Guy Verhofstadt: ‘Wij liberalen willen je rechten en vrijheden uitbreiden, populisten als Trump willen ze afpakken!’

Je moet de opper-EU-liberaal Guy Verhofstadt maar op z’n woord geloven als hij zegt dat hij er is om je rechten en vrijheden uit te breiden. Nou ja, in tweede instantie hè? Eerst maar eens zorgen dat de nationale lidstaten al hun macht opgeven en dan zie je daarna wel wat voor ‘rechten en vrijheden’ je van Verhofstadt en zijn EU-project terugkrijgt…

verhofstadtrechten

Guy Verhofstadt is weer eens bezig met stemming maken tegen eurosceptici. Ditmaal noemt hij ze weer bij hun favoriete scheldnaampje “populisten.” Want zorg dat ze niet aan de macht komen, zo bezweert Verhofstadt. Anders krijg je Amerikaans-Braziliaans-Indiaas-Indonesische toestanden. Want dat staat in een The Atlantic-artikel dat de Europese liberalenleider aanhaalt:

“Right now, the four most populous democracies in the world are ruled by populists: Narendra Modi in India, Donald Trump in the United States, Joko Widodo in Indonesia, and Bolsonaro in Brazil. That makes it rather important to know which scholars are correct: Either democracy is in the midst of an unprecedented global retreat, or we’re witnessing a salutary course correction in which citizens are finally holding global elites to account for their failures.”

Dat is nogal een interessante aanname, want alhoewel je van Trump en Bolsonaro kan zeggen dat ze populisten zijn is dat op z’n zachtst gezegd nogal een omstreden omschrijving van Modi en Widodo. Daarnaast klopt het niet dat “right now” Brazilië geregeerd wordt door de populist Bolsonaro: de man treedt pas op 1 januari in het ambt.

Maar goed, met dat krakkemikkige artikel gaat Verhofstadt dus de boer op om te zeggen dat liberalen en democraten zoals hij de mensen meer rechten en vrijheden willen geven:

“Liberalen en democraten bestaan om je rechten en vrijheden uit te breiden, en populisten willen ze afpakken!”

Snoezig, natuurlijk. Want wat hebben de “liberalen en democraten” van Verhofstadt in Nederland gedaan (en we hebben het dan dus over zijn bloedeigen ALDE-fractiegenoten van de VVD en D66)? Precies: het referendum afgeschoten. Het recht van de burger om slechte plannen van de regering af te schieten, domweg afgepakt door Rutte, Pechtold, Ollongren en Rob Jetten. De ‘liberale en democratische’ vrienden van Verhofstadt.

Niet dat je veel hoeft te verwachten van lieden als Bolsonaro, hoor. Maar wellicht zou het EU-propagandalaaf Verhofstadt wél sieren om eerst eens te letten op de balk in zijn eigen ogen alvorens hij gaat mekkeren over de splinters in de kijkers van de buurideologieën.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

58 reacties

 1. struisvogelpolitiek

  Er is maar 1 recht en 1 vrijheid in Europa. Betalen en waffel dicht houden.

 2. sjun

  Zo wordt steeds duidelijker waarom de Belgen de man in het Europarlement gedumpt hebben.

  1. Original NL

   Guy is een zéér domme belg!!

 3. Two Ravens Black Kettle

  De megalomane en buitengemeen onsmakelijke Guy Verhofstadt is een loepzuivere misdadiger.
  Een crimineel. Het varken van Orwell.
  Ik zie hem daar nog krijsend als Adolf Hitler op een plein staan.
  Mensen opzwepen (en vervolgens logischerwijs laten verrekken want dat doen nu eenmaal dictators)
  Zijn houding naar de Engelsen is die van een maffia baas.
  Zijn vies hoofd prijkt om de haverklap op de N(ationale)P(ropaganda)Organisatie; de afwerkplek van de Goebbelsianen. Daar mag deze maffiosi onbeperkt zijn vijanden beschimpen, de vrijheid de nek omdraaien, de Europese terreurstaat bewierroken. En nooit zal iemand van de Gedanken-gestapo hem bij zijn nekvel vatten en hem toebijten “tiran waarom neem jij onze vrijheid af !”

  Helaas bestaat Nederland uit Quislings die ons regeren en Vee dat ze legitimeert en dus heeft het EUSSR-Misdaadsyndicaat vrij spel. Zal het lethargisch Vee blijven bloeden.

  Misdadigers zoals Guy hebben de democratie vermoord.
  Ze mogen onbeperkt John Stuart Mill, Thomas jefferson, Thomas Pain verkrachten terwijl de Orwellianen staan te jubelen en het apathisch Vee -in het gelid gehouden door de Gedanken-Gestapo- graast door.

  Ik weet niet waaraan ik de grootste hekel heb; de EUSSR-maffia, de Quisling-regering of het gecastreerd Vee.
  Misschien nog wel de laatste want de eerste twee zijn Orwelliaanse misdaad-syndicaten maar de derde laat alles toe. Zal 4-ever kruipen.
  En braaf neuriet het Vee: “Ignorance is Strength, Freedom is Slavery, Ignorance is Strength, Freedom is Slavery , Ignorance is Strength, Freedom is Slavery. Igno…..”

  De jonge generatie weet al nauwelijks meer wat vrijheid is. Ze worden in hun fabrieken genaamd scholen en universiteiten en door de social media moguls ideologisch gevormd tot keurige Identity Politics robotten. Hun kroost zal totaal geen benul meer hebben van begrippen als individualisme of vrijheid van meningsuiting.
  Verbijsterend genoeg ligt hedentendage onze hoop in het Oosten. West-Europa is verraden.
  Daarom wordt Oost-Europa ook zo intens gehaat.
  De Nederlander zal zichzelf nooit bevrijden. Dat zijn laffe schaduwen van mensen.
  Het zal altijd bevrijdt moeten worden
  Onze voorvaderen vochten tijdens de 80-jarige oorlog tegen de tirannie.
  Nu wordt de tirannie verwelkomt door het huidige slappe aftreksel.
  Vandaar mijn onpeilbaar diepe minachting jegens de kaaskop en hun Slavenmeester Guy Verhofstadt en zijn gevolg van sycophanten (in NL journalist genoemd).

  1. Mart

   Helemaal mee eens……ook ik heb het al lange tijd gehad met het slappe links denkend nederiglandse volkje….Jammer voor de ”realisten waar NIET naar wordt geluisterd.

 4. Tante Sidonia

  Meer rechten?
  Je denkt toch niet dat de Dictators in Brussel iets willen afstaan?….:
  Vriendjes benoemen, zakken vullen, oorlogs-politiek bedrijven ( onophoudelijke hetze tegen Rusland), verwoestende import Islam, ouderen elimineren ( Draghi en Dijsselbloem: pensioen “rekenrente”),klimaatgekte en …………………….. noem maar op!

  1. Niet L niet R

   Perfect weer gegeven!

  2. Gekko

   Over Dijsselbloem gesproken: Wat doet hij tegenwoordig? Antwoord: Wachtgeld trekken en dat is in zijn geval een bedrag van minstens 4x modaal.

   Waarschijnlijk aast hij op het vrijkomende baantje van Commissaris van de Koning in Gelderland. Dan moet hij nog wel afrekenen met die andere wachtgeldtrekker en plaatsgenoot (Wageningen) Alexander Pechtold. Iets zegt me dat Jeroen toch meer kans maakt.

 5. Aytas

  ‘Liberalen en democraten bestaan om je rechten en vrijheden uit te breiden, en populisten willen ze afpakken!’

  Ik heb hier in Europa nog niets gehoord over het aan banden leggen van netneutraliteit terwijl Trump al een wet heeft ondertekend die dit wel mogelijk maakt in Californië. Orban heeft een wet ingevoerd die het mogelijk maakt personeel uit te buiten. Toch zijn er nog steeds mensen die dat soort lui als voorvechters van vrijheid beschouwen. Idiots are taking over.

  1. HendrikJan

   Satya.
   Een goede moslima mag toch geen alcohol drinken.

   1. Aytas

    Wat klopt er niet aan wat ik schrijf?

    1. Siemien

     Aytas zegt: ja maar zij doen het ook, en ja maar jullie doen het ook, en ja maar jij doet het ook, ja maar hullie doen het en zullie doen het ook, ja maar, ja maar, ja maar..

     Even voor de duidelijkheid het volgende:

     Aytas laat zijn zieke geest hier de vrije loop, als een buikloop.

     Het is duidelijk waar Aytas voor staat, Aytas heeft een pesthekel aan mijn Nederland, Aytas is een vies smuigertje die zichzelf hoogverheven en superieur vindt ten opzichte van het Nederlandse volk.

     Aytas is een zéér warme pleitbezorger van de islam, Aytas aanbidt het en vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is.
     Aytas is het zuurdesem, Aytas schoffeert Nederland door te lasteren en leugens te verkondigen.
     Aytas laat hier precies zien wie Aytas werkelijk is, Aytas is een zielig figuur, verschrikkelijk onzeker en haat werkelijk alles dat met Nederland te maken heeft, Aytas valt ook onder het kopje: antisemitisch, racistisch, landverrader en islamverheerlijker.
     Buiten dat, is Aytas ook een zuigertje die structureel irriteert en in alles tegendraads reageert.
     Aytas is adergebroed en het wordt tijd dat Aytasje opflikkert…dat vind ik..

  2. Bosche draak

   “Ik heb gehoord”
   Nou dat is nog eens een gietijzeren argument, en maar weer meteen lopen te schelden.
   Wilt u ook nog het een en ander toelichten?
   Want maar wat roepen kan iedereen.
   You raging retard

 6. Niet L niet R

  Verhofstadt heeft al jaren rechten van de burgers in ons land afgenomen, met die gladjanus van Rutte en nu ook die trekpop van D66 , wil dat nog meer gaan doen.
  Hopelijk stemmen de burgers bij de eerst komende verkiezingen deze rasechte leugenaars weg!

  1. Aytas

   Welke rechten zijn jou afgenomen?

   1. Gekko

    AyTas. Ik zal maar even voor NLNR antwoorden.
    Wat ons is afgepakt, is het recht om als burger een referendum te starten.

    Nu zul je misschien zeggen: wat heeft Verhofstad daar mee te maken? Nou, meer dan je denkt. Het is de euroliberalen (waartoe ook de VVD en D66 behoren) een doorn in het oog als burgers referenda kunnen organiseren. De eurolibs vinden dat dit recht uitsluitend aan de politiek toekomt.

    Als je de situatie in Europa bekijkt, mogen enkel burgers in Oost-Europese landen een referendum opstarten. En dit verklaart gelijk waarom de EU/Brussel artikel 7 procedures is begonnen tegen landen als Polen en Hongarije. Ook zij moeten meelopen in het gareel!

 7. Tante Sidonia

  De “berekende” kosten van de klimaat politiek worden bekend gemaakt na de verkiezingen!
  A kosten zijn allang bekend.
  B bang voor de grote klap milieu-ridders als de cijfers eerder bekend worden gemaakt!
  C Het is eerder 20 maart 2019 dan u denkt!
  Stem tegen de verdwazing en verrijking van de “Groene-Elite”.

 8. Two Ravens Black Kettle

  Ik weet dat je het niet mag denken.
  Maar bij elke aanslag hoop je dat de dader ook enkele mededaders opblaast.
  Niet weer alleen onschuldigen.
  Niet weer touristen, niet weer kinderen, niet weer jongens en meisjes die zich gewoon wilde vermaken.
  Maar misschien iemand die de wapens heeft geleverd, iemand die de terroristen importeert, iemand die de mensen die waarschuwen voor deze terroristen aan de Deugpoort nagelt, iemand die terroristen loslaat op de onschuldige bevolking, iemand die terroristen vervoert. kortom; een medeverantwoordelijke.
  Iemand die mede verantwoordelijk is voor de bloedbaden.

  Maar het zijn altijd onschuldigen die worden getroffen
  En dat maakt meteen duidelijk waarom God niet bestaat.
  Want de zwijnen blijven winnen.

 9. Mart

  Tim….”Lieden als Bolsonaro”,houden Brasil vrij van zich NIET aanpassende immigranten,die het land naar hún hand willen zetten….zie Europa (met hulp van zetbazen/presidenten/koningen/ en andere verraders.Ook gaat hij Brasil opschonen.Ik ben erg blij met deze ”realistish rechtse nieuwkomer”.Waar blijft trouwens de Nederlandse Ambasade in Jerusalem?..Happy New Year,na het ”winterfeest”.

