Hoppa! Straatsburg-terrorist naar de brandende hellevuren geknald, gaat niet langs start, ontvangt geen 72 maagden

De hel is gisteravond weer een prominente inwoner rijker geworden! De Straatsburg-terrorist Chériff Chekatt is gisteren door de politie aangetroffen op straat. Hij opende het vuur op de politie, maar wist geen extra slachtoffers te maken. Enkele goedgemikte piewpiewpiews van de wetsdienders later en Chekatt had het loodje gelegd.

Ze zullen er in de onderwereld nog een hele klus aan hebben om een gepaste Tantalus-kwelling te vinden voor Chériff Chekatt, de zoveelste meedogenloze terrorist die het nodig achtte Frankrijk onder te dompelen in jihadistische moordlust. Eerder deze week maakte hij met een walgelijke aanslag op een kerstmarkt het einde aan drie levens, en was daarna op de vlucht. Die vluchtpartij eindigde echter gisteravond. De kerel was gewoon in Straatsburg gebleven en vond daar ook z’n einde in een regen van politiekogels. De mafklapper denkt dat hij nu door 72 wordt opgewacht, maar niets is natuurlijk minder waar: Chekatt heeft met z’n daad een enkeltje hel geboekt.

Toedels!

“Chekatt werd gedood toen agenten van een anti-terreureenheid hem gewond op straat tegenkwamen, zo heeft minister Christophe Castaner (Binnenlandse Zaken) inmiddels verklaard. Dat gebeurde in de wijk La Meinau, in het zuiden van Straatsburg. Eerder werd gevreesd dat hij vermoedelijk zou zijn gevlucht, eventueel naar het buitenland.

De 29-jarige Fransman hield zich in een loods of magazijn schuil. Toen de politie aankwam, opende Chekatt zelf nog het vuur, maar miste de agenten. Direct daarop werd hij zelf doodgeschoten.”

Straatsburg kan hiermee hopelijk een hele nare episode afsluiten. Maar voor Frankrijk is dit zeker het einde niet: de regio van de co-zetel van het Europese Parlement is de thuisbasis van een hele voorraad potentieel gevaarlijke jihadisten. Als daar niet keihard wordt ingegrepen, is het slechts een kwestie van tijd voordat de volgende bloeddorstige gek opstaat om mensen naar gene zijde te helpen. President Macron blijft echter slechts aarzelend optreden. Misschien moesten de gele hesjes ook dáár maar eens tegen demonstreren, denkt u niet?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

52 reacties

 1. Svetlana

  Ik zit te huilen, ik vind dit zo zielig voor die arme jongen

  1. struisvogelpolitiek

   zakdoekje hebben?

  2. tomygun

   Slet , ja ik ook het ging gewoon tesnel allemaal ze hadden
   hem toch ook twee maal een knie schot kunnen geven
   en er een video van kunnen maaken hoe hij twee uur lang
   naar zijn maagden kruipt .
   Ik zou het opzeker steeds herhalen de video.

  3. marco1

   Een grapje is keuk maar dusdanig provoceren getuigt van zeer weinig fatsoen en inlevingsvermogen in een ander. U bent vast trots al u uzelf aankijkt in de spiegel Svetlana.

  4. Rosasolis

   @Sylvana. Waarom bent u abonnee op DDS? U weet van te voren hoe geschokt iedereen was met dit vreselijke aanslag op gewone burgers op een gezellige kerstmarkt.
   Terwijl u “zit te huilen” over de gestoorde terrorist-moordenaar, heeft u Een traan los voor de 4 omgekomen mensen, en 12 gewonden, waarvan enkele zware wonden. Inderdaad is er gisteren iemand overleden in de ziekenhuis in Straatsburg.
   Of u bent een zielig gestoorde, ziekelijke wezen die van wrede spelletjes houdt om mensen te pesten, om aandacht te kregen…of bent u een van die radicale moslims die
   geen enkele respect heeft voor wie dan ook behalve andere radicalen.

   1. Rosasolis

    @Rosasolis: correctie van mij: ik bedoelde niet Sylvana maar SVETLANA.

 2. Groeneveld

  Jammer dat hij nu al dood is. Levenslang wegrotten in een isoleercel in een gevangenis was een passender straf geweest.

  1. Spaanse kok

   Ja en nee.
   Ik vind het opmerkelijk dat er tegenwoordig geen enkele poging wordt ondernomen om informatie uit dit soort mensen te krijgen. Past wel een complottheorietje bij.
   Verder is neerschieten natuurlijk goedkoper dan levenslang onderhoud door de belastingbetaler.

  2. Lugar

   @Groeneveld: De echte schuldigen zitten op de regeringsbanken. Zij zijn degene die de islam faciliteren, implementeren en uit de wind houden. Ik zie Femke nog staan op woensdag 27 oktober 2010.

   1. Spaanse kok

    woensdag 27 oktober 2010.
    .
    Wat was er op die datum?

    1. Beukman

     Die datum wordt sinds kort door de EJ Bron-achtigen geframed als de dag waarop Nederland definitief werd overgeleverd aan de islamisten.
     Het gaat over deze puike rechtsstaat beschermende motie, die die dag werd ingediend:

     De Kamer,
     gehoord de beraadslaging,
     overwegende, dat iedereen in ons land gelijkwaardig wordt behandeld;
     overwegende, dat diegenen die van elders naar Nederland zijn gekomen, alsmede hun kinderen en kindskinderen, een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, mits zij zich daarvoor inzetten en daartoe ook ruimhartig de kans krijgen;
     overwegende, dat maatregelen, en in het bijzonder die maatregelen die asiel, immigratie, gezinsmigratie, inburgering en diversiteitbeleid betreffen, gericht zijn op het uitbannen van misbruik en misstanden en niet mogen leiden tot ongelijkwaardige behandeling van mensen;
     verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,
     en gaat over tot de orde van de dag.

     1. Duijndam

      Deze motie werd door de Regering overigens overbodig geacht omdat de Grondwet de strekking al aangeeft. Als de Regering het omgekeerde had beoogd, namelijk het willen tegengaan van islamisering, had ze in strijd met de Grondwet (en nog een paar lagere wetten) gehandeld en was ze subiet door de rechter teruggefloten.

      Dwaallichten die deze motie bekritiseren, ondergraven dus onze Grondwet en rechtsstaat. Dat gebeurt hier op dit blog overigens regelmatig.

     2. Beukman

      @Duijndam
      Inderdaad. Merk op dat de EJ Bron-achtigen, ook op deze site,

      – met deze motie leuren sinds Halsema burgemeester is.
      – slechts een klein deel van de motie citeren, out of context.
      – nimmer melden dat de motie niet werd aangenomen.

      Allemaal uit angst voor de Muzelman met zijn kromzwaard, die jaagt op onze vrouwen.

     3. Groeneveld

      “..verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van het nazisme geen doelstelling van beleid is…”
      ———————————————————————-
      De vieze landverraders schermen altijd met de Grondwet als het in hun straatje past. Of ons land daarmee naar de gallemiezen gaat interesseert ze geen zak. Deugen gaat boven alles.

      Gadverdamme, stelletje smerige dominees.

     4. Sibvach

      Onze grondwet is niet perfect, Duijndam.

      We gaan naar de klote met onze grondwet.

      Tolerantie voor het kwade is EVIL.

     5. Duijndam

      Vanuit een democratisch oogpunt moeten we onze Grondwet eren en respecteren zolang tweederde van onze volksvertegenwoordiging de principes ervan onderschrijft, Sibvach.
      Dat is het geval.

   2. Fortiori

    Staan, zij had zeker nog haar regenjas nog aan? 8 jaar geleden…Andere tijden beste Lugar.
    De wereld draait door. Zelfs gisteren is voorbij.

    1. Lugar

     @Fortiori: De wereld draait inderdaad door en sinds 27 oktober 2010 wordt de islamisering van mijn land door de Nederlandse overheid gefaciliteerd en niets in de weg gelegd.

     – De As-Soennah moskee in Den Haag (Stichting As-Soennah/Centrum Sjeikh Al Islam Ibn Taymia) ontving tussen 2013 en 2017 €44.083 euro aan subsidie.
     – De activiteiten van SPIOR (Stichting Platform Islamitische Organisaties Rijnmond) worden mogelijk gemaakt door subsidies en bijdragen van overheden en fondsen.

   3. tomygun

    Lugar , de inleiding is verdrag van Straatsburg 7 juni 1975 .

  3. Siemien

   Nou Groeneveld eeuwig branden in de hel is zijn beloning wat heb je liever?

  4. Duijndam

   Groeneveld maakt pijnlijk duidelijk dat er onder ons autochtone Nederlanders wonen die qua beschaving niet hoger staan dat de IS-barbaren.

   1. Sibvach

    En wat hebben we die mensen juist hard nodig, Duijndam.

    Met jou winnen we de oorlog niet, dat is wel duidelijk.

   2. Groeneveld

    Deze plaat is al grijsgedraaid door jou kloothommel. En je NSB-moraal is voor je eigen rekening.

