Ja hoor, daar gaan we: vier terreurverdachten aangehouden in Rotterdam. Minstens 1 is nepvluchteling uit Syrië

Geen categoriedec 29 2018, 15:00
Verstandige mensen zagen dit al van verre aankomen.
Ja hoor, het is zover. Toen het kabinet Rutte de grenzen wagenwijd openzette voor nepvluchtelingen uit Syrië waarschuwden wij van rechts dat dit een enorm risico met zich meebracht. Hoe konden we er zeker van zijn, zeiden wij keer op keer, dat de 'vluchtelingen' daadwerkelijk vluchtelingen zijn? En dus niet als asielzoekers vermomde terroristen?
Het antwoord is binnen: daar kan de overheid niet zeker van zijn. Goddank werd er dit keer echter wel ingegrepen voor zo'n nepvluchtelingen / terrorist los kon gaan:

Een van de terreurverdachten die vanmorgen is aangehouden is een Syrische vluchteling. De man werd opgepakt na een inval in een woning aan de Stresemannplaats in Rotterdam-Ommoord.

Al met al zijn er vandaag vier 'verdachten' opgepakt in Rotterdam. Stuk voor stuk komen ze, aldus de politie, uit "niet-Westerse landen." Met andere woorden, het gaat om immigranten. Eén is een asielzoeker uit Syrië, maar mogelijk zitten er landgenoten van hem bij... of komen ze uit andere landen waar het extremisme welig tiert (Somalië, Afghanistan, Irak, etc.).
Natuurlijk zouden deze arrestaties aanleiding moeten zijn voor het kabinet om het vluchtelingenbeleid nog eens goed onder de loep te nemen. Want dit soort extremisten mogen Nederland natuurlijk nooit inkomen. Helaas ziet het er niet uit naar uit dat VVD, CDA, ChristenUnie en D66 dat aandurven. Hun multiculturele heilstaat gaat boven alles. Óók boven de nationale veiligheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten