BREKEND: Klaas Dijkhoff gekozen tot politicus van het jaar 2018!

Geen categoriedec 17 2018, 19:05
Het ging tussen Thierry Baudet, Geert Wilders, Mark Rutte, Klaas Dijkhoff en Jesse Klaver. Het werd dus de VVD'er Dijkhoff. Hij werd geroemd om zijn nuchterheid en z'n heldere ideeën, dat hij dit jaar flink heeft laten zien, aldus EenVandaag.
In een uitzending waarin volop werd teruggeblikt op het politieke jaar 2018 werd zojuist Klaas Dijkhoff, fractievoorzitter van de VVD, gekozen tot politicus van het jaar 2018. Hij - want geen 'zij' genomineerd, en dat kwam ook mede door de vrouwen die dezelfde winnaar aanwezen als de mannen, zo vertelde Gijs Rademaker - kreeg de prijs meteen in handen gedrukt, en met een brede glimlach ontvangen.
De winnaar zei zelf over z'n talloze proefballonnen:

"Mijn proefballonnen zijn al degenen die een meerderheid houden. Andere ideeën hebben meer tijd nodig, of samenwerking met anderen. Met een verkiezing ertussen."

Je zegt eerst wat je vindt en waarom je het vindt en gaat dan kijken of er mensen zijn voor een meerderheid."

Het was de keuze van een gewogen opiniepanel, dus daarmee ook min of meer de keuze van het volk. In de uitzending bleek al snel dat Thierry Baudet en Mark Rutte de wedstrijd niet gingen winnen: zij vielen als eerste af, waarna EenVandaag verderging met Wilders, Klaver en Dijkhoff. Nadat kiezers van de drie heren hun politieke helden de hemel hadden ingeprezen. Daarna maakte Rademaker de winnaar bekend: Dijkhoff!
Daar gaan wij natuurlijk niets aan afdoen. Dus, Dijkhoff, ook namens DDS dus: proficiat! En nu met dubbele krachten op weg naar 2019.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten