Spijkenisse: Twee van de zes kopschoppers blijven vastzitten, vier vrijgelaten!

Geen categoriejan 25 2019, 21:00
Vier van de zes kopschoppers van Spijkenisse, bekend geworden vanwege dit filmpje, zijn vrijgelaten. Dat heeft de rechter-commissaris besloten. Twee blijven er dus vastzitten omdat zij het grootste aandeel zouden hebben gehad. Dat meldt de NOS.
De politie kwam na het bekijken van de beelden in actie en wist zes knaapjes aan te houden. De gegevens van die maatschappelijk gefaalde stukken tuig werd (natuurlijk) online verspreidt, waardoor er voor hun een reële dreiging ontstond. De politie moest dus ook nog eens hun huizen beveiligen. Dat leek al de omgekeerde wereld, ging één van die knaapjes ook nog eens éxtra stoer doen door z'n éigen adres online te zetten want 'heb nog niemand gezien', terwijl agenten z'n huis dus in de gaten houden!
Afijn, vier figuren opgepakt en voorwaardelijk vrijgelaten, twee zitten nog vast. Van die twee moet één van hen wel hetzelfde figuurtje zijn dat na politiebeveiliging z'n eigen adres online zette. Dat is namelijk datzelfde stuk verdriet die het argument: 'hij verspreidde een roddel over mij', prima vond om het met zes man belagen van een jochie dat twee jaar jonger is als hijzelf mee te verantwoorden.
Nu is het wachten op de hoogte van hun voorwaardelijke taakstraf en de vermindering daarvan wegens angstgevoelens en dreiging vanuit de samenleving omdat de smoeltjes vol in beeld stonden. Dat zal hem leren!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten