VIDEO: Laffe kansenparels kopschoppen een onschuldige jongen helemaal aan gruzelementen

Spijkenisse is deze week het toneel geworden van een brute vechtpartij, waar een hele rits jongens zich gestort heeft op een ander kind. Ze trappen hem met z’n allen helemaal aan gort op een speelveldje.

Fuck die kankerbloedneus, G. Gewoon doorgaan!” Met die woorden haalt een kansenparel uit Spijkeniss één van z’n maatjes over om nog maar een paar keer in te trappen op een jongen die van alle kanten omsingeld, belaagd en in elkaar geslagen wordt. Op een voetbalveldje in het Zuid-Hollandse stadje wordt vervolgens gefilmd hoe de jongen in de bosjes wordt geduwd en nog eens flink in elkaar geramd wordt door een stel overkokende straatterroristen. Enkele omstanders filmen het hele uiterst gewelddadige voorval met hun telefoon.

[fvplayer src=”https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/01/dumpert.nl-Gestoorde-laffe-klootzakjes-kopschoppen-met-zn.mp4″ width=”640″ height=”360″]

Op een ander filmpje van hetzelfde moment is ook te zien hoe hij ook nog eens een keer op het veldje zelf helemaal bebloed en onder de modder klappen te voorduren krijgt. Ook dit is gefilmd door mobiele telefoons.

[fvplayer src=”https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/01/Mijn.-Bloed.-Kookt-Wat-een-vernedering-om-van-te-janken.-Dit-kunnen-we-niet-accepteren-Meld-namenfotos-van-kopschoppers.-Retweet-Dumpert-.mp4″ width=”640″ height=”360″]

Op internet maakten de beide filmpjes weer commotie los. Er werd in allerijl een meldpunt opgericht om de daders van deze lafhartige daad op te sporen en in de gevangenis te krijgen. Ook werd het filmpje met de afranselactie in de bosjes ruim een miljoen keer bekeken op Dumpert.

Eén positief nieuwtje valt verder wel te melden: de politie heeft twee daders van deze uiterst lafhartige daad inmiddels kunnen inrekenen. Nadat op social media een soort klopjacht ontstond op deze straatfascisten, hebben deze stukjes straattuig besloten eieren voor hun geld te kiezen en zich vrijwillig gemeld op het politiebureau. De twee zijn pas 14 en 16 jaar oud, dus zullen via het jeugdstrafrecht berecht worden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

135 reacties

 1. Aytas

  Misselijk tuig.

  1. fockingworst

   Misselijk allochtoon tuig.
   99 van de 100keer zijn het die laffe marrokaanse pleurisjochies of meisjes.
   Op school bij 1van mijn kinderen is het elke dag raak met hoofddoekjes die de klas uit worden gestuurd vanwege grote bek of vechten.
   Deze beesten zijn over het algemeen zeer respectloos tegen over (voor hun) de kafirs.

   1. Aytas

    Dan zul je in dat aan moeten pakken, desnoods via de ouders. Korting uitkering, boetes bedenk maar wat. Hoe is dat vroeger aangepakt met de onaangepaste autochtonen. Ik denk ook dat geweld verheerlijking een te grote rol in de moderne maatschappij speelt, films, muziek en games, voor evenwichtige mensen is dit geen probleem maar voor kinderen met waardeloze ouders wel.

    1. Tguard

     Ja G. Je weet toch.
     Hij luistert niet die focking pata.
     Zet hem in ze gezicht brada.
     Even serieus open de Lubbers kampen weer en voedt die rotzooi op. Het zou je kind zijn die hier volledig vernederd wordt. Kom op straffen in de zin van jeugd detentie heeft geen enkel nut.uit hun netwerk en net zolang heropvoeden tot ze het woord respect begrijpen en zich fatsoenlijk gaan gedragen. 5:00 uur op en de hele dag bezig zijn tot ze naar hun nest mogen en dat zeven dagen in de week. Drillen die handel

    2. marco1

     Sorry Aytas ik heb meerdere van dit soort filmpjes gezien maar dan was het net als vroeger de onaangepaste autochtone jeugd een paar klappen , knietjes of een enkele hoge trap erbij. Die filmpjes gaven mij buiten het gebruikelikke walgings gevoel alleen maar wat boosheid. Dit is veruit het misselijkmakendste filmpje dat ik ooit gezien heb het maakt me niet een s boos. Hier ben ik echt van uit mijn doen en heel erg verdrietig ik zou willen dat ik deze niet bekeken had. Ik hoop dat het jongetje nog heel veel liefde en vreugde mag ontvangen in zijn verdere leven. Ik vind hem super cool en een gele stoere kerel dat hij er zo rustig onder bleef. Wat moet het erg zijn voor die ouders dat hun kindje dit heeft mee moeten maken. Wie wil er nu nog kinderen grootbrengen in een wereld waarin mensen elkaar dit aan doen en er nog van in een euforische stemming raken. Vanaf ik het moment ik het gezien heb spookt het door mijn hoofd . Wat is de mensheid diep heel diep gezakt in waardigheid.

   2. Scarletti

    Er is een oplossing, daar wil de politieke elite echter niet aan. Dterker nog ze willen de toelatings eisen voor dit soort kanseparels nog verder verlagen

  2. Scarletti

   Ken je ze, is he familie? Of gewoon bekenden van je?

 2. marco1

  Werkelijk te walgelijk voor worden. Ik word hier verdrietig van.

  1. Aytas

   Ik ook.

 3. Adriaan

  Het aller triestigste is dat een groot deel van de Nederlanders dit wil. Ik hoor politiek correcte mensen al roepen: dit is onacceptabel, we leven met het slachtoffer mee. Vervolgens wordt (in geval van een dooie) een stille tocht gehouden en we gaan over tot de orde van de dag. Dit tuig, moet linea recta in een gammel bootje de zee opgestuurd worden.

  1. Julian

   Wat een onzin Adriaan. Niemand die dit wil. Daarbij zijn deze jongens gewoon in Nederland geboren. Hier moet gewoon streng gestraft te worden.

   1. fockingworst

    Jawel ik zie dit gajes graag op een gammel bootje ergens op de zee met plezier heel langzaam verzuipen, maar toch net daarvoor even aangegeten worden door een witte haai.
    Graag zelfs, respectloos volk verdient dito behandeling.

    1. Lugar

     @Worst: Enkeltje Rifgebergte, daar horen ze thuis en flikken ze dit soort dingen niet!

     1. Original NL

      Lugar.
      ++++10

   2. Siemien

    Nou Julian geloof mij, er zijn er hier een paar die het prima vinden, sterker nog, die Nederlanders de schuld voor het gedrag dat we zien…

 4. Gewoonomdathetkan

  En weer van dat moslim tuig.
  Tis vergif.
  Niks gek dat dat iedereen een hekel aan dat tyfus tuig krijgt.
  Wordt tijd om een hoop vuilnis Nederland uit te donderen.

 5. Rien Noppen

  Zou hierover ook zijn bericht als de daders twee boerenkinkels uit Groningen waren geweest?

  1. Adriaan

   Noppen, het enige verschil is dat de boerenkinkels dit niet filmen.

  2. Eugenie de la Fleur

   Ik denk eerder aan Friezen of Limburgers 🙂

  3. BB

   @Rien Noppen

   Waar slaat dit op?

  4. victus

   Of als een grote roodharige boerenkinkel 3 van die magere trainingspakjes naar de eerste hulp mepte? Dan zijn de rapen pas echt gaar. Die knul heeft geen benul hoe hij zichzelf moet verdedigen. Misschien dat zijn ouders hem achter de pc moeten halen en op Krav Maga zetten. U weet wel, die funsport uit Israël

   1. BB

    @victus

    En Hongarije.

   2. marco1

    Ja je kunt vechtsporten doen zoveel je wilt tegen een overmacht als in het fimpje geef ik je weinig kans.

    1. victus

     1of2 zijn de leiders . Die geef je de meeste aandacht. De rest zijn meelopers die alleen toeslaan als het zeker weten veilig voor ze is. Als ze kans maken op rake klappen komen ze liever niet in de buurt en blijft het bij dreigen. Als je hun dure jasje beschadigd zijn ze helemaal in paniek. Laat staan als het besmeurd is met hun eigen bloed.

     1. marco1

      Ja ik denk dat je de overmacht onderschat. Dat ventje had niks kunnen doen als hij die leider een h arde hoek had geg even had de restt zich op hem gestort. Ze kankerstraalde zo een fiets op hem. Gewet enloos tuig. Voor extr a info ik was een bedreven vechtsporter van 19 tot 32ste ik weet waar ik het over heb.

 6. RPML

  Ik zie een roedel hyena’s met een weerloze prooi. Dit soort tuig wordt door niemand gecorrigeerd, daar zit het probleem. Niet door hun ouders, niet door hun omgeving, niet door hun vrienden, niet door de buurt, niet door de pamperpolitie. In hun machocultuur zijn ze helden, en precies dat zal doorbroken moeten worden. Onder streng toezicht 3 maanden plantsoenendienst in hun eigen buurt in een opvallende jack waar ‘loser’ in 3 talen op staat, iedere dag het schoolplein (als ze al op school zitten…) schoonvegen met hetzelfde jack. De ouders mee als toezichthouder.

  Totale vernedering binnen hun eigen kringen, dat is het enige dat zal helpen dit te doorbreken.

  1. fockingworst

   @rpml sorry maar ik geloof niet in dat soort opvoeding bij moslims en vooral niet dit soort hyenas.
   Gewoon eruit hoppen terug naar kansrijke zandbak, kunnen ze de hele dag boos en agressief zijn en hun eigen volk lastig vallen.

   1. Rien Noppen

    Misschien is het goed om Worst en RPML er even op te wijzen dat deze daders Nederlanders zijn die hier met net zoveel recht wonen als zij.
    Fantaseren over het land uitschoppen is nogal onnozel.

    1. RPML

     Waar schrijf ik de onzin die je uitbraakt onnozele trol?

     1. Rien Noppen

      Je hebt gelijk, RPML. ik meende dat je met Worst instemde maar dat doe je inderdaad niet.

      Excuses.

     2. RPML

      Worst reageerde op mij, en niet omgekeerd, dus instemmen met wat worst schreef is onmogelijk

    2. Gewoonomdathetkan

     Rien noppen.
     Jij praat werkelijk via jou reet.
     Man man man wat een onnozele flapdrol ben jij haha

  2. RPML

   In hun eigen land zijn ze ook weer helden. Op vakantie in de zomer zijn ze allemaal rijke helden, maar houden ze zich plotseling wel aan de aldaar geldende moraal en schijten ze 3 kleuren voor de politie die ze wél aanpakt.

   Je lost met uitzetting niks op, ze gaan bij opa of oma wonen en blijven hun minachting voor alles en iedereen houden en zinnen slechts op wraak. Je creëert er een nieuw probleem bij, gaan ze hun oude vriendjes opstoken en de samenleving vanuit verwegistan ondermijnen.

   1. Spaanse kok

    RPML is in deze een voorstander van taakstraffen.
    Een opmerkelijke stellingname

    1. Bosche draak

     Kokkie is meer van een aai over de bol en een kus op de kont

    2. Rien Noppen

     Straks krabbelt RPML terug en roept hij dat je hem woordenin de mond gelegd hebt.

     Het is een paling in snot.

     1. Groeneveld

      Rien Noppen komt uit een NSB-gezin en dat is nog steeds aan alles te merken. De haat en hoon die hij daardoor in zijn jeugdjaren over zich heen kreeg wreekt zich altijd weer in smerig verradersgedrag en het nodeloos besmeuren van anderen.

      De appel valt niet ver van de boom. Vieze ratten blijven vieze ratten.

   2. Rien Noppen

    “Je lost met uitzetting niks op,”

    Waarmee RPML natuurlijk wel suggereert dat dit een mogelijkheid is. Dat is niet slim.

    1. RPML

     En hier reageer ik dus op worst, wat een onnozele trol ben je toch, ik suggereer helemaal niks, ik refereer, niets anders. Lezen en citeren blijven je zwakke punten constateer ik iedere keer weer, maar goed, zou je dat wel kunnen dan had je geen reden van bestaan meer op DDS

     1. fockingworst

      @rmpl verspil je energie niet en reageer alleen inhoudelijk in de derde persoon tegen deze trol, dan raak je ook niet gefrustreerd.
      Je moet het uiteindelijk zelf weten.

     2. Lugar

      @RPML: “(…) wat een onnozele trol ben je toch…”

      Dat klopt, waarom reageer je er dan nog op als je weet dat het sowieso kansloos is?

     3. Rien Noppen

      Dan moet je niet zeggen dat uitzetten geen oplossing is, RPML, maar geen mogelijk alternatief.

      Je praat in dit topic al net zo warrig als wanneer je over het Klimaatakkoord probeert te babbelen. Vervolgens maak je misbaar als mensen je misverstaan.

     4. fockingworst

      Je zou maar het persoontje achter @RIEN NOPPEN ZIJN, wat een kansloos beest.
      De hele dag speuren op dds naar of hij nog een reactie kan geven om mensen uit te lokken met zijn bijdrages die ALTIJD haaks op de mening van een ander zijn gemaakt om deze site te vervuilen , gewoon omdat hij verder niks heeft in zijn leventje en dat praktisch 24 7 en dat met meerdere nicks.
      Dan heb je echt een sneu bestaan of het nou betaald of onbetaald is dan ben je echt een looser.
      De hele dag op zijn smerige zoldertje met zeer waarschijnlijk meerdere schermen, met zoveel tijd online alleen hier al, dan blijft er geen tijd voor een sociaal leven.
      Zielig en sneu bestaan, misschien is het een idee om een actie te beginnen in de trend van help onze (nu rien) de zolder af en de wereld in.
      Krijgt ie ook weer beetje vitamine d de stumpert.

     5. RPML

      @fockingworst

      Lees alle analyses van de afgelopen week hier, Noppen (en alle andere aliassen) is een gestoord persoon.

      Inmiddels zit ik in de fase dat Noppen het aangetrouwde familielid is waarvan de hele familie zich afvraagt hoe het mogelijk is geweest dat dat ene familielid zo blind is geweest waardoor hij nu familie is geworden.

      Hij komt ieder verjaardagsfeestje weer opdagen (hij is er erg op gebrand geen feestje te missen) en heeft maar één doel, het feestje verstieren. De familie heeft afgesproken hem volledig te isoleren en nergens meer op te reageren, maar het lukt hem iedere keer wel weer om één familielid dusdanig te irriteren zodat deze uit z’n slof schiet. Feestje verknalt, Noppen heeft weer een geweldige avond gehad…

     6. Original NL

      Niet voederen deze trol!!!

   3. fockingworst

    Precies rmpl en daarom pleit ik al jaren voor een vertrekpremie of oprotpremie van 100000 per persoon bij inlevering nl paspoort en afstand doen van de nederlandsche nationaliteit. reken maar dat meer als de Helft vertrekt en vooral de domme hyenas.
    Is gewoon een win win situatie voor ons Nederlanders en verder allochtonen met goede bedoelingen.
    Dit soort kopschop tuig maakt vaak school niet af brengt schade toe aan de gemeenschap leeft vaak in de bijstand constant een bedreiging voor de maatschappelijke veiligheid /vrede, politie heeft de handen vol aan dit gajes.

    1. RPML

     Dit is wat ik bedoel:

     weeweewee.telegraaf.nl/nieuws/3052511/jihadrapper-marouane-b-geen-nederlander-meer

     Gewoon vanuit verwegistan de hersenloze meute in NL opjutten is wat ze vervolgens doen; dat zal niet anders zijn met dit tuig. Met 100k is het uitstel kopen, want na 3 jaar (vooruit kijken was nooit hun sterkste punt) zijn ze door de centjes heen. Ieder jaar nodigen ze hun NL vriendjes op hun kosten uit om te feesten en hebben ze een aantal ‘broeders’ die het vuile werk voor hun uitvoeren.

     Ik geloof alleen in een keiharde aanpak, vernederen tot op het bot. Tegen de tijd dat ze 25 zijn, zijn ze wel gebroken en realiseren ze zich dat er belangrijkere dingen in het leven zijn.

     1. Lugar

      @RPML: “(…) vernederen tot op het bot.”

      Ook dat, dat ook!

     2. Siemien

      “Het Marrakeshpact zorgt toch niet voor minder ‘vluchtelingen’?”

      Klopt, even voor de duidelijkheid Nederland tekent wel een akkoord voor “vluchtelingen” maar Nederland zou zich eens wat meer op terugkeer moeten focussen, daar moeten ze een pact voor sluiten, met nadruk op terugsturen niet op reguleren!

     3. Lugar

      “(…) met nadruk op terugsturen niet op reguleren!”

      Mag niet van Brussel. Rutte laat liever een 15 jarig blank en kansloos jochie in elkaar rossen dat dat hij Jean Claude bruuskeert met onwelgevallige maatregelen die ingaan tegen de Coudenhove-Kalergi principe van omvolking en islamisering.

      Zoekterm: The rape of Europe – David Hathaway

    2. RPML

     Bovendien werkt het zelfreinigend. De ouders schamen zich kapot en gaan op hun jeugd letten, de vrienden willen een dergelijke vernedering niet ondergaan, de buurt wordt alert om ze aan te laten pakken of op te pakken zodat ze zelf er ook geen last meer van hebben. 5 tot 10 jaar geef ik het, en ze stoppen met provoceren en tiranniseren. En dat geldt voor iedere kopschopper, of hij nu wortels heeft in Marokko of Turkije (ik dacht altijd dat ze daarmee Westlandse kwekers aldaar bedoelden…) of in Klazienaveen

     1. fockingworst

      Dus rmpl beweert dat hij het normaal vind dat marokanen over het algemeen tot hun 25 e jaar gewoon idioten zijn die je maar een beetje via hun familie moet vernederen, want dat zou helpen.
      Hiermee geef je aan dat je het normaal vind dat deze bevolkingsgroep zich OVERMATIG schuldig maakt aan geweld vernieling diefstal loverboy praktijken en wij nederlanders moeten het maar normaal vinden en deze dingen accepteren tot hun 25e met alle veiligheidsgevolgen en grote kosten die dat met zich meebrengt.?
      Ik VIND dat de naïviteit hier wel in hoge mate vanaf straalt.

     2. RPML

      Voor iedere raddraaier geldt dat, ook voetbalhooligans of wat dan ook.

      Het gaat erom dat de omgeving niet corrigeert, dat zulks met name bij Turken en Marokkanen gebeurd is een feit, met ouders die de taal niet machtig zijn en verder leven alsof het nog 1960 is en zich totaal niet bemoeien met hun kroost. Dat de machocultuur in dat soort kringen er overheerst ook, maar ‘vroeger’ had ik ook zulke roomblanke macho’s in mijn omgeving die iedere uitwedstrijd aangrepen om eens flink te knokken. Na een paar vernederingen was dat snel afgelopen.

      Je moet ze pakken waar het pijn doet, dan stopt het pas want dan worden de nadelen groter dan de voordelen. Een Holleeder uit Amsterdam of een jihad-gek stop je er niet mee, die zijn geestelijk gestoord en dat komt in iedere bevolkingsgroep voor.

     3. Lugar

      @RPML: “Je moet ze pakken waar het pijn doet…”

      Maar RPML, wat denk je? Gaat dit ook gebeuren sinds Femke op woensdag 27 oktober de weg heeft geopend voorde verdere islamisering van Nederland? Moslimkinderen pakken waar het pijn doet?

     4. RPML

      @Lugar

      Dat is een heel ander probleem. Ik geloof in alle goede bedoelingen van de 4% die zich hier als oorlogsvluchteling huisvest en een bestaan wil opbouwen, ik heb (persoonlijk) een groot probleem met de 96% uitvreters die alleen uit de Staatsruif willen vreten. Dat moet onmiddellijk stoppen. Korte asielprocedure, ja of nee, geen verdere discussie mogelijk en binnen 2 maanden weer het land uit of blijven. Dan krijg je ook niet dat gezeik met al die zielige kindertjes wier ouders door list en bedrog de boel 10 jaar hebben weten te vertragen.

     5. Lugar

      @RPML: “Dat is een heel ander probleem.”

      Inderdaad, het is een ander probleem hoewel er nogal wat lichtgetintiërs uit Noord Afrika deze kant op komen om vervolgens te constateren dat ze terug moeten, wat ze dus niet doen.

      Maar wat denk je? Het Marrakeshpact zorgt toch niet voor minder ‘vluchtelingen’? Er zullen meer en meer Mohammedanen bijkomen en daar ligt m.i. het grote probleem, die ideologie is nu eenmaal niet te verenigen met onze waarden en normen en dit Nederlandse jochie is daar rechtstreeks slachtoffer van.

     6. RPML

      Marrakech is weer het gevolg van deugdenkers, en die interesseren de gevolgen niet. Het is volslagen idioot kanslozen te importeren en de rest van hun leven uit de ruif te laten meevreten, iets waaraan ze nooit zelf hebben bijgedragen en ook nooit zullen bijdragen, maar wel de hand leegvreten van diegenen die het opgebouwd hebben.

      Er lopen nu wat discussies door elkaar… mijn mening:
      1. Kopschoppers: keihard aanpakken en vernederen tot op het bot
      2. Asielzoekers: alleen welkom als oorlogsvluchteling, geen gelukszoekers
      3. Marrakech: wederom een excuus om gelukszoekers binnen te laten, gevoed door deugdenkers en compleet gestoorde beslissing

     7. Lugar

      @RPML: Er lopen inderdaad wat dingen door elkaar, dat is een logisch (causaal) gevolg. Van die ruifeters, je typeert dat juist, is een groot aantal Mohammedaan en juist daarvan hebben wij heel veel last. Ook dit blanke jochie wordt onmiskenbaar afgerost door Mohammedanen van waarschijnlijk de 4e generatie.

      Dit is een cumulatief probleem dat bovendien wordt gefaciliteerd door de regering (27-10-2010).

   4. Lugar

    @RPML: “Je lost met uitzetting niks op…”

    Natuurlijk wel! Dan zijn wij ervan af en worden jochies zoals op de video in elk geval niet meer in elkaar getrapt en gerost door dit soort lichtgetintiërs.

    #20maart2019

  3. Lugar

   @RPML: “Totale vernedering binnen hun eigen kringen, dat is het enige dat zal helpen dit te doorbreken.”

   Ik heb gewerkt met een eerste generatie Marokkaan, hij heeft mij verteld dat het vooral een cultuurprobleem is. Islamieten (Marokkanen) zijn van nature gewend om onderdrukt te worden, en dat is nu net wat wij in het westen niet doen. Het gevolg?

   Zie filmpje.

   O ja, het ziet er niet naar uit dat Nederland dit gaat veranderen, dus enkeltje Rifgebergte a.u.b.

   1. RPML

    Vernedering of onderdrukking is wat mij betreft hetzelfde. Sociale druk die voorafgegaan is door vernedering heeft hetzelfde effect, ze lopen weer in het gareel. In Nederland hebben we geen last van eerste generaties, maar van 2de en 3de generaties, jongetjes die voor galg en rad zijn opgegroeid zonder dat iemand zich met hen bemoeide. Met hun grote bek denken ze het alleenrecht te hebben.

    In mijn jeugd heeft mijn broertje ook wel eens wat uitgespookt, stond de politie voor de deur, mijn ouders schaamden zich kapot en de schade mocht hij uit eigen zak (lees ouders) betalen en meehelpen met herstellen. Dat is daarna nooit meer gebeurd.

    1. Rien Noppen

     Deze jongens hebben zichzelf aangegeven bij de politie en die zullen hier ook wel van leren.

     1. marco1

      Ja ze zullen leren de filmpjes alleen met elkaar te bekijken en feest te vieren ipv het ook op sociaal media te plaatsen.

    2. Lugar

     @RPML: “In mijn jeugd…”

     Ja de tijd vliegt en de bezuinigingen zijn navenant. De politie gaat dit niet meer oplossen, daarvoor is het (bijna) te laat. Mijn partijleider heeft in een motie om één miljard euro extra gevraagd voor politie/justitie. De motie werd met een meerderheid verworpen.

     Denk jij dat dat politiek Den Haag is geïnteresseerd in jouw en mijn veiligheid? Of in de veiligheid van het lekgeschopte jochie? Ik durf te beweren van niet, met krokodillentranen ja, daarmee zijn ze onder de indruk, maar intrinsiek verbondenheid voelen met jouw en mijn veiligheid? Ábsoluut niet beste RPML.

     En dat blijkt ook keer op keer. De islamisering is in volle gang, de macht corrumpeert, VVD doet een beetje stoer en als het even kan wordt de macht verstevigd ten koste van beloften en daadwerkelijke veiligheid.

     #20maart2019

     1. fockingworst

      @lugar +1000000

    3. RPML

     @Lugar

     Klopt, politie heeft een groot gebrek aan mankracht, maar het zouden ook weer mannen met autoriteit moeten worden in plaats van mannen die bang zijn zelf vervolgd te worden.

     Als ik vroeger als 15-jarige om 22.00 in de discotheek in Oostenrijk bleef zitten kwam om 22.01 de politie binnen en veegde de hele boel schoon, iedereen onder de 16 ‘raus’; dat maakte indruk, de volgende dag stond je wel om 21.59 buiten.

     Als ik bij politieprogramma’s zie hoe beleefd de politie blijft als ze weer zo’n straatschoffie aanpakken die als een halve gare heeft rond gereden dan jeuken mijn handen, ik zou ze wel anders aanpakken

     1. Lugar

      @RPML: Ook dat, er is een geweldige inhaalslag te maken! Helaas gaat dit niet lukken zolang de anti-veiligheids-partij VVD c.s. aan de macht is.

     2. Rien Noppen

      “dan jeuken mijn handen”

      Het is opvallend hoeveel fantasieën over lichamelijk geweld hier door reaguurders worden geuit naar aanleiding van lichamelijk geweld van anderen.

      Dit soort mensen voeden kinderen op die onze straten onveilig maken.

 7. JohanD

  Wow, als ik de vader was… ik zou mn hele carriere inleveren en zorgen dat deze jongens dit nooit meer kunnen doen. Politie geeft taakstrafje…. no way!

 8. Ries

  Barbaren importeren staat garant voor het verspreiden van een virus dat uiteindelijk leidt tot ongecontroleerde barbarij. Normaal gesproken dienen virussen vernietigd te worden. Dat zal elke arts bevestigen en zijn toewijding heirop richten. Onze artsen in Den Haag verstaan hun vak niet, het zijn kwalzalvers. Ik stel voor deze gasten onmiddellijk te verwijderen, eventueel met hun directe omgeving. De kans dat de besmetting om zich heen grijpt, is groot.

  1. Spaanse kok

   Quote: Normaal gesproken dienen virussen vernietigd te worden. Dat zal elke arts bevestigen en zijn toewijding heirop richten.
   .
   Oeps.
   Ten onrechte wordt vaak gedacht dat een virus met een antibioticum behandeld kan worden. Dit geneesmiddel werkt echter alleen tegen bacteriën, niet tegen virussen.

  2. Lugar

   “Barbaren importeren staat garant voor het verspreiden van een virus dat uiteindelijk leidt tot ongecontroleerde barbarij.”

   Het is hard gegaan nadat de eerste Mohammedanen (1951) ons land binnenkwamen. Onder Rutte I t/m III zijn er zo’n 400.000 bijgekomen, de meeste zijn Mohammedanen.

 9. Tguard

  Stelletje klootzakken. Achterlijk taalgebruik met zijn gangsterpraatjes in een standaard woonwijk. Oppakken en flink straffen die lafaards! Hier kan ik zo slecht tegen gadverdamme

 10. henk vintage

  De Nederlandse autochtone jeugd zijn bange watjes geworden.
  Ga je organiseren en vecht terug tegen dat onrendabele inteelt gajes voordat jullie helemaal worden overlopen.

  1. Bosche draak

   De Nederlandse jeugd wordt WEL aangepakt, dus die kijken wel uit.
   Politie mag graag goedkoop scoren met een blanke Bram benaderen, Rachid en z’n mederukkers worden ontzien “wan sielug, profeloering & diskrimenasie”
   Als je een keer zo’n k*tjong tegen de grond slaat komen ze met een dozijn terug, DAT zijn de laffe watjes.
   Teveel wordt op de fora beschaafd en gematigd verward met laf en zwak.

   Moeten we de “gebroeders de Wit” behandeling weer gaan invoeren dan, Henk ouwe bikkel van me?

 11. Eugenie de la Fleur

  Het lijkt me de beste oplossing om jeugdzorg in te schakelen. We weten niet wat voor traumatische ervaringen er bij deze jongens afspeelden. De wereld is immers niet zo simpel om zwart-wit te kunnen verdelen in daders en slachtoffers want vaak zijn daders zelf ook slachtoffers in het leven. Het is een win-win als we met iedereen om de tafel kunnen gaan zitten en een gesprek aan te gaan. Zo kun je het beste achter de werkelijke motieven komen

  Ik wens de slachtoffer verder het alle beste toe

  1. sonar

   Gestoorde komen altijd met een gestoorde oplossing ,nietwaar fleurloze.

  2. Ride eat sleap repeate

   De daders slachtoffer????
   Wat een zieke gedachte is dat! Hoe kun/durf je zoiets nog op zo’n manier uit te leggen?
   Dan hoor je zelf op een speciale afgesloten afdeling.
   Daders flink aanpakken. Niet met een corrigerend kopje thee (of het zou een douche hete thee van 5 minuten moeten zijn).

  3. marco1

   Ik denk dat u een paar snaren mist in de bovenkamer, Eugenie.

  4. koeiepoep

   De wereld is niet zo zwart wit, qua dader- slachtoffer? Ben je niet goed? Die met die kapot geschopte kop, dat is een slachtoffer. Die met dat bloed op hun schoenen? Dader. U is of een komiek, of een chronische theedrinker.

 12. TD

  Ik weet wel waar dit op uit gaat lopen,specifieke groepen in de samenleving gaan in verweer,dit duurt niet meer lang!
  Identiek aan de gebeurtenissen in Chemnitz.

 13. Benny

  Ben benieuwd of dit slachtoffer,en of zijn ouders of familie worden gevraagd bij jinek of dwdd aan tafel te schuiven om hun ongezouten mening te geven….. Ik denk het niet, die zouden liever nog die indiaan over laten vliegen vanuit de states om hem op zijn trommeltje te laten slaan…

 14. TD

  Ik word misselijk van mensen die na zulke gebeurtenissen meteen “in gesprek willen”met de dader(s) om vanalles en nog wat te achterhalen blabla jeugdtrauma blabla en psychologische benadering blabla,hulp
  Meteen jeugddetentie en nutteloze kuilen laten graven van 3 meter diep,dichtgooien en opnieuw beginnen minimaal detentie 10 maanden!

  1. Eugenie de la Fleur

   @TD

   Ik constateer dat het lastig is om met redelijke oplossingen te komen. Ik wens u veel sterkte toe!

  2. Rien Noppen

   Het is niet gebruikelijk om kinderen die geweld plegen direct in jeugddetentie te nemen. En dat is ook heel verstandig.

   1. Ride eat sleap repeate

    Wat is dan verstandig?
    Softe aanpak (zoals gebruikelijk) en dan maar weer zuchten wanneer ze 1 van jou familieleden pakken?
    Of ga je dan ineens ook verstandige reacties geven?
    Een zinnig antwoord verwacht ik overigens nu nog niet van je hoor, want in je ogen valt het blijkbaar allemaal wel mee.
    Rare jongens/meisjes, die trollen hier op DDS.
    Misschien samen met de kanspareltjes in jullie trollenland aan een goede oplossing werken. Kijken hoe braaf jullie ze kunnen krijgen.

    1. Lugar

     @Ride eat sleap repeate: Je kunt beter niet voeren.

     1. Ride eat sleap repeate

      Je hebt gelijk Lugar, maar ik wordt soms zo misselijk van dat ongelooflijk gebrek aan intelligentie en ziekmakende reacties..
      En nee trollenvolk, daar hoef ik geen pilletje voor. (Zo ben ik tenminste weer een domme reactie voor).

     2. Lugar

      @Ride eat sleap repeate: Ik gebruik een script, dan hoef ik het ook niet te lezen. Uit het verleden weet ik dat het tenenkrommend is, en dat is ook juist hun bedoeling. Iedere reactie, en het maakt niet uit wat voor reactie, is voor hen welkom.

    2. Rien Noppen

     Als je kinderen in de gevangenis stopt kweek je criminelen. Dat snapt elk normaal mens.

     1. Groeneveld

      Wat is jouw oplossing Noppen?

     2. Ride eat sleap repeate

      Hoe noem je ze nu dan? Zijn toch al criminelen!
      Hoeven ook niet in de gevangenis. Op grote hoogte boven de zandbak uit het vliegtuig laten stappen vind ik een betere straf.

 15. poldi

  Er is maar één remedie voor dit intens vervloekt marokkaans straattuig en dat is geen psychologisch onderzoek en taakstraffen maar een langdurige lijfstraf met een knuppel, daarna in het vliegtuig en voorzien van 1 parachute per twee dumpen boven het Rif gebergte.
  Hw…dat lucht even op.

  1. Lugar

   @Poldi: +1

   #hetisgenoeg!

  2. Original NL

   ….Als je kinderen in de gevangenis stopt kweek je criminelen. Dat snapt elk normaal mens….
   Volgens deze dombo is straffen geen optie!
   Kom niet aan zijn moslim schatjes… walgelijke progressive culturele marxist.

  3. M. Brandenburg

   Waarom we psychologisch onderzoek, wat wil je hieraan onderzoeken, dit is wat ze van huis uit meekrijgen. Familie denaturaliseren en uitzetten.

   1. Marija

    +++++

 16. fusilier

  Voor dat dit straat tuig ons land uitgeschopt wordt, moeten zij wel even zwaar gestraft worden .Geloof mij dit straattuig worden onze handhavers op den duur.

 17. Peter Loosduinen

  Het betreft hier geen WITTE jongens, maar getinte jongens met een Noord-Afrikaanse achtergrond. ( waarschijnlijk kut-Marokkanen , term Rob Oudkerk PvdA ) Stel je voor dat een groep blanke jongens een zwarte jongen hadden ingesloten in een Nederlandse buitenwijk, en hem zo hadden toegetakeld. Dan waren de media er over een half jaar nog mee bezig. Nu… Grote stilte.

  1. Lugar

   “Nu… Grote stilte.”

   Ik neem aan dat er hier en daar wel wat wordt vergoelijkt en gedownplayed?

 18. Tante Sidonia

  En hoe gaat ” de correcte linkse Gutmensch” antwoorden en handelen?
  “Niet alle Marokkanen zijn slecht en dit was een “incident” , dus gaan we, onder het genot van een kopje muntthee, een gesprek met de ouders aan!”
  Slappe hap, de Mocro’s lachen zich rot om deze slappe hap!

  1. Siemien

   Wel weer goed voor de werkgelegenheid in de thee industrie, zou Rutte zeggen met de bedoeling om een grapje te maken, voel je de ongemakkelijkheid?

 19. Tante Sidonia

  De “lieve Marokkaantjes” zijn slimme “lieverds!”
  Wanneer gaan deze “Medelanders” eens een Gutmensch aftuigen/beroven etc,. zoals een Groen-Linkser, D66’er, CU’er. PVDA’er, DENK’er, en de linkse welzijnmaffia?

 20. nienke

  Wat een verschrikkelijk laf en misdadig tuig is dit.
  Zei het al eerder 1 jaar intern bij de mariniers droppen .
  Zul je zien wat deze misselijke lafaards in hun broek schijten van angst.
  Maar deze lieverdjes zullen wel weer een taakstrafje krijgen van onze doodsbange rechters.
  Je wordt toch kots en kots misselijk van dit laf en gewelddadige gedrag, bah!!!

 21. Holysmoke

  Echte kansloze nietsnutten deze jochies, de echte vent is deze nederlandse jongen die weer opstaat en zich niet laat kennen tegen deze groep strontventjes, hulde aan deze man, god zij met hem

 22. Holysmoke

  Dit is nu de werkelijkheid dat getoont moet worden, niet dat onbenullige zwarte piet of zogenaamde racisme tegen buitenlanders, Dit is in nederland de werkelijkheid, racisme tegen nederlanders, we worden gesloopt, Nederlanders verenig U,

 23. radicitus

  Altijd hetzelfde, allochtoon tuig met als achtergrond de islam.
  De islam is een zeer geweldige beweging die hun kinderen opvoeden met gewelddadigheid .
  Oplossing: Dit zelfde tuig de kinderen van onze elite, lees onze bestuurders, politiek, laten afranselen dan verandert er wel wat.
  Maar die elite wonen in wijken waar geen allochtonen wonen.
  Daar zorgen ze wel voor.
  Wij, het klootjes volk in hun ogen, moeten het maar zelf oplossen.

 24. Gerlos

  Tuig van de riggel en opsluiten in een strenge opvoedkundige strafkamp voor een lange tijd, en misschien ook de OUDERS??? van dit tuig in een aparte afdeling waar ze les krijgen in de Nederlandse normen en waarden

 25. M. Brandenburg

  Als je dit soort zaken ziet, dan is er werkelijk waar geen enkele reden te bedenken om niet de gehele familie te denaturaliseren en het land uit te zetten, na de gevangenisstraf. Wil je dit soort misselijk makend gedrag wat je altijd bij de zelfde bevolkingsgroepen ziet, de kop in te drukken zal je ook echt moeten straffen. Als je nooit straft, zal dit nog vele malen erger worden dan het de laatste dertig jaar uit de klauwen ia gelopen.

  1. Rien Noppen

   Brandenburg kent de wet ook niet. Daarin is hij hier geen uitzondering.

  2. DeBruijn

   Dit probleem speelt al 20-25, ik ben ook in elkaar geslagen door Marokkaans tuig, omdat zij mij verkeerd begrepen. Ja, dan mep je er gelijk op los. Toch?

   1. Lugar

    @DeBruijn: Je reageert op een ongeneeslijk zieke trol, je beste bedoelingen ten spijt.

   2. victus

    Een achterneef die in de grote stad woont werd ook na school omsingelt door kansenparels omdat hij wat zei over treiterijen. Kansenparels zouden even laten voelen hoe “Badr” dat regelt. Helaas voor de attacker beoefend achterneef al meer dan 10 jaar Muay Thai en MMA. Dat was even pech hebben voor kansenparels. Geheel was gefilmd door vriendinnetje en leuk om te zien dat die gastjes vluchten voor hun leven op soms blote voeten . Dure gympies waren afgevlogen tijdens het wanhopig terug proberen te schoppen en kansloos afweren.

 26. Lugar

  Gelukkig zijn ze wel aardig in beeld.

  twitter.com/MeldpuntK/status/1087459213176123395

  1. Siemien

   Het zal mij benieuwen, taakstrafje bij halt natuurlijk, maar eerst moet even genuanceerd worden waarom deze jongen het heeft uitgelokt zodat de kopschoppers het recht hadden om te kopschoppen.
   En er harken hier van dit soort rond die ook echt zo denken, al is het alleen al om te narren en te zuigen…

   1. Lugar

    “En er harken hier van dit soort rond die ook echt zo denken, al is het alleen al om te narren en te zuigen…”

    #script

    😛

  2. Siemien

   .doneeractie.nl/financiele-steun-voor-tommy/-33071

 27. Van der Scheur

  Als ouder zou je toch een lynchpartij opzetten als je kind dit overkomt. Wat een woede maakt dit los.

  1. Siemien

   Nou iig even een daad stellen dat men weet dat het beter was om dit niet gedaan te hebben.

 28. blackface

  Met welke generatie Marokkanen we hier te maken hebben weet ik niet.
  Wat ik wel weet dat dit niet goed is, echt heel hard afstraffen !!!!

 29. Tante Sidonia

  Die ettertjes willen hun eigen Rif-geiten-gebergte identiteit bewaren!
  1000% mee eens!
  Dus, net zoals in Rif-geiten-gebergte; oppakken en dan slaan, slaan, slaan en dan het cachot in bij andere geiten-neukers.
  Na drie dagen cel: “Dit doen jullie nooit meer!” En een pak slaag erover heen en terug naar het cachot! Na drie maanden voor de rechter en deze doet een gepaste straf:
  6 maanden cel en 7 dagen per week steen hakken in het Rif-geiten-gebergte. En geen recht op bezoek! Zo doen we dat in Marokko!
  Zo houden de lieverds hun eigen identiteit! (Heeft de linkse Gutmensch ook hun zin!) M.a.w. voor deze “lieverds” Marokkaanse rechters invoeren ( zonder vaste verblijfs-vergunning)

 30. jorisxl

  Laffe ratten plegen een rascistische aanslag,ik kook van woede er moet echt iets gebeuren.

 31. HendrikJan

  Veel stukjes die kritiek leveren, richting de daders van deze poging tot doodslag.
  Terwijl veel leden van de Linkse wegkijkclub hun wijsvinger al weer in de aanslag hebben richting Wilders en Baudet.

 32. Florissa

  Haal er een stoeptegel uit in Nederland en ze komen met een boete van duizend euro ,en voor zoiets wat dit tuig doet komen ze er met een waarschuwing vanaf ,he ,regering wat dachten jullie van uitzetten met d’r hele familie erbij .Jullie gooien de gevangenissen dicht ,maar kom dan met een alternatief .

 33. Rien Noppen

  In alle berichtgeving over dit incident wordt gesproken over een groepje pubers dat over de schreef ging in het mobben van een klasgenootje. Dit soort incidenten zijn van alle tijden en plaatsen. Weinigen zullen zoiets in hun jeugd nooit hebben meegemaakt.

  In het artikel en de reacties op DDS gaat het nagenoeg uitsluitend over het feit dat de pubers hier ‘Marokkanen’ zouden zijn. Uit de professionele berichtgeving blijkt dat nergens uit maar het is wel triest dat zo’n gebeurtenis uitsluitend wordt aangegrepen om een bepaalde groep te stigmatiseren en te diskwalificeren. Zelfs een politicus doet daar op racistische toon aan mee.

  We zijn diep gezonken.

  1. Mar

   Iedereen die een kleurtje heeft wordt steevast een kansenparel genoemd. Dat is wat breder.

   Door de (rechtse) lezers wordt het steevast opgevat als een Marokkaantje, eentje uit het Rifgebergte.

   Van wat ik zag en hoorde, leek de groep jongens van gemengde afkomst.

  2. Van der Scheur

   Je downplayen en uitsmeren van de verantwoordelijkheid is walgelijk. In Ridderkerk wordt een winkelmedewerker neergestoken door een ventje uit een bende 15 16 jarige rovers. In Spijkenisse dit incident. Recent moord door een minderjarige in dienst van de Mocromaffia.
   Allemaal stelselmatig en bij regelmatige herhaling Mocros. Open je ogen en ga niet wijzen naar Nederlanders en andere tijden. Wat is je agenda om dit tuig in een beter daglicht te willen zetten ?

 34. biggeorge

  Dit gebeurde 20 jaar terug al zo’n groep smerige hyena’s die een Nederlandse jongen aftrappen en niemand die wat doet. Een laffe volgevreten Spijkenisse burgemeester die alleen roept dat het niet online gezet had mogen worden (bang voor kritiek op eigen beleid). Verder wordt dit gewoon met een bureau Halt taakstrafje afgedaan en dit soort mannetjes doen het zo weer want in hun kringen zijn ze nu stoer. op naar het volgende slachtoffer!

 35. Arie B

  Dit is gewetenloos tuig. Ze zullen later zeker nog vaak met justitie in aanraking komen. Kuddegedrag, iq van een varken, etc.etc. En de staatsmedia heeft het dan over een verbod op het delen van dit soort filmpjes. De schurftige ploerten hebben het in eerste instantie zelf gefilmd uit stoerigheid en daarna ook nog geüpload. Dat het dan massaal gedeeld wordt spreekt vanzelf.
  Als het mijn kind geweest was, ze waren voor mij.. de 2 weken voorwaardelijk heb ik er dan best voor over.

  1. marco1

   Ja maar het is triest te lezen dat er word gedacht door sommige dat dit jongetje dit had kunnen voorkomen als zijn ouders hem hadden geleerd zichzelf re verdedigen.

 36. Arie B

  Even voor alle lezers met een zelfde IQ-hoogte als deze daders: Bilal, Achmed en Zakaria klinkt niet echt als Jan, Piet en Klaas. Je kunt wel hopen dat er geen verband bestaat maar het is overduidelijk (hoe slecht het jou en je geweten ook uitkomt).

 37. Sadje

  Mijn ervaring is… zoiets is bij mijn ook gebeurt… maar dan 20 jaar terug… ik was ook toen de lul… duurde toen 2 jaar toen had ik terug gepakt… ik zal je zeggen… die je jongen toonde echt karakter… hij liep niet weg.. maar die andere jongens vergeet hij nooit… allemaal terug pakken hoe lang het duurt…

 38. Dik

  Die kopschop pieten lijken ook allemaal op elkaar.

  1. Dik

   Groepsgewijs kopschoppen hoort kennelijk bij het multicultureel samenleven.

 39. Dik

  Een duidelijk voorbeeld van groepsgedrag, is de verklaring van socioloog Don Weenink van de Universiteit van Amsterdam voor de mishandeling.

  “De daders proberen zich op te werken in een soort van tunnelgevoel. Een soort van ritme. En wat belangrijk is: er staan vrij veel mensen omheen. Die proberen de boel op te jutten”, zei Weenink woensdagavond op Radio Rijnmond.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.