GroenLinks glundert van plezier dat ze het Marrakeshverdrag door onze strot hebben weten te duwen

In de persoon van GroenLinks-europarlementariër Judith Sargentini eist de partij van Jesse Klaver vandaag de overwinning op. Marrakesh is getekend en nu een bindend verdrag, ook voor Nederland. En dat mag best een beetje gevierd worden met een portie borstklopperij.

Weet u het nog? Het feit dat Rutte III geen GroenLinks-ministers telt, is puur en alleen ingegeven door het feit dat Jesse Klaver wegliep van de formatietafel. De plannen van CDA en VVD gingen onder zijn morele ondergrens, vond hij. En dus ging GroenLinks – opnieuw – de oppositie in. We moeten hem daar toch maar gelijk in geven. Waarom zou je immers de regering ingaan, als je je migratiebeleid toch wel via de Verenigde Naties en allerlei verdragen kan opleggen aan Nederland? Je hebt dat hele kabinet niet nodig, maar alleen een papier vol opengrenzenmaatregelen en een hele serie regeringsleiders die slap genoeg zijn om de akkoorden te tekenen.

En ja, dan sta je te grinneken dat het een lieve lust is. Zoals Judith Sargentini (GL, Europese Parlement) in Marrakesh waar vandaag de vervaging van onze grenzen met flink wat alcoholhoudende dranken gevierd wordt: “in het cafetaria!” We zullen dus een educated gokje wagen: waarschijnlijk is Jean Claude Juncker ook in the house.

Wat een jolijt. Wat een feest. Allemaal even drinken op het feit dat GroenLinks met hun internationale vriendjes alsnog voor elkaar heeft weten te krijgen wat niemand voor mogelijk hield: de grensbewaking in Nederland in dienst stellen van de Afrikaanse migratiekaravaan. Fijn hoor. Proost!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Spaanse kok

  De regering bestaande uit VVD,CDA en D66 tekent en GroenLinks heeft het Marrakeshverdrag door onze strot hebben weten te duwen.
  Tuurlijk Tim

  1. Gekko

   Je vergeet de ChristenUnie nog, kokmans.

   1. Spaanse kok

    correct, vergeten

 2. FLP

  De groen links landveraders hebben Nederland verkocht in Marakes. Deze mensen verdienen sociaal hier op aangesproken te worden op hun daden. Het is een misdaad tegen de bevolking van Nederland.

  1. Spaanse kok

   Niet verder vertellen maar GL zit niet in de regering,hebben niets verraden of verkocht.

   1. stellendam

    @Spaans kak Stemde ze voor of tegen motie Marrakesh? Dus verraden EN verkocht!

 3. Brucewilles

  We zullen eens zien hoe enthousiast de vrouwelijke volgelingen van Jesse Klaver zijn wanneer ze door de opkomst van de Islam in Nederland hun boerka krijgen uitgerijkt. Waarbij de oh zo vrije westerse dames weer terug gaan naar het stenentijdperk met hun vrijheden en ze alleen biologisch goed geschikt zijn en verder ook helemaal niets. Zal Judith Sargentini dan nog zo’n grote smile op haar gezicht hebben ?

  1. Spaanse kok

   Zal Judith Sargentini dan nog zo’n grote smile op haar gezicht hebben ?
   .
   Zeker, omdat ze u uitlacht om uw onzin.

   1. Bosche draak

    U kunt in de toekomst kijken?
    Vrijwel iedereen is tegen het verdrag en toch blijven ze stug doorgaan.
    Mag u mij vertellen wat dan wel zo’n voordeel ervan is.
    Ik stel voor dat we eerst ALLE steuntrekkers aan het werk krijgen en dan pas nieuw volk binnenlaten.

 4. Ritter

  Uit het artikel: “Migratie heeft zich van wetten nooit iets aangetrokken”

  Jean-Marie Dedecker schrijft in Knack over het pact o.a.:

  “Waar het werkelijk om gaat is dat door het cultuurrelativisme migratie lijkt opgedrongen te worden als was het een morele verplichting om zoveel mogelijk mensen op te vangen, hetzij uit schuldgevoel, hetzij om onze economie van zoveel mogelijk nieuwe arbeidskrachten te voorzien om zogezegd onze vergrijzende samenleving te redden.

  De sociale en culturele ontwrichting die dat met zich kan meebrengen, wordt ondergesneeuwd, en lijkt zelfs gepaard te gaan met minachting voor onze eigen westerse identiteit en beschaving.

  Joachim Pohlmann verwoordde het in een column in De Morgen als volgt: ‘De middenklasse mag opsoppen, terwijl haar verzet wordt verwaterd door de influx van die nieuwe electoraten, die zelf niet bijdragen maar wel mee bepalen.’

  De Europese elitocratie heeft het echter nog altijd niet begrepen, de linkse Franse geograaf Christophe Guilly wel: ‘Scepsis over de EU wordt geduid als een gebrek aan beschaving, de roep om een immigratiestop zou een aanwijzing zijn dat de donkerste dagen uit onze geschiedenis herleven;

  Terwijl deze kiezers alleen maar vaststellen dat zij erop achteruit gegaan zijn met open grenzen, en dat zij geen minderheid willen worden in hun eigen omgeving. Met xenofobie heeft dat niets te maken’, zei hij recent in De Morgen.”

  U kunt het hele artikel lezen in Knack onder de kop: ““Migratie heeft zich van wetten nooit iets aangetrokken”

  1. Aytas

   Dus eigenlijk denk jij dat de bestuurders een genocide willen?

   1. van Urk

    Wel de boel gaan omvolken. Europa kan de migratie in de praktijk toch niet laten stoppen omdat Afrika een grote bevolkingsgroei doormaakt en Europa in zijn bevolkingsgroei krimpt. Dat wist de VN baas allang geleden te verwoorden via een boodschap tijdens een bijeenkomst in Davon dat hij vaststelt dat daar in feite niks tegen te doen valt. Dit proces wordt als onvermijdelijk voorgesteld, de desastreuze gevolgen ervan voor de Europese beschaving orden genegeerd. De Afrikanen stromen in en de blanke Europeanen verdwijnen. Maar ergens voelen ze bij de VN ook aan dat de Europese volkeren dit massaal niet lijken te willen. Dus maakt men een onzinverdrag om illegale migratie legaal te maken.

    1. Aytas

     Ik geloof niet dat de Europese bevolking dit zal pikken. Ik denk serieus dat het process waar het verdrag een onderdeel van is moet voorkomen dat er verschrikkelijke dingen gebeuren.

    2. Janna47

     @ van Urk

     Inderdaad een onzin verdrag, zijn ze goed in bij de VN!
     Maar het zal niet lang duren of Europa is uitgekleed door al dat extra volk en valt er weinig meer te halen. Dan zijn ze snel weg, want inbrengen doen ze niks!
     Weerzinwekkend pact!

  2. Duke

   Stukjes kopieren kan iedereen. Wat vind je zelf Ritter?

 5. TD

  “eist de partij van Jesse Klaver vandaag de overwinning op”
  Welke overwinning?
  Oja,het trojaanse paard genaamd Marrakesh staat op stal.

 6. TheresaGeissler

  Je zou die GL’ers inderdaad de zelfgenoegzaamheid van d’r lui smoelen sláán! Maar D’66 is immers uit nagenoeg hetzelfde hout gesneden!
  En Rutte is het braafste jongetje uit het klasje van Merkel! Misselijkmakend stel, alles bij elkaar!

  1. van Urk

   Groen Link glundert nu met het ondertekenen van een theoretisch verhaal van immigratieaanpak. Maar in de toekomst zal men janken en uiteindelijk verantwoorden dat dit verdrag in de praktijk niet zal werken.

 7. Lugar

  Wat GroenLinks niet lukte tijdens de formatie, ze zijn erop afgehaakt, is ze nu wel gelukt. De grenzen staan nu wagenwijd open voor de hele wereld, en dan vooral voor de derde wereld.

 8. Lugar

  En nu opletten, het wordt namelijk mode om vanuit de media positief te berichten over deze geweldige kansen, voor de nieuwkomers betaald door de belastingbetalers. Dit positieve berichten is immers onderdeel van het Marrakeshpact.

  1. Gekko

   Gaat zeker gebeuren. Want als de media niet positief berichten over migratie zijn ze strafbaar volgens het Pact.

  2. Toverkol

   @Lugar een probleem…. beroepen als gynaecologen, apothekers, artsen werken niet meer…..
   Deze hebben ze al bij de vorige asiel golf gebruikt…
   De gynaecologen bleken trouwens gewoon verkrachters te zijn…..

  3. Floris

   “Het wordt namelijk mode om vanuit de media positief te berichten over deze geweldige kansen, voor de nieuwkomers”
   ————————————————————————————
   Dat was in de praktijk al zo. Alleen hebben de Verenigde Nazi’s het nu schriftelijk vastgelegd.

   Een dictatuur vestigt zich soms met stapjes. Steeds een stapje verder. Tot er geen weg terug meer is.

   1. van Urk

    Heel Europa zit nu vast aan een verdrag dat in lijn staat met het Nederlands softbeleid van bed, bad en broodregeling.

 9. Toverkol

  Gelukkig weten we wie we allemaal moeten berechten wanneer het tot een revolutie komt !
  Vluchten kan niet meer…

 10. sjun

  Zodra de bijltjesdag aanbreekt na terugdringing van de komende invasie en poging tot omvolking is ook duidelijk wie er aangesproken kan worden. Niet enkel GroenLinks maar alle partijen die dit lieten passeren zullen politiek, maatschappelijk en wat mij betreft ook nog financieel worden afgerekend.

 11. Tante Sidonia

  Wat behoorlijk over het hoofd wordt gezien is de opstelling van de CU: pro-Marrakech, pro klimaat/milieu hysterie, pro Islam, anti-zwarte piet, etc,. Kortom zeer dictatoriaal zoals alle regeringspartijen! Zusterpartij van het zeer gevaarlijke Groen-Links!
  Onderschat aub de Hr. Segers niet! Wolf in schaapskleren!

 12. Westerling

  Groenlinks, een partij met sommige leden die aanhangers zijn van de twee grootste massamoordenaars in de moderne geschiedenis.

 13. Lay down your souls to the gods rock and roll

  Groen links en D’66 zijn wel opgericht in Nederland, maar hebben helemaal niets met Nederland. Ze blinken alleen uit in het inleveren van de identiteit van Nederland, de soevereiniteit van Nederland en de vrijheid van Nederland. Landen die NIET!!! het onverdraaglijke ‘verdrag’ van Marrakesh tekenden trekken aan het langste eind. Zij staan voor de soevereiniteit van hun land. En Australië heeft daarnaast ook nog eens geleerd van de geschiedenis, Nederland daarentegen niet. Met dit ‘verdrag’ is de kans aannemelijk dat Nederland straks het Australië van Europa wordt. Dat Nederland onder de voet wordt gelopen door allemaal migranten uit Afrika. En de geboren en getogen Nederlanders tot de minderheden gaan behoren, net als de Aboriginals in Australië nu.
  Maar dat interesseert Klaver, Jetten en Rutte niet of nauwelijks. Ze willen alleen maar meer en meer migranten op een oppervlakte van 34 vierkante kilometer of we dat nou leuk vinden of niet.

 14. Ries

  Alle trollen onder zeil. Oude militaire tactiek. Aanvallen als ze liggen te knorren. Ook bij trollen werkt dat. Geen wonder. Ze kunnen het niet weten. Allemaal dienstweigeraars.

 15. Ome Wim

  Wonend in een mooie villa in een veilige wijk met een zwaar overbetaald baantje voor niks doen is het makkelijk praten, zet die Judith Sargentini eens met het minimum loon in een huisje in een achterstandswijk tussen migranten naast een AZC en dan eens zien hoe leuk ze dat gaat vinden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.