Sylvana steunt door Nashville gebashte christelijke homo’s: ‘Liefde voor je medemens draagt Gods goedkeuring!’

vlcsnap-2019-01-07-17h38m05s383
Foto: Sylvana onderuit op de bank met haar telefoon. Bron: Screenshot EO.

Een theologisch edict van niemand minder dan Sylvana Simons. De BIJ1-partijleider weet dat God liefde altijd goedkeurt, ook al is het een homoseksuele of polyamoreuze relatie. Dat zegt zij tegen christenen die zijn getroffen door de Nashvilleverklaring.

Vertegenwoordigers van zo’n beetje alle partijen hebben de Nashvilleverklaring inmiddels afgekraakt (en Geert Wilders op z’n eigen “unieke” anti-islammanier), dus uiteraard kon ook BIJ1-topvrouw Sylvana Simons niet achterblijven. Ze probeert zichzelf als een soort radicale progressieveling te profileren, dus als anderen progressief gaan doen kan zij natuurlijk niet achterblijven. Sylvana is de onbetwiste SJW-queen, en zij staat haar troon echt niet zo gemakkelijk af.

En dus kwam er een lang statement over de homofobe Nashvilleverklaring. Ingeluid met een opmerking over de Grondwet (“Artikel 1 van onze Grondwet is de basis van onze democratie“) en daarna een longread die vermoedelijk door maar weinig mensen gelezen zal zijn op fastfood-sociale media als Facebook. Hoe dan ook, Sylvana veroordeelt daarin niet alleen de Nashvilleverklaring. Maar ze gaat ook op de stoel van een priester zitten en vertelt dat BIJ1 wel héél precies weet wat God zou willen. Ze oordeelt dat goddelijke liefde belangrijk is, en weet ook exact hoe deze eruit ziet:

“De onlangs in het Nederlandse vertaalde en door Orthodox-Christelijke kopstukken ondertekende Nashville-verklaring gaat direct tegen dit principe in. Zij is een directe aanval op homoseksuele, lesbische en transgender mensen en hun rechten. Ook ongehuwde mensen, partners in een polyamoureuze of polygame relatie en intersekse mensen worden aangevallen. BIJ1 wil hen, en met name degenen die lid zijn van een geloofsgemeenschap wiens voormannen de Nashville-verklaring hebben ondertekend, een hart onder de riem steken.

Tot slot wensen wij mensen uit de getroffen gemeenschappen de kracht en de moed om op te staan tegen deze onverdraagzaamheid. We weten dat de liefde van een god van groot belang is, maar in welke god je ook gelooft, je liefdevolle steun aan je medemens zal diens goedkeuring zonder enige twijfel dragen.”

Het kan dus verkeren. Enkele jaren geleden zat Sylvana nog als excuus-ongelovige een vrijwel exclusief orthodox-islamitische partij (hoi Tunahan!), maar tegenwoordig is zij een vrome christelijke prediker geworden, die het SJW-gospel tot godsdienst heeft verheven. Hallelujah!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

13 reacties

 1.   

  “De BIJ1-partijleider weet dat God liefde altijd goedkeurt, ook al is het een homoseksuele of polyamoreuze relatie”

  Ja,God keurt dat allemaal goed,behalve de affectie en kinderliefde voor zwartepiet dat gaat gaat echt te ver dat kan God niet goedkeuren,daarom is deze vrouw door God uitverkoren om dit vreselijke euvel uit de wereld te helpen

  1.   

   Het is geen liefde dat is een misverstand, homoseksualiteit is zonde, sterker nog het is een gruwel in Gods ogen, maar daar hoor ik SS niet over..

 2.   

  Het blijft een beetje onduidelijk op welk punt Tim met Sylvana van mening verschilt.

  1.   

   @R N je bent mij voor.

   Waar staat Tim in de kwestie?
   Redacteuren van DDS bemoeien zich met veel discussies opgeroepen door hun zelf.
   Kom wees een kerel en laat @lugar en zijn krijgers weten waar jij staat………

  2.   

   Het is gewoon uitlokking. Van de discussie…

   1.   

    Gekko :
    Sarcasme van Tim,omdat de BIJ1-partijleider elke gelegenheid aangrijpt om in de aandacht te komen!

 3.   

  Sylvana?

  1.   

   Lugar :
   Het gaat over de BIJ1-partijleider,is ‘n transgender hoorde ik.

   1.   

    @TD: Ik reageer liever niet op nieuws dat daarover gaat, ik neem aan dat je daar geen problemen mee hebt?

 4.   

  Wat een muts. Het gaat haar om aanzien, geld en macht.
  Wat ze zegt is grotendeels onzin en alleen maar om de eerstgenoemde zaken te behouden, om geld te krijgen draait ze alle kanten op.
  Doe mij eens een plezier en rot op Sylvana naar een land van je keuze.
  Ik vind je een slet en ben blij dat ik dat gewoon mag menen.

 5.   

  Hoe meer mensen opkomen voor de rechten van vreedzame homo’s, transgender mensen, en voor de positie van vrouwen op het werk en in onze maatschappij, hoe beter.
  Er is een recent film uitgebracht, (Girl). Het is een waargebeurde verhaal van een jongeman die meer als vrouw voelde. Zij werd opgeleid tot een succesvolle, talentvolle
  ballerina. Zij werd gerespecteerd door al haar collega’s en het publiek.
  Ik ken een geval in Amerika van vorige jaar. Het ging over een zeer bekende bakkerij die beroemd was voor hun prachtige huwelijks taarten. Op een dag kregen zij een opdracht van een stel jonge homo’s die over enkele weken gingen trouwen. De bakkerij weigerde dit bestelling aan te nemen, omdat zij dit huwelijk niet wilden erkennen. Dus die jongens namen een advocaat, en gingen naar de rechtbank.
  Zij hebben het proces gewonnen. De bakkerij kon kiezen: of een mooie taart volgens wensen maken, of hoge schadekosten uitbetalen. De bakkerij betaalde alle kosten,
  en de jongens vonden zonder enige probleem een andere bakkerij. Er zijn veel ergere dingen in de wereld dan vreedzame mannen en vrouwen die wat anders zijn.

  1.   

   Daarom ben ik ook zo’n groot voorstander van porno.
   Letterlijk iedereen komt in dat genre aan zijn dan wel aan haar trekken.
   Man en man? Geen probleem!
   Vrouw en vrouw? Links genoeg
   Man man vrouw met de nadruk op de heren geen probleem, of liever de vrouw in het middenpunt? Dat is ook goed.
   De diversiteit van erotiek is al decennia een bron van genot.
   Plek voor iedereen!
   Blank,zwart, oosters, groot, klein, dik, dun noem maar op er is plek voor iedereen!

 6.   

  Kut wijf.
  Niets en niets minder!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!