Nieuw programma-idee van de NPO: lekker aan de yoga met Sylvana Simons…

vlcsnap-2019-01-04-09h22m44s785
Foto: Sylvana's sportieve training in 2016. Bron: Sylvana Simons / Instagram.

Binnenkort kunnen wij allemaal meegenieten (en, omdat het op de NPO is, ook meebetalen) met de yoga-capriolen van het Amsterdamse gemeenteraadslid Sylvana Simons. De AVROTROS gaat namelijk allemaal kekke dingen met politici doen, en uiteraard wordt dat weer een tv-programma.

Nederland kan maar geen genoeg krijgen van Sylvana Simons. Of althans, dat is de inschatting van de publieke omroep. Want nadat de EO eerder al een heuse Sylvana-documentaire maakte, daar volgt de AVROTROS binnenkort met avondvullend entertainment over het welbekende Amsterdamse gemeenteraadslid in een yogapakje.

Naast Sylvana aan het yinnen en yangen, krijgen we ook te zien hoe Mark Rutte de krant leest en Rob Jetten een rondje hardloopt. Dit allemaal onder leiding van Splinter Chabot, die ons door de “Haagse jungle” moet leiden. Want daar hebben we een 23-jarig mannetje voor nodig, om ons uit te leggen hoe dat allemaal werkt in de politiek:

“Splinter Chabot schopt het van talkshowgast tot tv-presentator. Hij krijgt een eigen programma op NPO 3. Dat heeft AVROTROS laten weten. De 22-jarige zoon van Bart Chabot en voorzitter van de jongerenvereniging van de VVD debuteert in februari met Splinter in de Politiek, waarin hij de kijker in zes afleveringen door de Haagsche jungle gidst. Zo gaat hij kranten lezen in het café met Mark Rutte, joggen met Rob Jetten en yoga beoefenen met Sylvana Simons.”

Voor de mensen die nu staan te pópelen om de televisie aan te zetten: helaas, u zal toch nog even geduld moeten hebben. Voordat we Sylvana Simons ondersteboven zien mediteren moeten we eerst met z’n allen nog tot vrijdag 8 februari wachten. Nou jongens, dat wordt nagelbijten!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

14 reacties

 1.   

  Potverdorie,konden ze niet een prachtige èchte Nederlandse vrouw nemen zoals Doutzen Kroes,bah.
  Nederland barst van de mooie blonde,frisse vrouwen,pakken ze die brrr!

  1.   

   Ze hebben beleid om onderdrukte zwarte vrouw met een beperking de bal toe te spelen. Ik ben bang dat we mbt dat onderdrukte een handje geholpen hebben. In ieder geval: ik heb er geen last van omdat ik toch sowieso geen NPO kijk. Jammer dat ik deels verplicht bijdraag aan die feeks, dat dan weer wel.

 2.   

  Ze doen maar wat ze niet laten kunnen, voor die anderhalve paardekop die nog kijkt.

 3.   

  Sylvana wie?

 4.   

  NIET kijken dus

  1.   

   Dat sowieso, überhaupt, aanmenooitniet.

   1.   

    Er is teveel van dat soort onzin

 5.   

  Vooalsnog dragen zulke initiatieven niet bij aan enige belangstelling voor wat de publieke omroep gaat uitzenden. Helaas wordt ik er via heffingen en premies toe verplicht mee te blijven betalen aan hobby’s van anderen ter indoctrinatie van de massa. Het kan vast wel een of twee netten minder van publiek geld als dit soort initiatieven ter verstrooiing ruim baan krijgen.

 6.   

  Krijgt ALWEER teveel aandacht,komt door de agressie die ze oproept!

 7.   

  Die jank lip is voor mij net zo belangrijk als de stront die ik smorgens weg spoel.

 8.   

  Ach Sylvana Simons, laat zij maar lekker yoga-en. Doet ze niemand kwaad mee. Kijken zal ik toch niet.

  Veel kwalijker is wat AVROTROS doet rond de verkiezingen. De voorzitter van de VVD-jongeren krijgt volop de ruimte om ongegeneerd Mark Rutte in het zonnetje te zetten. Wie zei ook alweer dat de media onafhankelijk waren?

  Jan Dijkgraaf schreef er al over:

  “Hoe fout is de Publieke Omroep?
  Nou, neem AVROTROS. Dat geeft (niet toevallig in de zes weken voor de verkiezingen van Provinciale Staten en dus indirect de Eerste Kamer) een tv-programma aan Splinter Chabot, ‘Splinter in de politiek’.
  In aflevering 3 praat hij met de mediatrainer van Mark Rutte, in aflevering 2 met een vriend van Mark Rutte en in aflevering 1 met… Mark Rutte.
  AVROTROS presenteert Splinter Chabot in een ronkend persbericht als ‘rasoptimist en student politicologie’.
  In werkelijkheid is Splinter Chabot vooral voorzitter van de jongerenafdeling van de VVD.
  De VVD van… Mark Rutte”.

  1.   

   Het zou mij niet echt verbazen als verkiezings uitslagen ook worden gemanipuleerd, zodat vvd/Rutte weer op winst uit komt en PVV Wilders wordt klein gehouden.

 9.   

  Nou ja…we weten nu hoe Sylvana Simons aan die rare ideeën komt…..door het op je hoofd staan natuurlijk. Dan zie je de wereld ondersteboven

 10.   

  Waarom krijgt deze rascistische, antisemitische Mulat overal een podium?.

  haar frustraties zijn bekend;

  tooo white to be a niggabitch
  tooo black to be a blankiebitch

  Ze haat ons, ze verkondigt het elke dag weer en komt er mee weg,
  Wilders staat voor veeeeeeeel minder voor het gerecht

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!