Gekke Guy Verhofstadt promoot eurofilie met EU-ei: ‘Vestig een wereldrecord!’

Het liberale EU-juichaapje Guy Verhofstadt heeft weer een “ludiek” idee om de wereld te laten zien hoeveel mensen er van de EU houden. We moeten allemaal een geknutseld kunstwerkje van hem liken op Instagram – een ei in de kleuren van de EU-vlag. Hopelijk zal dat de wereld eindelijk eens tonen hoe geliefd Brussel is, hoopt de Belgische eurofiel.

Jawel, het nieuws dat een foto van ei het meest gelikete kiekje van Instagram is geworden, is ook de ivoren torens van Brussel niet ontgaan. Maar liefst dertig miljoen likes wist het gespikkelde ei te verzamelen. En wat een gespikkeld ei kan, dat kan Guy Verhofstadt natuurlijk ook… of dat beweert hij in ieder geval. Want als een volleerde copycat komt EU-lover Verhofstadt nu met een donkerblauw ei met twaalf gele sterren, om daarmee aan te tonen hoeveel genegenheid hij voelt voor de continentale vergaderclub van Juncker en Tusk.

De Belg hoopt dat nog meer mensen hun ‘liefde’ voor de EU gaan uiten door aan de haal te gaan met dit ietwat kinderachtige plaatje te gaan zeulen op hun Instagram-profielen:

“Let’s see how many pro-Europeans are out there #IamEuropean #GenerationEurope #WorldRecord #EuropeanEgg #liketheegg #egggang”

Pathetische kolder? Nogal, ja. Maar Guy zou Guy niet zijn als de gehele actie niet verzopen zou worden in z’n (letterlijk en figuurlijk!) grenzenloze megalomanie. Want de hashtag ‘#WorldRecord’ lijkt aan te duiden dat Verhofstadt hoopt dat z’n Guy-ei binnenkort het welbekende gespikkelde ei verslaat en 30 miljoen likes op Instagram mag noteren. Om het eufemistisch uit te drukken: dat is vermoedelijk wat hoog gegrepen: op het moment van schrijven heeft het Juncker-ei namelijk nog geen 1.500 likes.

Tja, dat krijg je er van, hè? EU-overlord Juncker houdt zeker wel van een advocaatje op z’n tijd. Maar een rauw ei? Nee, geef dat portie maar aan Poetin. Domme, domme Guy…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. TD

  Guy Verhofstadt slikt,snuift en zuipt samen met Juncker,kan niet anders!

  1. tomygun

   Gay bukt voor Juncker zo komt hij aan z,n ruime inkomen .

   1. TD

    tomygun:
    ruim inkomen,ruim asshole.

    1. tomygun

     Hi HI HI.

     1. hans-e-pans

      Kortgeleden hoorde ik een Duitse term hiervoor, “Hecklader”.

      In goed Nederlands “Achterlader”.

   2. tomygun

    Oke Gay voor een ei van een kip heb je een te ruim inkomen
    Probeer het eens met een struisvogel ei .
    Maybe heb je dan een wereld record!

 2. Koos sssss

  Het is dat ik er te beroerd voor ben. Maar een filmpje van een half zachtgekookt ei, met een foto van dat lelijk smoelwerk van die Verhofstadt erop. En daar dan met een flinke hamer een harde tik op geven.

  Dat lijkt me wel wat.
  Ook een goede suggestie voor de toekomst van de EU trouwens.

 3. Original NL

  Wat staat die lulhannes lichtjaren van het volk en de realiteit verwijderd!
  Net zo’n domme rat als schultz!!

  1. Original NL

   Ter verdediging van guy..het uitzicht in de endeldarm van juncker is natuurlijk beperkt.

 4. Bosche draak

  Ik vind het een geweldig idee!
  Maar wel een paar suggesties:
  -2 eieren graag, eentje heet E de andere heet U

  -breek de eieren in een pan, vooral goed inzoemen op de weggegooide schalen in de vuilnisbak die als titel draagt: “slechte ideeën”

  -een royale toevoeging van varkenspek, want haram is yam yam

  -toost 2 WITTE boterhammen, en laat zien welk een schone combinatie de bammen, eieren & spek maken

  -eindig met de slogan
  “Wel zo lekker”

 5. AS210854

  Ik zie net al het brussels wind ei.

  1. AS210854

   Net moet het zijn.

 6. A3aan

  Die mafkees mag een paar struisvogeleieren schilderen en daar stoppen waar de zon nooit schijnt.

 7. Florissa

  Beter dat hij zijn lelijke kop door een schanpaal steekt en dat de bevolking er stinkeieren op mag gooien .animo zat .

 8. Gerlos

  Guy Verhofstadt wees een vent met ballen en schrijf een referendum in Europa uit of we wel of niet van het gedrocht EU lid moeten blijven.
  Ik denk dat je tanden (zal wel opknappen) uit je mond zullen vallen van het antwoord NEE.

 9. Van Havezaat

  Onze ruimdenkende europeische unie Guy Verhofstad is een door Mijnheer Soros betaalde clown knecht. Zoals meerdere in het europeische parliament zijn.
  Door en door onechte vereniging en daarbij moet U ook weten dat ze niets te zeggen hebben. Alles wordt door de heer Junkcker c.s. beslist.

  Salut.

 10. Vrijedenkert

  Het zijn juist de fanatische griezels zoals Guy Verhofstadt dronken Junkcer en salonsocialist Timmerfrans die met hun Eurofiele Federale natte droom dingen zoals Europese eenwording koste wat koste met ondemocratische middelen willen doordrukken van bovenaf die een samenwerkingsverband zoals de EEG nu EU om zeep helpen en ook verantwoordelijk zijn dat de Brittten de EU gaan verlaten!
  Een EU zonder de Britten zal een nachtmerrie gaan worden waarbij Macron en de Merkels alles aan Europese eenheidswordt zullen gaan doordrukken…

  1. Vrijedenkert

   Excuses: Europese eenheidswordt=worst…

 11. Ome Wim

  Waarschijnlijk het enige wat Verhofstadt dit jaar voor zijn zwaar overbetaalde baantje gepresteerd heeft, een ei schilderen, en ja, de EU is erg geliefd, vooral bij de landen die vele miljarden opstrijken van die sinterklaas-club, van òns geld uiteraard want zelf vullen ze op een schandalige manier hun zakken met achterover leunen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.