DENK-vechtmachines Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk wilden op de vuist met VVD-Kamerlid

Selçuk Öztürk in de Tweede Kamer. Bron: Screenshot Tweede Kamer.
Foto: Selçuk Öztürk in de Tweede Kamer. Bron: Screenshot Tweede Kamer.

Het blijkt dus dat DENK-mormels Kuzu en Öztürk méér doen in de Tweede Kamer dan alleen met wat uitgeprinte A4’tjes zwaaien en bijdehand doen tegen Kamervoorzitter Khadija Arib. Ze proberen er zelfs vechtpartijtjes te ontketenen, zo onthult oud-VVD-Kamerlid Ton Elias vandaag.

Ondanks dat Ton Elias al bijna twee jaar geen Kamerlid meer is, zal hij er geen traan om laten als ook zijn oud-collega Selçuk Öztürk in mei vermoedelijk uit de Tweede Kamer vertrekt om het hogerop te zoeken in de Eerste Kamer. De VVD’er heeft nare ervaringen met Öztürk, die hij illustreert als een agressief mannetje dat hem in de pauze van een Kamerdebat fysiek heeft lastiggevallen.

Tegen De Telegraaf vertelt Elias over een voorval vlak voor de afgelopen Kamerverkiezingen:

“Het voorval gebeurde volgens Elias toen de VVD in de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen de slogan gebruikte: ’Een arm om iemand heen slaan. Heel normaal.’ Vervolgens kwamen Denk-Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk tijdens de pauze van een debat op hem af en sloegen ’quasi grappig’ een arm om hem heen. „Ik was er niet van gediend en zei: Laat me los. Dat deden ze eerst niet.”

Elias denkt dat Öztürk hem wilde verlokken om een knokpartij te beginnen in de debatzaal. „Om dan dáár weer een mediarel over te beginnen. Een aterling, zogezegd”, concludeert de VVD’er.”

Met name Öztürk blijkt dus losse handjes te hebben. En dat verbaast natuurlijk… werkelijk helemaal niemand. Eerder al zagen we in de plenaire zaal van de Tweede Kamer hoe de DENK-partijvoorzitter klaarstond om toenmalig VNL-Kamerlid Louis Bontes een poffer op z’n neus te geven. Dat de Turks-Limburgse straatvechter z’n agressieve pestgedrag ook heeft uitgetest op andere parlementariërs, mag dan ook allesbehalve een verrassing heten.

In de Eerste Kamer mogen ze dus straks wel wat extra beveiligers aannemen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

26 reacties

 1.   

  Mensen met gebrek aan woorden gaan vaak over tot fysiek geweld,terwijl verbaal geweld veel pijnlijker is,als je weet hoe!

  1.   

   @TD

   Eensch, met schelden net zo.

  2.   

   TD.
   Zou het slachtoffer van die kopschoppers in Spijkenisse, er ook zo over denken.?

   1.   

    HendrikJan:
    Inderdaad,met dit soort extreem geweld geldt niet de gemiddelde regel!

  3.   

   Juist, en hoe, dat weet die pusTurk niet.

 2.   

  Ik weet dat er lang geleden, een parlementariër de woorden heeft gebruikt, dat deze personen een verrijking, voor de Nederlandse samenleving zouden zijn.
  Toen waren ze nog lid van een andere partij.

  1.   

   Mooie verrijking toch?
   Binnenkort tussen de debatten door bokspartijen waar bij de kijkers kunnen stemmen voor extra rondes.

   Met dank aan die halal holbewoners

 3.   

  DENK, SS, alle hier reagerenden facistische linkse oproerkraaiers, etc:
  op een hoop gooien en nooit op reageren!
  Ze krijgen een kick als je negatief op hun reageert:
  in de psychiatrie heet dit: “der große Kopulationskomplex” , oftewel angst om af en toe je nederlaag toe te geven!

 4.   

  Deze KAKKERLAKKEN van DENK zijn zielige en gevaarlijke figuren voor ONS LAND, twijfel en verdenkingen zaaien daar zijn ze goed in maar inhoudelijk niets komen nul. Moet deze site nog vertaald worden in de Turkse taal want het merendeel van de Turken kunnen geen Nederlands in woord en geschrift

  1.   

