Hilarische Hans Teeuwen: ‘Ik zeg gewoon: ik vind Trump, Wilders en Baudet allemaal hartstikke goed!’

In een nieuw interview met de Belgische pers bombardeert Hans Teeuwen even een paar goede ouderwetse linkse huisjes. Als zo’n beetje de enige bekende cabaretier van het land kiest Teeuwen voor rechts, en dat laat hij merken ook. Onder meer door te beweren dat hij een fan is van de Amerikaanse president, en de leiders van de PVV en FVD.

Misschien wel Neerlands meest populaire cabaretiers, Hans Teeuwen, zet vandaag zijn perstournee in België door. Zijn shows worden deze maand namelijk uitgezonden op de televisie bij onze zuiderburen, en dat is voor veel zuidelijke media aanleiding om de spitsvondige Amsterdammer nog eens aan de tand te voelen. Bij De Morgen meldde Teeuwen al dat mensen die alleen maar politiek-correct kunnen zaniken wat hem betreft mogen “opkankeren“.

Maar ook in het populaire Vlaamse tijdschrift HUMO laat de vlijmscherpe komiek zich niet onbetuigd. Hij zegt dat hij doodmoe wordt van de hoofdstedelijke jeugd die alleen maar – en zonder argumenten – loopt af te geven op mensen zoals Geert Wilders, Donald Trump en Thierry Baudet. Deels uit rancune zegt Teeuwen dan dat hij van alledrie de politici fan is. Tegensputterende jongeren zijn dan zijn deel, en dat vindt Teeuwen dan wel weer grappig:

teeuwen2

Hans Teeuwen betaalt er overigens wel een prijs voor, want veel linkse mensen haken af. Die kunnen het niet hebben dat een komiek rechtse praatjes heeft. Humor en linkse politiek gaan wat deze tere zieltjes betreft hand in hand, en dat kost Teeuwen inderdaad wel iets van populariteit:

teeuwen1

En met de kerstdagen in het vooruitschiet is het misschien ook wel aardig om nog even een oud advies van de komiek op te duikelen voor de kortste dagen van het jaar: pleeg geen zelfmoord. Waarvan akte!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

51 reacties

 1. Seneca

  Humor en links. Twee zaken die niet matchen…

  1. ildib

   Die lachen het liefst om die vette ranzige flikker Paul de Leeuw genaamd.

   1. Gekko

    Of links lacht om Erik van Muiswinkel, Youp van ’t Hek en Freek de Jonge. Geniepige mannetjes van het soort: Links lullen, zakken vullen.

    1. Stanly2000

     Je bent die lolbroek uit Eindhoven vergeten, zg Spaanse kok.

    2. Arie B

     Idd, en Petertje de Vries. Die is ook lachwekkend met zn grollen.

   2. worstcase

    En die durft, net als vrijwel elke cabaretier, auteur en journalist, geeft ie toe, geen grapjes over moslims en de islam te maken. Hij ziet zich zelf al midden op straat liggen met een mes in zijn rug en een briefje er aan wie de volgende is. Het schrikbeeld van Theo van Gogh. Kortom, Nederland heeft in alle gelederen gecapituleerd voor het moslimgeweld. Vooral de linksjanussen lopen voortdurend met vierentwintig uursluiers rond. Bang, bang, bang. Alsof dat helpt. Alleen keihard tegengeweld zal oplossing bieden. Nog even geduld.

    1. Spaanse kok

     Om het goede voorbeeld te geven gaat de slechtste wipper van deze site vanaf heden uitsluitend publiceren met vermelding van zijn NAW gegevens.
     Hij is niet bang, voor niemand.

     1. Spaanse kok

      Chips
      Slechtse wipper en slechtse zaak door elkaar gehaald, sorry.

    2. Lugar

     @Worst: Het ergste is dat ze denken dat het helpt. Vooral je mondje dichthouden dan valt het allemaal wel mee. Het tegenovergestelde is een feit. Landen genoeg waar dat de praktijk is.

     1. Hallozeg

      Hans Teeuwen is een dom figuur die alleen maar slim lijkt omdat Europa Romeinen 1,22 GEVOED is de afgelopen 2000 jaar met broodje aap verhalen uit die bijbel van die mythe serpent uit het oude Egypte en de Mythe Jezus, met de Romeinse zonnekalender kan Hans Teeuwen alleen mee werken met die Elite die als Satanisten anderen de molensteen lachend om de nek hangen met die infantiele Romeinse Nero symbolen die zijn profeet Adolf Hitler ook NADEED, dus als IEDEREEN zich nu eens gaan beseffen dat wij nu leven en Mohammed Jezus Nero Saddam al lang dood zijn net als Adam Weishaupt en Charles Ponzi, zou wel wenselijk zijn. Want nu moet toch iedereen een keer eens ZELF na leren denken, want Hans Teeuwen gaat zijn gang wel, maar niemand krijgt er nog een speld tussen. Want geweld was al de Norm en Wilhelm wundt level breinwassen via de media moet stoppen. Hans Teeuwen moet zich beseffen dat een CLOWN in het circus hoort. En hij iet de politieke killerclown uit moet blijven hangen als omdat LINKS EN RECHT de oppositie is net als God en Satan. gewoon het tegenovergestelde, een ANTI, de 1 wil links en de ander wil rechts in dezelfde AUTO, sorry hoor, maar Nederland is DOM geworden.

 2. TD

  Over een paar jaar moet hij de Arena afhuren,kwestie van tijd dat het merendeel Jan Publiek rechtsgeoriënteerd is!

 3. Lugar

  Als je de pest hebt aan islam, ik denk dat Teeuwen daar wel over uit is, dan is het niet onlogisch dat je Wilders hartstikke goed vindt.

  1. Meester Kong

   @Lugar
   Je suggereert dat Hans T, G W goed vindt.
   Dat is dus niet waar.

   1. Barry

    Ik lees uit bovenstaand artikel dat Hans Teeuwen fan is van Wilders. Volgens mij vind je hem dan goed. Toch?

    1. Meester Kong

     Je moet goed lezen.

  2. TheresaGeissler

   Inderdaad. Tenminste, enerzijds, want dat is bij mij eveneens het geval.
   Maar juist als je hem zo goed vindt, datje daarom actief betrokken zou willen zijn bij wat hij uitdraagt, is het niet erg best te verteren, dat de PVV geen ledenpartij is, je er om die reden al praktisch onmogelijk bij komt, en ze, ook al daarom, nagenoeg niets met haar achterban heeft.
   Wilders wou zijn mensen ooit massaal de straat op hebben, maar dat gebeurde niet. Hoe zou dat ook gekund hebben, als er geen fundament is maar alles als los zand aan elkaar hangt?
   Ik blijf heus wel PVV stemmen, omdat een behoorlijk alternatief ontbreekt, maar over dát aspect sta ik niet te juichen en daar huichel ik ook niet over, hoe ‘goed’ ik hem ook vind.
   Hij vertrouwt zijn achterban niet en dat is dood- en doodjammer.

   1. Lugar

    @Theresa: “(…) dat de PVV geen ledenpartij is…”

    Heb je het (gratis) boek* van Martin Bosma gelezen? In hoofdstuk 3 (v.a. blz. 26) kun je meer lezen over het hoe en waarom de PVV heeft gekozen voor een ‘geen-leden-partij’. Niet geheel onbegrijpelijk namelijk. Helaas nemen veel mensen niet de moeite om zich daarin te verdiepen.

    *Zoekterm: “Digitaal verkansieboek voor gratis! Martin Bosma’s Schijn-elite van de valse munters”

    1. TheresaGeissler

     Ik heb dat boek al enige jaren in de kast staan, maar die argumenten vind ik niet doorslaggevend:
     Geen enkele andere partij in de westerse wereld, die dit éénmans-systeem hanteert. En dat het interne beleid van de PVV er iets sektarisch door gekregen heeft, geloof ik direct: Dat is het natuurlijke gevolg van dit soort interne verhoudingen.
     Hoewel ik dat natuurlijk niet hard kan maken, vermoed ik zelfs, dat het één van de oorzaken is, dat de PVV Hiddema uiteindelijk niet gekregen heeft. Die was aanvankelijk op en top PVV-er. Maar als je het mij vraagt, beschikte hij tevens over genoeg zelfkennis om te voorzien, dat hij het geen twee maanden zou uithouden binnen een systeem, dat één man consequent als een soort Godheid op een voetstuk plaatst, en niet eens als aanloop naar een wat minder gesloten systeem. Néé….
     En heeft u ooit gehoord van dat interview in de Limburger in 2017 of zo, waarin Wilders zonder blikken of blozen te kennen gaf, dat hij zijn eigen achterban niet voldoende vertrouwde? Ik zeg je eerlijk, Lugar: Dát was voor mij echt wel een afknapper, ondanks, of misschien wel doordát ik voor het overige zo volkomen achter zijn ideeën sta, maar dát verdraag ik nu eenmaal niet zo best: Ik ben niet sektarisch aangelegd.
     Nee, ik blijf dat dood- en doodjammer vinden.

  3. Top

   Lees het volgende maar eens! Dit is van Nausica Merbe. Een fantastische vrouw.

   De grootspraak van het kabinet over het migratiepact was op zich al ongeloofwaardig. Maar als je ziet hoe westerse landen met de zaak Asia Bibi rotzooien, wordt het pas duidelijk hoe sterk angst en onwil hun vreemdelingenbeleid bepaalt. Ze zijn de kluts kwijt. Want je kunt niet met de ene hand trots wapperen met een document dat migratie zogenaamd in humane, beheersbare banen leidt en met de andere weigeren te tekenen voor asiel voor een zwaar bedreigde vrouw. De schijnheiligheid druipt ervan af.

   Asia Bibi dreigt het symbool van de westerse capitulatie voor islamistisch geweld te worden. Nadat ze in Pakistan is vrijgekomen, durven landen die zichzelf vrij en democratisch noemen haar niet op te vangen. Een blamage. Als zij geen asiel krijgt uit angst voor geweld, dan wordt haar onveiligheid ook de onze: die van alle bewoners van landen die uit angst voor geweld van moslimfundamentalisten hun democratische plichten te grabbel gooien.

   Asia Bibi, christen in Pakistan, belandde in 2009 in de gevangenis nadat ze na een burenruzie aangeklaagd werd voor blasfemie: ze zou de profeet hebben beledigd. Een lokale rechtbank veroordeelde haar tot ophanging. Vijf jaar later werd het doodvonnis door het hooggerechtshof opgeschort, afgelopen oktober sprak de hoogste rechter haar vrij. Daarmee kwam geen eind aan de jacht op haar vanuit de samenleving. Er is een prijs op haar hoofd gezet, in demonstraties wordt om haar dood geschreeuwd. Zij en haar dochters zijn apart ondergedoken, overgeleverd aan de hulp van derden die ook in levensgevaar verkeren. Voortdurend veranderen ze van adres. Bibi is geen onbekende, haar zaak trok wereldwijd aandacht, ooit regende het steunbetuigingen voor dit slachtoffer van godsdienstvervolging. Maar nu deze opgejaagde vrouw een veilig thuis buiten Pakistan nodig heeft, lijkt ze nergens terecht te kunnen. Bibi’s advocaat heeft een aantal landen om asiel gevraagd, tot nu toe zonder succes.

   Engeland weigert asiel te verlenen. Geruchten dat Theresa May persoonlijk asiel zou hebben geblokkeerd haalden de pers, er zou sprake zijn van angst voor opstanden in de eigen moslimgemeenschap en voor bedreiging van ambassadepersoneel. May ontkent enige persoonlijke bemoeienis en verwijst naar ’inspanningen’ achter de schermen. Er is onenigheid met de minister van binnenlandse zaken Sajid Javid die wel op asiel aandringt. Critici binnen de Britse politiek menen dat het kabinet zich laat gijzelen door moslimfanatici.

   Ook in Nederland reageert het kabinet in omfloerste termen over het lot van Bibi. In een brief aan de Kamer schrijft minister Blok dat Nederland zich bilateraal en met andere landen heeft ingespannen voor Bibi en dat blijft doen. Maar: ’Gezien de gevoelige context rondom blasfemie en buitenlandse inmenging en de veiligheidsrisico’s voor alle betrokkenen, kiezen alle gelijkgezinde landen in deze zaak op dit moment voor stille diplomatie, zeker waar dit de opvang en bescherming van Asia Bibi betreft.’

   Stille diplomatie. Hopelijk is dat dit niet slechts een riedeltje om Geert Wilders, die Kamervragen stelde over Bibi, af te serveren. Wie weet kan die stille diplomatie bergen verzetten en zal Bibi nog voor kerst asiel krijgen en veilig landen in een westers land dat haar bescherming serieus neemt en haar belagers geen kans geeft. Maar dat is hopen op een kerstwonder.

   Neem je de tekst van Blok onder de loep, dan stemt die niet optimistisch. Hoezo ’gevoelige context rond blasfemie’? Sinds wanneer is de ’gevoeligheid’ (lees: de christenhaat van moslimextremisten) voor Nederland een argument om geen asiel te verlenen aan een slachtoffer van godsdienstvervolging? Je huilt mee met de wolven, met zo’n tekst. En hoezo ’veiligheidsrisico’s voor alle betrokkenen’? Laten we de Pakistaanse lynchtroepen, de hordes brullende baarden in jurken die zwaaien met bebloede lappenpoppen die Bibi moeten voorstellen, ons asielbeleid bepalen? Als je bang bent om iemand asiel te verlenen omdat in haar land fanatici haar willen afslachten, dan is je asielbeleid volstrekt nutteloos. Zijn Blok, May en collega’s bang voor hun ambassadepersoneel? Dan sluiten ze die ambassade in plaats van Bibi te verraden. Dan gaan de handelsbelangen een keer niet voor. Er zijn grenzen van wat je kunt pikken van een schurkenstaat.

   Zijn onze leiders soms bang dat Bibi in het Westen gevaar loopt vanwege boze moslims in Europa? Dan wacht hen een nog grotere taak dan onderhandelen met Islamabad: de strijd met die boosheid die onze samenlevingen onveilig maakt. Liefst via iets anders dan het huidige diversiteitsbeleid dat kennelijk geen sociale veiligheid brengt. Als regeringen geen grip meer hebben op bloeddorst uit de samenleving, is niemand veilig, of die nu wel of niet persoonlijk bedreigd wordt. Als ik me niet vergis ligt het geweldsmonopolie nog steeds bij de staat. Maar kennelijk vrezen de landen die Bibi niet durven op te nemen in stilte de parallelle samenleving die ze officieel in alle toonaarden ontkennen.

   Blok dacht in zijn korte antwoord op Wilders veilig om het probleem heen te kunnen draaien. Dat is mislukt. Zijn tekst wasemt angst uit. En ongeloof in de eigen kracht. Terwijl het zo duidelijk is wat er moet gebeuren: Bibi uitnodigen en haar met alle beschikbare middelen beschermen. Anders heb je helemaal gecapituleerd.

 4. worstcase

  Hans Teeuwen is mijn favoriet! Hij is hard, maar eerlijk, vol echte humor. Vergelijk hem eens met de meest mislukte cabaretier aller tijden, inderdaad Erik van Muiswinkel. Die mag uit slijmerij volgend jaar sint spelen in de republiek Islamsterdam. Op een kameel en vergezeld van alleen maar pieten in boerka.

  1. Blue monday

   Jij bent zo’n sneu type die grappen afmeet aan de politieke voorkeur. Je laat je meeslepen door je eigen bubbel dat Teeuwen een vriend van rechts is.

   Mocht jij onverhoopt uit de gratie raken, ben jij vast ook de eerste die hem weer niet leuk vindt.
   maar omdat er nu eenmaal geen rechtse grappenmakers bestaan, moet je toch wat…dan maar Teeuwen voor je eigen gewin claimen.

   Wat dat betreft is Toon Hermans toch de beste die we ooit gehad hebben, die liet zich niet in een hokje plaatsen en gaf daar ook geen aanleiding toe.

 5. Spaanse kok

  Mocht het zo uitkomen, gaan DDS-reageerders ineens cabaretiers serieus nemen om vervolgens hun eigen standpunten aan hem/haar op te hangen.

  1. Blue monday

   Hans Teeuwen zal zich suf lachen dat mensen hun gelijk willen halen over zijn rug.

   Hij is een vrije geest, die zich niet laat beteugelen door linkse of rechtse heilige huisjes.

 6. Blue monday

  Ik mag die Teeuwen wel en DDS beseft ook wel dat hij vanuit een soort rancune handelt en de boel loopt te dissen.

  Dodelijker kan de kritiek dan ook niet zijn voor de weerzin die Teeuwen ongetwijfeld heeft tegen types als Trump en Baudet enerzijds en dat vervelende linkse vingertje om
  alles direct in een “goed” of “fout” hokje te stoppen.

  Teeuwen heeft zich helemaal vrij weten te vechten, een bewonderenswaardige positie voor een echte cabaretier, geen enkel huisje is heilig.

