Video! Baudet: 'Klimaatakkoord is collectieve waanzin'

Geen categoriedec 21 2018, 20:00
In dit korte interview met Thierry Baudet legt hij even vlot en helder uit wat er mankeert aan dit Klimaatakkoord. Komt ie:
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=C8x9AdyvFv8&feature=youtu.be[/embed]
Waar links jankt over dat het Klimaatakkoord niet eerlijk is, laat Baudet zien dat zelfs al zou je het 'eerlijk verdelen' zoals linkse partijen willen, dan nog komen de kosten bij de burger te liggen. Dit om het simpele feit dat geen enkel groot bedrijf zijn aandeelhouders ervan zal gaan overtuigen dat ze minder dividend/winst maar gewoon te slikken hebben. Nee, als zij meer kosten gaan maken, rekenen ze dat gewoon door in de prijs en heb je binnen de kortste keren te maken met tankstation-prijzen in de supermarkt. Hartstikke eerlijk, kut voor iedereen.
En dan hebben we het nog niet eens over de effectiviteit van dit beleid gehad, want waar Jetten (D66) heel stoer doet over dat Nederland 'Klimaatleider' wordt, is allang en breed bekend dat dit hele plan ons 0,00-geen-ene-fuck gaat opleveren, in het beste geval. Dus terwijl dit doorgaat en men elektrische auto's betaalbaar wil maken (met geld dat ze eerst uit uw portemonnee kloppen), kunt u mooi luisteren naar jankende linkse partijen die alleen maar populistische voorstellen zullen gaan doen om 'de lasten eerlijker te verdelen' en vervolgens alsnog alles duurder weten te maken. Wordt een leuk jaar, 2019...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten