VVD-bierpompliberalen vragen hun kiezers hoeveel ‘bitterballen er in één kroket gaan’

vvd-bitterballen
Foto: Klaas Dijkhoff 'eet' bitterballen in deze stompzinnige VVD-promotie. Bron: VVD / Instagram.

Terwijl Nederland in rep en roer is over migratieakkoorden, btw-verhogingen en de voortslepende machtsgreep van Brussel… is de VVD lekker bitterballen aan het eten en stelt daar domme vragen over aan hun achterban op social media. Nee, zo komen jullie er wel hoor!

bitterballenvvd-groot

Marrekesh-verdrag? Gaan we tekenen. Oh, er is ophef over? Inlegvelletje erbij – en klaar. Gele hesjes? Lekker laten lopen. De belastingen gaan per 1 januari weer omhoog? Haha, laat die kutburgers maar betalen. Nee, de VVD maakt zich nergens druk om. Vragen worden er niet gesteld, maar benen worden gemakzuchtig op tafel gelegd: alle problemen zijn door het fabelachtige duo Rutte & Dijkhoff opgelost… nu rest alleen nog het Paradijs!

Dus heeft de VVD de handen vrij om de écht belangrijke vragen te stellen aan hun volgers. De kwesties die iedereen bezig houden, maar nooit tot een oplossing zijn gebracht omdat we er simpelweg niet aan toekwamen. Dus we vragen het nu maar, voor eens en altijd, om er maar vanaf te zijn

“3 bitterballen is ook een kroket, toch?”

…En we gaan weer over tot de orde van de dag! Fijn, zo op Instagram al je filosofische levensvragen stellen.

Dames en heren, bovenstaande afbeeldingen hebben dus écht op de VVD-Instagrampagina gestaan. Het South Park-achtige hoofd van Klaas Dijkhoff dat bitterballen aan het verorberen is, terwijl een poll komt met de vraag of het klopt dat drie bitterballen tezamen één kroket vormen. Nee, daar hebben we iets aan… de grootste partij van het land dat de burgers laat verpieteren maar zich wel drukmaakt om vragen die keihard spacende studenten zichzelf stellen om 03:00 ‘s nachts.

Steek die bitterballen maar daar waar de zon niet schijnt, en ga de belastingen eindelijk eens verlagen. Stelletje nietsnutten!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

15 reacties

 1.   

  Belastingen verlagen? Geen cent meer naar de Grieken? Iedere werkende Nederlander krijgt 1000 euro? Rutte is totaal, totaal, totaal tegen referenda, het eigen risico in de zorg weer omhoog in 2018. Over het Oekraïneverdrag zei Rutte: NEE = NEE en we kennen de uitslag. Rutte wist al enkele weken dat zijn VVD-minister Halbe Zijlstra had gelogen over zijn bezoek aan Poetin, Rutte hield bewust zijn mond.

  Op 7 december 2011 zei premier Mark Rutte, in een debat met Tweede Kamerlid Sadet Karabulut van de SP, dat er in Nederland géén armoede bestaat. Karabulut wilde dat het kabinet wat doet aan wachtlijsten bij voedselbanken in ons land. Cijfers tonen aan dat in Nederland ruim 2,5 miljoen Nederlanders in armoede leven, waaronder 604.000 kinderen.

  Achter dat joviale lachende gezicht zit een keiharde berekenende man die maar één ding wil: uw stem, en dat is een stem voor Brussel en meer immigratie die bovendien door de belastingbetaler (dat zijn jij en ik) betaald gaat worden.

  1.   

   ‘Het eigen risico in de zorg weer omhoog in 2018.’

   Hoe wil je het anders betaalbaar houden?

   ‘Cijfers tonen aan dat in Nederland ruim 2,5 miljoen Nederlanders in armoede leven, waaronder 604.000 kinderen.’

   Wiens verantwoordelijkheid is dat?

   ‘die bovendien door de belastingbetaler (dat zijn jij en ik) betaald gaat worden.’

   Goh.

   1.   

    Als we als eerste alle import Nederland uit sodemieteren dan houden we geld over en laten we mat jou maar beginnen tasje ,want zoveel domheid kunnen we missen als kiespijn.

  2.   

   Rutte zit voor zijn laatste termijn. Dus die heeft niets meer te verliezen.

 2.   

  Altijd lachen met die VVDers. Beetje jammer dat ze de grootste partij zijn

  1.   

   Tenminste hebben ze meer humor dan zuurrechts

  2.   

   Eigenie, het is onacceptabel dat ze een grap maken tijdens de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog! Ons land is in rep en roer en vervallen in volledige anarchie. Het Nederlandse leger is slaags geraakt met de voorstanders van het Marrakechpact. Het crisiskabinet is bijeengekomen. En de VVD maakt een grap over kroketten!

 3.   

  Het lijkt erop dat dds zich richt op de burgers die op elk vlak de aansluiting gemist hebben. Het is begrijpelijk dat deze mensen een zondebok voor hun, aan zichzelf te wijten, verslechterende situatie gaan zoeken.

  Het is jammer dat mensen aan deze groep toegeven en ze zelfs een stem geven. De schade die deze groep kan aanrichten is aanzienlijk zoals het verleden vaak heeft uitgewezen.

  1.   

   Aytas schets een helder, beeldend en volledig profiel van zichzelf: linkse, malle, Afrikaanse Aytas ten voeten uit! Knap gedaan Ay’tje!

   1.   

    Echt? Dit is jouw reactie?

 4.   

  Ik ben ook hevig verontwaardigd over het Instagram-verhaal van de VVD over bitterballen. Dit zou niet moeten kunnen in Nederland. Politieke partijen dienen zich te onthouden van elke humor. Naaktfoto’s mogen ze uiteraard wel plaatsen. Het is immers van groot belang dat we de bitterballen van politici open en bloot kunnen aanschouwen, maar een grap over kroketten en bitterballen kan niet.

  1.   

   Inderdaad humor moet je hebben in de politiek. Maaar deze bitterebal grap geeft al weer aan hoe ver de VVD van het volk afstaat. Gauw grapje maken en verder lachen dan heeft niemand in de gaten hoe wij de boel bedonderen.

   1.   

    Ik hoop voor u dat de VVD zich in het vervolg van humor over kroketten onthoudt. Kennelijk voelt u zich gekwetst. Misschien valt een naaktfoto van Dijkhof meer in de smaak?

 5.   

  Nu komt bij mij na het lezen van de laatste zin gelijk de vraag, hoeveel bitterballen zouden er passen op die plek waar de zon niet schijnt?

  1.   

   Bij Dijkhof heel veel tot het zijn strot uitkomt.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!