Humor bij de Kuzu-kids: geflipte DENK-jongeren willen dat Mark Rutte de gevangenis in gaat

Geheel volgens de traditie van menig land in het Midden-Oosten dromen aanhangers van DENK van het gevangen zetten van politieke tegenstanders. In dit geval moet Mark Rutte achter de tralies verdwijnen, aldus een ‘grapje’ van de officiële DENK-jongerenbewegingen OPPOSITIE. Hij zou namelijk een ‘dief’ zijn…

oppositie rutte

Zoals ook vele andere politieke partijen heeft ook DENK hun eigen gesubsidieerde jongerenbeweging. Het gaat om ‘OPPOSITIE’, waar de Kuzu’s en Öztürkjes van de toekomst rondlopen. Koestert u wellicht enige hoop dat zij gematigder en normaler zijn dan hun leermeesters in de Tweede Kamer? Nou, niet doen. De DENK-Jügend blijkt zelfs nog extremer dan de heren die momenteel namens DENK drie Kamerzetels bezet houden.

Openlijk fantaseert OPPOSITIE inmiddels over het arresteren van premier Rutte. Het is in Nederland een goed gebruik dat je politieke tegenstanders in de politieke arena bestrijdt – en niet door middel van strafrechtelijke vervolgingen op het moment dat je zelf aan de macht bent. Zulke praktijken zie je in corrupte landen zoals Rusland of menige dictatuur in het Midden-Oosten. Liefst houden we die praktijken op duizenden kilometers afstand van onszelf, maar OPPOSITIE vindt het kennelijk ook doodnormaal om in Nederland te gaan fantaseren over celstraffen voor premier Rutte.

En ja, de opmerking zoals gemaakt door DENK-advocaat Sangar is dan wel voorzien van de hashtag ‘humor’, maar zeg eens eerlijk: gelooft u – na alle teksten die DENK-aanhangers al hebben geuit – nog in de goede bedoelingen van deze mensen? Dan bent u wel een beetje naïef, hoor.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  Ik ben het met Tim eens: het is gestoord een sterk staatsman de bak in te laten draaien. Wat een hersenlozen.

  1. edoc431

   Ben het niet vaak eens met Denk maar in dit geval ga ik met hun mee .
   Oplichters horen in de bak .

  2. Duijndam

   Gestoorde ziel.

   1. Meriadoc Brandebok

    Ja, nog meer hersenlozen.

  3. edoc431

   Een nekschot is net iets teveel van het goede geef hem het minimum loon dat zal hem leren … daarna vraagt hij vanzelf wel om een …. hahahahahahaha

  4. Sibvach

   Totaal eens met DENK.

   Dieven horen in de gevangenis.

   1. stellendam

    @sibvach Rutte komt helaas overal met weg en later zal hij zeggen ja met de kennis van nu had ik het anders gedaan. Wordt er moe van dat wij dit (op een paar trollen na )blijven pikken!

    1. Meriadoc Brandebok

     Tja, maar misschien is er later inderdaad nieuwe kennis. Met die nieuwe kennis kan men tot de conclusie komen iets anders te hebben gedaan, indien die kennis op dat ogenblik aanwezig was. We moeten dan dus beoordelen of de nieuwe kennis aanwezig is.

    2. stellendam

     En zo wordt het weer goed gepraat door trollen. M.B. Als je naderhand alles wel weet, ben je NU dus niet geschikt! Dus weg ermee.

    3. Siemien

     We weten waar we op moeten stemmen, toch?

     PVV
     FvD

     1. B. Pascal

      SGP 🙂

     2. B. Pascal

      B. Pascal 1 minuut ago Beantwoorden

      Op de foto lijkt DENK redelijk WESTERS.

      Maar omtrent de aanslag in Straatsburg wilde DENK niet eens debatteren.

      Tja, mocht je zo hopeloos klem lopen en slecht geworden zijn; een aanslag maakt alles goed voor de bloedmaan-god allah! Tot die tijd doe je net of je westers ben; Takiyya!

     3. Fortiori

      U kunt niet op meer dan één partij stemmen. Bij voorkeur niet op een partij die regeringsdeelname resoluut afwijzen of onmogelijk maken.

     4. Lugar

      Ach… de PVV, toch de tweede partij van Nederland, wordt stelselmatig genegeerd. Deze keer is het nog gelukt, zij het zeer moeizaam, met vier(!) partijen. Ik durf te betwisten dat dit bij de volgende keer ook zal lukken. Er ontstaat een groot probleem, temeer omdat FVD ook bizar snel groeit en voortdurend laat blijken dat zij perfect aansluiten bij de sentimenten in de maatschappij.

      Al zou PPV de grootste worden dan zal ook blijken dat partijen het partijbelang verheffen boven het landsbelang, nu al geven ze constant aan niet met de PVV samen te willen werken. O ja, ik stemde PVV bij de landelijke verkiezingen! Dus ik wordt genegeerd. Reken maar dat ik dat niet pik, hetzelfde geldt hoop ik voor die 1.399.999 anders PVV-kiezers!

     5. Fortiori

      Daar heb ik begrip voor. Zonder de Islam paragraaf zou dat ook moeten. Maar je kunt jezelf niet steeds in de wielen rijden. Ik ben realist genoeg om te zien dat het niet de goede weg is. Je blokkeert in feite een verandering in attitude en dat kan nooit de bedoeling zijn. Een formatie van een kabinet ‘on hold’ tot in lengte van dagen.

  5. sonar

   Ze slaan wel de spijker op zijn kop ,een gigantische voltreffer en ruimt lekker op.

  6. Vliegenvanger

   Een sterk gestoord staatsman moet inderdaad de bak in. Die zijn onberekenbaar.
   Liegen, bedriegen en de boel verkwanselen.

 2. TD

  Op bovenstaande foto van de jongeren van DENK,staat geen enkel autochtoon hoofd.
  Dom,dom van mij wie wil daar ook bij horen,niemand natuurlijk.

  1. Sibvach

   Miss DENK mocht de foto maken en voorop staan. Ze is de blikvanger van DENK.

   KUZU vond haar de lekkerste.

   1. TD

    Sibvach:
    Die Kuzu ziet er ook uit als een getrainde swaffelaar.

 3. Duke

  Ze hebben gelijk. Dankzij Rutte verliezen Nederlanders miljarden dat nu wordt besteed aan EU-bureaucraten, schimmige deals met multinationals, klimaathysterie, crimigranten en andere faalprojecten.

  1. Aytas

   Hoe verliezen Nederlanders miljarden?

   1. Duke

    Hogere BTW, zorgpremie, energierekening, huurprijzen etc. omdat er geld over de balk wordt gesmeten aan al die faalprojecten van Rutte.

   2. Siemien

    Aytas is een beetje dom hè ja doeke, doeke, doeke, doeke..

 4. Gekko

  Mark Rutte misschien nog niet. Maar er zijn diverse VVDers die absoluut in de bak thuis horen. Henny Keizer bv, Robin Linschoten, Yvo Opstelten en vooral Gerrit Zalm, de grootste boef van allemaal. Met z’n stomme gelach altijd. Dat heeft Rutte dan weer wel van hem overgenomen. Onder het motto van: “Wie lacht, die blijft”. I

 5. Lugar

  Echt serieus nemen? Nee hoor! Maar de islam moet wel het land uit!

 6. PMG

  Die DENK moslims moeten hun bek houden! Als ze wat willen zeggen dan is het dat ze zich doodschamen voor de zoveelste aanslag door een moslim waarbij onschuldige, willekeurige mensen worden gedood vanuit hun walgelijke zielige sekte.

  1. stellendam

   PMG U heeft gelijk, maar schamen hoeft een moslim zich niet volgens de KORAN. Sterker nog ze vinden zich super en machtig om mensen die zich niet kunnen verdedigen als honden neer te schieten.

 7. Heras

  Wat een idioterie die Denk. Dan mogen zij zichzelf ook laten opsluiten. Denk heeft nog steeds financiele schulden. Hebben ze dat al afbetaald? Kunnen wij ze ook laten opsluiten voor de anarchie die ze veroorzaken?

 8. Gerlos

  Mooi zooitje ongereld op deze foto met twe lachende kakkerlakken van DENK

 9. marco1

  Ik zie hier weleens met pek en veren door de straten staan. Dus hun zijn nog coulant.

 10. Raveltje

  Vertrouw die Denk jeugd niet zo. Ze willen zelf in Nederland het heft in handen.
  Denk bovenaan.

 11. J.Rademaker

  Denkt er nu echt iemand aan democratie bij denk.
  Methode Erdogan als iemand je niet aanbid zet je die in de gevangenis al zijn het er 16000. Gelukkig zitten de EU en amnesty er niet mee.

 12. Pescador

  Willen ze ook eens iets goeds

 13. C.A.Barstow

  Dit zijn volgens het huidige kabinet toch de kansenpareltjes van ons land?

 14. NoDoubt

  Rutte moet zeker de bak in want hij heeft met zijn inlegvelletjes en zijn vriendjespolitiek Nederland de torenhoge schulden ingewerkt toekomstige kosten 1400 miljard. Echter een andere uitgangspunt dan de moslims die naar de 3e en laatste fase van de jihad gaan. Ze voelen de macht net als 1400 jaar islam in de wereld. Je mag geen kritiek hebben want dan krijg je een fatwa uitgesproken en ondertussen nemen ze steeds meer macht. 1400 jaar islam s 480 miljoen moorden uit naam van Allah. Mohammed heeft eigenhandig ten minste 800 mensen vermoord als krijgsheer.

 15. B. Pascal

  Op de foto lijkt DENK redelijk WESTERS.

  Maar omtrent de aanslag in Straatsburg wilde DENK niet eens debatteren.

  Tja, mocht je zo hopeloos klem lopen en slecht geworden zijn; een aanslag maakt alles goed voor de bloedmaan-god allah! Tot die tijd doe je net of je westers ben; Takiyya!

  1. Lugar

   “bloedmaan-god allah!”

   Hubal is inderdaad de maangod uit de Arabische mythologie.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.