Na het omstoten van een drankje werd 'rapper Feis' in Rotterdam neergeschoten en vermoord

Geen categoriejan 03 2019, 13:00
In Rotterdam is Oud en Nieuw uitgelopen op een Randstedelijk drama toen rapper Feis, Faisal Mssyeh, werd neergeschoten samen met zijn broer op straat. Nu blijkt op basis van getuigenverslagen dat de aanleiding bijzonder knullig was. Feis zou per ongeluk een drankje hebben omgestoten van een andere kroegbezoeker. Dit ontaardde in het café zelf in een klein relletje waarna de eigenaar van de tent beide groepen de deur wees. Op straat gingen de jongens verder met ruziemaken totdat plots één van de in totaal zeven verdachten een pistool trok en begon te schieten. De rapper overleed ter plekke en zijn broer moest zwaargewond naar het ziekenhuis en ligt daar nog steeds, aldus NOS.nl.
Hiermee gaat het verhaal van Feis en zijn broer terecht de geschiedenisboeken in als één van de meest treurige incidenten tijdens Oud en Nieuw. De politie is op de hoogte van het bovenstaande verhaal en verricht nog onderzoek. Inmiddels zijn zeven verdachten aangehouden. Alle zeven komen uit Rotterdam. Rapper Ali B betuigde direct zijn steun aan de broer en familie van de overleden rapper. Het is tekenend voor de explosieve sfeer van Rotterdam. De stad staat bekend om zijn criminaliteit en vuurwapengeweld is de stad niet vreemd.
De enige keren dat ik de stad bezocht was de sfeer eigenlijk gewoon 'grimmig' te noemen i.v.m. andere steden. Dat je vriendin wordt uitgescholden voor 'hoer' terwijl zij en een jongen van niet-Westerse komaf tegen elkaar aan lopen maak je niet vaak mee. Maar in Rotterdam wel. In de rapwereld werd geschokt gereageerd op de dood van de 32-jarige Feis. Ronnie Flex reageerde geschokt "I love you bro, alle wijze woorden die je me hebt gegeven" Een andere rapper, Sticks, liet weten: "Ik koester de herinneringen aan je." Morgen wordt Feis herdacht op het Johannes de Vouplein.
De geïnteresseerden wordt gevraagd witte ballonnen en rozen mee te nemen als eerbetoon.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten