Wilders: Bij Iraanse liquidatiebesteller Rouhani is D66-minister Kaag nederig, wat een “incompetente malloot”!

In allerijl kondigde minister Kaag gisteren sancties aan tegen Iran, na aanwijzingen dat het regime in Nederland politieke tegenstanders laat vermoorden. PVV-leider Wilders vindt dat onbegrijpelijk: vorig jaar was de minister nog te gast in Teheran, waar ze met hoofddoekje en al één al nederigheid en gedweeheid was. Volstrekte incompetentie leidt ons land, aldus Wilders.

De tijden waarin PVV-voorman Geert Wilders de PvdA-minister Vogelaar “knettergek” noemden en dat uitzonderlijk was, zijn allang vervlogen. Tegenwoordig deugen alle ministers van geen kant (aldus Wilders, hè), en minister Kaag van Buitenlandse Handel nog het minste van allemaal. Want de zogenaamd onverschrokken blondine stond daar vorig jaar nog een beetje de vrome islamitische vrouw uit te hangen bij president Rouhani van Iran. Lang gewaad aan, hoofddoek op, nederig spreken. Precies zoals de Iraanse sharia-achtige wetgeving dat verlangt.

Maar al dat bukken, buigen en je vermommen als halve islamitische non heeft dus voor geen meter gewerkt. Kaag haar hele carnavalsoutfit was voor niets, want Iran heeft er greintje respect voor Nederland mee gewonnen. Sterker nog: Iran acht zich de heer en meester over óns grondgbied, nu de AIVD gisteren ontdekt heeft dat het Iraanse regime zonder pardon liquidaties uitvoert in ons eigen koude kikkerlandje. Kennelijk zijn de dood te schieten staatsvijanden in Iran op, en beginnen ze maar hier.

Ja, en dan komen nu de sancties. Onbegrijpelijk, stelt PVV-voorman Wilders. Wie maakt zichzelf nu zó klein bij een islamistische dictator, om vervolgens gewoon vernederd te worden:

“Minister Kaag vorig jaar nog nederig bij Rouhani. De president van het land dat in Nederland liquidaties regelt. Ons land wordt bestuurd door incompetente malloten.”

Hoe we dit tegengaan. Het advies van Wilders wordt in twee hashtags gegeven: #StemZeWeg en #StemPVV. En u mag nu zelf bepalen of dat de zaken beter zal maken…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

87 reacties

 1. Siemien

  Ja maar mevrouw Kaag is natuurlijk een d666-er dus logisch , sterker nog, stilzwijgend is mevrouw Kaag antisemiet en vindt het prima wat er gebeurd, al zal ze dit voor de bühne natuurlijk niet toegeven…

  1. hans-e-pans

   Waarom denk je dat deze mevrouw haar meisjesnaam voert?

   1. Siemien

    Ik heb een vermoede..

    1. Lugar

     Sigrid al-Qaq heeft dubbele motieven en een dubbele loyaliteit. Ze is getrouwd met een Palestijn die bovendien banden had met Fatah, de politieke tak van de PLO. Niet voor niets deelt zij miljoenen uit aan de ‘vluchtelingen’ in o.a. Gaza dat onder volledig zelfbestuur staat van Hamas.

 2. Aytas

  “Minister Kaag vorig jaar nog nederig bij Rouhani. De president van het land dat in Nederland liquidaties regelt. Ons land wordt bestuurd door incompetente malloten.”

  Andersom hebben Nederland en zijn bondgenoten natuurlijk niets met liquidatie in die regio te maken. Wilders moet stoppen, de man wordt steeds extremer.

  1. Top

   Hoofddoekje weer te strak? Ga eens werken, parasiet!

 3. TD

  minister Kaag presenteerde zich in Iran volgens islamitische regels incl lang gewaad,hoofddoek en nederig spreken!
  Maar indien president Rouhani ooit naar Nederland zou komen gaat hij zijn kleding en gedrag echt niet aanpassen aan de Nederlandse norm,hij komt zonder twijfel met gewaad en tulband!
  Nederlandse politici zijn inderdaad ietwat kruiperig.

