Walgelijk! Radicaal-islamitische propagandavideo duikt op met meisje dat kernbommen op Wilders wil gooien

Bizarre islamitische propaganda uit Pakistan. Als Geert Wilders niet onmiddellijk stopt met waar hij mee bezig is, zo pleit een radicaal-islamitisch meisje, dan moet Nederland maar eens flink met kernbommen onder handen worden genomen.

Voor radicale moslims in Pakistan lijkt niets te gek. Aanhangers van de radicale Tehreek Labbaik Pakistan-partij, dezelfde club die ook wil dat de vrijgesproken Asia Bibi alsnog ter dood wordt veroordeeld, hebben een nieuwe video verspreid waarin Geert Wilders wordt bedreigd door een jong meisje.

In de ontluisterende video zien we Arabische teksten door het beeld vliegen, terwijl door het portret van Geert Wilders een groot zwart kruis is getrokken. In nauwelijks te verstaan Engels gaat het meisje vervolgens te keer tegen Geert Wilders, vanwege de Mohammed-cartoons die hij wilde tekenen en de andere zaken die hij over de islam wilde zeggen. Hij kan een niet onaanzienlijke portie geweld verwachten, meent het jonge meisje met een hoofddoek. Ze zwaait driftig met haar handen, en heeft het uiteindelijk zelfs over het platbombarderen van Nederland met atoombommen. Ook wil ze dat een gevangengezette radicale imam weer wordt vrijgelaten.

Duizenden Nederlanders hebben de video ook gezien. Geert Wilders vond de boodschap namelijk zo weerzinwekkend, dat hij besloot deze te delen via een retweet. Vermoedelijk is het ter bewustwording: de PVV-oprichter wordt nu al sinds 2004 non-stop bedreigd, en zijn vijanden weten maar van geen ophouden. Sterker nog, ze lijken er juist steeds een schepje bovenop te doen.

wilderstweet

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

74 reacties

 1. HendrikJan

  Ik denk dat dit uit een bepaalde hoek komt.
  Ik denk dat Rutte het hier niet mee eens is en wel een mening over heeft.

  1. sonar

   Rutte heeft altijd een nietszeggende mening ,hij lacht altijd alles weg.

   1. loes_1955

    Wilders heb dat er zelf niet op gezet dat doe die lui zijn hele twitter zit vol

  2. Barry

   Goed gezien HJ, dit komt uit de radicale Tehreek Labbaik Pakistan-partij-hoek. Niemand, behalve de Islam, is het hier mee eens.

  3. Siemien

   Ik denk het ook en vervolgens zet clown Rutte weer lach op z’n gezicht..

 2. Vliegenvanger

  Zielige figuren die moslims om kinderen te gaan betrekken bij geweld tegen de mensheid. Rutte bedankt om dat volk te huisvesten in Nederland, je ziet wat er gebeurt als je allerlei gajes binnen haalt.
  Ik voorzie nog veel meer ellende, dit is pas t begin.

  1. Siemien

   Er zijn er hier die het écht eens zijn met de islam

 3. B. Pascal

  Kenmerk van een valse godsdienst: kinderen inzetten voor geweld & als menselijk schild.

  Dat het een meisje betreft, laat zien dat de IS ook meelift op de vrouwenemancipatie van het westen.

 4. Barry

  En dan durven gelovige mensen te beweren dat geloof vredelievend is. Dit filmpje is weerzinwekkend, alleen al om het feit dat een kind misbruikt wordt om deze boodschap te verkondigen. Dit meisje kan dit allemaal niet bedenken. In geen enkel geloof, behalve de Islam, kom je tegenwoordig dit soort haat tegen.

  1. Troelstra

   Is er iemand die nog twijfelt aan dat de Islamitische ideologie van de schil tot in de kern kwaadaardig, zeg maar duivels is?

  2. Aytas

   Het jodendom en christendom bestaan niet meer? Overigens wordt de meeste terreur gepleegd door mensen die geen geloof aanhangen op dit moment. Waarschijnlijk omdat het in de 3e wereld gebeurd en door westerse landen noem jij het geen terreur.

   1. Tguard

    Aytas, soms lees ik je mening en dan denk ik ach ja dat kan. maar hier sla je de plank weer vreselijk mis. Elke terroristische actie wordt gedaan vanuit een diep geworteld geloof dat een ander het zo fout heeft dat de persoon in kwestie niet anders kan dan over te gaan op radicaal gedrag.

    1. koeiepoep

     Ze heeft wel degelijk gelijk. Google maar eens op :”terrorisme cijfers” en klik bv. op ‘6 feiten over terrorisme, die je niet wist’.

     1. Seneca

      @koeiepoep
      dus omdat het ergens anders ‘veel erger’ is, moet ik maar ‘dankbaar’ zijn dat ik door een of meerdere idioten naar het leven word gestaan? lazer toch op met je statistieken. ik betaal belasting en van al ons belastinggeld worden ‘experts’ ingehuurd en die tegen een vorstelijk salaris er ook niets van begrijpen? als Nederlands staatsburger heb ik recht op en de staat heeft de plicht om bescherming te geven. indien de overheid – door welke reden dan ook – niet in staat is mij te beschermen, heb ik het recht om mijn en die van mijn familie veilig te stellen.

     2. koeiepoep

      @Seneca: wat jij meent te moeten gevolgtrekken uit mijn reageersel, moet je helemaal zelf weten. Hoe jij meent te moeten omgaan met de realiteit van alledag, moet je ook lekker zelf weten. Ik ondersteun Aytas’ bewering, met een link, die haar stelling onderbouwt. Hoe jij omgaat met feiten boeit mij niet. Dus doe dan ook niet, of ik je ergens toe probeer over te halen.

 5. NoDoubt

  Het is niet radicaal, het is de leer van Mohammed, hij heeft meer dan 800 mensen zelf vermoord. al meer dan 480 miljoen mensen vermoord volgens de ideologie van Mohammed. Hij is het lichtend voorbeeld die niet bekritiseerd mag worden. Islam is alleen maar uitroeien van niet-islamieten, nu in Europa. Jihad en je krijgt als beloning 72 maagden. Wat is daar radicaal aan. Sinds er imams in NL en EU zijn neemt het geweld meer en meer toe. Zelfs een blind paard ziet dat. En alles staat al in de Hadith en Koran beschreven. Erdoghan (zelf imam) laat zijn woorden steeds elke week prediken in de Diyanet moskeeën. En als de 3e fase van de jihad ingaat is het over met de demcratie en worden we een islamitsch land. dat is bij 16% van de bevolking(frankrijk zit op 11% en nederland op7%. Er zijn al duizenden no go eareas in EU. Keep on dreaming

 6. Marija

  Geen woorden voor.
  Misbruik van een kind, dat met hetzelfde sop wordt overgoten als al die valse profeet aanhangers.
  De haat is zo groot dat het verstand is verdwenen, als het er al was, in die inteelt hersens.
  Zeker is wel dat het misdadigers zijn die Europa daar mee opzadelen, ik hoop dat er eens mee wordt afgerekend.
  Keren kan niet meer.

  1. Aytas

   Kijk je in de spiegel? Je taal is net zo als van de extremisten.

   1. Bosche draak

    “Afrekenen met” hoeft niet altijd gelijk te zijn aan “doden van”.
    Er van uw denkwijze uit gaan help me herinneren dat u nooit een kassa benaderd.
    Anderen gedrag aanpraten komt nogal onoprecht over.

    En wilt u nu echt een online opmerking gelijk leggen aan letterlijke kindermishandeling?

   2. Ride eat sleap repeate

    Aytas wat ben je toch een verwerpelijk wezen.
    Hoe kun je dit nu verdedigen en bagatelliseren?
    Zit je haat tegen het westen zo diep of was het je dochter in het filmpje met haar schoolproject?

   3. Rien Noppen

    Helaas moeten we je daarin gelijk geven, Aytas. Veel reacties hier getuigen van dezelfde moorddadigheid.

    1. eenling

     Extreem rechts denkende mensen en extreem fanatieke moslims, 2 zijden van dezelfde medaille. Zelfde laken een pak.
     Mensen niet als individu zien maar als groep.
     Die gehele groep als groot gevaar beschouwen
     Oproepen en zelfs bereid zijn op die groep in zijn geheel geweld in te zetten.

     Enge mensen zijn het…

     1. Rien Noppen

      Hear, hear!

 7. fusilier

  Kijk eens naar de grootte van die handen van dat meisje.

 8. henk vintage

  Voor dat de bom valt wil ik wel graag dat alle Pakistani hier in Nederland de koffers pakken en dat financiele hulp aan dat alahvergeten land word stopgezet.

 9. koeiepoep

  Wel, doekie om, dus huwbaar. Waarschijnlijk gelden in bepaalde kringen voor alles: jonger geleerd, jong gedaan.

  1. Bosche draak

   Hahahahah dat kind is voor het leven getekent hahahahaha

   Hilarisch

 10. Gewoonomdathetkan

  AYTAS.
  Wat ben jij toch een walgelijk persoon .
  Een vies kwezeltje.
  Maar wat jij voor iemand bent is duidelijk van de reacties die je krijgt.
  Wat wat je hier weer neer zet is walgelijk.
  Ga weg hier .

 11. Roughwood

  Maar zeggen dat dit huttenvolk achterlijk is mag niet hoor. Hoe durft u. Foei! Het is inmiddels toch wel duidelijk dat religie in de geschiedenis en heden ten dage meer ellende heeft veroorzaakt dan dat het iets goeds heeft opgeleverd, uitzonderingen daargelaten? Uit naam van de schepper, hoe die dan ook mag heten, is blijkbaar alles toegestaan. Daar kun je onmenselijk gedrag en moordlust jegens andersdenkenden lekker makkelijk achter verschuilen. Hoog tijd deze geloofswaanzin eens stevig te veroordelen en bestrijden!

 12. Heras

  Dit is echt in en intriest. Onze minister van buitenlandsr zaken moet Pakistan aanspreken en dit soort dit soort video s. Verbieden
  Niet luisteren, financiele ondersteuning stopzetten.

 13. worstcase

  Ik weet al wat D66 en GroenLinks hierover gaan zeggen en in ieder geval denken. Dat meisje heeft best wel een punt. Die Wilders lokt het zelf uit. Wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten……helaas heeft Pakistan atoomwapens en een massa gestoorde moslims. Nederland ook, tenminste wat betreft dat laatste. .

  1. edoc431

   je bedoeld een roestige raket die niet meer van de grond komt toch zeker hahahaah

 14. TD

  wie gaat hierop reageren,ik niet!

 15. Jacco

  Atoombom op Pakistan problemen opgelost

 16. worstcase

  En dan zijn er nog linkse malloten van die lieve, onschuldige IS kindertjes naar Nederland willen halen. Als je dat gehoofddoekte monstertje ziet en hoort moeten er toch wel alarmbellen gaan rinkelen. Hoe zit dat trouwens met die teruggehaalde kleine monsters van Laura H.? Ik neem aan dat die non stop gevolgd worden en noooooit meer uit het oog worden verloren. Want het radicaliseren gebeurt al op zeer jonge leeftijd. Zeker met zo’n moeder en opa.

 17. Vit

  @Aytas

  Jezus ben je er nou nog?

 18. J.C.

  Dit schrijnende beeld van kindermisbruik zal, ter rechtvaardiging van zichzelf door de Nederlandse politici, wel afgedaan worden als een incidenteel geval.

  1. Tante Sidonia

   Den-Haag?
   “Schokkend!”
   Euhhhhh,…….”zijn er nog bitterbalen met Halal geslacht vlees?”…………….
   M.a.w. het meisje is opgevoed met de Koran, dus het klopt dat het een goede Moslima is! Dus….wegkijken en a.u.b. mondje dicht; anders problemen met de ( inmiddels) 3 miljoen Moslims!
   Lafaards/ huichelaars/landverraders!!!

 19. Vit

  Kakkerlakken krijgen nou eenmaal larven.

 20. koeiepoep

  Algehele terugkijktip: gisteravond, npo 2: Nothing is Forgiven. Over de overlevende van Charlie Hebdo, een Marokkaanse vrouw. Quote: Wat zijn echte moslims? Iran? S. Arabië? Of Marokko, waar je als vrouw niks voorstelt? En: Terroristen kennen de koran niet? Integendeel: ze voeren letterlijk de teksten uit. En zo heeft ze meer rake teksten. En dus moet ze beveiligd worden.

 21. TD

  IK STEL VOOR OM GEEN ENKELE REACTIE MEER TE GEVEN OP ENE AYTAS,DIT MENS IS 100% ANTI NEDERLANDS EN EUROPA!
  DUS ELKE REAKTIE ONWAARDIG!

  1. Tante Sidonia

   TD

   Velen reageren op Aytas. En dat is zijn/haar/hem/het/dier de bedoeling.
   Bezeten worden van negative reacties waar, zijn/haar/hem/het/dier, orgasme-istisch masochistische neigingen, tot uiting komen op het laptopje!
   Maar ik doe mee TD.
   Laten doodbloeden.
   Hopen dat elke regeerder niet meer reageert op Aytas.

   1. TD

    Tante Sidonia:
    Orgasme tijdens het tikken van antie Nederlandse kretologie,heel goed mogelijk!

   2. Lugar

    @Sidonia: +1

    1. Tante Sidonia

     Lugar

     Bedankt!

  2. Rien Noppen

   Voorstel afgewezen, TD.

 22. Tante Sidonia

  Een voorbeeld:
  Als een Amerikaan zegt ik ga kernbommen gooien op de klimaat/milieu verdwaasde Yasser Klaver?!
  Reken er op dat de gehele “alles vernietigende correcte Bubbels Den-Haag/Hilversum en de grachtengordel ( Volkskrant, etc,.) ” als gekken te keer zullen gaan!!!
  Ziet u het verschil?
  Denkt u echt dat Volkskrant het “interview Kernbom meisje” zal vermelden?
  Natuurlijk niet! Links en Moslim houden van elkaar en houden elkaar uit de wind!

 23. Esther

  In plaats van die arme hongerende damherten af te schieten konden we beter deze roofdieren uit Pakistan afschieten…….
  Een zegen voor .

  1. Gekko

   Slecht plan Esther. Hertebiefstuk smaakt prima. Het vlees van Pakistaanse roofdieren is niet om te vreten.

 24. Rien Noppen

  Zolang Wilders zal blijven doorgaan met haatzaaien moet hij zich erop instellen dat dit soort trieste haatzaaierij op hem wordt gericht.

  1. Gekko

   Ik had gewed dat Duijndam voor nieuwjaar van dit forum zou worden verwijderd. Ik heb verloren, Duindam heeft hier de 1e paar dagen van 2019 nog rond gehangen.

   Maar Duijndam is dan toch tegen een ban aangelopen, zijn zoveelste (Simon van Brouwenstein, ceteris paribus, K. Dopper, Ernst Quispel, om er een paar te noemen). Echter hij is direct weer terug. Duijndam noemt zich nu: Rien Noppen.

   1. Rien Noppen

    Ik blijf van mening dat je je nickname treffend hebt gekozen, Gekko.

    1. Gekko

     Dank je, Rien Noppes.

     1. Rien Noppen

      Noppen, is de naam, lieverd.

     2. Gekko

      Weet ik Rien, maar ik vind je noppes.
      Misschien wil Maria onbevlekte Brandebok wel een avondje met je uit.

   2. Lugar

    @Gekko: Zo te zien draai je al een tijdje mee, je bent goed op de hoogte van de historische nicks. Iedere reactie aan dat adres zorgt voor nieuwe reacties, iedere reactie aan dat adres zorgt ervoor dat de trol nieuwe energie vindt om verder te gaan met trollen. Daarom weet je ook dat er maar één optie is: negeren!

    ‘Als je een trol geen eten geeft sterft het vanzelf’
    ~Lugar~

   3. Veteraan

    dacht al dat het me bekend voorkwam, thanks for the tip.
    Het was al prettig om een aantal reacties op naam over te slaan en reageren deed ik zo wie zo al niet meer. Scheelt zoveel in ergernis, heerlijk.
    Op Aytas na maar die voeg ik ook maar toe aan mijn lijstje van nu.
    Wat een verwerpelijk wezen, vadsig islamitisch Trolletje. Zou mijn hond er niet overheen laten gaan.

   4. Veteraan

    dacht al dat het me bekend voorkwam die reactie van die Rien Noppen, thanks for the tip.
    Het was al prettig om een aantal reacties op naam over te slaan en reageren deed ik zo wie zo al niet meer. Scheelt zoveel in ergernis, heerlijk.
    Op Aytas na maar die voeg ik ook maar toe aan mijn lijstje van nu.
    Wat een verwerpelijk wezen, vadsig islamitisch Trolletje. Zou mijn hond er niet overheen laten gaan.

 25. Gerlos

  Totaal geschift, ik blijf erbij dat het islamitische geloof een achterlijke achterhaalde geloof is wat eigenlijk een sprookje is van eeuwen geleden. Walgelijk.

 26. Michael M

  De mens leert niets dan alleen haat, dood, verdorvenheden en leren volwassenen de kinderen ook te haten. Het staat zelfs in de geschiedenisboeken. Vergeet niet dat landen als Pakistan grote werkeloosheid kent, geen school, analfabeet, enzovoorts. Wat moet je anders met al die vrije tijd, namelijk dit soort zieke radicale propaganda. Het is maar goed dat de tegenpool van Haat Liefde is, anders blijft er geen mens meer leven.

 27. C.A.Barstow

  Het enige medicijn hiertegen is gewoon, afschieten!

  1. Rien Noppen

   Kijk dat bedoel ik: tenminste de helft van de reaguurders hier stijgt qua beschavingsniveau niet uit boven dit soort extremistische idioten.

   1. C.A.Barstow

    Aan dat verziekte linkse islam geknuffel hebben we niets, daar gaat ons land aan ten onder, hier helpt alleen nog ”oog om oog tand om tand”,
    dat is het waar die smerige verachtelijke geitenneukers ontzag voor hebben.
    Integratie? laat mij niet lachen, zal je niet lukken en is al mislukt.
    Segregatie, sluiting van al die varkensschuren (moskeeën), verbod op islamitisch onderwijs enz, enz, enz, daar moet het naar toe, is dat smerige islam tuig prima in de gaten te houden.

 28. sjun

  Het arme kind lijkt bepaald geen overdaad aan IQ te scoren. Nu ja, wat er in gepompt wordt komt er uit. Onder andere daarom is het aanbevelenswaardig een stuk selectiever aan de grens te worden.

  1. Rien Noppen

   Het IQ van veel reaguurders houdt ook niet over maar velen braken hier een moordlust en barbaarsheid uit die ze toch echt niet met de paplepel is ingegoten.

   1. Bosche draak

    Actie reactie noppenkop,
    Waren ze nou echt de religie van de vrede dan hadden we nul munitie

   2. koeiepoep

    Noppen, hierboven heb ik een tip gegeven: Kijk het programma op npo 2 van gister terug: Nothing id forgiven. Misschien, dat de ervaringen van een Marokkaanse vrouw je de open zullen openen, waar t islam betreft. Geef je nog een quote van haar: Je hebt moslims en je hebt de geschriften. Maw: moslims kun je prima hebben. Volgen ze de geschriften, gaat t fout. Er is een groot verschil, tussen de islam achterlijk noemen en iets tegen moslims hebben. Zij zegt dan zelf: Zeg ik dit in een islamitisch land, ben ik een afvallige en moet ik dood. Zeg ik dit in ‘het vrije westen’, ben ik een racist. Aldus een moslima. Jij bent blijkbaar zo’n kortzichtige racisme roeper.

 29. nienke

  Ik hoor nu niets over mensen rechten, een kind dat zulke lugubere dingen is bijgebracht ten hemel schreiend.
  Hoe misselijkmakend is deze ideologie dat ze onschuldige kinderen ervoor inzetten.
  Het zijn met recht moordenaars in plaats van een vredig geloof.
  Europa moet toch geschokt reageren maar veel hoor ik er nog niet over, schande.

  1. AS210854

   Niks aan toe te voegen Nienke

 30. victus

  Laat dat meisje maar niet zien wat voor bende het hier is na oud en nieuw. Dan wil ze direct 2700 veegwagens hier naartoe sturen. Anders zien ze het verschil niet meer na de regen van kernbommen en dat zou jammer zijn.

 31. Christina

  Wat zijn het ook galbakken die pislams kinderen gebruiken voor eigen `gewin`!
  En met die open grenzen zullen best wel van dat soort halve garen al hier zijn, zogenaamde asielzoeker!

 32. Eric 1

  Dit Meisje laat weer het gezicht zien van de ware Islam. De Islam staat voor Haat Oorlog en Elende. Heeft niks met vrede te maken. Dat kennen ze niet eens

 33. biggeorge

  de Islam een cultuur gebaseerd op haat en geweld maar dat is onderhand over de hele wereld wel bekend

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.