DENK’er Kuzu over Marrakesh-akkoord: ‘PVV en FVD zijn volksmenners en ophitsers, en de regering is neokoloniaal!’

Tunahan Kuzu is in een nieuwe video van DENK weer eens lekker helemaal leeggelopen tegen degenen die op z’n minst vraagtekens zetten bij ongebreidelde immigratie. In een item over het Marrakeshakkoord noemt hij de partijen van Geert Wilders en Thierry Baudet ‘volksmenners’ en ‘ophitsers’, terwijl de regering met hun inlegvelletje ‘neokoloniaal’ is. Lekker bezig, Tu!

Terwijl Marrakesh-voorstanders D66 op beschaafde wijze de degens kruisen in een actualiteitenprogramma met tegenstanders van FVD (zoals het hoort, hulde), heeft DENK vandaag een geheel eigen manier gevonden om op te komen voor het VN-migratieverdrag dat volgende week getekend gaat worden in het Marokkaanse Marrakesh. Kuzu is voor het verdrag, en heeft daar een video over gemaakt. Maar inhoudelijke argumenten aandragen? Ho maar.

Wél geeft hij nog eens een ad hominem-schop tegen alle tegenstanders van het verdrag. PVV en het Forum voor Democratie krijgen er van langs omdat deze partijen met hun tegenstand aan “volksmennerij” bezig zouden zijn. Kennelijk ben je een volksmenner als je niet wil dat de toekomst van de Nederlandse grenzen door de Verenigde Naties bepaald worden… oké, dan! En bovendien doen deze partijen aan “ophitserij” door hun achterban te mobiliseren. Mag niet, als politieke partij. Tenminste: als je geen DENK heet. Want DENK mag alles.

Tenslotte was ook de houding van de regering niet goed, die de crisis probeert te bezweren met een zogeheten inlegvelletje. Ook dat mocht niet, want dat is “neokoloniaal” aldus Kuzu. Want daarmee zou je met je vingertje zwaaien naar Afrika. En je mag niet met je vingertje zwaaien naar Afrika, want op dat continent gaat alles kennelijk zo goed. Dat de dictaturen daar als paddestoelen uit de grond schieten, hoeft ons ook totaal geen zorgen te maken.

Kortom: de nieuwe video van Kuzu is weer precies zoals we deze gluiperd kennen. Iedereen is de racistische boeman, en DENK is fantastisch. Oh, en Marrakesh is goed, want meer immigratie is meer beter. Altijd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. poldi

  “de partijen van Geert Wilders en Thierry Baudet ‘volksmenners’ en ‘ophitsers’.”

  Liever volksmenners en ophitsers dan als makke schapen richting de migratie en islamisering afgrond.
  Geert Wilders heeft ons al jarenlang gewaarschuwd voor de “kom maar binnen en moslimknuffel” politiek.
  En dat ondanks alle demonisatie bombardementen en een schandalig schijnproces.

 2. Aytas

  ‘Dat de dictaturen daar als paddestoelen uit de grond schieten, hoeft ons ook totaal geen zorgen te maken.’

  Dat je dat nu pas opvalt. Trouwens dankzij het westen. Dank daarvoor.

  1. Siemien

   Aytas jij moet je achterlijke islamitische smoel eens dichthouden hier, ik krijg altijd bepaalde neigingen bij opmerkingetjes over dat het westen de schuld heeft aan wat er in islamitische landen gebeurd..
   Dé islam is een ziekte die zich als een olievlek verspreid over met name Europa, Europa faciliteert de islam, de islam is een kankergezwel in deze tijd, het is een ideologie waar de honden geen brood van lusten…

   1. Top

    Je hebt het dan ook over een ‘hoofddoekjes vrouwtje’, die, omdat ze anders inde keuken had gestaan en dan waarschijnlijk met de bips omhoog, die terecht is gekomen op een VMBootje in een grote stad. Denkt beter te zijn dan u en ik. Komt met flauwekul aanzetten, die een normaal mens niet eens denkt, al zou hij, met zijn geest, nog steeds in Woodstock of Kralingen popfestival zijn blijven zitten. Is altijd vervelend en betweterig. En geen discussie mogelijk altijd gelijk dat vingertje. Het is, dat E. Mispel geen kip kan maken, al krijgt hij de veren cadeau, want anders zou je denken, dat dit een dochter van hem is. En dat vind voor haar een beetje zielig, want dat gun je geen mens. Oh wacht even…………..

  2. Veteraan

   hoor ik hier een zuigende moslim profiteur een riedeltje opzeggen ?
   Laat me raden, al een tijdje in Nederland, bijna niet gewerkt want studeren, ziek en burn out.
   Wat een kansloze muts en dan nog arrogant ook, hoe verzin je het.

   Rot eens op s.v.p

   1. Aytas

    Wat moet je. Als je het over een profiteur wilt hebben zullen we het dan eens over het leger hebben. Als mensen het toch eens zouden begrijpen. Waarschijnlijk begrijp je hetzelf niet aangezien je bevelen opvolgt. Hup spring hersenloze.

    1. Siemien

     Leger als profiteur??

     Erdogan laat niets aan de verbeelding over: “Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.” Zijn getrouwen denken er net zo over.

     Dé islam is het vergif in onze maatschappij, dé islam is een kankergezwel en haar volgers de etter…

     1. Moh de pedo

      Siem, je bent het uitstekend verwoord.

    2. Veteraan

     wat ik moet lijkt me evident Berbermuts.
     Ik moet jou niet.
     En blijkbaar heb ik een gevoelig puntje geraakt, dat van profiteren.

  3. Top

   Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit ontstaan bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. En waar je als vrouw in de regel tot seks en sodomie wordt gedwongen, omdat dat het enigste strakke deel is, voor Ali’s kleine en besneden cornucootje. Als het u zo stoort dat Nederland, sodemieter dan op terug naar de goening waar je vandaan komt. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heb bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen.

 3. Lugar

  Islamitische oproerkraaiers, ze schreeuwen, ze claimen en ze eisen. Jammer dat de islamisering al zo ver is gevorderd, in een vrij land als Nederland (was) zou juist zo’n ideologie geen stem moeten hebben.

 4. Lugar

  “Wij verbinden ons ertoe in te spelen op de behoeften van migranten die te maken hebben met kwetsbare situaties, die voortvloeien uit de omstandigheden waaronder zij reizen of de omstandigheden waarmee zij worden geconfronteerd in landen van oorsprong, doorvoer en bestemming, door hen bij te staan en hun mensenrechten te beschermen, in in overeenstemming met onze verplichtingen uit hoofde van het internationaal recht.

  Wij verbinden ons er verder toe om de beste belangen van het kind te allen tijde, als een primaire overweging in situaties waarin kinderen en een genderbewuste aanpak toe te passen bij het aanpakken van kwetsbaarheden, met inbegrip van in reacties op gemengde bewegingen.”

  Bron: Marrakeshverdrag OBJECTIVE 7 / 23

  1. Lugar

   “Een genderbewust migratiebeleid ontwikkelen om in te spelen op de specifieke behoeften en de kwetsbaarheid van migrantenvrouwen, -meisjes en -jongens, waaronder eventueel hulp en gezondheidszorg, psychologische en andere adviesdiensten, alsmede de toegang tot de rechter en effectieve toegang tot de rechter rechtsmiddelen, met name in gevallen van seksueel en gendergerelateerd geweld, misbruik en uitbuiting…

   Bron: Marrakeshverdrag OBJECTIVE 7 / 23C

 5. Koos sssss

  Het staat de dames(?) en heren van Denk vrij, om dit neo-koloniale land te verlagen en terug te keren tot de beschaafde landen, waar zij vandaan komen.

  Willen ze dat niet, dan is het hier blijkbaar beter toeven in het land met onze mores. Laat die lui van Denk zich dan aan onze mores aanpassen.

  1. Aytas

   Aanpassen prima maar neo kolonialisme is een feit en daarover zwijgen doe ik niet.

   1. Troelstra

    Je bedoelt de Islamitische kolonisatie van Europa? Die is inderdaad een feit, helaas. Want Europa zal dan verworden tot diezelfde Islamitische shit hole.

 6. Heras

  Natuurlijk is Denk voor immigratie, ze zijn zelf ook import. Waarom gaan ze niet terug naar Turkije om te ervaren hoe het is om onder een dictatuur te leven. Met de ondertekening zal er grote onbeheersbare chaos ontstaan omdat er talloze buitenlanders klaar staan om de democratie en de godsdienstvrijheid om zeep te helpen. Op naar de islamdictatuur.

 7. Heras

  En ik durf te voorspellen dat niet een land zijn “onderdanen”terugneemt. Want dat is nu al een probleem.

  1. Lugar

   De uitkomsten van het Marrakesh zijn al voorspeld en komen ook uit. Het is een bindend verdrag omdat het verdrag door de nieuwe immigranten, en hun gratis advocaat, ter hand zal worden genomen waarmee succesvol geprocedeerd zal worden de de nieuwkomer recht krijgt op álle basisvoorzieningen, zoals gratis geld, gratis zorg, gratis huisvesting en gratis juridische bijstand. Via de rechter gaat de immigrant buiten onze rechtsstaat om en wordt het Parlement, die in meerderheid akkoord lijkt te gaan, omzeilt. Zo doen organisaties als de EU en de VN dat.

   En dat DENK voorstander is van migratie heeft alles te maken met de wetenschap dat het aantal Mohammedanen zal toenemen, daar kan een DENK-aanhanger nooit op tegen zijn.

 8. Lugar

  Wij verbinden ons er verder toe om de migratiestromen te versterken…

  Bron: Marrakeshverdrag OBJECTIVE 15/31

 9. AS210854

  Ik vind deze uitspraken veel erger als de meer of minder Marokkanen uitspraken van geert Wilders.

 10. Vliegenvanger

  De grootste ophitsers in Nederland is de partij Denk. Dat is een onwasrdige partij die niet in een democratisch land thuis hoort.
  Deze denk partij moet snel in de kiem gesmoord worden. Achterbakse lui.

 11. Karel de Grote

  DENK’er Kuzu over Marrakesh-akkoord: ‘PVV en FVD zijn volksmenners en ophitsers, en de regering is neokoloniaal!’

  Ja en deze walgelijke kut turken horen niet in Nederland thuis, ik ga al over m’n nek als ik dat islamitische, erdogan aanhanger, varken zie. Want het is een varken, meer niet.

 12. TD

  Indien je in Nederland woont en de roots hebt uit Afrika ,vervolgens dagelijks geconfronteert wordt met die frusterende PVV,FVD,kut Nederlanders, discriminatie,islamofoben,zwartepieten,varkenvlees,alcohol,prostituees en ook nog word uitgescholden in het DDS forum,dan pak je toch het eerste vliegtuig of rubberboot naar Afrika! Niet dan?

  1. Siemien

   Je zal maar als Nederlander in Nederland wonen en vervolgens in eigen land als racist weg worden gezet en een islamitische DENK-er die zegt dan rot je toch lekker je eigen land uit, nou dit soort mag wat mij betreft lekker oprotten en dat zal dan ook worden gezegd, zonder te discrimineren natuurlijk..

  2. Raveltje

   Als Denk dat nu eens zou doen! Dan waren wij van het gejammer af.

 13. Raveltje

  Dictators je, met die Denk wordt het al helemaal niet beter voor eigen
  Bevolking.

 14. Gerlos

  Stelletje kakkerlakken deze Denk mafketels

 15. Lugar

  Geleend van Leon de Winter (4-12-2018)

  “De rijkdom van Nederland moet worden gedeeld, zo impliceert dit pact, als anderen daarop een claim willen leggen. De zwakke positie van de migrant, zo impliceert dit pact verder, heeft niets te maken met zijn eigen culturele en economische omstandigheden, maar is het gevolg van externe omstandigheden, zoals klimaatverandering.

  De migrant is dus niet verantwoordelijk voor de honger en armoede in het land van herkomst: hij had pech en wij hadden geluk, en dit pact wil dat eerlijker verdelen, zo beweert het pact. Het is de ontkenning van de effecten van religieus-culturele tradities in Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse landen.

  De geordende, welvarende samenlevingen van Europa zijn toevallige fenomenen in een wereld die wordt beheerst door het gooien van dobbelstenen, suggereert dit pact tussen de regels door. En dat is onzin. Europa en Noord-Amerika vormen de bakermat van bijna alles wat ons leven momenteel veilig en comfortabel maakt – niet zonder reden willen migranten naar Europa en Noord-Amerika. Maar dit pact weigert dieper in te gaan op de oorzaken van die beweging.”

 16. Tante Sidonia

  Even nadenken:
  DENK is ontstaan door de PVDA.
  Zegt meer dan voldoende!
  PVDA nog steeds voor totale immigratie met DENK genoot Groen-links!
  DENK, Groen-Links en PVDA; immigratie zoveel als mogelijk!
  De Nederlandse identiteit zal links-of rechtsom MOETEN verdwijnen!
  Van de woestijn geloven zal het Joden- en Christendom MOETEN verdwijnen.
  Hiervoor in de plaats het gewelddadige-moordende-vrouwen vernederende-criminele woestijngeloof wat Islam heet!
  En nu het erge: PVDA is ondanks gigantisch verlies aan de macht gebleven; zelfs versterkt! Zie aanstelling PVDA’er (na verlies) als baas NPO. Zie PVDA’er (na verlies) Marcouche als Burgemeester Arnhem. En nog zeer vele benoemingen!
  Alle PVDA beslissingsbevoegde/ adviserende/Hoofden Ministeries zijn blijven zitten! M.a.w. alle macht blijft bij de PVDA en de daarbij horende zaken: anti-Nederland, etc,..
  Het zal niet lang meer duren of DENK krijgt een platform in de Volkskrant, NRC en, vooral, Hilversum; door de z.g.n. UBERMENSCHLICHE GUTMENSCHEN die principieel lafaards/meelopers/verwoestend correct/haatzaaiers en noem maar op zijn: maar wel begrip voor het verwoestende, etc, t.w. Islam!!!
  PS
  Beste Nederlander; de nieuwe pro Islam, anti-Nederlandse partij is, ja,……ja,…….. CU!!! Let op Segers: tot nu toe mee, in alle besluiten, met Groen-Links en D66! CU: ook voor Marrakech, ook voor begrip gelukzoekers, ook het doldwaze klimaat/milieu heeft hun steun! Voorts brengt de CU gelukzoekers onder bij hun partijleden: niet doen? God zal je straffen!!!

 17. Gerlos

  Als er een de Nederlandse bevolking ophitsen zijn dat wel de KAKKERLAKKEN Van Denk. Tijd dat ze oprotten naar hun vriend dictator sultan Erdogang

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.