    1. Duijndam

     Groeneveld kunnen we natuurlijk nauwelijks nog een Nederlander noemen maar misschien is het goed dat ik hem, hopenlijk ten overvloede, nog eens uitleg dat de zwaarste straf die we 8n Nederland een misdadiger kunnen opleggen opleggen een levenslange gevangenisstraf is die we op een humane wijze uitvoeren.

     Al doe fantasieën in jouw hoofd over de gruwelijke marteldood die je misdadigers toewenst moeten worden teruggevoerd op persoonlijke psychische thematiek. Het zijn gelukkig slechts fantasieën maar het koesteren ervan maakt een mens, voor zover me bekend, slechts doodongelukkig.

     1. Groeneveld

      Kwakzalver en charlatan Ernst Duijndam kruipt even in de rol van kanseldominee en psycholoog. Maar hij blijft natuurlijk de zware psychopaat en narcistische megalomaan zoals iedereen hem kent.

      Lees zijn reactie rustig door en het is duidelijk met welke kwaakaap je van doen hebt.

     2. Duijndam

      Groeneveld bevestigt mijn diagnose.

      Sterkte, beste kerel.

 3. Bosche draak

  Goed punt Svetlana, hij is veel te snel heengegaan.

  Ze hadden dat stuk vuil eerst nog een week of wat moeten folteren, een beetje zoals in het martelmuseum van Amsterdam.

 4. Aytas

  Geen verlies voor de mensheid. Mooi dat de samenleving goedkoop van zo’n stuk vuil afkomt.

 5. Svetlana

  Dit is niet de schuld van de jongen want hij was slechts een slachtoffer van zijn eigen emoties. Dit gebeurt omdat wij de islam niet aanvaarden als samenleving. Vanaf nu zou ik willen zeggen dat alle vrouwen over straat zouden moeten gaan in burka

  1. Koos sssss

   Kan een van de moderatoren deze trol van het forum afvoeren? In standpunten mag je van mening verschillen, maar Svetlana draagt duurzaam niets anders bij, dan irritatie.

   1. Lugar

    @Koos: Dat is niet nodig. Je kunt gewoon een script in je browser laden waardoor je de reacties van CJD (Svetlana) niet meer ziet. Als je CJD (met kleine letters) invoert, zie je de rest van zijn reacties ook niet meer.

  2. struisvogelpolitiek

   BOEHOEHoehoe! Snotter. 🙂

 6. Koos sssss

  Dat moet je die Fransen nageven. Die schieten dat soort raddraaiers meteen af. Geen gezeur over arrestaties met, of zonder mensenrechten. Geen podium voor die terroristen, waarin ze aangeven dat niet de mensen die ze vermoordden slachtoffer zijn, maar zij. Etc. Etc.

  Scheelt ook een hoop tijd en dan kan het OM eens een paar van die 16.000 kansrijke misdaad-dossiers wel ter hand nemen.

  En de terrorist is er ook blij mee, want die verwacht bij zijn executie die 70 maagden te krijgen. Dat gedane beloften in de moskee geen garanties voor de toekomst in het hiernamaals bieden is dan zijn probleem.

 7. Heinz

  Hier geen gele hesjes, maar oranje met fluorenserende strepen. Ruimen zwerfvuil op, papierprikken en zo. Ze werken i.o.v bureau halt. Zeer nuttige activiteit. Gele hesjes maken er een bende van. Oranje hesjes moeten het weer opruimen…

  1. Lugar

   @Heinz: Maar wat maakt jou dat uit? Helemaal niets toch?

   “De bestuurders en politici hebben weer geen enkel schuldgevoel ten opzichte van de boze burger. Gemakshalve wordt die gedegradeerd tot aso en halve racist. Heel vreemd, want de ’diversiteit’ is groot onder die ’boze’ burgers: tussen links en rechts; in afkomst en in de wil om gematigd of juist extreem actie te voeren. Geen coalitiepoliticus schaamt zich voor beleid dat aan de burger voorbijgaat en hem onnodig dupeert. Ze voelen zich aan niets en niemand meer verplicht dan aan henzelf.”

   1. PMG

    @Lugar – Goed gezien, EU en regeringsleiders geven massaal weer eens niet thuisen moslim-organisaties nemen geen afstand. Hoe lang staan wij dit nog toe? De oplossing is heel eenvoudig!

    1. Lugar

     @PMG: Ik sta dit natuurlijk niet toe en heb op een partij gestemd die deze wanorde consequent aan de orde stelt in het hart van de macht. Dáár moet het gebeuren! Helaas is het tegendeel waarheid, op aangeven van Femke Halsema werd op woensdag 27 oktober 2010 een motie aangenomen waarin dit soort aanslagen perfect passen.

