Adembenemend: NASA geeft nieuwe foto's van Jupiter vrij... en ze zijn schitterend

Geen categoriejan 28 2019, 10:00
Ongelooflijk hoe mooi dit is.
De NASA heeft nieuwe foto's vrijgegeven van de planeet Jupiter. De foto's werden gemaakt door Juno Spacecraft... en ze zijn echt adembenemend mooi. Als je vandaag een herinnering kunt gebruiken dat, ondanks alles, het universum schitterend én een wonderbaarlijke plek is, welnu:
https://twitter.com/DenNaghizadeh/status/1089787744149270528
Deze foto's zijn natuurlijk echt geweldig. Ja, we leven in politiek moeilijke tijden -- hoewel, historisch gezien valt dat allemaal ook wel weer mee. Het is niet alsof we in de tijden van Cengiz Khans verovering van de halve wereld leven ofzo -- maar als je dit soort beelden ziet is het je opeens meteen weer duidelijk dat, ondanks alles, het universum schitterend is.
Mooi, natuurlijk, maar de komende jaren komen er ongetwijfeld nog veel meer adembenemende ruimte-avonturen bij. NASA is druk bezig met space exploration, maar ook private bedrijven doen dat. Denk maar aan Elon Musks SpaceX, bijvoorbeeld. Mush is zelfs van zins om koloniën op te zetten in de ruimte.
Misschien, heel misschien, is het dus mogelijk dat we over twintig of dertig jaar allemaal voor een vakantie naar de maan ... of een mooie planeet kunnen. Het zou wat zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten