Abou Jahjah: “Moslims zijn zeer goed geïnformeerd over Israël en misdadige bezetting Palestina, anderen onwetend!”

Moslims zijn een soort übermenschen als het gaat om Israël. Althans: als we de Belgisch-Libanese onruststoker Abou Jahjah moeten geloven. Volgens hem zijn moslims bijna allemaal “zeer goed geïnformeerd” over het “misdadige Israël”. Alle anderen, die vinden dat jihadistensteuner Abou even moet dimmen, zijn onwetend, misleid of verkeren in de ontkenningsfase.

abou isry

In de categorie: even lachen met antisemieten hebben we vandaag de Vlaams-Libanese Israëlhater Abou Jahjah. Deze vriend van Sylvana Simons en haar partijgenoten roept openlijk op tot het vermoorden van Israëlische soldaten, en beweert dan doodleuk dat zoiets gewoon “noodzakelijk” is. Heb je dan een kronkel in je hersens? Nogal, ja.

Maar hoe ontzettend gekronkeld die kronkel is, dat ontdekken we vandaag pas. Want alhoewel Abou Jahjah zelf niet in een god gelooft, gelooft hij wel nog steeds in het sprookje dat moslims betere mensen zouden zijn dan alle andere aardbewoners. En dat het voornamelijk moslims zijn die Israël bekritiseren, dat is helemaal niet verdacht ofzo omdat Israël de enige joodse staat ter wereld is. Niks met antisemitisme te maken. Moslims zijn gewoon goed:

“Waarom uiten moslimmensen vaak kritiek op Israël? Is het antisemitisme? Fout! Het is omdat zij over het algemeen heel goed geïnformeerd zijn over de criminele bezetting van Palestina. Tegelijkertijd zijn anderen zeer waarschijnlijk onwetend, misleid of verkeren zij in de ontkenningsfase. Ik steun Ilhan.”

(Deze Ilhan dus, die naast Abou Jahjah nu ook oud-KKK-voorman David Duke tot haar bewonderaars mag rekenen, maar dat allemaal tussen haakjes)

Toch curieus hoor. Als moslims zich zo druk maken over de behandeling van de (islamitische) Palestijnen, waarom hoor je vrijwel nooit stemmen opgaan om de Oeigoeren in China meer te beschermen? Zij worden letterlijk in concentratiekampen gesmeten door de overheid, en hun Korans verband. Ook spuit Egypte tunnels van Gaza naar de Sinaï vol met gifas: een afschuwelijke misdaad. Maar ook daar hoor je die zogenaamde “zeer goed geïnformeerde” moslims nauwelijks over. Alleen over Israël. Rarara, hoe zou dat nou toch komen?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

69 reacties

 1. worstcase

  Zijn er nog mensen die geloven in de vredelievendheid van moslims? Dit is toch puur antisemitisme. Net zo goed als de moslims dol blij waren met Hitler. En toen bestond Israël nog niet eens.

  1. fockingworst

   @worst elke onderhandeling word door de Israëliërs al 10tallen jaren aangegaan iedere keer weer open-minded.
   Tot nu toe wijzen de zogenaamde palestijnen elk voorstel af en dat gaat over flinke lappen grond terug naar de zogenaamde palestijnen en meer zelfbestuur.
   Die palastijnen rusten pas als elke jood is afgemaakt naar het voorbeeld uit de koran.
   Het is ook niet gek als je elke dag( potentiële) aanvallen met raketten tot zelfmoordautos etc je land in krijgt, je overmatig je bevolking(inclusief Arabieren) veilig gaat stellen en dan vallen er doden.
   Het is dat Israëliërs beschaafd en vrij tolerant zijn anders waren de neppalestijnen allang allemaal vertrapt als mieren door israel.

  2. Top

   Als je aan een moslim vraagt, “wijs Israel eens aan op de kaart”? Dan kom je echt niet meer bij van het lachen. Zelfs Japan wordt aangewezen. Dom volkje en dat is gelukkig maar goed ook.

   1. tomygun

    Hi hi top +5 Yep

 2. fockingworst

  De palastijnen is een verzonnen volkje vanaf 1947 afgeleid van een nomaden volkje de filistijnen. (waar de filistijnen voor staan is inmiddels wel algemeen bekend).
  Judea waar israel voor een groot deel overlapping mee heeft staat al vast in de OUDE geschiedenisboeken voor ongeveer 3000 jaar.

  1. Troelstra

   In de normale wereld is het de waarheid die de leugen inhaalt en ontmaskert.

   Bij “de Palestijnen” is het de leugen die de waarheid inhaalt en verbrijzelt.

   Het begint al bij de naam: “de Palestijnen” want die bestaan niet……. en de rest is geschiedenis.

 3. Ritter

  Net als bij andere linkse partijen ( b.v. Labour) neemt het antisemitisme in die partijen toe.

  In de Times of Israel is daar een interessant onderwerp over geschreven onder de kop:

  “Antisemitism and the Democratic Party: Time for Jews to Wake Up “

  Daarin word gewaarschuwd voor de opkomende Jodenhaat in de Democratische partij.

  Het lezen waard.

  Het artikel is geschreven in 2018 en word helaas nu steeds meer bewaarheid.

 4. Ritter

  De feiten laten zien dat moslims er vaak een puinhoop van maken.

  Israël is opgebouwd door de Joden vanuit een stuk woestijn. Daar zijn de moslims jaloers op. Want volgens de Koran zijn Joden minderwaardig aan moslims.

  Terwijl Israël dus een moderne samenleving is die veel bijdraagt aan de wereld op het gebied van wetenschap en dat soort dingen levert de islamistische wereld vaak alleen maar geweld op.

  Een artikel wat het lezen waard is onder de kop:

  “Waarheid en mythe omtrent het Israëlisch-Arabisch conflict in het Midden-Oosten”

 5. Rien Noppen

  Het lijkt me in elk geval juist dat we in het Westen onvoldoende objectief worden geïnformeerd over de onderdrukking van het Palestijnse volk door Israel.

  1. fockingworst

   @riennoppentrol stelt hier op dds HELEMAAL NIETS MAAR DAN OOK NIETS voor.
   @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
   14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
   Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
   Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  2. Roughwood

   Aldus de met onmetelijke afstand grootste antisemiet der extremistische linksfascistische reaguurders alhier. Nul objectiviteit, nul realisme, nul reflectie, nul relevantie. Next!

   1. fockingworst

    @roughwood precies @riennoppentrol met zijn honderden nicks heeft zich hier bewezen als een pure antiliefhebber van het joodse volk en een jonge kinderliefhebber op het foute vlak vanochtend ook nog een reactie van hem gevonden over… zelfs als de billetjes heel klein zijn maar zacht en daaronder het spierweefsel voelbaar is het erug opwindend, het zijn de letterlijke woorden van onze huistrol

  3. Siemien

   Nee hoor Rientje, dit lieg jij dat je barst, het westen wordt juist wel geïnformeerd, anti-Israël en pro-Palestijns wel te verstaan…

   1. Siemien

    “de onderdrukking van het Palestijnse volk door Israel.”

    Je geeft zelf ook al antwoord op je eigen reactie

   2. Dik

    “Nee hoor Rientje, dit lieg jij dat je barst…”

    Dat is juist, al kun je hem natuurlijk beter negeren.

  4. van Urk

   Rien Noppen, En dat wij ook niet goed geinformeerd worden over hoe Hamas zijn volk manipuleert met Jodenhaat en zijn volk onderdrukt. Wel bij de objectieve les blijven.

  5. tomygun

   Niks noppes ooit zou je het gevoel moeten mee maken
   hoe het is om dagelijks aangevallen teworden .
   En dan heb ik het niet over hier .

  6. tomygun

   Juist niks noppes door? Palestijnnen altans dat claimen
   zij te zijn maar het is gewo0on nomaden volk
   net als alle buitenlanders in europa die illegaal binnen komen .

  7. bejaarde

   Ik men een poos terug ergens gelezen te hebben, dat het aantal miljonairs in de Gazastrook ieder jaar verder groeit. Kan dit zomaar bij onderdrukten? Wie neemt wie nu eigenlijk in het ootje?

   1. Roughwood

    @bejaarde: weet u gelijk waar al die miljarden wereldwijde steungelden van de laatste decennia zijn gebleven. De Palestijnen worden door hun eigen machthebbers onderdrukt. Door terrorist Abbas, financier van de aanslag in München in 1972, die eigenhandig gemakshalve maar even zijn presidentiële mandaat heeft verlengt. Door terreurgroep Hamas met als corebusiness terrorisme faciliteren in plaats van hun land op te bouwen. En deze incompetente machthebbers liggen nog met elkaar in de clinch ook. Met zulke ‘bestuurders’ heb je geen vijand als Israël meer nodig!

  8. Arie B

   Ik denk dat Rien gelijk heeft en dat we zeker onjuist voorgelicht worden door de MSM betreft Israël en de Palestijnse kwestie. Geloof maar dat alle details zeer eenzijdig belicht worden door ons staatsmedia. Deze keer ben ik het roerend met Rien eens. Rien: +1!

 6. Ritter

  Uit het artikel onder de kop: “Meeste ‘Palestijnen’ zijn nakomelingen van Arabische moslimmigranten uit 1845-1947”

  Meeste ‘Palestijnen’ zijn nakomelingen van Arabische moslimmigranten uit 1845-1947

  “Tegensteld aan de politieke correctheid, hebben de Palestijnse Arabieren sinds onheuglijke tijden nooit in het gebied ten westen van de Jordaanrivier geleefd; geen enkele Palestijnse staat heeft ooit bestaan, geen Palestijns Volk werd ooit beroofd van zijn land en er bestaat geen grond voor het Palestijnse ‘recht op terugkeer’.

  De meeste Palestijnse Arabieren zijn nakomelingen van de 1845-1947 moslimmigranten uit de Soedan, Egypte, Libanon, Syrië, evenals uit Irak, Saoedi-Arabië, Bahrein, Jemen, Libië, Marokko, Bosnië, de Kaukasus, Turkmenistan, Koerdistan, Indië, Afghanistan en Balochistan (tegenwoordig een provincie in Pakistan).

  De Arabische migrerende arbeiders werden als gastarbeiders ingevoerd door het Ottomaanse Imperium en door het Britse Mandaat Palestina (dat de Ottomanen in 1917 versloeg) om te arbeiden in infrastructuurprojecten: de aanleg van de haven van Haïfa, aan de spoorlijnen Haifa-Qantara, Haifa-Edrei, Haifa-Nabloes en Jeruzalem-Jaffa, de militaire installaties, de wegen, de steengroeven, de terugwinning van moerasland, enz. Illegale Arabische handarbeiders werden ook aangetrokken door de relatief snelgroeiende economie, die door de Joodse immigratie werd bevorderd.”

 7. HendrikJan

  In Nederland zijn twee van deze ASO/AZC, Hoogeveen en Amsterdam.

 8. Rosasolis

  Net op de radio 4 nieuws van 2:00 vanmiddag gehoord: er wordt Turkse taal en onderwijs gegeven op zaterdagen, in klassen voor kinderen. Die klassen krijgen geen steun van de regering, maar wel van particulieren. Dit was het radio bericht.
  Binnenkort zal er waarschijnlijk Marokkaanse zaterdag scholen ook komen. Dus geen vrije zaterdag meer voor moslim kinderen in Nederland. Vorige week was er alweer een moslim hoge-school in Rotterdam gesloten, omdat de docenten en leerlingen niets hadden presteert.

  1. HendrikJan

   In dat zelfde Rotterdam, bekostigd de Turkse overheid gewoon de door jou genoemde taalklassen op Zaterdag.
   Voor goede orde, de lessen omvatten het onderricht in de Turkse taal.

   1. Rosasolis

    @HendrikJan. Ja, ik heb dit bericht later gisteren gehoord. Erdogan is ook
    een sponsor voor die week-einde klassen die zowel op zaterdag als zondag worden gehouden.

 9. marco1

  Hij heeft in mijn geval gelijk moslims weten veel meer over de bezetting in Palestina als dat ik doe. Maar ik heb er ook geen belang bij daar wat over te weten ze gaan hun gang maar.

  1. fockingworst

   @marco 1 waarom per se een moslim meer van de palestijnen kwestie afweet als u?
   Omdat palestijnen bijna allemaal moslim zijn weet per defenitie een moslim meer van palestina? (niet bestaand land en volk)

  2. Siemien

   Het enige dat de islam/moslims willen is de vernietiging van Israël..

  3. tomygun

   Marco LUL het is hun islam boek gebruik je verstand .

   1. marco1

    Tommygun LUL waf wil je daar nu mee zeggen dan.

    1. tomygun

     Marco dat zij uit het punt van hun koran praten
     dit heeft temaken met geloof en een diepe haat .

     1. marco1

      Ja maar dan nog weten ze meer dan mij over de paletijnse zogenaamde onderdrukking en dan nog geef ik er geen reet om wat de Joden daar doen met de Palestijnen. En dat boek van hun steken ze maar op een plaats waar de zon niet schijnt. Dus beste Tommy nog steeds begrijp ik uw opmerking niet ten opzichte van mijn reaktie maar das vast mijn dommigheid.

     2. tomygun

      En zo als je weet geloof is niets dan zou de wereld
      al 10x nar de gladiolen zijn .
      maar je reactie vind ik wel leuk .

     3. tomygun

      Oke Marco probeer dit eens wie wil er nou vrede daar .
      Al het geld wat naar de filiestijnnen is gegaan daar zouden
      zij met samen werking een net zo,n land kunnen zijn als
      Israel, en die willen wat graag met andere samen werken
      maar dat doe je niet met iemand die een mes in je rug
      steekt zodra je je omdraait .

     4. marco1

      Ja het blijven moslims he.

     5. tomygun

      Niet alleen dat Marco ik heb veel vrienden die
      moslim zijn en zijn gewoon als jij en ik ,MAAR
      het volk wat met haat groot gebracht word
      daar heb je een probleem mee, en dat zijn er
      heel veel .

 10. Siemien

  Dé islam is een ziekte en dat is logisch want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.

  1. Rien Noppen

   “tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.”

   🙂

   1. fockingworst

    @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

    1. Against The System

     Ik ben er vandaag voor het eerst, maar krijg het idee dat heer of mevrouw Siemien idd niet veel nieuws in zijn of haar gedachtengoed in te brengen heeft dan alleen maar haat en nijd, heb ik gelijk of niet?

     Zo niet, dan ga ik serieus waar twijfelen aan mijn mensenkennis…

   2. Siemien

    Goed van jou zeg, heb je dit helemaal zelf hebt gecopied/pasted? of heeft je mama dit gedaan?

  2. Against The System

   Ik merk op dat u tegen overheden, machten, en bladieblabla bent.

   Ondertussen merk ik ook op dat u toch flink in het geen gelooft waar u zojuist tegen bent, beetje raar.

   Want uiteindelijk zijn toch degene die u in het eerste opzicht opnoemt toch degene die de mensen tegen elkaar ophitst, of heb ik nou gekwiekst?

 11. Baron von Munchhausen

  Leeft die engerd nog?
  Dacht dat hij zijn 72 maagden aan het consumeren was!

 12. Ries

  In de linkse kerk is veel mis. Met moslims is heel erg veel mis. Moslims en links samen? Dan is er echt alles mis.

  1. van Urk

   In 2017 sprak een Palestijnse moslim Mosab Hassan Yousef ex-Hamas van UN Watch tijdens een vergadering bij de VN zijn ongenoegen uit richting het adres van de Palestijnse delegatie. Is hij soms volgens Abou Jahja of onze Rien Noppert slecht geinformeerd of weet hij als doorgewinterde Palestijn exact hoe de echte vork in zijn steel zit.

   1. fockingworst

    @van urk die heb ik ook gezien niet alleen tegen de palestijnse delegatie maar tegen de hele vn.
    Die man weet van de hoed en de rand zijn vader was iets van hoofd militaire tak hamas ofzo.
    Ff goochelen en je weet t.

 13. Jantje

  Vanuit de koran geredeneerd heeft ie gelijk.
  Het kan niet zo zijn dat eenmaal door moslims bezet gebied weer door anderen wordt veroverd. Zoiets bestaat simpelweg gewoon niet.
  Vandar dat ze vinden dat Israël een illegale staat is.
  Sterker, alle Balkan staten tot aan Wenen toe, Spanje en Portugal, tot aan Tours toe zijn illegaal wat de moslims betreft.
  En die duivelsverzen staan gewoon, naast de bijbel, in de 2e kamer.
  Helaas heeft bijna niemand in de 2e kamer de moeite genomen om die koran eens door te lezen. Stelletje luie varkens (sorry varkens).

  1. van Urk

   Maar tegelijk staat ook in de Koran dat Israel – het Heilige Land- alleen aan de Joden toe behoort, Koran 5 vers 21. Er is geen bezetting. Er is enkel een volk dat terugkeert naar het land wat haar beloofd is. Niet alleen via religieus perspectief maar ook jaren geleden door de wereldorganisatie. Onlangs heeft een islamitische auteur in Koeweit dat nog nadrukkelijk op tv aan de kijkers benadrukt en zelfs gevraagd om met Israeli,s samen te werken. Zijn antwoord op een vraag luidde deze antwoord; Of je het nu leuk vindt of niet, Israel is een onafhankelijk, soevereine staat. Het bestaat en is lid van de VN, en de meeste vredelievende en democratische landen erkennen het. De groep landen die Israel niet erkennen bestaat uit tyrannieke, onderdrukkende landen. Toen Israel in 1948 gesticht werd, was er helemaal geen staat Palestina. Die naam bestond niet. Er leefden allerlei gemeenschappen in de Arabische landen met verschillende namen als Kanaanieten, Amalekieten etc. Er was dus geen staat Palestina en ook geen Palestijns volk.

   1. tomygun

    Van Urk ik geef geen moer wat er in de koran staat
    Trap die klootzakken eruit

    1. Against The System

     Dan beginnen we eerst met u en uw nazaat, goed?

   2. Against The System

    Kijk, met u kunnen we discussiëren op een normale manier. Bedankt!

  2. Against The System

   Hebt u zelf danwel de moeite genomen om de Koran door te bestuderen en niet alleen tussen de alinea’s door? O wacht u hebt natuurlijk de 1ste pagina van de Bijbel niet eens gelezen, begrijpend dan.

 14. tomygun

  Dit type moeten we kwijt en heel snel .
  De ratten van de sameleving .

  1. Against The System

   Ratten overal, komt omdat er tegenwoordig zoveel afval wordt weggegooid op straat omdat er zoveel geld aan moet betaald worden.

 15. Two Ravens Black Kettle

  Het blijft bijzonder de rol van links, een groot deel van de (Nederlandse) Joodse gemeenschap en de antisemieten die de eerste twee groepen binnen 5 tellen zouden uitroeien als ze een nanno seconde van de kans zouden krijgen.
  De PvdA, samen met de VVD en de valse christenen van het CDA de grote importeur van anti-semitisme, is altijd buitengemeen populair geweest bij de Joodse gemeenschap.

  En maar virtue signalling
  “Kijk mij eens !”
  En virtue signalling
  “Kijk mij eens !”
  En virtue signalling
  “Kijk mij eens deugen !”
  Terwijl overal in Europa Joden werden en worden afgeslacht

  Het is perverser dan Stockholm syndrom.

  En mede daarom zal Europa binnenkort Jodenvrij zijn.
  Zweden is al aardig op weg.
  Joden vertrekken in enorme getallen vanuit het (o zo tolerante en progressieve) West-Europa naar Israël maar het Convenant tussen Links, de Groot-Kapitalist, de EUSSR-Apparatsjik en de Jodenhater houdt stand.

  Mocht het over enkele jaren West-Europa helemaal naar de klote gaan dan hoop ik dat Israël heel goed kijkt naar wie ze opnemen en wie niet.
  Allen die de sluizen hebben opengezet voor de ongebreidelde geimporteerde Jodenhaat zou ik de toegang weigeren.

  1. tomygun

   TRBK , ook in israel is een twee deling tja niet leuk
   maar het is er wel .
   Ik zie dit als verzet in Israel en een deel wat zelf
   z,n ondergang tegemoed wil gaan .

  2. Against The System

   Met krietik op of de Israëlische samenleving wordt men tegenwoordig al snel voor antisemiet uitgemaakt, vind u niet?

 16. Christina

  Kunnen ze die waterpijp niet door dat `goede` moslimstrotje rammen!

 17. Against The System

  Tim Engelbart!

  Landen die opkomen voor de Oeigoeren zijn er, punt 1.

  Egypte waar de ongekozen Sisi is neer gezet door papa van Israël, doet ook alleen maar wat zijn voedende hand hem opdraagt, punt 2.

  Uw bericht hier is te verwaarlozen, vind ik. Doet u gerust uw huiswerk en zend geen berichten vanuit uw onderbuikgevoelens de Wereld in en denk vooral niet dat dit hetgeen is dat de meerderheid in NL wilt lezen

  Met vriendelijke groet
  Jan Jaap

 18. Bes Tolen

  Al met al zie ik geen direct verband met het oude anti-semitisme van de Koran, dat m.i. als nationalistisch moet worden gekenmerkt. De komst van joden naar Israël is een geloofskwestie en dat mogen christenen en joden met de moslims uitvechten.
  Voor Europa lijkt me de komst van moslims geen goede zaak. Het wil dat juist kerkelijke christenen voorstander zijn van de massa immigratie. Zij hebben de immigratiepraktijk wel erg drastisch beoefend. Zelfs in samenwerking met de communisten van Oost Duitsland en de Sovjet Unie. En verzorgden lijnen via Frankrijk vanuit Noord Afrika (Marokkanen e.d.) naar Nederland en Duitsland. Zij leveren ook nu nog vrijwel uitsluitend de vrijwilligers en verbergen illegalen en afgewezen asielzoekers. Ik vraag mij wat de solidariteit van die kerkelijken is met de Europese bevolking is. Nihil denk ik. Waar hebben wij dat dan aan te wijten?

 19. DeBruijn

  Nooit een woord van moslims over de bezetting van Marokko van Westelijk Sahara of het onrecht wat de Koerden aangedaan worden.

  Nee, dat interesseert hen helemaal niet. Moslims lijken het vaak niet erg te vinden dat zij elkaar vermoorden, maar laat het niet gebeuren door niet moslims.

  Wereldwijd demonstraties bij de Gaza-oorlog, ongeveer 2.500 doden.

  Syrië meer dan 500.000 doden, geen enkele demonstratie.

  Jemen, bijna 100.000 doden, geen enkele demonstratie.

  Geeft je te denken toch?

 20. Dik

  Geleend van Leon de Winter (20-2-2019)

  Een van de doelstellingen van de Boycott, Divestment and Sanctions beweging, ofwel BDS, is het recht op terugkeer van Palestijnse Arabieren naar de Israëlische gebieden binnen de grenzen van 1967, ofwel de bestandslijn van de oorlog van 1948.

  Het is duidelijk wat dat zou betekenen: het einde van de Joodse staat. En dat is ook de bedoeling van BDS’ers: het bestaan van Israël is voor hen onaanvaardbaar. Via geweld krijgen zij Israël er niet onder, maar met de BDS-strategie zou dat in theorie moeten lukken als je genoeg nuttige westerse idioten mee kan krijgen: boycot de Joden, trek je investeringen terug bij de Joden, en leg de Joden sancties op.

  1. Dik

   “De overheersing van de West Bank, waarvan de echte naam Judea en Samaria luidt, wordt door BDS’ers naar voren geschoven als de Israëlische oerzonde. Maar dat is die niet. De oerzonde is de weigering van de Arabische staten om in 1948 de VN-deling van het Britse Mandaatgebied Palestina te aanvaarden. Dat is de kern van de zaak. Alle oorlogen komen daaruit voort.”

   Aldus Leon, waarvoor dank!

 21. Dik

  Als Israëli’s de wapens neerleggen, worden ze vernietigd; als de Palestijnen de wapens neerleggen, is er vrede. Maar zonder verzet tegen Israël hebben de Palestijnen geen identiteit, geen utopie, geen mythologie die hun een plek in de geschiedenis geeft.

  Citaat Leon de Winter 20-2-2019

 22. Dik

  GroenLinks heeft afgelopen zaterdag (16-2-2019) officieel het BDS-programma omhelst. ’Koopt niet bij Joden’ is nu een aanvaardbare opvatting in die kringen. Eerder hoorde je die kreet bij een andere Nederlandse BDS-beweging, de NSB.

  #stemzeweg

 23. Bes Tolen

  De Bruijn. Geen enkele demonstratie, stelt u. Toch wel, nota bene in Jemen al jaren geleden en massaal ook. Daaronder was een lange man, die duidelijk zich liet horen als atheïst. Je moet maar durven daar.

 24. Troelstra

  e hoeft niet joods te zijn om op te komen voor Israël. Je hoeft alleen maar menselijk te zijn en gezond verstand te bezitten.

  1. Dik

   @Troelstra: +1

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.