   Goede beheersing van taal blijft een moeilijke zaak. U hebt gelijk.

   1.   

    Had dat eerst nou gewoon even weggelaten dan was je geloofwaardig geweest!

   2.   

    U hebt ?????? natuurlijk

 5.   

  Tja, dat krijg je nu met inteelt.

 6.   

  Ja je krijgt nu echte smerige praktijken hoor met die Turken in de kamer/politiek . Dat wordt nog smullen de komende jaren want in Turkije is een vechtpartij bij een debat een normale zaak. Je krijgt niet alleen de mensen maar ook de korte lontjes cultuur er gratis bij dat zie je op straat en nu gaan ze het in de kamer ook meemaken. Ik hoop dat ze er een grote teringzooi van maken dat tuig van Denk in de politiek.

  1.   

   Gewoon de teaser instellen op dodelijk klaar is kees …

 7.   

  En voor de duidelijkheid dat tuig van DENK is ontstaan door de PvdA !! Die hebben dat berggeiten inteelt van DENK in het zadel geholpen.

 8.   

  Deze rotzakken hebben de PVDA. als sprink plank gebruikt en dank zij de PVDA is de partij denk opgericht dus dank aan de PVDA.
  Stuurt de kamer voorzitter deze mafkees dan niet weg als hij zich niet gedragen kan???
  Altijd maar agressief, zit waarschijnlijk in hun aard.

  1.   

   Nou Nienke, het probleem is het systeem, het Nederlandse systeem gaat zich tegen zichzelf keren, dit betekent dat iedereen naar Nederland kan komen en kan doen, onder het mom “democratie en vrijheid van meningsuiting” en laten wat hij/zij wil, betekent dat de cultuur volledig verkracht mag worden…

   1.   

    Nouja tenzij je autochtoon bent, dan kunnen ze ineens handhaven als een grote

    1.   

     Dat bedoel ik, het keert zich tegen de (echte) Nederlanders

 9.   

  Er blijkt helemaal niets. Er wordt gesuggereerd. Ik ben geen fan van Ozturk, maar deze berichtgeving bevestigd helemaal niets. Er is niets gebeurd. Kijk toch uit met wat je allemaal bericht, straks wordt DDS weer geframed als haatzaaiend.

 10.   

  De Turkse peetvader van Denk, geeft hun het goede voorbeeld, niet hij Erdogan is verantwoordelijk voor de giga problemen in Turkije, maar de
  GROENTEBOEREN.
  Prachtig toch net Nederland, RUTTE maakt er een puinhoop van en de
  PVV en FvD krijgen de Zwarte Piet.

 11.   

  Ja, eens komt de waarheid in het licht. Maar velen denken dat de hele wereld een feest is.

 12.   

  Rutte wilde zelf ook al klappen gaan geven … wat bezielt deze mensen? Willen wij door dit soort schorremorrie vertegenwoordigt worden?

 13.   

  DENK is al jarenlang een RAMP m.b.t. onze democratie, deze mensen hebben NIETS met ons mooie land, het wordt tijd, dat alle mensen die hier wonen, 1 nationaliteit er op na houden, (1 paspoort) dan is het migranten probleem snel opgelost.

 14.   

  Onze voornamelijk rechtse voorouders en partijen in de jaren ’60 en ’70 zijn verantwoordelijk voor het massaal binnenhalen van gastarbeiders buiten Europa met behoud van eigen paspoort en eigen gebruiken en onze linkse voorouders en partijen in de jaren ’70 en ’80 zijn verantwoordelijk voor ongelimiteerd gezinshereniging met uitgebreid pamperen tot in het oneindige!
  Vervolgens zijn zowel links, midden als rechts doodleuk doorgegaan met dit beleid en allerlei internationale verdragen ondertekend die situatie alleen maar verergeren en Janmaat weggezet als racist en facist maar in bijna alles wat hij zij zat een grote kern van waarheid…
  En nu komt men met massa’s tegelijk aanwaaien vanuit bijna de gehele wereld: Afrika, Midden-Oosten en Azië richting Europa en Nederland en is het einde zoek.
  Ik vraag me af of er nog wel reële oplossingen zijn?

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!