robjetten

Video! D66 viert Klimaatakkoord als 'overwinning' op Trump en Baudet

Geen categoriedec 21 2018, 19:00
Hatsikidee, iedereen lekker hard genaaid met hogere kosten! D66 is trots en Jetten moest daarom even snel heen en weer lopen door de gang voor een kutfilmpje om het mee te vieren!
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=8UpvYIcUH7o&feature=youtu.be[/embed]
Bent u net zo blij met het Klimaatakkoord en dat we klimaatleider worden in de wereld? Ook zo vervuld van trots dat Amerika en China met tranen in de ogen kijken naar hoe wij ze aan het voorbijstreven zijn? Nou Rob Jetten wel hoor! Hij ziet de wereld namelijk in termen van 'klimaatontkenners' en 'klimaataanpakkers', en hij is zo'n échte aanpakker, natuurlijk.
Met een stalen gezicht presenteert hij zichzelf als iemand die dit hele plan van begin tot eind overal doorheen heeft geloodst, terwijl hij pas recentelijk in beeld is gekomen en, net als ik, dondersgoed weet dat hij hierdoor alleen maar harder zal worden afgestraft bij de verkiezingen. Wat een overwinning op de 'klimaatontkenners' zeg, terwijl iedereen nu al aan kan voelen dat die hogere energiekosten nog maar de eerste klap waren die er bij iedereen door is gedrukt.
Dat wordt natuurlijk een dingetje hè, nu 'de lasten niet eerlijk worden verdeeld' heeft links weer een mooie stok om mee te slaan. Terwijl iedereen eigenlijk weet dat GroenLinks en de PvdA het liefst verder zouden willen gaan dan wat hier gepresenteerd wordt, zullen ze nu volledig in gaan zetten op het proberen te pakken van de grote bedrijven en het beschermen van de armen. Een wassen neus van jewelste natuurlijk, maar anders kost het ze teveel zetels bij de aankomende verkiezingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten