LOL! Doorgedraaide haatblogger Peter Breedveld roept Sylvana Simons uit tot politicus van het jaar

sylvanarobijn
Foto: Sylvana Simons in een reclame van Robijn.

Bij margeblogje Frontaal Naakt hebben ze dit jaar hun eigen politicus van het jaar-verkiezing georganiseerd. Want ze waren woest, dat er alleen “vijf witte oerconservatieven” waren genomineerd door EenVandaag voor de officiële verkiezing, en nog allemaal man ook. Foei! En dus zegt het Breedveld-blog zichzelf gigantisch voor joker en verklaart nu Sylvana Simons tot de winnaar. Lacht u zich ook suf?

Vandaag horen we wie de ‘officiële’ politicus van het jaar wordt, maar bij het compleet doorgedraaide extreem-linkse weblog Frontaal Naakt hebben ze ook een eigen schaduwverkiezing. En daar gaat niet Wilders of Baudet winnen, want zij zijn oerconservatieve witten wiens “hegemonie” doorbroken moet worden. Het stuk waarin Sylvana dan maar wordt uitgeroepen tot op het politicus van jaar hangt van rassenhaat aan elkaar:

“Daarom tillen de media Thierry Baudet op het schild, die zogenaamd “uit het niets” twee Kamerzetels veroverde maar in werkelijkheid tijdens de verkeizingscampagne koortsachtig door de media werd gepromoot. Thierry Baudet gaat de universiteiten zuiveren van al dat linkse gespuis dat onze jeugd indoctrineert met klimaathoaxen en witte genocide.

Reden genoeg voor het journaille om hem in 2017 “Politicus van het Jaar” te maken. Dit jaar is hij weer genomineerd door een panel van vier witte journalisten, allemaal man, samen met Geert Wilders, die Nederland wil zuiveren van moslims en Marokkanen, Klaas Dijkhoff, die Apartheid wil invoeren, Jesse Klaver, die zijn Amsterdamse partijgenoten probeerde te verbieden tegen racisme te demonstreren en Mark Rutte, het zetbaasje van Shell en Unilever.

De vier witte journalisten [van EenVandaag, TE] beseffen niet wat voor brevet van onkunde ze zichzelf afgeven met de nominatie van die vijf witte oerconservatieven. Het afgelopen jaar was er één waarin eens te meer duidelijk werd dat de witte hegemonie niet langer vanzelfsprekend is. Een paar weken geleden nog zagen we zwarte Nederlanders die geen duimbreed weken voor het geweld van witte racisten die hen bespuugden, bekogelden, in elkaar sloegen en overlaadden met racistische bagger.”

Ja mensen, niet alleen Geert Wilders krijgt meer de derriedouche over zich heen: zelfs Jesse Klaver is voor geradicaliseerd links Nederland tegenwoordig een wit conservatief gedrocht. En dus kan er kennelijk maar één conclusie volgen:

“En de winnaar is natuurlijk Sylvana Simons, de machtigste vrouw van Nederland. Sylvana Simons, die heeft pas echt een revolutie ontketend.”

Juist ja. Met haar ene restzeteltje in de gemeenteraad van Amsterdam. Laat me niet lachen! Misschien moet Peter Breedveld weer eens mensen voor hun smoel slaan, fantaseren over moord op zijn politieke tegenstanders of een portie smaad en laster plegen. Uiteindelijk is onze racistische Peter daar stukken beter in dan bepalen wie namens heel Nederland de politicus van het jaar wordt.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

19 reacties

 1.   

  No comment

 2.   

  Als je Jesse Klaver als “witte oerconservatief” neerzet en meent dat Baudet door de overwegend linkse media “koortsachtig” werd gepromoot dan ben je ver heen.

  Het wordt tijd dat Breedveld professionele hulp krijgt.

 3.   

  Die foto, moet dit nu?

 4.   

  Sylvana Simons politicus van het jaar van ROTTERMEROOG, en nu maar hopen Sylvana dat het water niet te hoog wordt bij1 vloed.

  1.   

   Voor Rottumeroog wordt zelfs nog meer intelligentie gevraagd, dus ….moven naar

  2.   

   Gerlos bedoelt waarachijnlijk ‘Rottumeroog’ maar weet hij veel.

   1.   

    Grinnn en waarachijnlijk = waarschijnlijk????

 5.   

  De grootste treiter kop van het jaar zal je bedoelen.

 6.   

  Hoe zou die naam in het Duits zijn ?Peter Breedveld .

 7.   

  Hoezo politicus van het jaar, ze heeft alleen geschreeuwd over discriminatie. En niets positiefs bewerkstelligt

 8.   

  Ugh! Alweer zo’n galbak, wie vist die verlinkste veenlijken toch steeds op?

 9.   

  even meedenkend in het zieke brein van Petorrrr…..
  ” Sylvana machtigste vrouw van Nederland……”

  Je moet er toch niet aan denken!
  Dan toch maar de dijken en duinen doorsteken en laten afzinken, die Randstad-enclave…
  alle goedwillenden ten spijt.

 10.   

  Er is natuurlijk een reden dat Peter het in het leven niet verder schopte dan gescheiden vader en redacteur van de schoolkrant. Daar kan zo’n jongen niets aan doen, het zat hem domweg in de genenpool niet mee. Wel sneu dat hij de onweerstaanbare drang voelt om zijn eigen deficientie publiek uit te blijven dragen. Gelukkig krijgt hij weinig mee van de indruk die hij daarmee wekt. Gewoon maar de schouders erover ophalen zolang zo’n jongen niet agressief wordt en mensen gaat aanvallen. Tenslotte heeft ook Peter in ons land geloofs- en meningsvrijheid. Fijn dat er daarvoor digitale blogjes zijn.

 11.   

  Peter wie ?
  Wist niet dat hij ook een mening had, dacht dat hij alleen maar vlogde of zo.

 12.   

  Drammerige Sylvana Simons is alleen maar een zeurend plaatselijk gemeenteraadslid en niet eens wethouder of burgemeester, daarboven provinciebestuur met statenleden en commissaris van de koningin, daarboven landelijk bestuur bestaande uit Eerste en Tweede Kamerleden, fractievoorzitters, kamervoorzitter en daarboven het kabinet met staatssecretarissen, ministers en minister-president!

  Waarom zou een plaatselijk raadslid die landelijk of internationaal niks in de melk te brokkelen heeft los van gesjeesd persoon zelf überhaupt politicus van het jaar moeten worden? Alleen al dat geeft al aan dat men bij dat Frontaal Naakt compleet van de pot gerukt is…

  Ook de oproep die gesjeesde Sylvana Simons onlangs deed slaat werkelijk helemaal nergens op, zij is raadslid voor een gemeente en dient zich in te zetten voor die gemeente en lokale aangelegenheden en zich niet te bemoeien met of uit te laten over landelijke of internationale aangelegenheden.
  Voor kritiek vanuit Nederland richting Trump of Bolsonaro hebben we een minister van buitenlandse zaken!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/01/sylvana-simons-roept-feministische-mannen-op-te-strijden-tegen-seksistische-mannen-zoals-trump-en-bolsonaro/

 13.   

  Ha, ha, ha, (buikschuddend) Kijk, dit is pas humor!!!

 14.   

  En ik roep mijzelf uit tot de beste Nederlander van 2018. Zo, want ik heb dit jaar ook niets betekend voor deze samenleving!!

 15.   

  Eerlijk is eerlijk, als ik deze foto zie van deze vrouw ben ik jaloers op haar vriendin.
  Deze vrouw is in de verkeerde tijd geboren.
  Waarschijnlijk heeft ze Femke en PR de V op haar verjaardag uitgenodigd.
  Maar ik ga na 20.00 uur niet meer de pad op, je weet nooit wat je tegen komt.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!