‘Stoere’ DENK-jongeren laten hun vrouwenhaat zien: “Money over bitches!”

De olijke mini-Kuzu’s en mini-Öztürks laten weer eens zien dat ze niet veel verschillen van het eerste het beste stuk straattuig en hun behandeling van vrouwen. Geld gaat wat hen betreft boven “bitches”. Voor vrouwenrechten hoef je dus ook niet aan te kloppen bij de DENK-Jügend… een nieuw “grapje” op hun Facebook-pagina bewijst dat wel weer.

mob-denk

Opnieuw is OPPOSITIE, de officiële jongerenafdeling van DENK, in opspraak geraakt vanwege ‘grapjes’ op hun Facebook-pagina.

Wederom komt dat doordat ze een post doorplaatsen van de DENK-advocaat Sangar, die kennelijk een man verdedigt die erg laatdunkend over vrouwen praat. Deze verdachte probeert te ontkennen dat hij een kind verwekt heeft, door op te scheppen over zijn reputatie als schuinsmarcheerder. Zo komt deze man heel stoer aanzetten met de afkorting MOB – een afkorting populair op straat, en zoveel als “money over bitches” betekent. Oftewel: vrouwen en hun gevoelens kunnen Sangar en de DENK-jongeren gestolen worden, het is vooral belangrijk om geld te verdienen. Vrouwen genieten daarbij zo’n lage prioriteit, dat je ze zelfs niet eens vrouwen hoeft te noemen. “Bitches” volstaat, kennelijk.

Niet voor het eerst geeft OPPOSITIE daarmee dus blijk moeite te hebben met de normen en waarden die gelden in onze samenleving. Er moet aangifte worden gedaan tegen lui die niet precies weten wat de Ramadan inhoudt, terwijl ze zelf doen alsof Pasen één of andere exotische feestdag is. De rest van hun tijd spenderen ze aan Kamervoorzitter Khadija Arib, die volgens hen niet Marokkaans genoeg doet en “te Nederlands” zou zijn geworden.

We mogen dus hopen dat DENK van het politieke toneel verdwijnt vóórdat de nieuwe generatie de boel overneemt. Want als dat gebeurt, dan zou je willen dat aartsprovocateur Tunahan Kuzu terugkwam… omdat hij nog heel erg gematigd is in vergelijking met de DENK-kinderen die momenteel worden klaargestoomd voor de politiek.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. fockingworst

  Kansloos kutvolk dat nog ruimte in de politiek krijgt door de 2paspoorten.

  1. Mart

   Welke idioten gaven hun die paspoorten?

  2. Fortiori

   Iedereen krijgt kansen, je moet ze benutten. Charisma is belangrijk. Provoceren helpt ook, inderdaad. Een soort artiest moet je eigenlijk zijn. Verder veel beloven en weinig geven doet ook wonderen. Een paspoort is onbelangrijk, dat komt alleen van pas wanneer je de buitengrenzen van de EU passeert.

 2. Heras

  De koran beweert dat alle vrouwen naar de hel gaan, en je mag vrouwen slaan. Dus wat zijn vrouwen:niets. Tja, dan is geld natuurlijk belangrijker. Dat doet mij ook denken aan het bericht, enkele dagen terug, dat mannen in Turkije in de rij staan voor een staatslot, terwijl de koran gokken verbiedt.

 3. Vliegenvanger

  Die Denk partij is levens gevaarlijk, die moet mond dood gemaakt worden voordat ze te veel macht krijgen.

 4. Bosche draak

  En met die money wordt vast niet bedoeld dmv carriëre dan wel hard te werken.

  Wordt weer rappen of gappen…

 5. TD

  “Geld gaat wat hen betreft boven “bitches”
  De islamitische vrouwen met NL paspoort in Nederland,die dit lezen,waar gaan die op stemmen in de toekomst?
  Ik wist het wel!

 6. Lugar

  Bitch wordt in het Engels vertaald als ho*r

  *=e

 7. Superscript

  Waarom zouden ze niets mogen zeggen? Ze hoven toch niet in de marge te leven.

 8. Eric 1

  Allemaal racisten die Denk mensen denk staat voor Dom En Niks Kunnen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.