FVD betrapt geniepige VVD-stas Harbers: wél twitteren over aso-migranten in Ter Apel, maar Marrakesh doodzwijgen

De VVD komt wel even goede sier maken door op de foto te gaan met politie-agenten die tuigmigranten in de buurt van het azc in Ter Apel in bedwang moeten houden, maar weigert ook maar te erkennen dat zij zelf medeschuldig zijn aan de oorzaken van die overlast. Want waar blijft de foto van Mark Habers in Marrakesh, hmmm?

De VVD is weer eens betrapt. Op het spreken met dubbele tong omtrent massa-immigratie, natuurlijk. Want voor de oppervlakkige volger van het politieke nieuws lijkt het wellicht of de ‘stoere’ VVD met die ‘koene’ asielstaatssecretaris Mark Harbers heel erg hun best doen om de massa-immigratie naar Nederland te stuiten en criminaliteit door vreemdelingen terug te dringen.

Maar wie beter oplet, ziet meer. Zoals de volstrekte dubbelzinnig waarmee de liberale regeringspartij te werk gaat. Zo probeert Harbers met geregisseerde tweets in het gevlei van rechts Nederland te komen door foto’s te maken terwijl hij een luisterend oor biedt aan inwoners van Ter Apel, die getoffen worden door criminaliteit die afkomstig is van het daargelegen asielzoekerscentrum. Kijk hem eens hands-on en betrokken zijn. Nu nog blauwe letters met een oranje streep erbij, en we hebben hier het verkiezingsaffiche van de VVD!

Wie daar niet meer intrapt, zijn de politici van het Forum voor Democratie. Zij prikken zonder zichtbare moeite door Harbers’ propagandaverhaaltje heen.

Precies: is Harbers de man die naar al uw asielzorgen luistert? Volgens zijn eigen tweets natuurlijk wel. Maar ook dit is Mark Harbers, die namens Nederland het pro-massamigratieverdrag van Marrakesh helemaal de hemel inprijst:

Zo ziet u maar weer: schijn bedriegt. En zeker de VVD-schijn rondom de massale migratie richting Nederland is zéér bedrieglijk. Je bent er gloeiend bij, Harbers!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Spaanse kok

  Die Baudet toch.
  Een ware Sherlock Holmes.

  1. FLP

   Ach kokkie…. waar is jouw DR Watson.?

 2. Tante Sidonia

  ACH,…..ja, de sprookjes bubbels Den-Haag/Hilversum en grachtengordel bepalen wat goed is voor het klootjesvolk!
  En Harbers: “de overlastgevende asielzoekers is ontoelaatbaar”: gezwam van de hoogste orde! Deze uitlatingen worden gedaan om het klootjesvolk “gerust” te stellen.
  Maar wél Marrakech pact tekenen; deze toekomstige asielzoers geven natuuuuuurlijk geen overlast!
  Wat een land!

 3. Koos sssss

  We kennen het begrip: “dweilen met de kraan open”. Mark Harbers verfijnt dit wat door eerst alle kranen maximaal open te draaien en vervolgens een dweil ter hand te nemen.

  1. Aytas

   Hihi haha hi. Het is te hopen dat de kraan van oorzaak en gevolg gaat lopen.

   1. Troelstra

    Ik zal je een beetje bijpraten over oorzaak en gevolg. Oorzaak van dat ze hierheen komen zijn onze open grenzen. Dan krijg je die shit hole binnen. Als je de grenzen voor hen sluit komt die shit hole hier niet binnen. En laten we eerlijk zijn: Ze ontvluchten niet hun shit hole, maar ze brengen hun shit hole hierheen. Dat zie je aan de cultuur die er heerst in waar ze hier hun eigen enclaves of liever gezegd hun eigen ghetto’s gaan vormen hier en ook na generaties aanwezigheid hier geenszins opgaan in de vaart der volkeren. En waarom is het daar shit hole? Het heeft o.a. te maken met een verkeerde mindset top-down en bottom-up, de verkeerde hearts and minds. En als daar niets aan verandert, dan zullen die landen gedoemd blijven tot een shit hole vool geweld, armoede, criminaliteit en corruptie. En helaas vrees ik dat wat er daar in die hoofden van hun zit niet uit die hoofden te rammen is. Al het gratis geld wat we daar hebben opgestuurd, ook wel ontwikkelingshulp genoemd, is niet aan hen besteed gebleken. Nada ontwikkeling. De enige vorm van ontwikkelingshulp welke daar wellicht nog een beetje ontwikkeling kan genereren is anti-conceptie.

    1. Mart

     Het enige wat zich zonder hulp onbeschoft ontwikkeld door veelmalig gebruik is hun”zaadstamper” en bij de wijfjes het ”opslaggat”.

   2. TD

    @Aytas:
    Waarom praat je over “kraan” volgens mij drink je nog uit een Afrikaanse waterput!
    De kraan is een van de verworvenheden van de westerse samenleving,en als je iets aardiger eb dankbaarder bent voor de westerse samenleving mag uit die kraan drinken.

 4. TD

  Het DDS forum reaguurders is met een kleine overhand van rechts georiënteerden,toch wel een afspiegeling van de Nederlandse samenleving.
  links,rechts,moraalridders,discriminatie zeurders,nig-ger lovers,islamofoben,facisten,nazi’s,blanken haters,sociaal democraten,VVD (is niet te plaatsen) allemaal gezellig leuteren,hartstikke onderhoudend toch.

  1. Spaanse kok

   Quote :Het DDS forum reaguurders is toch wel een afspiegeling van de Nederlandse samenleving.
   .
   Humor lag op straat, nu op het internet.

   1. TD

    Spaanse kok:
    Zo is het

  2. Vraagtekentje

   Was het maar zo’n feest 1/3 rechts, 1/3 links en 1/3 import, vandaar de verdeeldheid, maar het ergste is dat links met de import samensmelt, dus recht zal nooit een meerderheid vormen. Gelukkig zit mijn leven er voor 3/4 op en heb ik me niet voort geplant pppfff.

   1. TD

    Vraagtekentje:
    Na het resterende 1/4 deel ga je naar de 72 maagden,die zijn namelijk net zo goed van ons.
    En wat het voortplanten betreft kan je nog altijd een Afrikaans weeskindje adopteren.

  3. Tante Sidonia

   Je hebt gelijk:
   hartstikke onderhoudend i.p.v. de ALTIJD linkse belerende gewauwel door de z.g.n. Ubermenschliche Ubermenschen, t.w. Hiversum, Grachtengordel en de alles verwoestende “correcten” in Den-Haag!

  4. Tante Sidonia

   TD
   Je hebt gelijk:
   hartstikke onderhoudend i.p.v. de ALTIJD linkse belerende gewauwel door de z.g.n. Ubermenschliche Ubermenschen, t.w. Hiversum, Grachtengordel en de alles verwoestende “correcten” in Den-Haag!

 5. B. Pascal

  De buhe en populisme is voor hen één zijde, dit ivm. het stemvee.

  Het overige is voor hen niet belangrijk. Wanneer hun ideologie doden voorbrengt dan relativeert men dat en gaat over tot de orde van de dag! De dagen naderen, dat het overgaan tot de orde van de dag verdwijnen zal.

 6. Aytas

  ‘ Zo probeert Harbers met geregisseerde tweets in het gevlei van rechts Nederland ‘

  Dus rechts is per definitie fascistisch.

  ‘En zeker de VVD-schijn rondom de massale migratie richting Nederland is zéér bedrieglijk. ‘

  Welke massale migratie.

  Jij bent niet rechts Tim. Jij bent fascist, jij weigert namelijk over migratie redenen te spreken.

  1. Troelstra

   Gratis geld natuurlijk. Want die parasieten gaan niet naar de verstandige landen welke niet de Gekke Henkie spelen en hen niet in de watten leggen.

   Voer hier het sociaal rechtvaardige Australische immigratiemodel in waarbij immigranten worden getoetst op hun inpasbaarheid, hun meerwaarde en je zal zien dat al die parasieten ons land ook zullen gaan mijden.

 7. Troelstra

  Pact van Marrakech = verraad.

  Reken bij de komende PS- en EP-verkiezingen met deze verraders af.

 8. Mart

  De bemanning van het scheepje ”ZM Nederigland” helpt de passagiers wél in hun zwemvest…..maar is NIET bezig het lek te stoppen; Zo maar een vergelijking van een ex zeeman.

  1. Mart

   Commentaar van de COMMEDORE ,ga maar rustig slapen.Als straks de 1e en 2e class pasagiers zijn overgestapt op de ons reddende toesnellende schepen,komt het lek vanzelf boven de waterlijn….dus de immigranten houden droge voeten.De lenzpompen moeten wèl vol vermogen blijven draaien.Ter geruststelling bliift het scheeps orkest spelen,”Zorg dat je òòk afkomt”.

 9. wheelboy

  VVD is al jaren lang regering partij dus als ze echt er iets aan hadden willen doen hadden ze dat al een decennia geleden kunnen doen . Maar tja kiezertjes rechts van je proberen te houden . Je zou hek zijn als je er nog intrapt .

 10. Gerlos

  Helaas gaat het niet beter worden met al die migranten en komen er al meer ASO Migranten bij omdat ze vinden dat het allemaal te lang duurt voordat ze een huis, geld en werk krijgen. Tel uit je winst ONS Nederlanders.

  1. tomygun

   Vergeet ff werk dat is niet interesant .

