Woedende DENK-jeugd hitst jongeren op tegen de politie

De jeugdafdeling van de politieke partij DENK is bezig met een verwoede kruistocht tegen de politie, zo valt op te maken uit een recente Facebook-post. Een agent die een jongere aanpakt met oud-en-nieuw wordt lelijk te kakken gezet. “Politie Nederland waar zijn jullie mee bezig?”, zo schrijft OPPOSITIE: “Zo hoor je onze jongeren niet hand te haven.”

zwaargeklapt1jan

Terwijl moederpartij enkele belangrijke pijlers van de vrije samenleving aanvalt, zoals de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting, doet hun jongerenbeweging OPPOSITIE hetzelfde door ook de positie van de politie ter discussie gesteld. De wetshandhavers waren op 1 januari natuurlijk massaal op de been om vuurwerkrellen te voorkomen, en dat werd ze niet door iedereen in dank afgenomen. Liever had OPPOSITIE gehad dat rotjesgooiers en opgehitste meutes gewoon hun gang konden gaan, zo blijkt uit een Facebookpost van het DENK-jeugdhonk.

Te zien is een filmpje van een agent die zich verdedigt tegen een jongen die klaarblijkelijk over de schreef is gegaan tijdens oud-en-nieuw in Rotterdam. De aanleiding voor de schermutseling is niet te zien – vermoedelijk met opzet weggelaten omdat dit de zaak wel eens in een ander licht zou kunnen zetten. Wel wordt een oordeel geveld: “Natuurlijk weten wij niet wat ervoor is gebeurd. Het enige wat wij weten is, zo hoor je onze jongeren niet hand te haven.

En op de video is te zien: de jongen krijgt klappen van de gummiknuppel, en een filmende omstander schrijft daarover in gebroken Nederlands: “Jongen wordt zwaar geklapt.” Dat valt in werkelijkheid wel mee, maar de toon is gezet: de DENK-volgers willen dat de agent ontslagen wordt, en spreken van “Israël taferelen“. Ene Levent Cakir hoopt dat er in de toekomst zal worden “teruggeschoten” op de politie. Mahmut Ari ziet er de hand van de Joden in: “Politie Nederland gebruikt continue geweld, dit is 1 van de voorbeelden, vooral in Rotterdam gebeurd dit vaak, dit komt door zionist Aboutaleb. Nederland wordt politie staat!

Het is niet voor het eerst in de afgelopen maand dat de jeugdafdeling van DENK de politie tot vijand verklaart. Na de gewelddadige dood van de Rotterdamse Humeyra beweerden de Kuzu’s junior dat de politie medeplichtig was aan haar moord: “De politie is aan ons “de jongeren” een leven schuldig,” zo viel op 22 december te lezen op hun Facebookpagina.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Lugar

  Islam is nergens goed voor, dat geldt dus ook voor islampartijen zoals DENK.

 2. Siemien

  Tuurlijk hoor je dit soort zo te behandelen, WIJ doen niets fout namelijk, dit soort dient snoeihard aangepakt te worden, dit doet een politieman namelijk niet zomaar…

  1. Lugar

   @Siemien: Islam is schaamte- en eercultuur. Het ligt nooit aan de islamvolger en altijd aan de ander, het liefst aan de autochtoon, die is altijd zo lekker schuldbewust, ook als hij niets heeft gedaan.

 3. Gekko

  DENK-jeugd: dat is een contradictio in terminis.

 4. Ries

  De islam ontleent alle rechten aan linksaffers, want die vinden alles goed:
  “Achter het complot van Links met de islam gaat een masterplan schuil. Links, dat het uit zichzelf nooit zou redden om de totale heerschappij over de westerse landen te verkrijgen, heeft een doodsvijand van het Westen uitgekozen, met wiens hulp zij het Westen wil verbrijzelen- en vervolgens als overwinnaar uit het hele gebeuren tevoorschijn wil komen. Dit plan werd uitgebroed in de breinen van de neo-Marxistische vertegenwoordigers van de Frankfurter Schule – en is thans de leidende politieke agenda van de meeste West-Europese landen. Dit masterplan is zo duivels als een plan maar kan zijn. Het omvat het verraad aan alle westerse waarden, het omvat de massa-immigratie, die aan ons wordt verkocht als “hulp aan vluchtelingen”, het omvat het demoniseren van westerse patriotten en constitutionele patriotten als “nazi’s” en “racisten”, en het omvat het goedkeurende op de koop toenemen van de ontelbare doden door toedoen van de immigranten.
  Bron: Michael Mannheimer

 5. Aytas

  ‘Terwijl moederpartij enkele belangrijke pijlers van de vrije samenleving aanvalt, zoals de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting,’

  Zoals op dit forum een constante oproep tot negeren en dergelijke rond zingt.

  1. koeiepoep

   Alleen al het feit, dat ook jij hier je mening mag geven, bewijst, dat t hier wel meevalt. In denks’ moederland is dat iets minder vanzelfsprekend.

  2. Bosche draak

   Als u met meer inhoud en minder Fasci-rasci- -neo-kolo-tuka-tikkie-bruinie-huilie-huilie
   komt dan wordt het negeren vanzelf minder

 6. lIN-T

  Waar is de vreedzame jaren 70 samenleving gebleven?
  Sinds de komst van al die allochtonen is het alleen maar ellende.
  En door de overbevolking wordt het een groot drama en ik vrees een burgeroorlog.

  1. IJsbrand Koudvuur

   Naïef, lINT?

   Het dankzij de jaren 60/70 dat hier die allochtonen hier zijn!

   Linkse indoctrinatie, WO2 opgelegde schuldgevoelens en hippies in de politiek…! Reken maar uit!

   1. Siemien

    @IJbrand ik heb geen schuld aan helemaal niets en ik ben daarom ook niet chantabel..
    Ik vind dat iedereen die hier komt zich aan moet passen aan mijn cultuur en voor die gasten die twijfelen die zou ik graag mijn cultuur willen laten zien…en niet achter de voordeur hè..

  2. Lugar

   “Waar is de vreedzame jaren 70 samenleving gebleven?”

   In 1951 kwamen zeventig gezinnen van islamitische Molukse militairen naar Nederland. Het zijn de eerste moslims die groepsgewijs naar Nederland komen.

   In 1954 verschijnt de eerste Nederlandse vertaling van de Koran.

   In 1956 worden de eerste twee moskeeën in het Friese Balk en in Den Haag geopend. Koningin Beatrix viert in Den Haag in 2006 het vijftigjarig bestaan. Ze komt tevoren overeen geen handen te zullen schudden(!).

   Momenteel zijn er ongeveer 1 miljoen moslims en ongeveer 500(!) moskeeën in Nederland. Halsema diende op 27 oktober 2010 een motie in waarmee ze de Regering opriep de islamisering van ons land niet tegen te gaan, de motie werd in meerderheid, m.u.v.. SGP & PVV, aangenomen!

   Denk jij dat het beter wordt?

   1. toetssteen

    @Lugar
    Het grootste deel van die Molukkers was/is christen.

    1. Lugar

     @Toetsteen: Dat zou best kunnen, maar daar gaat het hier niet over. Het gaat hier over ongeveer 1 miljoen moslims en ongeveer 500(!) moskeeën in Nederland. Halsema diende op 27 oktober 2010 een motie in waarmee ze de Regering opriep de islamisering van ons land niet tegen te gaan, de motie werd in meerderheid, m.u.v.. SGP & PVV, aangenomen!

  3. Hermann

   Mede mogelijk gemaakt door de autochtone Duindorpers en Scheveningers.

 7. poldi

  Dankzij Rutte in 3 kabinetperiodes is Nederland inmiddels volgestroomd met migranten (hoofdzakelijk Moslims).
  Per jaar Komen er 100.000 migranten bij (volgens de laatste berichten van hedenmorgen).
  We beginnen (ik niet) er onderhand aan te wennen …….alle grote Nederlandse steden zijn reeds voor meer dan de helft bezet door Moslims, hun invloed neemt per dag toe. Ik voorspel u dat NL binnen 10 a 15 jaar een Moslim MP zal hebben en dat een partij als Denk binnen die tijd de grootste partij zal zijn. Een gegeven is dat
  autochtone Moslims hele sterke binding hebben met hun thuisland en dat Denk (en nog meer Moslim partijen) onder direkte regie
  komen van Erdogan cs. Nederland wordt deel van een Moslimkalifaat dat zich uitstrekt van de Rode Zee tot de Noord Atlantische Oceaan.
  Het is onbegrijpelijk dat de VVD van Rutte ūberhaupt nog kiezers heeft, maar dat geldt ook voor het CDA. ….., D66 en CU…….Heeft men oogkleppen op?
  Komende statenverkiezingen móeten ervoor zorgen dat het regime van de lanverrader Rutte vleugellam wordt door deze barbaarse coalitie in de senaat haar meerderheid te ontnemen.
  Nederland ligt inmiddels al aan het infuus…….het is crisis!

  Mensen aub stem masaal op de PVV en FVD !!!!

  1. HendrikJan

   Vergeet het aantal van 100 Duizend maar mijn beste.
   Dat zijn cijfers die de boel moeten sussen.
   De werkelijke cijfers gaan richting de 250 Duizend.
   De Gele Hesjes in de Nederlandse vorm zijn waarschijnlijk te soft, om de boel de boel te houden.

 8. sonar

  Tim je schrijft Israëlische taferelen,als dat gebeurd zou zijn ,dan hadden zulke figuren nu een houten jas gehad.

 9. Heras

  Goed zo, eindelijk wordt er opgetreden door de politie. En de grote bek van de “denkjeudg” hoef je echt niet in een islamitisch land te geven dan wordt je gelijk opgepakt

 10. Hermann

  Dat de Denk jeugd andere opvattingen heeft over handhaving is nog tot daar aan toe. Maar ze behoren toch goed algemeen beschaafd Nederlands te spreken en ook te schrijven. Gewoon een kwelling om aan te horen.

 11. Rud56

  Het eerste gifzaadje is dus nu gelegd en krijgt geheid aandacht in DWDD, Nieuwsuur of bij die Jinek, alwaar het zaadje tot wasdom kan komen! Want: rascisme, islamfobie etc. etc.

 12. Pescador

  oprotten met die stomme turken

 13. marco1

  Het zou goed zijn als de partijtop van de volwassen Denk-club afstand nam van de uitspraken van de jongeren en ze op de vingers tikt.

 14. C.A.Barstow

  En zo moet het, afrossen dat moslim tuig!

 15. TD

  “massaal op de been om vuurwerkrellen te voorkomen”
  Belachelijk,gummiknuppels onterecht?
  Ik zou het Crowd Control wapen nemen: zendt millimetergolven uit die de bovenste laag van de huid van een individu binnendringen, waarna het voelt alsof je huid in brand staat.

  ninefornews.nl/overeenkomst-5g-crowd-control/

 16. Christina

  Ik had liever gezien dat er politiehonden ingezet zouden worden tegen dat tuig!
  Dit soort hoort niet in Nederland en al helemaal niet in de politiek, laten ze dat maar in hun eigen zandbak gaan doen die lamstralen!!

 17. slayer

  dat krijg je ervan als je je laat afzeiken door treurneuzen zoals rapper boef en die toekan uit Zaandam , als ze die meteen ff wat fatsoen in hun donder hadden gemept , krijgen dit soort jochies ook niet het idee dat ze wel wegkomen met een grote muil tegen de popo

 18. Suuse

  Valt op dat vanuit de islamvolgers nooit een fout of gebrek aan hun kant is. Zo (b)lijkt ook vanuit de politiek de vinger weinig die kant uit te gaan. Eurabia.

  1. Lugar

   “Valt op dat vanuit de islamvolgers nooit een fout of gebrek aan hun kant is”

   Dat klopt. Islam is een schaamte- en eercultuur. De schuld ligt áltijd buiten hen. In Nederland is dat altijd prijs want wij hebben een schuldcultuur, wij vragen ons altijd af of wij iets fout hebben gedaan. 1+1= islamisering

 19. Gerlos

  Lekker geïntrigeerd deze jeugd kakkerlakken van DENK. Opzouten met dit zooitje ongeregeld.

 20. kennethhagers@gmail.com

  Het resultaat van ruim een halve eeuw gefaciliteerde zelf segregatie.
  Dan krijg je Nederlanders die zich geen Nederlander voelen die gefaciliteerd met een dubbele nationaliteit rondlopen die naar een eigen school konden gaan en zich begaven rond mensen die dezelfde gedachte erop na houden. Met als kers op taart dat diegenen die dit visieuze cirkeltje doorbraken en het Nederlander zijn omarmde nu ook nog aangepakt en uitgescholden worden, hoe wrang wil je het hebben? Ik denk dat de Denk jeugdbeweging zich bedient van een staaltje drogredenen van de bovenste plank en daarmee pijnlijk aantoont dat zij geen onderdeel wensen te zijn van deze samenleving. Nou ja op de momenten natuurlijk als ze dat uitkomt is er voordeel te behalen dan wel maar anders niet! Wat wel apart is dat deze jeugd zich bedient van eenzelfde retoriek als de extreem links en rechtse clubjes als die hun zin niet krijgen, lekker tegen de gevestigde orde aan schoppen gerechtvaardigd met drogredenen.
  Iedereen een gezond en wijs 2019 toegewenst, maar ik vrees dat het voor sommige te laat is.

 21. A3aan

  Kijk, dat is nu het spelletje waar ome Erdogan zo verzot op is. Halve waarheden door niet alles te laten zien. Door jongeren te indoktrineren en hen tegen de Nederlandse bevolking op te hitsen.

  Hier past een strenge aanpak, Denk de tweede kamer en alle gemeenten uit en het opgehitste stel raddraaiers met de lange lat bewerken, doet ome Erdo, zelfs nog erger, met zijn tegenstanders.

  Nederland is voor de Nederlanders, niet voor Erdo zijn trekpoppen, zeker niet voor de takketurken en k*tmarokkanen met dubbel pspoort.

 22. Gewoonomdathetkan

  ISLAM IS VERGIF

  1. Lugar

   @gohk: En dodelijk!

 23. AzovSoldaat

  DENK moet vernietigd worden deze radicale debielen moeten geëxecuteerd worden
  Deze untermenschen subhumans hebben geen recht om niet eens een blik te werpen
  Naar Nederland dr uit met die k’zooi een gevaar voor onze Nederlandse blanke vrouwen een gevaar voor onze kinderen een gevaar voor onze Nederlandse Tradities
  Een gevaar voor onze Nederlandse waarde trots en eer
  Als ik militaire macht had , had ik ze tegen de muur gezet en een voor een de kogel gegeven met varkens bloed en rechtstreeks naar hell gedonderd
  Nederland Mijn Vaderland Voor EER EN TROTS DISCIPLINE EN LOYALITEIT
  HOUZEE

  1. AAA

   Is een tikje extreem maar begrijp je wel.

 24. Michael M

  Zielig gewoon. Nederland is te soft. Je mag je als een monster misdragen en vuurwerkbommen en pijlen richten op de politie en dan mogen ze vervolgens niet reageren? Ben zelf op vakantie in Marokko geweest en heb zelf met eigen ogen gezien hoe ze daar optreden. Ze zouden eens een uitwisselingsprogramma moeten doen met 500 agenten uit die regio en die ook vanuit andere landen hier naartoe komen om de politie hier op te leiden. Wedden dat ze zeggen dat de Nederlandse Politie trainingen nodig hebben en dat ons land te soft is?

 25. AAA

  Goh, dat Denk maar roepen verbinden verbinden?? ik zie 95% allochtonen op de foto van dit Denk club(je) dus dat verbinden valt toch reuze tegen. Kan ook niet anders als je totaal uitsluitend pontificaal met de rug naar de Nederlandse samenleving staat. Stumpers zijn het…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.