 8. TD

  Openbare steniging was een beter alternatief geweest,geweerschot is te snel,te pijnloos.
  Stenigen heeft ook een meer afschrikkend effect,en het past in zijn ideologie!
  Het wordt in veel islamitische landen niet gezien als inhumaan.

  1. Duijndam

   TD maakt pijnlijk duidelijk dat er onder ons autochtone Nederlanders wonen die qua beschaving niet hoger staan dat de IS-barbaren.

   1. TD

    Duyndam:
    Je begrijpt het niet!
    Mijn reactie getuigt van respect voor de geloofsbeleving van de betrokkene,ik wens hem de behandeling toe die hijzelf aanvaardbaar en normaal vindt!
    Door het stenigen is hij op zijn minst martelaar en gaat direct naar het paradijs,daar wachten immers 72 maagden die smachtend op hem wachten.

    1. Duijndam

     Nee je legt uit dat je steniging een eer passende straf acht omdat je het afschrikwekkender vindt.
     Ga je mond spoelen.

     1. TD

      Duyndam:
      Dat is enkel een bijkomend voordeel,het een sluit het ander niet uit!
      Ik schreef namelijk óók:”het past in zijn ideologie”
      Je vermeende hoogstaande moraal is totaal misplaatst inzake onze stellingname.
      Je wilt je gelijk halen,lukt niet!

     2. Duijndam

      Je hebt primitieve opvattingen, TD, en daar kun je alleen door onderwijs en zelfstudie wat aan doen.
      Ik kan je verder niet helpen.

 9. Duijndam

  “De mafklapper denkt dat hij nu door 72 wordt opgewacht, maar niets is natuurlijk minder waar: Chekatt heeft met z’n daad een enkeltje hel geboekt.”

  Het is opmerkelijk hoe hardnekkig het geloof in hemel en hel is.

 10. Freba

  Niet klagen nu. Jullie hebben allemaal gestemd op partijtjes die dit soort mensen zielig vinden. En dat zijn zij ook natuurlijk. Je ouders moeten met elkaar trouwen omdat de familie het wil; je moet veel kinderen maken omdat het geloof dit wil etc.etc. Je zou er toch getraumatiseerd van worden. Dus gewoon al die getraumatiseerden uit oorlogsgebieden “binnenhalen”. Gaan we als samenleving niet van opknappen. Alleen de Guttmenschen in N(aieven) (L)and geloven hier in.

 11. PMG

  Wat weet jij daarvan Tim? Ben jenaast klimaatexpert nu ineens ook islam expert die weet wanneer de 72 maagdenbonuskaart vol is?

 12. poldi

  Hoog tijd dat die hele voorraad potentieel gevaarlijke jihadisten als kakkerlakken worden uitgeroeid.
  De gevolgen zijn wel dat er een tekort komt aan de beschikbare 72 maagden per jihadist.
  Dat wordt dan rantsoenering.

  1. Lugar

   @Poldi: Als je de islam met voorrang faciliteert moet je ook niet vreemd opkijken als er af en toe een bom ontploft, een vrachtwagen inrijdt op uitgaanspubliek tijdens een kerstmarkt of dat er gewoon een hele rits mensen worden neergemaaid.

   Er kleeft bloed aan de handen van de machthebbers die dit mogelijk hebben gemaakt!

 13. Vit

  Ik begrijp werkelijk niet dat er nog iemand is die reageert op het figuur dat Svetlana speelt, het is zelfs niet grappig.

  Hulde overigens voor de Franse politie en dat genetisch afval is nu bij die maagd van 72 (zeggen ze), alleen zijn z’n stoffelijke attributen bij het kadaver achter gebleven en dat geeft niet want er is ook geen hormoon huishouding meer, foutje bedankt.

 14. sjun

  Die binnenkomende loden tips worden nog eens heel groot om terrorisme opgelost en recidive tegengegaan te krijgen.

 15. leeuwvanvlaanderen

  De dader is dood; daar schieten we verder niets mee op. In eigen kring gaat hij en zijn familie verdeer als held/martelaar.
  Wat nu, of eigenlijk onmiddellijk na de aanslag, zijn familie voorgoed laten verdwijnen. Niet zeggen wat er mee gebeurt is, want anders worden dat ook martelaren. Dat is de taal die die lui begrijpen.
  Waarom hoor ik niets meer over die taxidriver die hem gewond en wel naar een “veilige haven” heeft afgevoerd?

 16. Gerlos

  Zitten die maagden weer voor joker te wachten op een beurt van een geliefde terrorist maar aan een dode hebben deze sprookjes figuren niks wordt dus weer een vibrator

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.