 11. Bes Tolen

  Je ziet steeds immigratie met staatssubsidie. De meeste restaurants zijn nu in handen van buitenlanders. Ook hebben zich hier op deze wijze talrijke overbodige winkeliers gevestigd. Omdat de subsidie, die voldoende is om een huisgezin te onderhouden, vijf jaar duurt, zie je op veel plaatsen na vijf jaar andere eigenaren.
  Aanvankelijk was de subsidie strikt geheim en gold (al heel lang) voor Chinezen. Dat werd pas duidelijk toen de subsidieregeling begin tachtiger jaren ook voor andere nationaliteiten ging gelden. Basis toen zo ruim 25000 gulden per jaar en een lening van 40000 gulden van de gemeente. Die leningen werden niet afbetaald. Vaak stak de onderwereld die bedragen in haar zak. Ook vond het werk zoals in restaurants vaak helemaal niet plaats door degene, die de subsidie ontving maar door anderen. Na de vijf jaar was de subsidie-ontvanger wel gelegaliseerd. Er is nog een bedenkelijk element. Zo bleek dat voor veruit de meeste Europeanen de subsidieregeling niet van toepassing was. Maar wel voor bijvoorbeeld Bosnische moslims. Je kreeg ook valse benamingen van restaurants. Het heette een Italiaans restaurant maar in werkelijkheid waren de eigenaren en uitbaters Egyptenaren.
  Een ander bedenkelijk feit was dat de Keuringsdienst van Waren niet mocht optreden tegen smerige restaurants. Dit frustreerde de ambtenaren erg. Ze mochten alleen maar een bezoekje brengen kwam het op neer maar een echte controle instellen. Nee dus. goed voor 350000 voedselvergiftigingen per jaar. Toen ging het alleen nog maar om één bepaalde nationaliteit.
  Overigens was er ook alles mis met de buitenlandse studenten van bepaalde afkomst , die hier voor tandarts mochten studeren. Voor de Nederlanders gold een numeris clausus.
  We hoeven ons evenwel niet ongerust te maken want in Nederland gaat alles legaal. Hebt u de politiek nog niet leren haten? ik wel, al tientallen jaren.
  Over de Q-koorts: wanneer komt er iemand die daar het fijne van weet en daar de kat de bel aan bindt? Hoeveel doden en mensen met blijvend letsel heeft die toestand ondertussen gekost? Zal het helpen? Nee natuurlijk. Nederland is niet corrupt.

 12. Michael M

  Dit artikel klopt als een bus. 1000% waarheid. De VVD is een organisatie dat alleen maar een dubbele agenda op na houdt. Dit kun je pas begrijpen, beseffen, verhelderend denken, luisteren, voelen en zien als je de live debatten en nieuws van het afgelopen jaar en de afgelopen jaren daarvoor goed gevolgd heeft. Aan de ene kant acteren ze en doen ze alsof ze van niets weten, maar aan de andere kant zijn het precies dezelfde personen welke dit land naar de afgrond stort. Niet alleen VVD, maar ook CDA, CU, PVDA en GL tekenden het pact. Hopelijk wordt er afgerekend met dit clubje en met de VVD in maart 2019 en dat een groot deel van de bevolking welke zwaar gestraft zijn door de VVD en waar Multinationals juist door dit kabinet Rutte geprofiteerd hebben gauw tot het verleden zal behoren maar dat hangt allemaal van de kiezers af. Hopen dat dit overgrote deel van de bevolking de ogen na 8 jaar Rutte nu echt eens opent om af te rekenen met deze brokkenmakers.

 13. Tante Sidonia

  20 maart 2019 nadert snel!
  Dus,………….???

 14. Lugar

  “Tjonge. Ze zijn er in ieder geval wel helder over. Hoge VN functionaris over VN-Vluchtelingenpact: het is de bedoeling dat andere landen het voorbeeld van Duitsland volgen. Overal #WirSchaffenDas”

  Twitter: Jan Gajentaan

 15. Lugar

  Ook niet vergeten! De beoogde beïnvloeding van de pers(vrijheid).

  “EU wil regelgeving over, wat ZIJ zien, als ‘fake news’, Marrakesh pact dwingt media tot beperking berichtgeving etc etc etc. Je zou denken dat een gezonde media en ‘journalisten’ hard tegengas geven. Maar….complete stilte. Laf geworden of gewoon te politiek?”

  Twitter: Robert Jensen

 16. Lugar

  Via de mail:

  Beste ***,

  Dankzij uw steun aan onze Marrakesh petitie konden wij dit immigratiepact op de politieke agenda zetten. Het werd voor heel Nederland duidelijk hoe het kabinet Rutte ons land blijft uitleveren en weigert de immigratie aan te pakken.

  Nogmaals dank voor voor uw steun. Aan U heeft het niet gelegen!

  Op 20 maart 2019 bent u aan zet en want dan zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten, die ook de Eerste Kamer kiezen. In de Eerste Kamer kunnen we dan echt een koerswijziging afdwingen.

 17. Florissa

  Vergeet nooit dat Rutte dolgraag samen met Groen links samen wou regeren, Alles waar je op stemt gaat naar Groen links ,daarom alleen Geert ,die moet die lui niet ,en dat is duidelijk .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.