Mafketel Peter R. de Vries wil premier Rutte in de gevangenis stoppen: ‘Ze zitten vol met mensen zoals hij!’

vlcsnap-2019-01-14-15h20m44s490
Foto: Peter R. de Vries in RTL Boulevard. Bron: Screenshot RTL.

Tussen het getuigen in het Holleeder-proces en het opscheppen over z’n open huwelijk tegen kinderen door, heeft Peter R. de Vries ook nog een gaatje in z’n agenda gevonden om z’n kruistocht tegen alles dat rechts van D66 staat voort te zetten. Ditmaal is premier Rutte de pisang. De man is een soort crimineel, aldus De Vries, want hij heeft z’n emoties niet in bedwang.

devries-ruttetweet

Volgens Peter R. de Vries is premier Rutte een soort crimineel in wording door zijn opmerking dat de minister-president schobbejakken die zich misdragen op 1 januari het liefst allemaal hoogst persoonlijk op hun lazer had gegeven. Een beetje dommige campagne-opmerking van de VVD-leider, en iedereen met een beetje politiek verstand doorziet dat direct. Onnozel? Ja zeker. Het werk van iemand die zich binnenkort mag gaan melden bij de poorten van een gevangenis naar keuze?

Ehm. Nou, daar moet je dus Peter R. de Vries voor heten…

“De ‘pure emotie’ die Rutte voelde toen hij zich uitte over geweldsplegers tegen hulpverleners is dezelfde emotie die deze daders ook vaak voelen. De gevangenissen zitten vol met mensen ‘die niet tegen onrecht kunnen’… en daar vervolgens op reageerden.”

Zeg Peter. Richt jij je nu maar op het afleveren van geluidsopnames zodat de échte criminelen zoals Holleeder achter de tralies verdwijnen, dan ontfermen wij ons wel over die opportunistische Rutte en de strapatsen van z’n onderdeurtje Dijkhoff. Doen we allebei waar we goed in zijn, en is heel Nederland uiteindelijk beter af.

Hebben we een deal, Vriesje?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

49 reacties

 1.   

  Een rare gevaarlijke man, hoort zichzelf graag praten en weet het altijd beter.
  Moet iets voor zichzelf gaan doen, bv misdaadverslaggever en dan ook nog iets bij RTL Boulevard.

  1.   

   @Hendrik: Ik heb Peter de Vries al een paar jaar niet meer gezien, dat leek mij beter.

  2.   

   Ik denk persoonlijk, dat het kaarsje van deze “godenzoon” op zijn einde is. Let maar op! Want de onderwereld vergeet niets en ontziet niemand. Zeker, als het een ‘super-Grass’ betreft.

   1.   

    @Top: Zou mij inderdaad niets verbazen.

 2.   

  Peter R. de Vries zegt alleen maar dat de ‘emotie’ waarmee Rutte zijn onverstandige en onbezonnen uitspraak probeerde goed te praten dezelfde emotie is waardoor veel geweldplegers in de cel belanden.

  Hij bepleit nergens, zoals in de kop van het artikel staat, dat hij vindt dat Rutte de gevangenis in moet. Dat zou ook een idiote uitspraak zijn geweest.

  1.   

   Blablabla. Blaaskaak. Tiktaktiktak……………

   1.   

    +1

  2.   

   Weet ik niet, de misdaden tegen de arbeider zijn best ernstig te noemen. Als de wetten van Neurenberg zouden worden gehanteerd zou iedere naoorlogse Amerikaanse president worden opgehangen.

   1.   

    @satya
    Weet u waarom JFK werd vermoord?
    Hij weigerde executive order 11110 te tekenen.

 3.   

  Als we de strapatsen van Rutte op een rijtje zetten dan ontkom je niet aan de conclusie dat het hier gaat om een gewetenloze manipulator, pathologische leugenaar en verdediger van corrupte partijgenoten.

  Een opportunist pur sang zonder principes. Een zuivere engnek met psychopathische trekjes.

  Er zitten veel meer psychopaten in de politiek (Pechtold was een volbloed psychopaat en in Brussel wemelt het ervan) en de burger slikt het.

  Stem PVV of FvD!

  1.   

   “Stem PVV of FvD!”

   Dat sowieso!

   1.   

    :-)

  2.   

   De psychiater Floris weet het zeker, Rutte en Pechtold hebben een psychiatrische stoornis.

   Je vraagt je af hoe ze het zover konden schoppen.

 4.   

  Elke avond stoer doen tussen al die jonge reteknappe maar o zo oppervlakkige vrouwtjes in dat gekke showbizz leuter programma begint langzaam zijn tol te eisen. Hij heeft goede programma’s met inhoud gemaakt. Helaas is die tijd voorgoed voorbij.

  1.   

   “Hij heeft goede programma’s met inhoud gemaakt.”

   Ja… alles is al een keer gezegd, en niemand zit op herhaling te wachten.

   1.   

    In zijn misdaad programmaatje bleven zijn maffiavriendjes altijd uit de wind in ruil voor informatie. Dit is bekend bij het OM

    1.   

     Het is allemaal show

  2.   

   Inderdaad! een van de betere, was het programma met het filmpje, , dat hij voor zijn leven moest rennen, omdat er een boos amerikaans mijnheertje ( Steve Brown) achter hem aan zat.

   1.   

    Dat filmpje met Peterrr en Steve Brown is een klassieker. Steve Brown zit in de Amsterdamse politiek (zoek op AmsterdamNoir) dus denk niet dat hij Amerikaan is, of hij moet al een dubbel paspoort hebben.

 5.   

  Ik zie ook niet staan dat die de Vries zegt dat Rutte naar de gevangenis moet(wat ik hier overigens weleens heb gelezen in reakties). Desondanks stem geen VVD of op linkse troep komende verkiezingen.

  1.   

   Wat is het alternatief dan. Wilders moet geradicaliseerd worden en is te koop. David horowitz. Fvd is onbetrouwbaar en ik ga geen partij in het zadel helpen die te vaak met racisme in verband is gebracht. De partij die het meest voor de gewone burger heeft gedaan is Pvda in het verleden.

   1.   

    Gederadicaliseerd bedoel ik.

   2.   

    Ik weet het niet , iedereen moet maar zien waar die op stemt. Ik stem alleen met de landelijke verkiezingen en tot op heden weet ik nog niet op wie. Due ander e verkiezingen kosten mij teverl geregel om te stemmen en landelijk machtig ik de betrouwaarste mens die er is:mijn vader!

    1.   

     ‘de betrouwaarste mens die er is:mijn vader!’

     Wat mooi dat je zo’n band met je vader hebt. Ik heb ook een goede familie band. Zo belangrijk voor mij en veel mensen moeten beter nadenken voor ze kinderen nemen. Je bent een rijk mens!

     1.   

      Kunnen jullie elkaar niet via email verder het hof maken?

      Dit kleffe gedoe begint te rieken.

   3.   

    Ik denk heel erg aan 50+ maar das ook weer zowat.

 6.   

  Stukje geschiedenis aangaande de naam de Vries.
  Gerrit de Vries was een kanjer, in 1954 was hij door de warenwet gedwongen, om de gehaktbal in vorm te veranderen en zo ontstond de frikandel.
  Deze werd door zijn broer Wim uitgevent, in diverse kroegen en taria’s in de Drechtstreek.
  Beckers nam het product over en nam later de markt ook over.

 7.   

  Peter R. de Vries is aandachtsverslaafd het maakt hem niet meer uit op welke manier,als de spots maar op hem zijn gericht,waarschijnlijk gevoed door een hoogmoedswaanzin ontstaan door zijn successen als misdaadverslaggever.Mijnheer denkt opeens overal verstand van te hebben en wilt zijn mening te pas en te onpas ventileren.
  Persoonlijk heb ik een antipathie tegen die man,te betweterig en arrogant!

 8.   

  Wanneer je een narcistische stoornis hebt, verwacht je een speciale behandeling van andere mensen. Jij vindt jezelf meer speciaal dan andere mensen en verwacht ook zo behandeld te worden. Je vindt dat je recht hebt op bewondering en aandacht, en dat je beslist geen zwakheden mag tonen of hebben. Mensen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis komen vaak over als mensen met veel zelfvertrouwen. Wanneer je een narcistische persoonlijkheidsstoornis hebt laat je je vooral van je goede kant zien. Je vertelt graag over je fantastische leven, je bijzondere prestaties en capaciteiten die je denkt te bezitten. Dit vanuit een drang om bewonderd en geprezen te worden.

  Je hebt weinig oog voor de behoeften van anderen of hun persoonlijke ruimte. Je voelt je vaak diep van binnen onzeker en minderwaardig. Hierdoor ben je erg gevoelig voor kritiek. Je kan geïrriteerd en soms ook kwaad reageren op het kleinste beetje kritiek. Wanneer je een narcistische stoornis hebt, voelt kritiek als het onderuithalen van jou als persoon.

  Welke kanten van de narcistische persoonlijkheidsstoornis het meest naar voren komen, verschilt per persoon.

  Problemen met (werk)relaties
  Doordat je telkens met je gevoel van eigenwaarde bezig bent, of dit nou minderwaardigheid of grootheidsdrang is, kost veel energie. Hierdoor hebben mensen met narcistische kanten weinig oog voor anderen. Dit zorgt voor druk op relaties. Partners voelen zich vaak niet gehoord en kunnen te maken krijgen met agressieve uitingen wanneer iemand kritiek geeft. Het hebben van een relatie met iemand met een narcistische stoornis is erg zwaar. Ook op het werk hebben mensen met deze diagnose vaak problemen. Bijvoorbeeld doordat hun grootse beloftes niet kunnen worden waargemaakt of collega’s zich niet gezien of gehoord voelen.

  Goed lezen Peterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  1.   

   Deze tekst lijkt te intelligent om uit de pen van Top te kunnen vloeien; hij pikte het zonder bronvermelding van het internet.

   Cornucootje toch!

  2.   

   ..Jezus..ik dacht dat je quispel aan het omschrijven was…

 9.   

  Ik heb wel eens gehoord van een psychische stoornis, maar nog nooit van een psychiatrische stoornis. Wellicht heb ik ergens wat gemist…

  1.   

   Googel er eens op, Ries, er bestaat wel degelijk verschil tussen deze twee begrippen.

 10.   

  Feitelijk heeft de Vries geen ongelijk. Je kunt in Nederland al veroordeeld worden voor het stellen van een vraag over mocro straattuig. Rutte gaat hier zelfs een stapje verder door aan te geven dat hij het liefste fysiek geld zou willen gebruiken tegen datzelfde tuig. Waar blijven de voorbedrukte aangifteformulieren en het OM nu? Bestaat klasse justitie dan toch in Nederland?

  1.   

   Je laatste vraag was zeker retorisch bedoeld? :)

 11.   

  ik mag hem niet , maar hij heeft wel gelijk deze keer rutte zou per direct naar de gevangenis moeten en nooit meer vrijkomen

  1.   

   Dat beweert hij nou precies niet.

 12.   

  Rutte financierde Isis en Al-Qaida en de genocide in Syrië, alleen daarvoor al zou hij voor het oorlogstribunaal in Den Haag gesleept moeten worden.

 13.   

  Niks mis met de uitlatingen van de heer Rutte misbaksel dat je bent Peter zeikers de Vries. Je moet dat tukg lekker vertroetelen in plaats op hun bek slaan zeker misbaksel

 14.   

  de heer de Vries is een zeer onbetrouwbare man die zichzelf behoorlijk in de nesten heeft gewerkt door zijn afspraak met Holleeder te schenden.
  Die Bal krijgt hij hoe dan ook een keer terug gegooid. Verder vind ik hem op de televisie overkomen als een betweter met een dermate overdreven assertieve houding waardoor hij zeer onsympathiek en tegen arrogant aan overkomt. Bij deze man denk ik vaak, kerel hou je bezig met je vak. De rest ben je totaal ongeschikt voor. Bovendien naar nu blijkt is hij ook nog eens onbetrouwbaar.

 15.   

  Deze man is zo dol op zich zelf je wordt er kotsmisselijk van.

  1.   

   @Nienke: Hij heeft zelfs een keer een gooi gedaan naar de Tweede Kamer, daar leek hij mij te klein voor.

  2.   

   Een loepzuivere narcist. Johhny the Selfkicker was er niks bij.

   Maar laten we wel wezen, het wemelt in deze decadente tijd van de narcisten.

   Met name in de politiek en op de NPO.

   1.   

    @Floris: De NPO en de politiek? Eén pot nat.

 16.   

  Die de RRRRRRR de Vries is een akelig naast zijn schoenen lopend betweterig ventje met een gezicht of hij iedere dag bij het opstaan een zak citroenen eet, als hij ooit eens lacht scheuren waarschijnlijk die afgezakte mondhoeken van hem uit.

 17.   

  Vreemd dat P. R(otzak) de Vries nog altijd vrij rondloopt.

 18.   

  zou het ook geen goed idee zijn om die Peter R. de Vries eens zijn mond te snoeren of hem eens een toontje lager te laten zingen.Je wordt kotsmisselijk van die vent.

 19.   

  In vroeger dagen keken we graag naar zijn misdaadprogramma. Daarna werd hij een fanatiek E.U. man en bleek een groot tegenstander van alles wat rechts is. Rutte, niet bepaald onze favoriet, kreeg er van hem al flink van langs. De gevangenis in zei etterbak en betweter de Vries. Zo meteen zijn Geert Wilders en Thiery Baudet ook aan de beurt. Terwijl het EEN Europa idee in de loop van de geschiedenis, te beginnen bij het Romeinse Rijk, al zo’n 5 keer een groot drama is gebleken, zweert de Vries bij het dictatoriale Brussel. We kunnen hem en zijn E.U. missen als kiespijn !

 20.   

  En dat zegt mafketel Peter R. de Vries dezelfde man die in een dure BMW met een waarde van 151000 euro, u hoort het, de auto heeft een waarde van een gemiddelde koophuis met 135 km per uur over de weg sjeest terwijl 130 km per uur is toegestaan een boete kreeg van 20 euro omdat hij vergat zijn kenteken onzichtbaar te maken ook nog eens flink uithaalt naar de politie heeft zelf een gaatje in zijn hoofd. Die man Peter R de Vries vindt zichzelf zo ontzettend belangrijk dat hij denkt voor GOD te spelen. En die man heeft wat te zeggen over anderen? Ik ben ook niet tevreden over Rutte maar al helemaal niet meer van Peter R de Vries. Die man moeten ze verbannen van de televisie en programma’s. Hij wordt oud en vervelend en heeft zat geld verdiend. Geen aandacht meer schenken aan zulke mensen zowel in het nieuws of op tv.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!