Doorgedraaide Joop.nl-hoofdredacteur Francisco van Jole: ‘SGP’ers zijn vreselijke salafisten! Week ze los!’

vlcsnap-2019-01-10-14h55m55s460
Foto: Francisco van Jole. Bron: Screenshot NPO Radio 1.

Ah, de wereldberoemde linkse tolerantie steekt weer eens de kop op. Ditmaal bij Joop.nl-eindbaas Francisco van Jole, die vindt dat SGP’ers vreselijke mensen zijn die elkaar de meest verschrikkelijke dingen aandoen. Iedereen die bij deze “kerk” zit, moet worden “losgeweekt”, zo bezwoord hij gisteren bij NPO 1.

Het is inmiddels zo’n goede week geleden dat de Nashvilleverklaring naar buiten kwam, maar nog altijd komt het stoom uit de oren bij dezen en genen. Zoals Francisvo van Jole, bekend van zijn witte #metoo-onderbroek en zijn linkse rancuneblog Joop.nl. Bij De Nieuws BV mocht hij nog eens zijn visie geven op de homofobe verklaring die onder anderen door SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij getekend is. Nou, en toen brandde hij los hoor.

Niet zozeer op die malle verklaring zelf, maar wél op mensen die zichzelf zien als aanhanger van de SGP. “Vreselijk” vond hij het wat SGP’ers elkaar aandoen, en Van Jole hoopt zo snel mogelijk zoveel mogelijk SGP’ers uit hun omgeving “los te weken”. Want, zo beweert de Joop.nl-eindbaas, “die mensen leven hun hele levens met hun lakens over hun hoofd”. Dat weet de linkse Rotterdammer, omdat hij zelf opgroeide in een katholiek gezin. Niet dat de SGP katholiek is (verre van, zelfs) maar ach: het klinkt zo leuk voor de achterban op de radio.

Maar niet alleen het katholicisme wordt een discussie over het gereformeerde protestantisme ingesleept, ook de islam werd erbij gehaald. Want salafisten – u weet wel: terroristisch schorriemorrie dat de hele wereld op gewelddadige wijze wil onderwerpen aan de meest achterhaalde conservatieve vorm van de islam – zijn eigenlijk ook een soort SGP’ers.

Vandaar dat Geert Wilders ook beveiligd moet worden? Boze salafisten sturen teveel ondertekende verklaringen door de brievenbus van de PVV-leider. Straks verdrinkt hij er nog in! Snel maar een paar bodyguards erbij om al die ondertekenaars op afstand te houden!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

38 reacties

 1.   

  Het schijnt dat de ergste Salafisten in de politiekcorrecte gemeente zitten. Andere meningen en woordkeus wordt er zelfs in de ban gedaan.

  1.   

   Goed gezegd!

 2.   

  Fransisco van jole hahaha onze #metoo fan., ondertussen zelf vrouwen aanranden.
  Dit linksgekkie van Joop, als je 2 zinnen leest schiet je al in de lach van alle stommieteit en waanzin die daar voorbijkomt.

 3.   

  Vreemd dat Joop.nl-eindbaas Francisco van Jole niet zo’n grote smoel heeft over de échte salafisten. Ik vind Van Jole dan ook een islampijper.

  1.   

   Of een tepelzuiger.

   1.   

    Wel met een tepelkloofklemmetje en een navelschep natuurlijk..

 4.   

  Het is natuurlijk een grove schande om de SGP neer te zetten als islamisten.

  1.   

   Van Jole leest teveel fakenews. Lakens over hun hoofd. Dat zijn die parasols die vrij in Amsterdam rondlopen en eigenlijk beboet moesten worden.

 5.   

  ……………..en ja hoor; op de NPO!
  De, bij uitstek Islamitische knuffelzender!

  1.   

   En dan mag van dit soort lui een deel van ons land niets over de islam wat gaan zeggen. Ook deze lafbek met zijn grote linkse muil mag even bij mij langskomen om de puntjes op de i te zetten.

 6.   

  Die SGP’rs en orthodoxe moslims zijn echt ziek in hun hoofd.

  1.   

   Er zijn ook van die salafisten uit de linkse kerk die ooit gezegd hebben dat een man een vrouw kan of moet zijn en een vrouw een man of wie te jong of te oud is gerust gedood mag worden. Ook gewoon ziek in hun hoofd.

   1.   

    @Urk: Je voert een kansloze trol.

  2.   

   Jij bent nog te genezen. Neem ook een pepermuntje..

 7.   

  Goed geschreven Tim! Helemaal raak.

 8.   

  Van Jole heeft helemaal gelijk. SGPers zijn daarom ook bekend als de poldertaliban. Reactionaire reliegekkies, bah!

  1.   

   Eugenie hoopt nog steeds Van Jole eens tegen te komen in z’n witte onderbroek.

   1.   

    Bedankt hoor! Ik moet nog eten. En met die Droogpruim de la zelfgeknipt haar, en het beeld daarvan in mijn hoofd, is die smaak er al vanaf. Die witte onderbroek, neem ik voor lief.

    1.   

     ;-)

    2.   

     Moet Top ons niet informeren over de problematische situatie met zijn cornucootje?

     :)

   2.   

    Floris geeft ons weer eens een weinig verheffend inkijkje in zijn denkwereld.

    Triest getrol.

  2.   

   Eugenie,

   wat ben je toch een volslagen typische misselijke linkse, gestoorde demagoog, een zelfingenomen ‘Gutmensch’ die maar wat graag met totaal gestoorde valse beschuldigingen jegens Christenen en Joden ‘Apartheidstaat’ voor de dag komt, beter bekent als een hedendaagse politiek correcte fascist; Precies de reden waarom ik dat tuig van joop.nl via firewall software heb laten blokkeren. En dan is er nog die volslagen gestoorde Linkse-Islamitische alliantie, ga je gore stinkende mond spoelen, domme trol.

   1.   

    Trol kokkie heeft last van te veel tijd en komt DDS verzieken met zijn dom gelul :)

    1.   

     Kom eens met argumenten in plaats van klinkklare onzin, stuk onbenul, en dat is iets waartoe geen enkele linkse malloot toe in staat is.

 9.   

  SGPers salafisten? Het zou wat. Een echte salafist zit in Rotterdam. Zijn naam: burgemeester Aboutaleb. Lievelingetje van de linkse kerk, politiek-correct NL en de multicul-aanhangers.

  Wat in die kringen verzwegen wordt, is dat Aboutaleb alle contact met zijn dochters heeft verbroken. Omdat zij een relatie zijn aangegaan met een niet-moslim. Aboutaleb wordt gezien als een verbinder. Maar in eigen huis kan hij, door zijn fundamentalistische opvattingen, het eigen gezin niet eens bij elkaar houden.

  1.   

   Dolle Gekko dit noemen we nu FAKE news

   1.   

    Bekende reflex: nieuws dat niet bevalt, wordt fake genoemd.

    1.   

     Linkjes plaatsen kan niet op DDS. Maar een paar jaar geleden heeft er een artikel in Het Parool gestaan (bepaald geen rechtse of populistische krant) waarin de twee gezichten van Aboutaleb werd beschreven.
     Aboutaleb komt daarin naar voren als een zuivere salafist met zeer rigide opvattingen: hij eist bv. dat zijn kinderen met moslims trouwen, anders verbreekt hij alle contacten.

     1.   

      parool.nl/recensies/documentaire-over-ahmed-aboutaleb-is-voor-de-fans-even-slikken~a4215894/

     2.   

      Dit is overigens niet iets nieuws, het is bekend dat moslims gewoon in eigen kringen huwen. En over discriminatie gesproken, er komt echt geen aziaat, afrikaan of westers persoon in aanmerking. Aboutaleb is geen uitzondering, hij valt wel door de mand als je dan over integratie spreekt.
      Zolang moslims en ook hindoestanen, en ik vergeet er ongetwijfeld een aantal, zich tegoed voelen om met westerse personen te huwen wordt het nooit wat.

     3.   

      Nee Gekko, dat is een fabel.

      Uit de link van Lugar: “Zou het? Al jaren verweert Aboutaleb zich tegen dezelfde verwijten. Zijn uitspraken over zijn dochter? ‘Het is jammer dat ik met dit soort zaken nooit correct en volledig word geciteerd,’ zei hij in 2004. ‘Ik heb ook gezegd dat als mijn dochter die keuze wel maakt, ik er volledig achter sta. Ex-minister Roger van Boxtel zei in hetzelfde programma overigens iets vergelijkbaars over zijn dochter met een zwarte man. Maar daar hoor je nooit iemand over.’ “

      Het verhaal is een leugenachtige spin.

     4.   

      @ernstrien MAG ZIJN MENING geven op de reactie van gekko.
      Het is voor hem sneu dat hij GEEN ENKELE ONDERBOUWING kan geven voor het feit dat hij gekko een leugenaar noemt.

     5.   

      Aboutaleb wordt helaas beveiligd, omdat hij, evenals deheer Wilders, is bedreigd door radicale moslims. Enerzijds wordt hem door radicale moslims verweten geen goede moslim te zijn (bijvoorbeeld vanwege het toelaten van een Pegida-demonstratie bij een moskee), en anderzijds wordt hem door de PVV-ers verweten te radicaal te zijn, hoewel het deheer Aboutaleb was die pleitte voor regeringsdeelname van de PVV.

      Dat kwam hem trouwens nog op kritiek te staan in de eigen partij. Voor dat laatste werd Aboutaleb populisme verweten.

   2.   

    Het is een parool artikel uit 2015.

    Verdere informatie kunt u vinden in de googeling met trefwoorden als “aboutaleb’s dochters” of “de 2 gezichten van Aboutaleb”

    Hoewel er niet letterlijk wordt geroepen dat het contact is verbroken, meer geval van zware bonje…
    Laat het toch zien dat Appie in rotjeknor toch niet zo’n liberaal liefie is als mannetje media je wil doen geloven.

 10.   

  Bezwoord?

 11.   

  Moet je dit soort linkse activisten nog serieus nemen ??????
  ,

 12.   

  Alle linkse ratten komen uit hun holen om erover mee te huilen. Stakkers in 1 woord. Ook als je beseft waar ze naar op weg zijn.

 13.   

  Het is een zielige man die denkt verstand te hebben en zijn momentje of fame wil pakken. Hij snapt ook niet dat empathie is.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!