Video! Linkse beroepsdemonstrant vindt Amsterdam nog niet links genoeg, wordt door politie uit stadhuis gesleept

In een commissievergadering van de gemeente Amsterdam moest vandaag een linkse activist hardhandig worden verwijderd. Je zou denken dat de radicaal-socialistische hoofdstad een waar walhalla voor linkse querulanten was, maar niets blijkt dus minder waar.

Terwijl zelfs de opperlutsers van De Grauwe Eeuw het voor elkaar hebben gekregen om in gesprek te gaan met gemeentebesturen, weten sommige linkse activisten echt geen deuk in een pakje boter te slaan. Zoals Frank van der Linde die vandaag onder het toeziend oog van FVD-fractievoorzitter Annabel Nanninga door de politie de raadszaal moest worden uitgesleept.

In een commissievergadering die werd voorgeten door D66-raadslid Jan-Bert Vroege eiste Van der Linde excuses van de volksvertegenwoordigers. Die kreeg hij niet, maar weigerde uit de stoel voor insprekers op te staan. Op bevel van de raad werd besloten dat als de vriendelijke linkse vriend niet goedschiks wilde ophoepelen, het dan maar kwaadschiks moest. En kreeg hij even een klein clubje politieagenten om hem heen die hem in gestrekte houding naar buiten escorteerden. Ziezo: opgeruimd staat netjes!

Dat Van der Linde moest worden verwijderd uit het stadhuis vandaag, was opmerkelijk. Niet alleen was het al de tweede keer dat de agressieve zeurkous door de politie naar de stoep verwezen was, maar ook had de kerel in 2017 al aangekondigd om zijn demonstranten-antics aan de wilgen te hangen. Maar ja, wat ga je dan doen als je een onhebbelijke non-valeur bent met een ziekelijke hang naar aandacht? Oké, je kan altijd nog influencer worden. Of je pakt gewoon je oude boeltje weer op en je poogt de zaak in Amsterdam gewoon opnieuw te ontregelen. For shame!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Ego-non-solus

  EQ, Aytas, kan dit zomaar? Verblijd ons met jullie inzichten!

  1. Lugar

   @Ego: Ik denk dat EQ aan de wilgen is gehangen.

   1. Siemien

    Dat sws, van Winteren en Bennink zijn daarvoor in de plaats, moet er bij zeggen dat als je eenmaal in het script staat het lekker rustig blijft..

 2. Meester Kong

  Breaking news .
  Is u de afwezigheid van @lugar opgevallen?

  @Lugar heeft een script ontworpen waardoor hij voor niemand zichtbaar

 3. marco1

  Beroepsdemonstrant het zal met scrabble vast veel punten opleveren. Maar in het dagelijksleven hoe jansloos en debiel kun je zijn. Staat bij een sollicitatie ook er indru kwekkend op je c.v. o wacht solliciteren dat is natuurlijk een voor traject voor te gaan werken en voor zulk misbaar volk niet nodig.

  1. tomygun

   Met beroepsdemonstrante pak ik toch een puntje meer .

   1. marco1

    Hahaha.Ja idd en dan bent u ook gel ijk lekker divers.

 4. sjun

  Stuur zo’n jongen de rekening.

 5. Barry

  Het wordt nog spannend de komende tijd in Amsterdam. Als ze hun eigen linkse achterban al het woord ontnemen, zal deze Frank snel een geel hesje aantrekken. Want geel staat voor PROTEST!

 6. Heinz

  Het symptoon ‘ziekelijke hang naar aandacht’ is moeilijk te bestrijden. Het komt in de beste families voor.

  1. AS210854

   Heinz, natuulijk wel, uitkeringen subsidie enz enz afpakken en aan het werk zetten.

 7. C.A.Barstow

  Dat smerige linkse tuig moet snoeihard aangepakt worden, en zeker niet met fluwelen handschoentjes, met de wapenstok erop en niet zo zachtjes ook.

 8. Gerlos

  Dat dit soort kakkerlakken nog vrij rond lopen in ONS LAND, schandalig.

 9. Two Ravens Black Kettle

  Heb zojuist Stalin and his Hangman gelezen.
  De club van Klaver en co.
  Meer dan 100 miljoen lijken.
  Intens droevig en schokkend relaas
  Echter
  Een heel
  Heel
  Heel iel macaber lichtpuntje is dat vrijwel alle linkse revolutionairen die de bevolking van de USSR terroriseerden, hun geschiedenis uitpoetsten, hun tradities en cultuur verwoesten, omvolkten, uithongerden en uitroeiden uiteindelijk ook in de BottenMachinerie vermalen werden.

  Groen Links is ontsproten uit het communisme en geen propagandist/journalist (kuch) of cultuur-marxistische hooglerares die hierover ooit iets zal reutelen.

  Deze week staat op mijn boekenmenu ondermeer: ‘Mao’s Great Famine’ van Frank Dikötter.
  Kijken wat de held van de progressieve SP allemaal voor heerlijke werken heeft verricht in het Land der Draken.

  Wie zal het diepste doorzakken op de bloedweegschaal ?

 10. Florissa

  Een schandpaal was vroeger zo slecht nog niet ,een dagje aan een paal ,een eierverkoper ernaast ,en hij eet nooit geen eieren meer want de struis loopt na 3 maanden nog uit zijn oren ,en is gelijk mak ,zoveel krijgt hij er voor zijn hersens .

 11. Peter Loosduinen

  Goed dat er een God is !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.