 10. Svetlana

  Alleen voor zijn opvattingen en charme zou ik dolgraag gebumbst door hem worden

  1. Sibvach

   Laat je dan een keer lekker naaien door die Turk, Slet, wie houdt je tegen?

 11. tomygun

  Van al zijn punten hou ik het op
  punt 45

 12. Arie B

  Met mensen als Gay Verhofstadt krijg je vanzelf een afstand tot alles wat EU heet. Een vreselijke man die denkt de wereld te kunnen redden en de beste speech van het jaar te maken.

 13. Rosasolis

  Ultra-Rechts Populisme begint langzaam maar zeker zijn populariteit te verliezen.
  De boodschappen van de bekende “helden” beginnen vele leden en kiezers te vervelen. Omdat ze niets nieuws hebben te vermelden. Hetzelfde boodschap wordt steeds herhaald, afgewisseld met af en toe een sensatie stunt. Zoals het beroemde naakt foto van T. Baudet, en de recente foto van Gorgeous Geert met Saffier-blauwe ogen onder z’n sneeuw-witte pruik. Merkwaardig hoe het gaat met het aanbidden van de “helden”:
  gewone leden van politieke partijen kiezen of Geert of Thierry als hun held dat ons land gaat zonder twijfel redden en hervormen. En gaat het een stap verder: zowel Geert als Thierry kiezen de Hongaar Orban als hun held. En dan is er DE Held-boven-alle-Helden, Trump, die de wereld gaat redden!
  Is het geen wonder dat vorige maand de Amerikanen hebben massaal voor de Democrate Party gestemd in de nationale parlement verkiezing? Ze hebben gewonnen, en vanaf 1 januari zullen zij nieuwe wetten maken, en wensen van Trump accepteren of weigeren. Amerika heeft nu al 3 weken een “Shut-Down” (sluiten) van overheidsfuncties, omdat de nieuwe Democrate regering weigert zijn eis voor 5 miljard dollars om een gigantisch muur te bouwen, te accepteren. En ook weigert de nieuwe regering de zorgverzekering systeem stop te zetten. Als er komt verzet van de
  “Super-Held” wordt er een motie van waantrouw tegen Trump getekend.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Eng hè Rosalis ?
   Eng hè, dat zeldzaam handjevol politici die opkomen voor het Joods-Christelijk-Humanistisch erfgoed.
   Die opkomen voor de volkeren van Europa.
   Eng hè ?
   Nee geef mij maar vrouwensteniging, gelegaliseerde pedofilie, afgesneden klitjes, homo’s bungelend aan hijskranen, eerwraak, bloedbaden in Europese steden, zuuraanvallen en meisjes met gesmolten gezichten zoals in al die leuke landen met hun leuke culturen en gebruiken
   Dat zijn zo’n leuke tradities dat we ze zelfs en masse importeren.

   Wat me wel weer frappeert is dat er tot op de dag van vandaag nog exact 0 aanslagen zijn gepleegd in het enge populistische Oost-Europa.
   Daar zijn nog kerstmarkten zonder betonblokken.
   Eng hè Rosalis ?

   1. Rosasolis

    @Two Ravens. Hoeveel uren besteed je dagelijks van uw kostbare tijd om aan zoveel domme internet sites te kijken om hun sensationele boodschappen door te lezen en daarna door te zenden aan ons abonnees van DDS. Wij hebben een DDS redactie die hun taak gezamenlijk heel veel jaren goed doet. DDS is onze Grote Nederlandse internet site! Laten wij allemaal dit belangrijke site steunen en bewaren en niet kapot maken met domme commentaren. Je kan helemaal oneens zijn van een commentaren van iemand, maar volgens de nieuw reglement van de DDS is een
    commentaar van iedereen geldig…Als het niet al te agressief is.

    1. marco1

     DDS is Nederlands grootste nieuwsbron. Hun geven ons eerlijk nieuws dat van belang is voor de voorbereiding van ons grote verzet tegen onrecht en onze strijd voor gelijkheid en diversiteit.

     1. tomygun

      Is dat een stukje uit de text van Mao of Stalin ?

     2. Rosasolis

      @marco1. goed geschreven over DDS. Ik ben met je eens.

    2. Two Ravens Black Kettle

     Ik begrijp U eigenlijk niet.
     Kunt U uw boodschap enigszins te ontwarren.

     Onze historie op deze thread gaat als volgt
     1) Stap 1
     U fulmineert tegen die boze populisten die durven te luisteren naar de mensen. Shame on them !

     2) Mijn reactie
     Populisten die luisteren dat moeten we niet willen. We kunnen beter luisteren naar al die boeven van de gevestigde partijen. U weet wel dat misdaadsyndicaat dat via ongebreidelde massa-emigratie (waartegen de gemene populisten protesteren) middeleeuwse praktijken importeert.

     3) Uw epiloog
     Iets over DDS en internet.

     4) Mijn Appendix
     Ik snap U niet. Kunt u een toorts laten ontbranden (of een virtueel zaklampje schijnen) in mijn duisternis ?

    3. Floris

     “Laten wij allemaal dit belangrijke site steunen en bewaren en niet kapot maken met domme commentaren.”
     ———————————————————————-
     Geef jij dan het goede voorbeeld en hou je domme commentaren voor je.

     1. Rosasolis

      @Floris. Wie bent u te beslissen over wie domme commentaren schrijft?
      Als u niet van mijn commentaren houdt, hoeft u ze niet te lezen.
      En ik en anderen hoeven van uw commentaren beslist geen belangstelling
      te geven.

     2. Floris

      “Wie bent u te beslissen over wie domme commentaren schrijft?”
      ————————————————————–
      Wie begon er over domme commentaren?

      Meestal lees ik je geblaat trouwens niet, het krakkemikkige Nederlands doet teveel pijn aan m’n ogen, maar als ik dat wel doe tref ik negen van de tien keer lariekoek en en een echo van Trouw aan.

      Trouw is een links-christelijk blad en de meest destructieve combinatie, erger dan het communisme, is die van links en christendom.

      Je bent nog net verstandig genoeg om te zien dat de islam niet deugt, maar dat is dan ook het enige dat in je voordeel pleit.

     3. Duijndam

      “Trouw is een links-christelijk blad en de meest destructieve combinatie, erger dan het communisme”

      Verwarde dwaas.

     4. Floris

      “Verwarde dwaas.”
      ——————————–
      De trol komt niet verder meer dan machteloos gescheld.

     5. Sibvach

      Wil jij een beetje op je taal letten, Ernst?

      En waarom zo boos?

  2. tomygun

   Rosalulos je bent zo links als de hel alles wat je neer plempt
   is fake 3 weken shut down ik weet het je bent oud maar dat
   is geen reden om zoveel bull neer te plempen het zijn dagen!
   Extreem rechts een uitspraak kenmerkend voor een linkse
   mafklapper nooit gehoord van het midden en rechts van het
   midden tja dat bestaat in links niet die kunnen alleen extreem
   en dat is links dus ook , probeer het een keer eerlijk te zeggen
   en niet alsof rechts al 30 jaar regeerd .

   1. Rosasolis

    @tomygun. Bent je soms stoned of ben je aan de booze? In ieder geval hoop ik voor je dat je de rust en vrede van je buren niet al te veel gaat storen. Zodat je plotseling de mannen in wit aan je deur komen, om je te brengen naar een
    zeer rustige plaats.

    1. tomygun

     Yep 100% linkse reactie omdraaien net als ernst kut .
     Ben je er op joop uitgegooid?

 14. Two Ravens Black Kettle

  Stel je toch eens voor dat je langer dan 10 seconden in die kegel van Guy zou moeten begeven.
  Zou hij uit protest tegen de democratie en Wilders sinds die zure winter van 1971, zijn tanden niet meer gepoetst hebben ?

  Enfin
  Heeft iemand enig idee hoeveel doden Guy inmiddels al op zijn geweten heeft in de Oekraïne ?
  Of wat dat niet bijgehouden door de Thought Police-Cheka (in NL journalisten genoemd) omdat hij ‘een van ons’ is.
  (De vraag stellen is hem beantwoorden)

 15. Sibvach

  Kan Guy een land aanwijzen waar de islam met grote getallen wordt binnengehaald en waar de rechten van de mens en de vrijheden zijn vergroot?

  Ergens in dit heelal?

  1. tomygun

   Sibvach zeker kan Gay dat hij heeft de sleutel van de deur
   waar achter duizende maagden rond huppelen in hun blote
   voor en achter bibs en hun peertjes als heerlijke vruchten
   op en neer huppelen langs de beekjes met drank .
   Alleen jammer voor hem dat hij de sleutel van de achterdeur
   heeft en niet de voordeur .
   Achter de achterdeur is een luik als je daar binnen komt
   ga je direct naar de hel zo laat hem niet die deur voor je open
   doen die is alleen voor linkse mafklappers .

   1. Duijndam

    “ duizende maagden rond huppelen in hun blote
    voor en achter bibs en hun peertjes als heerlijke vruchten
    op en neer huppelen langs de beekjes met drank .”

    Allemachtig, kerel, wat moet jij veel tekort komen.

    Zielig.

    1. Gekko

     Ik vind het wel poëtisch van Tomygun. Onverwachte talenten, hoor.
     Zure reactie van Duijndam zijn we gewend.

     1. tomygun

      Gekko , het is gewoon de islam droom waar van links
      denkt van tekunnen mee genieten maar die komen
      bedrogen uit .

    2. Sibvach

     Ja, daar lok je Duijndam uit zijn spinnennest mee met die opmerking.

     Fap, fap, fap.

    3. Bosche draak

     De enige zielepiet bent u, kom eens met een fatsoenlijk argument inplaats van dit weekhoofdige geblaat.
     Het is altijd hetzelfde toondove liedje met u.

     1. Sibvach

      Het is toch ongelofelijk.

      “duizende maagden rond huppelen in hun blote
      voor en achter bibs en hun peertjes als heerlijke vruchten
      op en neer huppelen langs de beekjes met drank ”

      Dat is toch poëtisch?

      De gereformeerde hond noemt ’t een tekortkoming.

      Zou je hem niet dood willen bijten, zo’n lastpak?

     2. Lugar

      @Sibvach: Doodzwijgen, morsdood zwijgen, dat is de enige remedie!

      Zo, nu ga ik aan het werk. Vrede en veiligheid dienende moet er brood op de plank komen. Overigens was de werkgever dit jaar weer gul, kreeg een alleraardigste bonus en over de dertiende maand hoor je mij niet klagen.

     3. Sibvach

      Lekkkkaaahhhh!!

 16. Jantje

  pfff, elke politicus is een populist.
  Anders maak je het niet lang in dat vak.
  Het zijn net 2e hands autoverkopers maar dan erger.

 17. Holbras

  Waarom kunnen we niet veel verwachten van Bolsonaro Tim? 75 % van de Brazilianen hebben wel hoop op aanzienlijke verbeteringen.Nu is dat niet zo moeilijk de linkse corrupte PT met Lula en Dilma hebben het land bijna naar de vernieling geholpen.Ik ben bang dat Tim zijn mening gevormd heeft na het volgen van het MSM nieuws over Brazilië. Een valkuil waar hij zelf de mensen voor waarschuwt. Een beetje dom!

 18. TD

  De Belgen ze doen maar,de Nederlandse regering ze doen maar……tot de verkiezingen!!
  Einde commentaar.

 19. MaigretJD

  Ik zou dit graag eens in de stijl van R. Lee Ermy, de drillinstructor in de film Full Metal Jacket, tegen Huy Verhofstadt willen zeggen:

  Bullshit!

  You slimy little communist shit twinkle toes cock sucker, who just signed his own death-warrant.

  You had best unfuck yourself or I will unscrew your head and shit down your neck.

  It looks to me like the best part of you ran down the crack of your mama’s ass and ended up as a brown stain on the mattress!

  I didn’t know that stacked shit that high!

 20. Florissa

  België ,politiek een puinhoop , en deze wijsneus gaat even iets vertellen over populisten ,ja daar zijn ze bang van ,want door hen worden ze er straks uitgeknikkerd ,en dat wordt de hoogste tijd,een dronkenlap en een paar narren ,de mensen hebben ze gelukkig goed door .

 21. Gerlos

  Wat een verschrikkelijke man is deze liberaal in het gedrocht EU.

 22. PMG

  NEXIT!

 23. Torenklok1871

  Die vent is in z’n eerste leugen niet gestikt, dat staat wel vast. Bah, wat een min kereltje!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.