Video! Dominee Gremdaat zegt Derksen-haters waar het op staat: ‘Jonge homo’s, het wordt nog véél en véél erger!’

Johan Derksen krijgt steun uit onverdachte hoek, vandaag. Dominee Gremdaat, een typetje van komiek Paul Haenen, neemt het ruimhartig op voor de geplaagde voetbalcommentator. Hij vindt Derksen helemaal niet homofoob, en roept jonge homo’s op zich tot de ‘echte vijand’ te richten. Die teksten van Derksen? Die waren nog niets, zo waarschuwt de man.

Op zijn eigen website Betty Asfalt TV is Dominee Gremdaat uitgevallen tegen de bedenkers van de #sorryjohan-hashtag. Zij stoorden zich aan Veronica Inside-man Johan Derksen die vond dat het in Nederland heus niet zo ingewikkeld was om uit de kast te komen. Via openhartige epistels probeerden ze ‘de snor’ toch op andere ideeën te brengen.

Gremdaat – een polemisch karakter van Paul Haenen – vond dat allemaal maar onzin. Hij vindt dat Johan Derksen broodnodige satire brengt, iets dat anno 2018 ontbreekt op de Nederlandse kijkbuis. En de jonge homo’s die hem aanvielen? Nou, die mogen hun borst natmaken aldus Gemdaat:

“Misschien moeten jonge homo’s dat ook maar snel beseffen, dat die ‘ruimdenkendheid’ helemaal niet zo groot is als men hoopt.

Dat je van jongs af aan als homo waakzaam moet blijven. En dat er maar een kleinigheidje hoeft te gebeuren, of je wordt weer terug in de kast geschopt, getrapt, gesodemieterd.

En misschien vind je het erg wat Johan Derksen zegt. ‘Het is zo erg, het is zo erg!’ Maar het wordt nog véél en véél erger, besef dat wel. Ik zou zeggen, bewaar je tranen voor als het écht wordt. Bewaar je strijdlust voor de echte vijanden, en Johan Derksen is geen vijand. Hij houdt van homo’s, en heeft misschien zelf wel een homo-ervaring [gehad].”

U snapt: de #sorryjohan-meute is nu weer aan zet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Aytas

  ‘Misschien moeten jonge homo’s dat ook maar snel beseffen, dat die ‘ruimdenkendheid’ helemaal niet zo groot is als men hoopt.’

  Niet alleen homo’s dienen zich dat te beseffen, alles wat afwijkt van de norm. Ze noemen zichzelf rechts maar ze zijn bruin, daar komt het gevaar vandaan.

  1. Arie B

   Is de marrokaanse gemeenschap dan rechts? Ik begrijp het even niet meer… daar zit de grootste afkeer en haat of ontken je dat?

  2. Original NL

   ….maar ze zijn bruin, daar komt het gevaar vandaan……
   Afrika idd..vooral noord afrika!!

 2. Groeneveld

  Leve dominee Gremdaat, leve Johan Derksen, leve uit de kast komende strijdbare homo’s.

  1. Lugar

   Zijn filmpje over ‘beledigen’ en over de gekwetsten, ja ook dat filmpje vind ik relevant iconisch!

 3. Benny

  Geen speld tussen te krijgen…. De echte haat jegens homo’s komt idd uit andere kringen dan voetbal supporters of analisten, maar heel deugdzaam nl slaapt en word maar niet wakker….tot men wakker word in een nachtmerrie…..

  1. Lugar

   “Als er boegbeelden voor de verhuftering van de maatschappij moeten worden aangewezen, kun je die beter zoeken onder de grote groepen inwoners van dit land die het leven van homoseksuelen nog veel ondraaglijker maken.”
   ~Rob Hoogland~

   1. Mart

    Benny en Lugar….al oplettend niets verkeerds te zeggen zie ik.Jullie bedoelen nauurlijk de muzzelmannen die homo’s van daken gaan gooien.

    1. Lugar

     @Mart: Ik wil dat best zeggen, maar het gaat nog niet eens direct om het naar beneden gooien van homo’s, het gaat in eerste instantie gewoon om de oprukkende islam die via de islamisering van ons land steeds meer ruimte krijgt om de homoseksuele medemens weg te zetten en af en toe, hier en daar, af te tuigen. Er zijn voorbeelden genoeg, daar heb je Johan niet voor nodig want daar zorgt de islam zelf wel voor.

 4. Benny

  Aytas slaapt ook…. Droom zacht domme jonge

  1. tomygun

   Benny , ik hoop dat ze morgen in de zak mee gaat .

  2. Top

   Het is een hoofddoekje, met een grote mond. Maar alleen als haar broers op rooftocht of haar vaders in het theehuis zitten.

  3. Aytas

   Nee slome, ik besef me heel goed wat salafisme is, ook de overeenkomst met bruin rechts en salafisme is duidelijk.

 5. Lugar

  Wil je meer islam? Dat komt eraan.

  ‘Jonge homo’s, het wordt nog véél en véél erger!’
  ~Dominee Gremdaat~

  1. JanKlaasen

   Ik was al bang dat de islam er niet bijgehaald zou worden. Gelukkig heb ik het mis… 🙂

   1. Lugar

    “Ik was al bang dat de islam er niet bijgehaald zou worden.”

    Dacht je dat Gremdaat iets anders bedoelde? O wacht, vragen stellen aan linksaf is nutteloos!

  2. Siemien

   @Lugar als de referentie van de tegenwoordige mens goddeloos is in deze wereld, krijgt deze wereld ook goddeloosheid voor de kiezen…

   1. Crassus

    Intolerantie is goddeloosheid ofwel godsmoeheid.

   2. Lugar

    @Siemien: Inderdaad, Halsema is zeker geen prototype ‘wedergeboren christen’, vandaar dat zij de islamisering van Nederland en Amsterdam een warm hart toedraagt.

    #27102010

 6. ruudjeenjose

  De vredelievende(kots) islam houdt niet van homo,s.

 7. Lugar

  “De echte vijanden”

  Juist! De islamisering zal ook z’n vruchten afwerpen in de problematiek en de discriminatie van homo’s, dat is inherent aan deze duivelse ideologie.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.