  1. van Urk

   Aanpassen aan de islam door een outfit te dragen en te buigen terwijl dat soort D66 kliek hier wel het lef hebben om zonder outfit of nederigheid een protestantse predikant of politici onder te tafel te vegen.

   1. Lugar

    Sigrid al Qaq is getrouwd met een Palestijn, hoofddoeken zijn daar regel.

  2. Mart

   ”Iet Wat???”Ze gaan meteen met ”’de kont” omhoog”, als de bezetter met het zweepje knalt.

 4. Korporaal Monty

  #StemZeWeg en #StemPVV

  En dan?
  Gaat Wilders het land leiden?
  De man heeft niet eens de competentie of lef om een echte partij te leiden laat staan een heel land.

  1. TD

   Korporaal Monty:
   En wat doet Rutte nu,het land leiden?
   Ja,naar de afgrond samen met de rest van de lemmingen!
   Rutte is geen leider maar lijder.

   1. van Urk

    Inderdaad. Zie weinig verschil. De tijd van echte bestuurders die volledig achter hun eigen bevolking stonden hebben we wel gehad.

   2. Korporaal Monty

    Wilders is de enige die geen leider is.
    Wilders is een stuurman op een roeiboot. Mensen mogen alleen maar instappen in zijn roeiboot en naar hem kijken hoe hij de koers bepaald.
    Daar waar anderen een schip met bemanningsleden durven te besturen en vertrouwen te geven aan de bemanningsleden.
    Mag je bij Wilders alleen maar mee roeien. In 15 jaar is hij niet verder gekomen dan een roeiboot.
    Zelfs FvD heeft meer bereikt in twee jaar.

    1. Lugar

     “In 15 jaar is hij niet verder gekomen dan een roeiboot.”

     Van 1 naar 20 zetels in 14 jaar…

     1. Korporaal Monty

      “Van 1 naar 20 zetels in 14 jaar”

      En dat vind jij een prestatie

      Van 1 partijlid naar 1 partijleden.
      In 14 jaar tijd.
      Ja Wilders is een echte partijleider.
      Hij heeft de afgelopen jaren duidelijk zijn leidinggevende capaciteiten laten zien.

      Wilders is een stuurman op een roeiboot en zal nooit een kapitein van een schip worden.
      Heeft hij de competenties en het lef niet voor.

     2. Lugar

      Heb je het gratis boek van Martin Bosma gelezen Monty? Daar kun je lezen waarom PVV een ‘eenmans’ partij is. Toch merkwaardig dat 1.4 miljoen mensen wel een stem uitbrengen op deze ‘partijleider’, vind je ook niet?

     3. Korporaal Monty

      “Toch merkwaardig dat 1.4 miljoen mensen wel een stem uitbrengen op deze ‘partijleider’, vind je ook niet?”

      Is best wel vreemd dat 1.4 miljoen mensen in een roeiboot stappen zonder te kunnen zien waar ze heen roeien. Alleen maar op kunnen kijken naar hun stuurman en geen enkele invloed hebben op de koers die gevaren wordt.

      Maar Wilders wil geen bemanningsleden. Hiervoor moet je mensen durven te vertrouwen die met jou de zelfde koers willen varen en dat vertrouwen heeft hij niet in de mensen om hem heen.

      Wilders wil alleen maar roeiers.
      Dat begrijp ik niet jij wel?

    2. TD

     “Daar waar anderen een schip met bemanningsleden durven te besturen en vertrouwen te geven aan de bemanningsleden.”
     Dat vertrouwen dat steeds werd beschaamd: Minister Halbe Zijlstra,Minister Jeanine Hennis-Plasschaert,Minister Ard van der Steur Minister Ivo Opstelten en staatssecretaris Fred Teeven,Staatssecretaris Frans Weekers allemaal muiters op het zinkende schip van Rutte!

    3. Moh de pedo

     Je hebt gelijk. Bij de VVD staat de V voor Vrijheid en dat blijkt vaak. Met name de vrijheid om te rotzooien en te liegen om vervolgens de partij te verlaten. Bij de PVV kan dat niet. Nou ja, het kan wel maar er blijven er toch wel heel veel zitten en als je Wilders kent dan weet je dat hij het uitesten van zijn mensen vraagt

    4. Siemien

     Onzin Monty, je zou eens wat vragenuurtjes moeten kijken daar komen genoeg PVV-ers aan het woord.
     Genoeg PVV-ers die wetsvoorstellen indienen.
     Overigens, Wilders waarschuwt al ja-ren voor allerlei zaken als de islam, sociaal economische aanslagen op ons land, etc etc, waar de rest hun harses in het beton stoppen zegt Wilders waar het op staat.
     En je hebt gezien wat samenwerking met de VVD heeft opgeleverd, PVDA is bijna kopje onder gegaan, net als d666, wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind, Wilders heeft op tijd de stekker uit elke samenwerking gehaald en dat was een meesterzet..

    5. Rosasolis

     @Korporaal Monty. Interessant en juiste vergelijking met Wilders en zijn kleine roeiboot. Hoeveel correspondenten op DDS weten de geschiedenis van Wilders en zijn PVV? Hoewel weten dat de PVV niet een politieke party is. Wilders heeft zijn vereniging opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
     als een Societeit. In dit gesloten, prive societeit, zijn alleen vriendjes van Geert welkom, die als medewerkers werken, met een zeer lage salaris. Zij hebben geen recht op persoonlijk inbreng in het bestuur en mogen hun eigen mening niet uiten. De PVV societeit heeft geen leden!, en ook niet eens een jaarlijks vergadering. Sinds het oprichting 15 jaar geleden, zijn er vele medewerkers uit de PVV gestapt, vaak met grote klachten.

     1. Korporaal Monty

      Maar toch zijn er mensen die denken dat als Wilders aan de macht komt (Wat niet zal gebeuren, daar zorgt hij zelf wel voor. Teveel verantwoordelijkheden).
      Zij inspraak zullen krijgen.
      Maar roeiers mogen alleen opkijken naar hun stuurman die zijn koers bepaald.
      De enige inbreng die zij hebben is hoe snel of langzaam hij gaat.

  2. Meriadoc Brandebok

   We weten zelfs nog steeds niet exact wat Wilders met dit land wil. Wel wat hij niet wil, maar niet wat hij wél wil: of crucialer, hoe hij zulks gaat uitvoeren.

   1. van Urk

    Staat allemaal op het A4-tje in zijn partijprogramma. Rutte had een grotere programma maar kwam ook niet verder met 1 A4-tje wat hij allemaal heeft opgelost. De rest werd niet waargemaakt of werd van tafel geveegd.

    1. Meriadoc Brandebok

     Het beruchte A4-tje verkondigt op geen enkele wijze hoe deheer Wilders het landsbestuur wenst vorm te geven. Met het beruchte verbod op de koran, bijvoorbeeld, kan men niets: wil hij een grondwetswijziging? Wil hij een nieuwe wet? Wie gaat zo’n koranverbod controleren? Hoeveel gaat het kosten?

     En dan de Nexit: hoe Wilders dat wil aanpakken blijft in nevelen gehuld. Wil hij in de EER? Kent hij de economische consequenties van een Nexit? Hoe ziet hij de nieuwe Europese samenwerking voor zich?

     Nee, Wilders zegt vooral wat hij niet wil en niet wat hij wel wil.

   2. TD

    Meriadoc Brandebok:
    “hoe hij zulks gaat uitvoeren.”
    Heel simpel:Alles wat nu gebeurt – wat Wilder niet bevalt +datgene wat op zijn A4 staat!

   3. Duke

    Wilders wil niet wat Rutte wil (of zegt niet te willen en toch doet). Dat alleen al is 100% winst. Zelfs het kabinet met de clowns van LPF was beter dan Rutte, want toen passeerde er geen wet of verdrag dat de democratie of soevereniteit van ons land weggaf.

    1. Meriadoc Brandebok

     Dit houdt geen steek. De PvdA wil ook alles wat Rutte niet wil, maar heeft zelf een concreet sociaaldemocratisch plan hoe zij het wel graag zien. Dat is dus bij de PVV niet het geval.

     1. Original NL

      Quote…..de pvda heeft zelf een concreet sociaaldemocratisch plan …….
      De plannetjes van de pvda kennen we nu zo langzamerhand wel…..o.a. meer kansparels en voorrang voor kansparels bij huisvesting, baantjes bij de gemeenten (overheid) ed..
      Islam is welkom.
      Rustig laten sterven deze volledig van hun kiezers vervreemde partij welke altijd royaal mijn belasting centen aan allerlei onzinnige linkse hobby’s verspilde.

  3. Top

   Ach gossie, wat doet het mannetje dan? Wat doetie,wat doetie? Woefjes? Grote jongen hoor. Nu terug naar je mandje en braaf zijn.

 5. Pescador

  wilders heeft gelijk dit hele zooitje van rutte deugt niet.

 6. Meriadoc Brandebok

  Wilde Geert soms dat Nederland Iran de oorlog verklaart? Ik meen dat het kabinet, mede in Europees verband, met de sancties een uitstekend signaal afgeeft.

  1. van Urk

   Die sancties zijn mosterd na de maaltijd. Hoe kan het dat sommige politici zoals Wilders namelijk wel weten wat voor gevaarlijk en achterlijk land Iran is. Knuffeldiplomatie werkt zeker dan een dreun.

   1. Aytas

    Wanneer krijgt Amerika sancties voor de aanslagen die ze in bv Pakistan plegen? Oh zijn we zelf bondgenoot in.

    1. van Urk

     U bedoelt Pakistan het land waar andersdenken moesten gaan vluchten naar Amerika en Europa..Ook voor dit land moet men niet gaan buigen.

    2. Duke

     Die Paki’s willen onze vrijheid van meningsuiting inperken en onze volksvertegenwoordigers vermoorden. Ik zie niet waarom we dat regime moeten steunen tegen onze bondgenoot.

   2. Meriadoc Brandebok

    Waarom is het mosterd na de maaltijd? Ik zou eerder zeggen: tijdens de maaltijd. We laten de Iraniërs weten dat zij goed in de puree zitten als zij zich mengen op het Nederlandse grondgebied. Een pittig signaal is afgegeven.

    1. van Urk

     Dat kon vele malen eerder voordat Kaag naar Iran ging. Want toen was het ook al bekend dat Iran een gevaarlijk land is. Maar ja, er moeten eerst doden gaan vallen voordat er pas ingegrepen wordt.

 7. HendrikJan

  Deze Kaag (D66) is het toonbeeld van een telg uit de Ruttedynastie, liegen en bedriegen.
  Hou ze maar scherp Geert, voor je het weet zet die Pinokkio, weer 1,4 Miljoen PVV kiezers bij het grof vuil.

  1. Aytas

   Dat doet geert zelf, hij zorgt wel dat hij niet hoeft te regeren en dus ook niet kan worden afgerekend. Geld opstrijken en zn joodse financier tevreden houden is wat hij wil.

   Om die 1,4 tevreden te houden de rest buiten spel zetten? Zoiets als Iran bedoel je?

   1. HendrikJan

    Als je Geld met een hoofdletter schrijf, moet je Geert ook maar met een hoofdletter doen.
    Laten we het simpel houden, je geilt op het tegen de haren instrijken van medeschrijvers en voor de rest zet ik een streepje door je naam.

 8. Gewoonomdathetkan

  ISLAM IS VERGIF!!

  1. Meester Kong

   CHRISTENDOM IS OOK VERGIF LIEVERD….
   Kijk maar eens naar @lugar , siemien , urk enz.
   Het gif heeft hun brein aangetast maar ze denken dat ze nog helder zijn.
   Zielig..

   1. van Urk

    Meester Kong en u bent VERGIF. Kijk maar naar uw bijdrage op DDS.

    1. Meester Kong

     Hahaha nee Urkie dat is tegengif, neem het tot je en je zla genezen…
     A dus misschien ongeneeslijk?
     Hoewel, het is er als baby al ingepompt..

     Yoepie zei ooit, volwassenen vertellen hun kinderen op een gegeven moment- sinterklaas bestaat niet..
     Waarom niet bij godT, sprookjes zijn verzinsels.

     Je weet dat ik agnost ben die neigt naar het atheïsme?

     Opgevoed door een atheïst en een gelovige die mij op veertienjarige leeftijd zelf de keuze liet…..

    2. Lugar

     @Urk: Je voert een trol en houdt hem in leven.

    3. sonar

     Van Urk ,Kong is een nutteloze aap met geen enkel denkvermogen in zich.

     1. Meester Kong

      @sonar ben jij ook zo’n slijmerige pepermunt zuigende gereformeerde ?

     2. Meester Kong

      @lugar is het voorbeeld van een slijmerige pepermunt zuigende gereformeerde.
      Afgelopen jaar maar slijmen, slijmen zelfs in mijn moedertaal.
      Kotsen..

 9. A3aan

  Toch wel apart, Al Qaq Kaag buigt nederig voor Rouhani die geen millimeter toegeeft, niet kan buigen want onbuigbare ruggengraat. Zou wat zijn voor rubberen Rutte, alhoewel het maar de vraag is of Rutte wel een ruggengraat heeft.

 10. Tante Sidonia

  تنظيف هذه الفوضى مع كاج!

  tanzif hadhih alfawdaa mae kaj!

  1. TD

   مع من؟

   1. Tante Sidonia

    TD
    Helaas kunnen ze dit woord niet in Arabisch:
    ………..maar met de onder kruiperige Moslim liefhebster ( shit,….die is Minister?) Kaag!!!

    TD:
    toch wel fijn dat we Arabisch spreken! Vandaar onze kennis over de “vreedzame” Islam!
    Kan KONG en Aytas met hun minimale kennis een puntje aanzuigen! Deze gillen zoals , vaak, als geiten/schapen/kamelen die geslacht gaan worden!

  2. Duke

   Je moeder. Nederlands graag.

 11. Gerlos

  Ik had deze afgestuurde IKEA minister al niet zo hoog zitten ook vanwege haar zotte partij van die PASPOP D66.

 12. Duckday

  Stem vrij en blij bij de statenverkiezing PVV of FvD beide partijen komen voor Nederland op

  1. henkie

   Zi is het! Zegt het voort

 13. koeiepoep

  In de ogen van Iran waren dit 2 terroristen. 73 doden bij 1 aanslag. Tja. Leiders van al qaida, hamas of is overleven dit soort acties ook niet, door in een ander land onder te duiken. De geschiedenis van Afrika is bezaaid met dit soort acties, uitgevoerd door ‘buitenlandse diensten’. Iran en saudie arabie mogen trouwens best opgeheven worden hoor. En volgens goed Iraans gebruik, bestormt men een ambassade. Hoezo, we hebben weer eens een conflict geïmporteerd?

 14. Christina

  Wilders heeft weer gelijk!!
  En die kaag zouden ze naar die palestijn van haar moeten trappen en haar Nederlandse paspoort af moeten pakken!
  De politici laat zien wat hier allemaal mis is in dit land en dat begint in Den Haag zoals denk, groen links en d66!

 15. Moh de pedo

  Ach, onze minister is een keurig nette vrouw. Ze is zeer empathisch en toont respect voor andere culturen, net zoals die culturen ook in ons land hebben. Dat niet alleen in het buitenland maar ook in Nederland. Haar aanoassingsvermogen is groot Ik vind het uitermate keurig dat de Nederlandse regering na diepgaand onderzoek de Iraanse regering heeft medegedeeld dit handelen niet correct te vinden en jawel, men heeft zelfs sacties opgelegd. De vraag is natuurlijk wel of dit geen economische schade gaat opleveren. Maar ik vertrouw erop dat onze bekwame Minister President het volk kan overtuigen dat we 1 grote familie zijn en dat hij ons land ook weer door deze storm zal leiden. Nederland kan keihard zijn en tegelijkertijd weer nieuwe banen scheppen. In Iran heeft men nu ook de harde hand van Rutte leren kennen en zullen ze zich wel 5 keer bedenken om hier nog eens iets dergelijks uit te halen. Ik geloof oprecht dat Iran nu ook de onredelijkheid hiervan inziet en tenslotte zijn we op deze aardbol allemaal hetzelfde en is niemand slecht geboren. En laten we eerlijk zijn, de westerse honger naar olie heeft ons indirect wel als hoofdschuldige gemaakt. Ik wil vanaf deze plaats dan ook mijn verontschuldigingen aanbieden aan het volk van Jemen waar de goede moslims uit zowel Irak als Saoedi Arabië oorlogje voeren. Het zijn allen moslims en aangezien deze godsdienst zeer vredelievend is kan het niet anders dan dat men zich het lot van de verhongerende bevolking aan zal trekken.

  Zo, ik steek mijn kop weer even in het zand.

  1. Tante Sidonia

   Moh de pedo

   Pluim!!!

 16. ruudjeenjose

  Met een beetje geluk trappen we ze allemaal uit het kabinet. 20 maart bijltjesdag voor de huichelaars en wegkijkers.

 17. victus

  Keiharde, drieste sancties worden er opgelegd. Olie? Die troep hebben we straks niet meer nodig als alles vlekkeloos op elektriek rijdt, draait, verwarmd en vliegt!!
  Laat dat vettige, gore spul maar lekker wegstromen in de Perzische Golf. Europa heeft over een paar jaar NOOIT geen olie meer nodig!! Toch…??

  1. Siemien

   Nou ja, ik denk dat de olielamp weer terug gaat komen als het zo door gaat..

   1. Lugar

    @Siemien: Zeker, probleem is alleen wel dat de Overheid belastingen oplegt waardoor het niets meer uitmaakt wat je precies doet, je moet gewoon betalen. dat is ook het voordeel voor een politicus, de belastingbetalers sterven nooit uit.

 18. poldi

  Gelukkig dat de AIVD de voorbereidingen voor een terroristische aanslag tijdig heeft ontdekt en ingegrepen.
  Maar wie garandeert mij dat dit geen topje van een islamitisch terroristische ijsberg is en er vele menselijke tijdbommen in de maak zijn.

  De islam woekert gestaag voort en wordt op alle mogelijke manieren door de overheid geen strobreed in de weg gelegd.

  Eergisteren Opsporing Verzocht bekeken en wat wederom opvalt is dat 90% van de gevallen het lichtgetinten betreft.

 19. B. Pascal

  Wie God vereenzelvigd met Al-llah begint direct te buigen voor de leiders van de maangod Al-llah. Je ziet het gevolg direct! Eén keer buigen, één keer hoofdoekje dragen (min. Kaag). Bammm direct bemoeien ze zich met je interne markt en rechtspraak! Knallen ze hun terroristen overhoop, die hier vanwege hun ellende heil zoeken. Nu kunnen ze Iran wel de (zwarte*) piet toeschuiven, echter het kwaad is al geschied. De linkse politiek, bakt niet veel gaar!

  Nee, de SGP (oudste partij van Nederland) trappen, om hun normatief handelen. Terwijl Links Nederland zelfs twijfelt of hun handelen door hun linkerhand is of hun rechterhand is gebeurd!

  Zeuren over vrouwenrechten en dan juist een hoofddoek gaan dragen!
  Daarop schiet een vrouwonvriendelijke regime, met goedkeuring van Links twee ‘’terroristen’’ dood, zonder enige bijkomen van het Nederlandse Rechtsysteem!
  Wat een anarchistische zooi! En maar toegeven! En maak wijken!
  Blinden en kreupelen!

 20. Ries

  …Indien Wilders weet wat hij niet wil, dan is dat toch meteen het antwoord op de vraag wat hij wel wil?…

 21. Ries

  Er wordt weer afgegeven op het A4’tje met het partijprogramma van Wilders, maar niet over het nog kleinere inlegvelletje van Rutte. Ook hier wordt weer met twee maten gemeten.

 22. worstcase

  Je schaamt je toch kapot voor zo’n minister!! Als een haremlammetje knikt en buitgt ze voor een van de meest wrede regimes en dictaturen in de wereld. Bovendien moest ze toen al kennis hebben gehad van de mogelijke betrokkenheid van Iran bij de moordpartij. Een goede minister laat zich voor zo’n staatsbezoek immers volledig informeren. De hele wereld stond op zijn kop toen Saoedi Arabië over de schreef ging in Turkije. Nu hoor je niemand. Dat mens moet opstappen. Morgen nog!! Die mag geen dag langer minister blijven. Waarom grijpt de politiek niet in? Trouwens, het zou nog mooier zijn als het hele kabinet opdoekt.

 23. Rud56

  Tja Tim, deug en dwaas buigt voor de intolerante, dominante en wrede ideologie: de islam!
  De ideologie die waar verschijnt de veiligheid, vrijheid en vrede daar verdwijnt!

 24. Rosasolis

  Je kan wel stemmen op de PVV societeit, maar je kunt nooit op een van hun medewerkers stemmen, en je kunt niet lid worden van dit zeer gesloten prive societeit.

 25. nienke

  Buigen voor een staat die homo’s ophangt, vrouwen stenigt. jonge kinderen uithuwelijkt aan oude kerels dan ben je toch geen knip voor je neus waard.
  In plaats je met opgeheven hoofd zonder HOOFDDOEK deze dictator te woord staat.
  Wat een laffe hypocriet is dat mens.
  Ze moest zich dood schamen.

  1. Anthony2

   Helemaal mee eens Nienke…

  2. Lugar

   “Ze moest zich dood schamen.”

   +1

  3. Siemien

   Ssssssst Nienke niet te hard schreeuwen anders voelen ze (Nederlanders) zich schuldig en gaat er weer een excuus naar desbetreffende landen..

  4. Bosche draak

   Dit is namelijk het enige waar die geit nog een beetje van moet soppen.
   Knap lastig als de laatste periode die je had nog onder het Trias dan wel Krijt viel.
   Doek om, op de knietjes en billetjes in de lucht prinses Palestina!
   En als zo’n haatbok er eindelijk eens opklimt en d’r Gazastrook eens goed bombardeert, kan je d’r voldaan gemekker hier horen…

   Weg ermee & op naar Maart!!?

   1. Lugar

    “Prinses Palestina!”

    Yes! yes, yes, yes! De juiste definitie!

 26. ruudjeenjose

  In de oorlog werden landverraders kaal geschoren. Het wachten is op bijltjesdag.

 27. Veteraan

  Heerlijk die helderheid. Kaag is een antisemiet.
  Ik was snel klaar met de reacties lezen op dit onderwerp.
  2/3 geschrijf van Trollen aan de namen te zien en dan nog wat reacties erop, dus ik was er met 1 minuut doorheen.
  Jammer hoor, niets interessants dus.

  1. Lugar

   @Veteraan: De verhouding, bij een kritisch ingesteld script, is momenteel 81/53. Dat betekent dat er van de 81 reacties 53 zichtbaar zijn. De mooiste reactie vond ik die van Bosche: “Prinses Palestina!” 🙂

   #20maart2019

 28. Godefroy France

  Dit verschrikkelijke palestijnen pijpend gedrocht is een Gutmensch, zij deugt, zij is links, zij is antisemitisch, zij is islamitisch, ze liegt, ze subsidieert terroristen, vele miljoenen voor de vernietiging van Israel, kortom D66, hoeveel pleonasmen in deze 3 zinnen?!?!?!

  Bonne année

  1. Lugar

   Poczekaj i zobacz

 29. Lugar

  Abbas begint aan het 14de jaar van zijn 4jarige termijn. Sigrid Kaag zwijgt hierover want ze heeft met de corrupte elites van de PLO geleefd, en weggekeken. Geschat wordt dat Abbas $100 miljoen heeft gestolen.

 30. Lugar

  Hennis en Kaag moeten zich diep schamen. Zij komen niet op voor vrouwen. Maar voor zichzelf. Ze laten vrouwen in Iran stikken. Zij gedragen zich als huisslaven van masculiene heerschappij. Melanie Trump geeft het goede voorbeeld. Wie had dat gedacht?

 31. gister

  minister kaag is een uitermate competente bestuurder, een minister president waardig.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.