  Ik zal niet trachten hem in een links of rechts hok te stoppen, maar het is op z’n minst
  weer lollig voor Teeuwen dat DDS en grappenmakers als Seneca hem als boegbeeld voor de FvD binnenhalen.
  Neem van mij aan, die man schijt net zo hard op Baudet als een zeurderig type van Groen Links.

  1. Janna47

   @Blue monday

   Ik denk dat je helemaal gelijk hebt met de rancune van Teeuwen. Volgens mij neemt hij de hele zaak in de tang. Teeuwen fan van Baudet, Wilders en Trump? Wat een lachertje van die Teeuwen….

 7. Troelstra

  Isláám, isláám, isláám, jou treft geen enkele blaam,
  je kunt er niets aan doen, als je flipt van een cartoon,

  Je zult nog moeten leren, met vrijheid om te gaan,
  homo’s accepteren en de vrouwtjes niet te slaan,

  Ga jezelf bevrijden en gooi je haren in de wind
  hou op met dat besnijden, ‘t is niet prettig voor zo’n kind

  Ga heerlijk zonnebaden en doe dat lekker bloot,
  eet een stukje varkenskarbonade met een jood,

  Islam, islam, islam, jou treft geen enkele blaam,
  je kunt er niets aan doen, als je flipt van een cartoon,

  De wereld blijft veranderen, doe mee en ga op zoek,
  sta open voor de anderen, blijf niet hangen bij dat boek,

  Je hoeft niets uit te leggen, en ik neem je niet de maat,
  want niemand kan je zeggen, waar het leven over gaat

  Nee, niemand kan je zeggen, waar het leven over gaat
  Oh islam, oh islaaaam, oh isla-la-la-lalala-laaam’.

 8. Aytas

  Het is jammer dat teeuwen geen nieuw materiaal maakt.

  Ik denk dat hij daarom ook een rechts publiek wil. Kan hij dezelfde grap blijven herhalen ze zullen iedere keer weer reageren en lachen alsof ze hem voor de 1e keer horen en ze zijn zo idolaat dat ze dezelfde show keer op keer kunnen bekijken. Dan met hun blikje Aldi bier in de hand naar de DVD kijkent tegen hun zware shag rokende vrouw roepen “wat is hij goed en zo origineel”. De buurman die buiten hetzelfde gelal door het open raam aanhoort als de dag ervoor loopt hoofdschuddend weg en denkt gelukkig is dat niet mijn leven.

  1. Dendermonde

   Volgens mij is Teeuwen links noch rechts; hij probeert vooral de absurde clown uit te hangen. Zo interpreteer ik ook zijn absurdistische uitspraak dat hij Trump en Wilders heel erg goed vindt.

   1. Blue monday

    eens!

 9. nienke

  Troelstra@
  Harstikke mooi gedicht, knap hoor.

  1. Troelstra

   Dat was een gedicht van Hans Teeuwen.

 10. nienke

  DENDERMONDE@

  Absurdistische uitspraak dat hij Trump en Wilders erg goed vindt.

  Waarom is dat absurd? volgens jou misschien maar ik neem toch aan dat wij nog steeds vrijheid van meningsuiting hebben in Ned.
  Omdat jij een ander mening hebt is de mening van een ander ABSURD.
  Typisch links alleen hun mening telt.

 11. Gewoonomdathetkan

  Ildib jij bent een moslim zeker ?.

 12. DennisEijs

  Ik houd van humor, links of rechts maakt niet uit, als de grap maar goed is. Net als rechts, neemt links zichzelf veel te serieus. Een beetje zelfreflectie aan beide zijden zou absoluut geen kwaad kunnen.

 13. Beukman

  Teeuwen heeft gelijk: geen betere manier om mensen te stangen en in morele verwarring te brengen, dan door hun heilige huisjes omver te schoppen, of het nou op zijn bühne is of die hier.

  Het valt me trouwens op dat hij een beetje dikke rechtse kop begint te krijgen.

 14. Two Ravens Black Kettle

  Hans Teeuwen is de allerlaatste nar die we nog hebben.

  De rest van het Gilde is onderdeel van het Systeem.
  De gekloven tong en belerend vingertje van de Machthebbers.
  De rugjongens en lichtekooien van de Inquisitie.

 15. Tom tom

  Hans teeuwen bij fvd partijcongres wanneer?

 16. Gerlos

  Wat zou zijn collega van Muiswinkel van zijn uitspraken vinden.

 17. excellentessie

  En ik maar denken dat hans teeuwen gewoon uit Budel (bij Eindhoven) kwam

 18. FemkeHalsema

  Hans Teeuwen rules. Hij heeft alle PVV stemmers bij de ballen. Lekker hoor.

  1. Hallozeg

   En hoe denkt Hansje Teeuwen die Staatsschuld van 490 miljard Euro af te lossen in Den Haag Femke? Wakie Wakie up…

 19. Hallozeg

  Inderdaad heel goed dat we allemaal mogen zeggen wat we er van vinden. Hans teeuwen is een Satanist die de holocaust leuk vinden heeft aangezet via de media als THEATERMAKER en noemt het Satire. Deze Gare Satanist hang in naam van geld de satan uit en bemoeit zich met zaken waar diegene die hij aanvalt zelf niet eens uitkomen omdat ze ROMEINEN 1,22 Dom zijn. Daarnaast werkte Hans toen voor de entertainende industrie en zet zaken AAN net als een imam dat kan in een moskee, een priester in een kerk of een dominee die anderen heeft leren overtuigen. Waar Hans mensen van overtuigd is hoe labiel het westerse systeem is. En dat religie een vorm van dictatuur is. Het nadeel is dat hij niet serieus op een wat hoger niveau kan komen onze hansje. Want die speech die hij gaf na de dood van Theo van Gogh zagen we op de beeldbuizen, ging over dat seks met een snoek iets was tussen hans en de snoek. Dan heb je al een labiele geestelijke gesteldheid van een Romeinse soldaat die zijn legioen kwijt is uit het jaa -300 haha. Dus hanslastering mag dan ook he? Hans is een labiel die hoort in een TBS kliniek even een paar jaar bij te komen. Dan kan hij er even over nadenken. Bestialiteit is nu anno 2010 verboden in Nederland, en wat had Midas Dekkers daar op te zeggen? Ga daar maar eens naar op zoek. Want dar kwam nog geen islamiet in voor. Dus mens…. waar ben je toch in godsnaam mee bezig in naam van geld de satan uit te hangen met die romeinse godvader religie uit Italië?

 20. Van Havezaat

  De heer Teeuwen heeft gelijk.
  En Mijnheer Trump is een goede president. De beste die Amerika na John Kennedy gekozen heeft.
  Salut.

  1. Troelstra

   En het leukste is nog dat Donald Trump ook herkozen gaat worden. Reken maar dat dit voor links een gifbeker van een zuur druivenextract is wat ze zullen moeten gaan slikken.

   Welke dombo’s wedden er nou ook op het verkeerde paard pleefiguur Hillary Clinton?

   1. Beukman

    Is dat zo?

 21. Drollevanger

  Bij de partij van Wilders stemt men op de PVV standpunten die onveranderlijk zijn. Dus je weet altijd waarop je stemt.
  Bij een partij zoals de VVD stem je op standpunten die per dag veranderen. Zie bv de uitgangspunten van Rutte die per uur weer anders zijn, als hem of zijn club dat zo uitkomt.

 22. Drollevanger

  Trump is de eerste Amerikaanse president die geen extra oorlog is begonnen in decennia.
  Wilders zet Nederland en de Nederlanders op plaats 1.
  Ook het FVD heeft standpunten waar de Nederlanders ongeacht kleur, op de eerste plaats komen.
  Dus volgens links mag een politieker niet voor zijn eigen kiezers opkomen.

 23. Drollevanger

  Ik vind het wel verstandig van Wilders dat hij geen leden heeft.
  Met leden had hij dezelfde soort trammelant gehad als Baudet. Altijd zullen als een partij goed loopt figuren proberen op die partij mee te liften uit geldelijk gewin(een levenslange uitkering)
  Men moet op een club stemmen omdat men het met de standpunten van de partij eens is, niet omdat de leiders er zo aardig en betrouwbaar uitzien.
  (mijn zwager heeft van een bijzonder aardige betrouwbare meneer een pannenset gekocht voor 1000 euro. We lachen hem nog steeds op verjaardagen uit)

 24. Heerens85

  Leuk artikel alleen Hans Teeuwen heeft gelukkig niets met Amsterdam te maken hij komt/woont in Breda. Hier is het gelukkig nog niet zo verziekt als de Randstad.

 25. usb3.0

  Ik heb verder niets met Teeuwen maar hierin had hij dus 2 jaar geleden al gelijk..