Bizarre salafist Arnoud van Doorn noemt PvdA-leider Asscher een Israëlische spion, aangestuurd door Mossad

vandoornenkhoulaniindenhaag
Foto: PvdE'ers Arnoud van Doorn en Abdoe Khoulani voor de ingang van het Haagse stadhuis. Bron: Screenshot Dit was nieuws Tom Kroes / YouTube.

Den Haag kan zich weer eens goed schamen voor het herbergen van het meest idiote raadslid van heel Nederland – Arnoud van Doorn. De antisemitische volksvertegenwoordiger heeft nu z’n pijlen gericht op PvdA-voorman Lodewijk Asscher, die volgens hem door Israël gestuurd is om ons land te infiltreren.

doornasscher

Vroeger, toen Arnoud van Doorn nog een PVV’er was, hing er op de fractiekamer van de PVV Den Haag een grote Israëlische vlag. Die tijden zijn echter voorbij; tegenwoordig is Arnoud van Doorn een enge islamist en haat hij Israël. Én gelooft hij tegelijkertijd in allerlei bizarre complottheorieën, zoals dat Joden in Nederland eigenlijk een soort zetbazen zijn van Jeruzalem.

Zo nam het Haagse salafistische raadslid gisteravond PvdA-voorman Lodewijk Asscher onder vuur. Hij toont op Twitter een kiekje van de voormalige vice-premier die undercover over straat loopt in Tel Aviv. Van Doorn speculeert dan waarom hij in Israël zou zijn: “Debriefing? Bijscholing? Training?” Oftewel: spion Asscher is weer even terug op het hoofdstation in Israël, om nieuwe instructies op te halen om daarmee Nederland te vernaggelen.

Het is een vuige complottheorie: Joden als de geheime meesters van de wereld, die overal aan de touwtjes trekken. Het is het soort propaganda dat de nazi’s verspreidden in de jaren ’30 en ’40 – en nu alleen nog door extreem-rechtse en extreem-linkse minkukels wordt aangedragen. Zoals Van Doorn dus, die ook eerder suggereerde dat Hitler en zijn SS juist de ‘good guys’ van de Tweede Wereldoorlog waren. Ook weigert dit van het padje geraakte raadslid te spreken van ‘Joden’, maar noemt hij ze constant zionisten – alsof ze iets kwaadaardigs van plan zijn. Waarna steevast gewelddadige taal volgt. “Moge Allah de zionisten vernietigen,” dat soort werk.

Hoe lang nog voordat jullie eens in actie komen, @OM_DenHaag? Moet deze man onderhand niet eens een fikse boete krijgen voor zijn constante haatzaaierij?

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

30 reacties

 1.   

  Verhaal klopt niet Asscher is Links, maar Rechts dragend.

  1.   

   Asscher is de leider van een club die 29(!) zetels verloor, bovendien is hij islampleiter.

   1.   

    Ik heb inderdaad niet vernomen dat Lodewijk Asscher ruime afstand nam van de motie Halsema (GL) van 27 oktober 2010 ondertekend door Pechtold (D66), Cohen (PvdA) en Roemer (SP) om verdergaande islamisering ongehinderd te laten plaatsvinden.

 2.   

  Aan welke partij heeft deze salafistische engerd zijn bekendheid ook al weer te danken? Oh wacht…

  1.   

   Kun je zien hoe de PPV dat aanpakt natte scheet die flikkeren hem er gewoon uit.
   Kan van die ku.t clubjes van jou niet gezegd worden .

  2.   

   Wat denk je van de achtergrond van dat tuig van Denk !? PvdA !

   1.   

    Met Denk valt tenminste nog te dealen. Het zijn goede debaters.

  3.   

   Misschien is hij zelf wel een spion met zijn achtergrond en speelt hij zijn rol erg overtuigend in de hoop veel vertrouwen te winnen bij de baarden en zijn kop niet te laten rollen..

 3.   

  Waarom mogen deze woorden wel uitgesproken worden door die arnoud, en laten linkse den haagjes deze man wel gaan??? Ze hebben hun mond vol over discriminatie maar dit mag wel??? Het is gewoon gif spuien wat de man doet.
  Nou ik heb slecht nieuws voor arnoud; “niemand gelooft jouw complottheorieën; dus ga lekker een baan zoeken van 12 uur per dag. Dan verdampen deze gedachten vanzelf”.

 4.   

  Deze man toont telkens weer aan dat hij geestelijk gestoord is. Het zegt al genoeg, de 180 gr draai van PVV naar PvdE.

 5.   

  Pleur die gek achter een hek .

 6.   

  Samen met zijn maat Rudolph Holierhoek (Abu baby schudder) zijn ze zo gestoord als het maar zijn kan.

 7.   

  “Debriefing? Bijscholing? Training?”
  Dus als Arnoud van Doorn in het Midden-Oosten is dan gaat dit ook op voor hem?
  Je zou denken van wel want zulke onzin verzin je niet zelf. Daar zijn nog grotere idioten voor nodig.

 8.   

  Willie Dille pleegde immers zelfmoord na een verkrachting door een groep moslims,die door hem georganiseerd zou zijn!
  Het is enkel niet bewezen.

 9.   

  Beste redactie: Kan die idioot niet dood gezwegen worden.

 10.   

  Waarschijnlijk een borderliner. Van het ene uiterste in het andere.

 11.   

  Deze man heeft psychiatrische ondersteuning nodig met een behoorlijke dosis afvlak middelen. Wat een extreem dwaallicht en zielig figuur tegelijk arme arme arme gek

 12.   

  Het is een terrorist en ook gewoon een heel akelig mannetje.
  Heeft wat Allochtonen leren kennen op de ontmoetingsplekken voor mannen en is sindsdien gek op ze. Iemand die zo van mening kan veranderen neem ik zo wie zo al niet serieus en ik zie hem als ziek.
  Ach, nu is het even goed voor de politiek om hem erbij te hebben denken de salafisten maar ze doden hem nog wel een keer voor het feit dat hij homo is.
  Kan niet snel genoeg zijn.

 13.   

  Deze man is psychotisch en moet duidelijk tegen zichzelf in bescherming worden genomen, ik zou zeggen een dwangbuisje aan en hup in de isoleercel in de funnyfarm!

 14.   

  Zeg Arnoud, hebben de Joden of de Mossad dit nu ook weer gedaan?

  Mekka, de eerste heilige plaats van de moslimgodsdienst, werd letterlijk binnengevallen door tienduizenden vliegende kakkerlakken en sprinkhanen, waardoor indrukwekkende scènes onmiddellijk werden doorgegeven op sociale netwerken.
  Horror visie. Op 7 januari hadden de islamitische pelgrims die de eerste heilige plaats van de islam bezochten, een zeer onaangename verrassing. Mekka is inderdaad binnengevallen door tienduizenden vliegende kakkerlakken en sprinkhanen.

  Volgens de community-website Oumma.com heeft deze invasie de tussenkomst van enkele honderden agenten veroorzaakt en vastbesloten om de Al Haram-moskee te bevrijden, waar is de kaaba, dit ongedierte. Heel beschaamd riepen de Saoedische autoriteiten “de lichten van Mekka” in om deze golf uit te leggen, volgens Oumma.com.

  Sommigen hebben deze gebeurtenis geïnterpreteerd als een teken van goddelijke toorn.

  1.   

   Soort zoekt soort.

  2.   

   Dit is inhoudelijk echt onzin.

 15.   

  Die Arnoud van Doorn toch, je blijft je verbazen…

  ‘Van Doorn bezocht homobars’

  15 mrt. 2014 in BINNENLAND

  Het bekeerde Haagse raadslid Arnoud van Doorn, die donderdag fel van leer trok tegen homo-emancipatie, blijkt homobars te hebben bezocht en daar te hebben ‘genoten van jonge jongens’. Dat zegt zijn oud-collega Paul ter Linden tegenover PowNews.

  Van Doorn en Ter Linden zaten samen in de fractie van de Haagse PVV. Van Doorn is inmiddels raadslid voor de islamitische Partij van de Eenheid, nadat hij opstapte bij de PVV.

  1.   

   Het bezoeken van homo-bars is toch niet strafbaar, Troelstra?

   1.   

    Voor een moslim wel.

    1.   

     Dan zal hij wel mee opgehouden zijn.

     :)

     1.   

      Dat is wel zo gezond.

 16.   

  Welke zeer enge ziekte heeft Arnoud van Doorn opgelopen, hopelijk is het niet besmettelijk voor de inwoners van ONS LAND.

 17.   

  Aan Arnoud van Doorn wordt duidelijk welke invloed islam heeft op zijnswijze en mindset. Het verheldert nog maar eens dat de ideologie evenals de nationale variant van het socialisme zo vlot mogelijk op de mestvaalt van de geschiedenis moet.

 18.   

  Die man die achter hem staat daar moet hij het van zeggen zeker, hij word gedwongen dit te doen en te zeggen. Wel klote voor die Arnout dat hij zijn vrijheid kwijt is

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!