een koude kermis thuis. Nee, we zijn nog lang niet van Sylvana af. Integendeel!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

27 reacties

 1.   

  Ach, er zitten genoeg dombo’s in de tweede kamer, dan zal ene Sylvana Simons niet opvallen.

  1.   

   Je kunt haar inderdaad zo bij denk sp pvv en fvd zetten.

   1.   

    En bij welke partij mogen wij jou rekenen.de NDP.?

    1.   

     Aytas is natuurlijk SP. Past perfect bij hysterische wijven als Anja Meulenbelt en Agnes Kant.

     1.   

      Ja joh daarom heb ik het altijd over eigen broek ophouden.

    2.   

     Ik heb geen partij. Jij bent een baas nodig, ik niet.

     1.   

      Ik heb geen baas nodig maar maak wel gebruik van mijn stemrecht al zou het maar zijn omdat maloten die bv op bij1 stemmen het zeker doen.

     2.   

      Een hond heeft een baas, vroeger had ik een werkgever. Persoon Aytas, wilt u suggeren dat Gekko een hond of iets dergelijks is.

    3.   

     Aytas is van de NSDAP

   2.   

    Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit ontstaan bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. En waar je als vrouw in de regel tot seks en sodomie wordt gedwongen, omdat dat het enigste strakke deel is, voor Ali’s kleine en besneden cornucootje. Als het u zo stoort dat Nederland, sodemieter dan op terug naar de goening waar je vandaan komt. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heb bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen.

   3.   

    Geen vergelijking. Als je de moeite zou nemen om naar mensen als Bosma, Baudet en Hiddema te luisteren en zou proberen onbevoordeelders een oordeel te vormen dan valt je ten eerste op dat ze alles onderbouwen. Vervolgens kun je het ergens inhoudelijk mee oneens zijn of eens maar dan heb je er in ieder geval over nagedacht. Een onbeperkte stroom asielzoekers doorlaten is trouwens ook een heel slechte zaak voor allochtonen hier. De EU in zijn huidige vorm is dat ook. Het is populistiach te stellen dat dat enorme economische schade oplevert. Het VK zal 3 jaartjes last hebben en daarna bevrijd zijn.

 2.   

  OP een dag waar het nieuws beheerst wordt door de zoveelste aanslag door een moslim zit niemand te wachten op dit zwarte wijf!

 3.   

  Wat mij betreft komt ze nooit in de kamer,nog een narcistische psychoot aan de interruptie microfoon hebben we niet nodig!
  Krijgen we alweer verbale agressie in de trant van “het Kerstfeest is een discriminerende feestdag en een belediging voor moslims” ,want een van de wijzen uit het oosten had een donkere teint.

 4.   

  Ik wens haar heel veel geluk toe met de verkiezingen , maar verder boeit het me niet ze weer mee gaat doen.

 5.   

  Gelukkig maar voor de DDS, kunnen ze in ieder geval blijven schrijven. ;-)

 6.   

  Nou, ik hoop dat het Silvana weer niet gaat lukken. Krijgen we dat gezeur over zwarte piet / discriminatie het hele jaar door ipv vanaf oktober.

 7.   

  Sylvana wordt een blijvertje, net als Denk inmiddels bewezen heeft.

  1.   

   Ja, DENK en Silvana zijn de logische gevolgen van de racistische hetze van de PVV en het FvD. Wie wind zaait oogst storm en helpt mensen als Sylvana in het politieke zadel.

   1.   

    Wat een nonsens,

    Denk & Bij1geraapt zijn gevolgen van een gruwelijk uit de hand gelopen deugdzaamheid, voorheen werd dit soort nutteloos volk met een schop onder de kont aan het werk gezet.

    Iemand aanspreken op wangedrag is enkel racistisch voor degenen die alleen in uiterlijkheden denken.
    De groepen die zich tekort gedaan voelen zou het sieren als ze eens naar zichzelf keken.
    Nederland zit vol mogelijkheden, maar je moet er natuurlijk wel wat voor doen.

 8.   

  Amerika heeft Trump ,wij klaver ,jetten ,en straks nog zo’n licht erbij .

  1.   

   Nou, nou, Trump doet het echt zo slecht nog niet. De linkse media proberen natuurlijk al jaren om hem kapot te krijgen. Dat lukt ze aardig. Het heeft in ieder geval een groot aantal domme napraters opgeleverd.

 9.   

  Het volgende marginale partijtje waarbij de woordvoerders alleen uit zijn op een goed betaalt baantje. De negroïde partij, de Turken partij, wat volgt? De Marokkanen partij? De Hindoe partij? De multiculturele samenleving vertoont barsten.

 10.   

  Er zijn genoeg gekken die voor stemmen kunnen zorgen. Alleen zal ze die wel moeten wegkapen bij Communistische Partij, de Nationaal Socialistische Partij of D66.

 11.   

  Gaan er nog mensen op haar stemmen dan, waarschijnlijk en stelletje debielen die tegen de witte mensen zijn en alles racisme vinden.

 12.   

  Dat was toch te verwachten? Met alle aandacht die ze de laatste tijd gekregen heeft haalt ze zo twee keer zo veel stemmen als de vorige keer. Op naar de 0,54%!

 13.   

  Oohh Nee niet weer!!

 14.   

  denkt ze echt dat ze in de Kamer komt??
  en wat zou ze daar moeten gaan doen??
  nog meer mensen tegen zich in het harnas jagen?
  mens begrijp toch hoe het echte leven in elkaar zit, tis geven en nemen, niet alleen je eigen gelijk willen halen; niet de ander die anders is of anders denkt, jou je hatelijke en verwrongen ideeën op willen dringen??
  dat is het echte leven mw.Simons; respect voor elkaar hebben, fatsoenlijk met elkaar proberen om te gaan??

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!