VIDEO! Haters hebben pech: FVD-eminence grise Theo Hiddema maakt het príma in het revalidatiecentrum!

vlcsnap-2019-01-09-08h14m29s464
Foto: Theo Hiddema met Jinek-verslaggever Jaïr Ferwerda. Bron: Screenshot KRONCRV.

De grimmige tegenstanders van FVD-Kamerlid Theo Hiddema die wellicht hoopten op een spoedig einde aan zijn parlementaire carrière hebben dikke pech: met zijn nieuwe heup revalideert de roemruchte advocaat op gestaag tempo in een zorghotel in Noordwijk.

Wie het boek Mr. Hiddema in de politiek gelezen heeft, stond niet voor een raadsel: in de slothoofdstukken klaagt Hiddema veel over zijn heup en hoe de fysieke gesteldheid ervan gestaag achteruit is gekabbeld in de afgelopen jaren. Maar voor de rest van Nederland was het toch wel even schrikken: Hiddema moest onder het mes, en daarna revalideren in een zorghotel in Noordwijk. Niet niks voor een man van 74 jaar oud. Dat maakte direct speculatie los over wat er zou gebeuren als Hiddema zijn zetel – al dan niet door het lot gedwongen – moest afgeven.

Maar zoals we gisteren konden zien in Jaïr Ferwerda’s item in Jinek, gaat naar omstandigheden alles best puik met de nummer twee van het Forum voor Democratie. Natuurlijk, hij moppert een beetje, maar geen troosteloze oude man in een pyjama. Hiddema beweegt zich door zorghotel De Kim best kwiek, bovendien gewoon gekleed in zijn geruite pak en mét een sigaret tussen de vingers. En zie daar: hij mocht zelfs bezoek ontvangen. De partijtop – bestaande uit Thierry Baudet, Henk Otten en Jeroen de Vries – komt speciaal voor hem langs, en belooft hem aan het einde van de week weer naar zijn huis in Amsterdam te brengen.

Lichamelijke ongemakken? Ja, dat zal best. Maar één ding lijkt zeker: het laatste van Theo Hiddema hebben wij nog lang niet gezien!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

22 reacties

 1.   

  “het laatste van Theo Hiddema hebben wij nog lang niet gezien!”

  Hij gaat nu pas echt los,al helemaal met een nieuwe RECHTSE heup!

  1.   

   TD,
   Ik heb begrepen dat Theo ook nog rechtsdragend is.
   Hij scoort per week de maximale 100 kanjerpunten.
   Theo is gewoon een kanjer.

 2.   

  ‘De grimmige tegenstanders van FVD-Kamerlid Theo Hiddema die wellicht hoopten op een spoedig einde aan zijn parlementaire carrière hebben dikke pech:’.

  Inkijk in de schrijver zijn geest zullen we maar zeggen. Dat hiddema geen moraal heeft wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen tot het fvd niveau daalt en anderen het slechte gunt.

  1.   

   Achterlijk tasjesdief jij spoort totaal niet met jouw reactie ,smerig stuk vreten dat jij bent.

   1.   

    @Sonar: Je voert een trol, hij geniet met volle teugen van jouw aandacht, je pookt zijn vuurtje op.

   2.   

    Wel naar Lugar luisteren. Straks ga je nog voor jezelf denken en dat mag niet van Lugar. Mijn reactie is niets mis mee.

  2.   

   Theo heeft meer moraal in zijn pink dan jij in je hele lijf, vervelend hé.

   1.   

    +1

   2.   

    Blinde verering. Lees wat interviews met hiddema, de man heeft geen moraal.

  3.   

   Ja, Aytas, inderdaad een pijnlijk geval van projectie.

   1.   

    Spuit 11 geeft ook een straaltje modder.

    1.   

     Vit een beetje modder,het is alleen maar bagger bij die doodskoppen.

   2.   

    “Ja Aytas, inderdaad een pijnlijk geval van projectie”

    Dhr Noppen die Aytas een veeg uit de pan geeft?
    Het nieuwe jaar begint goed!

    U slaat de spijker vol op z’n koppie Rien, Aytas is een dragonder eerste klas en mag anderen graag de les lezen, het kan geen kwaad om te wijzen op haar protserige projectie praktijken.

  4.   

   Aytas
   Waaruit blijkt dat FvD mensen (en nee ik ben geen FvD er) een ander het slechte gunt . Ik denk dat je eens verder na moet denken . Ik zal het klein beetje proberen uit te leggen .
   Veel PVV en FvD ers zijn mensen die juist hun Nederlandse (ja NL geen halve wereld) het beste gunnen . Daarom zijn ze juist lid van die Partij of stemmen ze op de andere (PVV) . .
   Ik als 2 verdiener ruim 2x modaal eigen huis leuke job . zou me thuis moeten voelen bij oa de VVD .Maar ik stem PVV puur omdat ik het schandalig vind dat er hier in Nl voedselbanken zijn ouderen als ze geen werk vinden na jaren hard werken huis op moeten vreten enz . Ik en de meeste die ik ken en op de PVV of FvD stemmen zeggen vaak zelfde .Goed sociaal systeem voor ons Nederlanders !!! en niet voor half afrika en omstreken . Ons zorgt voor ons . En diegene die als gast het hier vernachelen die flikkeren we buiten . Das iets doe ik in mijn eigen huis ook .Gasten die hier zich niet gedragen in mijn huis flikker ik ook de straat op en nooit meer erin .Dit land is ons huis . DUs gedraag je je niet eruit . Heb je 2 paspoorten helemaal leuk .Dan nemen we het NL in en kan je mooi verkassen hebben wij de ellende niet .

   Maw Wij zijn vaak diegene die wel aan onze buren denken en er iets voor over hebben . Maar niet voor half afrika die denkt hier de hand open te houden . Dit is economisch ook niet houdbaar . Daar breek je heel je verzorgings staat mee af .En krijgen we dankzij die handopenhouders van afrika het god voor ons alle en de rest voor ons zelf . En aan wie heb je dat te danken dan .Aan partijen als VVD CDA CU D666 en geheel links .

 3.   

  Theo ik weet dat jij dit leest dus veel sterkte pik en een spoedig herstel toegewenst.

  1.   

   Ps, de groetjes van deze grijze postduif je weet wel.

   1.   

    Bejaarden dienen elkander altoos te steunen in hun lichamelijke ongemakken.

    1.   

     Van eiges.

  2.   

   +1

 4.   

  https://www.nytimes.com/2019/01/07/us/politics/alabama-senate-facebook-roy-moore.html

  https://yellowhammernews.com/alabama-woman-found-guilty-of-24-counts-of-absentee-voter-fraud/

  Vraag me af, gaat NOS nou ook roepen dat de Democraten moeten worden vervolgd voor het manipuleren van de verkiezingen en het verspreiden van vals nieuws? Of is dit weer typisch zo’n voorbeeld van het is alleen slecht als Republikeinen het doen..

  Bijzonder vindt ik het wel… Ze hebben het bij de NOS nog steeds graag over dat Trump zogenaamd 2 jaar geleden hetzelfde deed.. Maar dit soort dingen weigeren ze structureel te zeggen.. Heb serieus geen 1 nieuws organisatie in Nederland gezien die het hier over heeft..

  En dat helemaal omdat die race ongelooflijk spannend was en alle kanten had kunnen opgaan.. De kans is zelfs groot dat Moore had gewonnen als de verkiezingen niet waren gemanipuleerd..

  En nog steeds vinden ze het gek als een groeiende mensen die idioten in de media niet meer serieus nemen..

 5.   

  Kan nog leuk worden 20 maart PVV en FVD die gaan een klapper maken. Dat al die linkse achter hun oren gaan krabben

 6.   

  Even een flinke pets naar links: “Thierry Baudet vs. Paul Rosenmöller in Groenlo over links onderwijs”

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!