Kijk dan: Jesse Klaver wordt Yessy Cleaver op CNN, zegt dat steeds meer Amerikanen GroenLinks-idealen hebben… LOL!

De hele wereld wordt een beetje een GroenLinks-kiezer. Nee, dat is niet echt aan de hand. Maar het is wel wat Jesse Klaver gisteravond op CNN heeft mogen beweren tegenover een Amerikaans miljoenenpubliek. Lachen, man.

Als buitenlandse media ineens massaal interesse gaan tonen voor Nederlandse politiek, moet je oppassen. De laatste keer dat dat gebeurde was met de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017, toen alle internationale media elkaar bevochten om het verhaal te gaan maken dat – na Brexit en Trump – Geert Wilders’ PVV de grootste partij in Nederland was geworden en het rechtspopulisme opnieuw een slag had gewonnen. Het was evident dat dat niet gebeurde, dus met een kater keerden de journalisten weer huiswaarts op 16 december.

En nu staat dan de volgende hype op: “Yes-we-can” Klaver mag z’n Obama-esque dooddoeners ook op een internationaal publiek gaan testen, door bij CNN te spreken over “de opkomst van jonge, linkse en groene politiek” die zowel het Amerikaanse continent als Europa in de greep zou houden.

Klinkt dat allemaal een beetje hallucinant? Dat kan kloppen, want dat is natuurlijk ook zo. Maar wat maakt het ook uit? Jesse Klaver krijgt een internationaal promomomentje en CNN krijgt de kans Nederland te beschrijven als een pseudo-socialistisch walhalla waar alles goed geregeld is, in tegenstelling tot thuis waar een verdwaald linkse congreslid zoals Alexandria Ocasio-Cortez tekeer mag gaan tegen Trump en het systeem. Mooi hoor!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Lugar

  “GroenLinks-idealen”

  Nutteloze miljarden aan premies, heffingen en belastingen door de plee spoelen.

  Vandaag (21-12-2018) in het AD:

  “Benzine- en dieselrijders dreigen diep in de buidel te moeten tasten om nieuwe miljardensubsidies voor elektrische auto’s te financieren. Zo moet er een ‘innovatietoeslag op bezit’ komen van 2 euro per maand per auto. Ook gaan de motorrijtuigenbelasting en de accijns op brandstof omhoog.”

  20 maart 2019 begint de afrekening!

  1. Original NL

   …….20 maart 2019 begint de afrekening!……
   Wat zou dat heerlijk zijn!!!!

   1. Lugar

    @Original: Zeker, ik heb de stellige indruk dat Nederland er helemaal klaar voor is.

    1. tomygun

     VVD weet dat het door het putje gaat , daarom lopen
     zij nu al de opvolger van rubber duck tepromoten .

     1. Lugar

      Inderdaad, in 2017 heeft VVD al 9 zetels verloren, dat is een trend.

    2. Original NL

     Nederland is er idd klaar voor….of de gemiddelde nederlandse kiezer welke zich hoofdzakelijk door de msm laten ” informeren” er klaar voor is??
     En natuurlijk zullen wilders/baudet geen domme opmerkingen in de trant van kopvodden tax ed moeten uiten…anders zetten zij zichzelf weer buitenspel.

   2. wheelboy

    Original
    Die afrekening op 20 maart gaat er helaas niet komen ben ik bang voor . Ondanks dat ook ik het heerlijk zou vinden . Wat gaat er gebeuren .Idd Kabinet op CU na zal een zwaar verlies lijden en geen meerderheid meer in de 1e kamer hebben . Klunzen zullen wederom op de PvDA en GL gaan stemmen . Die dan een zwaarder stempel op het kabinet kunnen drukken . Dat deed D666 en GL al toen zij in de oppositie zaten als Kunduz coalitie . D666 en GL zorgde ervoor dat de belasting op het gas met 5ct ex btw omhoog ging in ruil voor een 5 miljard lasten verlichting voor de bevolking . De handtekening was net opgedroogd toen ging de 5 miljard lasten verlichting wegens tegenvallers (lees de Syrie asiel invasie) niet door . En zo zal het straks wederom gaan Let maar eens op .Ondanks dat FvD zal winnen PVV stabiel zal blijven tov de 2016 2e kamer verkiezingen . Dat is mijn schatting . En de zgn onpartijdige Media die zal Klaver de hemel in prijzen .En goed gaan onderzoeken waar ze FvD en PVV zwart kunnen maken

  2. Zouaaf

   Het zijn allen “Zealots” If you describe someone as a zealot, you think that their views and actions are very extreme, especially in following a particular political or religious belief.

   1. Lugar

    Jammer Onno.

 2. Ritter

  CNN doet het zeer slecht in de VS.

  De anti-Trump zender verliest steeds meer kijkers in de VS en staat in de lijst van zenders onderaan. Ieder jaar weer ( en ook dit jaar) verliezen ze kijkers.

 3. tomygun

  Linkse mafklappers verdraaien altijd alles zeker bij cnn
  Amanpour is dus gewoon A pour man .

 4. Ritter

  In de VS werken de media hard aan de opbouw van Beto O’Rourke.

  Deze Democraat is het lievelingetje van de media en van het rijke Hollywood elite en word door de media en Hollywood net zo aanbeden als Obama.

  Het zou me niets verbazen als bij de volgende President verkiezingen Beto O’Rourke de tegenstander word van Trump.

  Zo tonen de media weer aan wat voor agenda ze hebben en wie ze promoten en demoniseren.

  1. Bosche draak

   Nouja, vlak Clinton nog niet volledig uit hoor.
   Die kan ook nog wat rare sprongen maken.

   En dan heb je Nina Pinta Sancta Maria Occasion Cortez die met d’r puilogen en kletspraat ook op het linkse schild wordt gehesen.

   Het zal nog opvallend worden daar aan de andere kant van de oceaan.

 5. Expertus_Dico

  Zou hij ook zelf geloven wat ie verkondigt?

 6. Ad Infinitum

  Aan de verwachtingen ten aanzien van 20 maart 2019 klamp men zich teveel vast. Tegen die tijd kan het blijken dat de kiezer zich heeft geherorienteerd en met hier en daar een stoel verschuiven zal het blijven. Natuurlijk is het een graadmeter hoe er over de verrichtingen van het huidige kabinet wordt gedacht. Maar opkomst percentage speelt een rol. Dan meer nog op 23 mei 2019 komt een gelegenheid om uitkomsten met elkaar te vergelijken, de Europese verkiezingen.Mede door het vertrek van GB mogen er dan 29 zetels verdeeld worden. Maar de milieudoelstelling blijft overeind.

 7. Rosasolis

  Oh jee, krijgt nu Geert concurrentie op Amerikaanse TV? Yessy Cleaver op z’n engels … sinds wanneer? Een nieuwe American – Dutch hero? Misschien denkt Jesse-Jessy aan het bekende liedje van de oude musical “Annie get your Guns”, vooral aan het liedje:
  Anything you can do, I can do beter. Maar hij moet iets doen met zijn ouderwetse typische Europese uiterlijk, als hij echt “young and hip” wil uitzien….of misschien is er nu een nieuwe mode trend in Amerika: jong, Europees uiterlijk? Wie weet?
  In ieder gevaal ken ik iemand die zeer waardevol de naam Jessica draagt:
  de grote zangeres Jessie Norman. Voor jullie die van echte schitterende mooie stemmen houden, is er nu een prachtige CD van de 4 Laatste Liederen van R. Strauss,
  gezongen door Jessie Norman. Dit is voor mij een van de mooiste klassiek CD’s van dit jaar…kopen voordat het uitverkocht is!

  1. Bosche draak

   Als ze het vertalen naar het engels moet het dan niet “Jesse Clover” zijn want Klaver?
   Over Jesse gesproken…

   Bereid je maar voor
   Want hier zijn we weer hoor
   Om de wereld van het kwaad te behoeden
   Om de mensen van ons volk te beïnvloeden
   Jesse
   En James
   Team rocket vecht nog altijd sneller dan het licht
   Dus geef je over, geef je over en zwicht
   “Miauw” ogen dicht

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.