Tuigrapper Boef noemt Nederlandse meiden “kechs”, maar azc-kindjes krijgen zakken vol cadeautjes

Tuigrapper Boef heeft z’n dubbele moraal vandaag weer eens vol in de uitkijk gezet. Terwijl hij Nederlandse meiden die ’s avonds uitgaan beschuldigt van hoeren (“kechs” – weet u nog?), doet hij alsof hij een weldoener met een ruim hart is als het gaat om kinderen in een asielzoekerscentrum. Die worden overladen met cadeautjes.

Weet u het nog? Het jaar 2018 begon met Rapper Boef die het niet kon laten om te tonen wat voor een ongelofelijke laffe klaphark deze Algerijnse kansenparel wel niet was. Na een nieuwjaarsfeestje was hij ’s ochtends vroeg met z’n auto gestrand. Een aantal vriendelijke dames bleken bereid hem een lift te geven, die als “dank” werden uitgemaakt voor kech door de vrouwenhatende tuighiphopper.

Maar Boef heeft z’n leven gebeterd, wil hij ons doen geloven. En dus kocht hij de halve Intertoys leeg en vulde hij daar enkele manden mee. Die werden gisteren vervolgens uitgedeeld aan kinderen in een asielzoekerscentrum.

Leuke PR-stunt, natuurlijk, bedoeld om ons allemaal te laten denken dat Boef inmiddels een stuk genuanceerder is gaan denken over vrouwen (wie een blik werpt op z’n Instagrampagina weet echter wel beter). Maar we trappen er natuurlijk niet in: Boef blijft die ondankbare klootviool die vrouwen die hem helpen uitscheldt voor hoer, omdat ze het durven om – net als hijzelf! – ’s ochtends vroeg op pad te zijn. Daar kunnen geen tienduizend cadeautjes voor arme kindertjes tegenop, natuurlijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Spaanse kok

  kinderen in een asielzoekerscentrum. Die worden overladen met cadeautjes.
  .
  Tim heeft in zijn jeugd waarschijnlijk weinig gekregen met sinterklaas.
  Of hij onderschrift het gezegde: Overdrijven is ook een vak.
  .
  Beetje realiteit en objectiviteit kunnen geen kwaad en zijn niet schadelijk voor de gezondheid.

 2. Aytas

  ‘Het idee achter de representatieve democratie: we kiezen met z’n allen 150 Kamerleden die het beste van onszelf vertegenwoordigen.’

  Wat is hier mis mee? Deze kinderen zitten nu net niet in de meest ideale situatie om op te groeien, wat medeleven met de zwaksten is niets mis mee.

  Ik heb ook wel woorden naar me toe gekregen waarvan ik denk waarom. Om daarom hatelijk te blijven lijkt me nergens voor nodig.

 3. Gerlos

  Ach wat een schatje deze Boef.

 4. marco1

  Mooi gebaar van prater Boef. Respect

  1. Lugar

   Ja prachtig, in de media.

 5. IJsbrand Koudvuur

  #schijnvertoning #deugalgerijn

  Rapper boeF doet hier een DWDD’tje…
  …niets aan de hand, gewoon negeren.

  Volgende week mag hij weer aan tafel bij de Rooie Matthijs. Uiteraard voorzien van leesbril om te laten zien dat hij een serieuze Algerijnse deugrapper is…

  Kneusje…

  1. marco1

   Ja het is wel een kneusje en hij maakt enorme k*tmuziek. Maar er is toch weinig mis met die kindj es een keuke avond te vezorgen en ze k adootjes te doen. Zelfs al zou het uit eigengeilerij doen het blijft een moo i gebaar. Due kinderen kunnen er ook niks aan doen en hebben toch op zijn minst recht op een beetje vrolijkheid, vind u niet?

   1. IJsbrand Koudvuur

    Marco1 schreef:

    “…Die kinderen kunnen er ook niks aan doen en hebben toch op zijn minst recht op een beetje vrolijkheid, vind u niet?…”

    Dat klopt, die kinderen kunnen er niets aan doen. En tuurlijk hebben zij recht op een beetje vrolijkheid. Maar moet dit verwende ventje dit nu persé gaan regelen?

    Ik ben ervan overtuigd dat dit een schouwspel is, door hem zelf in scène gezet, om serieus genomen te worden… Als ‘ie s’ avonds weer terug is in z’n ‘crib’ lacht ‘ie zich een breuk met z’n jaknikkersposse!

    1. marco1

     Waarschijnlijk idd een schijn vertoning maar hij heeft het wel gedaan en dat telt voor die kindjes.

    2. Aytas

     Het kan ook een zak met een klein hartje zijn. Die bestaan weet je. Man jij lijkt me ook geen Hendrik.

     1. IJsbrand Koudvuur

      @Aytas,

      “…Man jij lijkt me ook geen Hendrik…”

      ???

     2. Aytas

      Brave Hendrik. Sorry niet gelezen voor ik verstuurde. Maar ik heb niet het idee dat jij al je uitspraken goed zult kiezen en je houdt je vast altijd aan de maximum snelheid. Iedereen die zich hier roomser als de paus voordoet is ook ongeloofwaardig. Meneer raadsel.

     3. IJsbrand Koudvuur

      Ik kies mn uitspraken zorgvuldig, mevrouw Aytas.
      En tuurlijk houdt ik mij niet altijd aan de maximumsnelheid, daar heb ik de auto niet voor. Ik ga graag iets harder. En ja, op DDS zitten veel lui die zich opperrooms voelen. Maar dat zal ik niet over mijzelf zeggen. Maar voor een ‘Hendrik’ ben ik best braaf.
      (Meneer Raadsel.. lol.. nog steeds?)

     4. Aytas

      Raadsel absoluut. Raar? Je zei een keer dat je het best wel vaak met mij eens bent en aan de andere kant ben je zoals je zelf zei rac. Volgens mij heb je wel door dat ik een andere afkomst heb. Ik wil niet zozeer zeggen cultuur want in de openbare ruimte ben ik volgens mij best wel Nederlandse, ik spreek zelfs Gronings en drents. Maar als je in mijn huis bent zie je ook mijn Afrikaanse afkomst. Tevens soms in mijn kleding, ik laat vaak moderne kleding maken van traditioneel Oost Afrikaanse stof.

      Tja raadsel, je kent me van Joop. James?

     5. IJsbrand Koudvuur

      Aytas schreef:

      “..Raadsel absoluut. Raar? Je zei een keer dat je het best wel vaak met mij eens bent en aan de andere kant ben je zoals je zelf zei rac…”

      Ik lúister naar RAC, ik kan geen RAC zijn. 😉 dat jij zwart bent kan me niet schelen. Kun jij weinig aan veranderen. Ik heb in het principe dan ook zozeer niet echt een hekel aan andere rassen.
      En ja, ik kan het met je eens zijn. Maar ook vaak oneens, hoor.

      “…Volgens mij heb je wel door dat ik een andere afkomst heb…”

      Ja, dat is me niet ontgaan.. niemand niet hier op DDS overigens..

      “…Ik wil niet zozeer zeggen cultuur want in de openbare ruimte ben ik volgens mij best wel Nederlandse, ik spreek zelfs Gronings en drents. Maar als je in mijn huis bent zie je ook mijn Afrikaanse afkomst. Tevens soms in mijn kleding, ik laat vaak moderne kleding maken van traditioneel Oost Afrikaanse stof…”

      Dat je de noordelijke dialecten kent, kan ik alleen maar prijzen!
      Afrikaanse kledij dragen omdat het moet van jezelf(of je omgeving verwacht het van je) om een statement te maken, kan ik inkomen. Maar dat vind ik dan weer raar… vooral omdat je zo “Nederlandse” bent, zoals je zelf al zei.

      “..Tja raadsel, je kent me van Joop. James?…”

      Nee… ik post daar niet. Ik lees het zo nu en dan.

      Mvg,
      Mr Raadsel.

    3. Siemien

     Tuigrapper is een wolf in schaapskleren openlijk tentoongesteld..

 6. Barry

  Patserige actie van deze Boef. Hij bulkt van het geld en dat wil hij dan ook graag laten zien, maar zijn dubieuze verleden maakt dit gebaar niet goed. Ondanks zijn excuses.

 7. B. Pascal

  Wat is liefdadigheid? Wanneer je jezelf ermee bedoeld? Inderdaad niets minder dan een rotte appel. “Wij gaan die kinderen f****ING blij maken”. Walgelijk figuur!

 8. TheresaGeissler

  Het is een eersteklas LUL, net als al die andere ‘rappers’ van zijn soort. Ondanks dat rookgordijn van cadeautjes-voor-de-kindertjes mogen ze hem voor mijn part dóódtrappen! En al die anderen erbij!

  1. marco1

   Het gaat in dit geval niet om de persoon of om zijn beweegredenen(al weet je dat niet zeker misschien bedoelt hij het echt goed zonder eigen motieven)maar om de daad en daar was niks mis mee.

   1. TheresaGeissler

    Dat kun je bij zo’n figuur misschien scheiden als je een man bent. Dan voel je je onwillekeurig niet zo gebashed en dat is nog te begrijpen ook. Maar ik kan hier persoonlijk de daad niet zíen, zonder de kijk van die lefgozer op vrouwen mee te nemen en dan hoeft de rest voor mij niet meer.

    (Je hoeft nog niet eens gek op te kijken, als voornamelijk de JONGETJES iets van hem kregen: ’t is een moslim; daar heeft hij die rare ideeën vandaan.)

    1. marco1

     Ik vindhet het een beetje kortzichtig om de daad biet los van de persoon te zien , maar dat mag volgens artikel 7 heb ik hier geleerd. Wat zullen de jongetjes blij met hem zijn geweest.

 9. FLP

  Eens een boef altijd een boef!!

 10. Blue monday

  Je kan ook stellen dat meneer Boef de aspirant-Nederlanders een les geeft over onze Nederlandsche tradities.

  Verder kunnen we lang zeiken over het verleden, maar dass war einmal.
  Boef heeft inmiddels aardig ingebonden, daar kunnen velen ook nog wat van leren.

  Fortuyn was een communist, Verdonk PSP, Wilders een halve hippie en het is ze allemaal vergeven.

  1. sonar

   En jij bent ontstaan op een blauwe maandag,dus totaal nietszeggend figuur.

 11. Rosasolis

  Leuk is er een nieuwe actie van de Vomar. Met ingeleverd statiegeld flessen (meestal voor 25 cent per fles), kan je die geld doneren naar een fonds voor Nederlandse kinderen die met armoede leven… bijv. Een ouder gezinnen met een werkeloze moeder, die wekelijks naar de voedsel bank moet gaan om een pakket van levensmiddelen te krijgen. Dit actie van de Vomar zorgt dan zo’n arme kind zijn/haar verjaardag met klasgenoten kan vieren. Met enkele cadeautjes, versieringen, lekkere hapjes, en een taart.

  1. marco1

   Goh ik zou willen dat er een Vomar hier in de buurt was. Zoals u de Vomar beschrijft lijk de Vomar mij een erg prettige en sociale winkel met kundig personeel die je voorziet met advies op maat. De Vomar echt een winkel waar de klant boven het winstb elang staat. De Vomar even de hangturken ongeschonden zien te passeren maar als dat gedaan is ,is de Vomar echt een verademing. Ik zeg maar zo voor al uw boodschappen groot of klein bij de Vomar moet je zijn.

 12. Heras

  Met zoveel rijkdom is het makkelijk om cadeautjes te geven. Hoeveel heeft hij in totaal uitgegeven, 100 euro of zo? En als hij echt veranderd is, dan moet hij zijn songteksten aanpassen, zodat tieners niet nodeloos negatief beïnvloed worden.

  1. Lugar

   Dan verkoopt zijn muziek niet meer Heras…

  2. marco1

   Hoeveel heeft u gegeven. Zijn songteksten aanpassen? Voor de zogenaamde hiphop muziek die hij denkt te maken zijn zijn teksten al erg soft en kinderachtig.

 13. Arie B

  Ik zie dat de voetnoot per abuis mist! Alsnog even: ‘dit fragment maakt deel uit van de zendtijd van de linkse politieke partijen’.

 14. Smile

  Al draagt een aap een gouden ring…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.