FVD: ‘27% meer asielzoekers in 2018, wij willen Australisch model zodat Nederland zelf bepaalt wie binnenkomt!’

Het Forum voor Democratie is niet te spreken over de cijfers die het kabinet-Rutte III het afgelopen jaar heeft weten te realiseren bij de asielinstroom: het aantal asielzoekers schoot als een raket omhoog, met maar liefst 27%. Daar wil de partij van Baudet graag korte metten mee maken: er moet een Australisch immigratiemodel worden ingevoerd, waarmee onze grenzen veel strenger bewaakt worden.

Vandaag kwam het CBS met nieuwe cijfers rondom de asielinstroom in ons land afgelopen jaar. En voor degenen die dachten dat Rutte wel goed bezig was met die grensbewaking zal het een schok zijn: want in 2018 kwamen er ten opzichte van 2017 maar liefst 27% meer mensen binnen. Ze kwamen voornamelijk uit Syrië, Iran, Eritrea en Turkije. Het Forum voor Democratie ziet het met lede ogen aan, zo schrijven ze op Twitter. Om die sterk stijgende instroom te beperken, zou men moeten overstappen op het zogeheten Australische immigratiemodel. Aldus de partij van Thierry Baudet.

Het Australische immigratiemodel is overigens geen nieuw standpunt van het Forum voor Democratie. Al in 2016 liet de partij het beschrijven in hun verkiezingsprogramma. In 2018 herhaalden ze:

“Ons alternatief voor het huidige Nederlandse asiel- en immigratiebeleid: het Australische immigratie model! Hierbij bepaalt Nederland zélf wie wél, en wie niet ons land binnenkomt op basis van objectieve criteria zoals ook in Australië al jaren praktijk is. Dit leidt tot een veel succesvoller integratie in vergelijking met het Nederlandse model waarbij vrijwel geen enkele selectie bij binnenkomst plaatsvindt.”

Geïnteresseerden kregen daarbij afgelopen september ook nog een gelikte video bij voorgeschoteld:

FVD omschrijft het beleid van CDA en VVD, wat dus tot die 27% toename geleid heeft, als “pappen en nathouden”.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

108 reacties

 1. Tante Sidonia

  Zolang alle Ministeries bezet zijn door Moslim- en klimaat knuffelende ambtenaren zal de toestroom doorgaan!
  “Klootjesvolk en gepeupel” weet dit allang, maar…..dan komt “de alles verwoestende correctheid!” aan bod. Dan moet “Klootjesvolk en gepeupel” hun mond houden!

  1. Spaanse kok

   Tante rekent zich tot het “Klootjesvolk en gepeupel”
   Ik denk dat ze gelijk heeft .

   1. Rien Noppen

    Me oude adel hebben we in elk geval niet te maken.

    🙂

    1. Rien Noppen

     Me = Met

     1. HendrikJan

      Let op de zwaartekracht NOP.

    2. Zozo

     Ben jij van oude adel?

   2. Siemien

    Ik denk dat Spaans kokje wederom weer niets toevoegt net als islamimbeciel Rientje, ze weten elkaar haarfijn te vinden..

    1. Troelstra

     Eerder meervoudige persoonlijkheidsstoornis van een psychopatische linkse trol.

   3. Zozo

    Waar hoor jij bij?

    1. Troelstra

     Spaanse kok aks Rien Noopen hoort bij de NSB.

   4. fockingworst

    @spaansetrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  2. Troelstra

   Zullen wij op 20 maart eens niet ons mond gaan houden en de kartelpartijen VVD, D’66, CDA, VU, PvdA, GL weg gaan stemmen?

  3. Piet51

   @Sidonia
   Als het “Klootjesvolk en gepeupel” dit allang weet kunnen ze bij verkiezingen toch gewoon ervoor zorgen dat het gebeurt zoals zij allang wensen. Of zijn ze in de minderheid. Als dat zo is functioneert het ook goed, want dan gebeurt blijkbaar wat de meerderheid wenst.

   1. Rien Noppen

    Ze vormen inderdaad een kleine minderheid en dat is ook de oorzaak van alle bitterheid. Men claimt namens “Het Volk’ te spreken maar men spreekt feitelijk namens een kleine extremistische minderheid.

    1. Piet51

     @Rien Noppen
     Ik probeer vaak uit te leggen, dat inderdaad ruim 20% van de kiezers vandaag PVV/FvD wel ziet zitten. Dat is veel, hoewel het maar peilingen zijn. Een ander beeld, maar feitelijk even waar, ontstaat door te zeggen dat bijna 80% van de kiezers beide partijen niet ziet zitten.

     1. Dik

      Hé Piet, je reageert op reacties die opzettelijk zijn voorzien van verdraaiingen en leugens. Meningen die worden geponeerd als feiten. Het is een vilein spelletje en jij speelt het mee.

     2. Piet51

      @Dik
      Ik begrijp je niet. Leg s.v.p. uit. Ik begrijp dat Sidonia meningen als feiten presenteert, zoals trouwens 90% van de deelnemers hier. Maar mijn bijdrage is heel feitelijk en ik hoop, wellicht in mijn naïviteit, dat dat helpt.

     3. Dik

      @Piet: Ik doel op jouw reactie t.a.v. Noppen. Weliswaar kan ik zijn reactie, vanwege mijn script niet lezen, maar uit overlevering weet ik dat je reageert op verdraaiing en halve waarheden. Lees het zelf maar eens kritisch na.

      Verder zal ik je verder niet vermoeien, wellicht heb jij, net als de bedoelde trol, tijd genoeg om op het soort onzin te reageren zoals dat wordt neergeschreven.

     4. Piet51

      @Dik
      Nee hoor, hij formuleert het wat scherper en het zijn niet mijn woorden. Maar ik kan me in zijn boodschap wel vinden. PVV/FvD is een minderheid van ruim 20% (35 van 150 zetels). Dat betekent dat er een grote meerderheid is van bijna 80% (115 van de 150 zetels) die niets wil weten van PVV/FvD. Dat zijn toch gewoon de feiten? Het woord extremisme is voor rekening van Rien Noppen en zou ik zelf niet gebruiken als kwalificatie van de hele politieke stroming, hoogstens van een minderheid daarbinnen.

 2. Ritter

  Zolang er veel “gratis geld” ( ons sociaal stelsel) te krijgen is in Nederland en de (buiten) grenzen open zijn zullen de illegale migranten blijven komen onder het mom van “vluchteling”.

  Zelfs als deze asielzoekers zijn uitgeprocedeerd kunnen ze blijven in Nederland en krijgen een woning, gratis ziekenzorg; onderwijs; enzovoorts. ( Amsterdam) Een stimulans dus om uitzetting tegen te werken.

  Verreweg de meeste asielzoekers zijn illegale economische migranten die precies weten welk land ze moeten uitkiezen. En het zijn vaak moslims die niet zullen integreren zoals de feiten aantonen.

  Neem steden als Rotterdam en Amsterdam waar grote delen van de autochtone bevolking in bepaalde wijken al is vervangen door (islamitische) nieuwkomers.

  En dat zal in de toekomst, als deze stroom illegalen blijft doorgaan, alleen maar erger worden.

  En dit alles op kosten van de belastingbetaler die hiervoor het geld kan ophoesten.

  1. Satty

   Sluit je belastingstelsel voor gratis geld uit de landen waar de vluchtelingen vandaan komen. Van dat geld worden deze vluchtelingen ruim betaald. Het is in werkelijkheid zo dat het gratis geld de ander kant op gaat maar daar hoor je deze Laffe mensen niet over.

   1. ZiggyStardust

    Idd. Deden ze in Afrika maar net zo hard hun best als hier, waren ze maar net zo leergierig en vooruitstrevend als wij westerlingen die eeuwenlang kennis naar Afrika gebracht hebben. Helaas kijkt de gemiddelde Afrikaan niet verder dan vandaag, spelen verschillende religies daar een grote onderdrukkende rol in het dagelijks leven, zoals het onderdrukken van vrouwen en slavenhandel door de islam, anti anticonceptie vanuit de katholieke kerk en dan heb je nog de traditionele religies waarbij voodoo en het eten van albino’s normaal is. Daarbij de stammenoorlogen, verdrijven van blanken en kennis, religieuze oorlogen, ongeremde bevolkingsgroei, maagden verkrachten om aids te genezen, borsten strijken en ga zo maar door. Het IQ van de gemiddelde Afrikaan is niet al te hoog. Maar ik heb begrepen dat jij bovengemiddeld intelligent bent. Je zei zoiets als 20% van de Afrikanen is intelligenter dan 80 % van de Europeanen. Volgens mij is dan ook 20 % van de europeanen intelligenter dan 80 % van de europeanen. Volgens jou zijn ze dus even intelligent. Maar naar eigen zeggen steek jij er met kop en schouders bovenuit. Nou! Ga lekker naar Mombasa, dan kun je het gemiddelde daar wat omhoogbrengen, en kun je misschien een keer iets betekenen voor het door jou zo geliefde Afrika.
    Maar ik heb het idee dat echt werken niet echt in jouw aard zit. Meer quasi intelligent gelul, dwepen met namen en termen en vingerwijzen.

    1. Bosche draak

     Die kan Salty in d’r zak steken.
     Heerlijk stukje, +10!!

    2. Dik

     @ZiggyStardust: Heb je wel eens een gesprek gevoerd met een trottoirtegel? Werd er iets nuttigs teruggezegd?

   2. Siemien

    “Het is in werkelijkheid zo dat het gratis geld de ander kant op gaat”

    Klopt, die zogenaamde Afrikaanse “vluchtelingen” komen hier geld halen en sturen dat vervolgens naar het door jouw zo verafgode Afrika..

   3. Zozo

    Hou toch je kop en ga werken, droplul!

 3. Spaanse kok

  Quote :er moet een Australisch immigratiemodel worden ingevoerd, waarmee onze grenzen veel strenger bewaakt worden.
  .
  Strak plan maar hoe krijgen we zonder al te veel problemen België en Duitsland onder water?

  1. Zozo

   Leg eens uit: onder water!

  2. Troelstra

   Hongarije ligt toch ook niet in zee? En dankzij onze Europese held Victor Orban staat er nu een hek welke exact de ongewenste instroom van de gewenste instroom weet af te scheiden. Het werkt prima.

 4. Korporaal Monty

  Stem Wilders en onze landsgrenzen zullen hermetisch gesloten worden.
  Nog beter.

  1. Rien Noppen

   Als je onze landsgrenzen hermetisch gaat sluiten zal het en passant met onze welvaart ook gedaan zijn.

   1. HendrikJan

    Wat is welvaart NOP.
    Het Zuidplein vol met hoofddoekjes.
    Of.
    Gewoon wat minder en een tevreden Nederlandse bevolking.

    1. Rien Noppen

     Ik denk dat het dan eerder uitdraait op armoede én hoofddoekjes, beste HendrikJan.

     1. Meriadoc Brandebok

      Ja, als men erin slaagt de meer dan driehonderd grensovergangen af te grendelen kunnen de moslims er ook niet meer uit.

      Daar is niet goed over nagedacht. 🙂

     2. Spaanse kok

      Merijn, verwacht van HendrikJan nu geen doordachte uitspraken.
      Bij dichte grenzen heeft hij vast en zeker wat anders om over te klagen.

     3. Zozo

      Waarom?

     4. Meriadoc Brandebok

      Spaanse kok, ik heb geen reden een logische, coherente en doordachte gedachtegang van populistisch rechts te verwachten.

    2. Satty

     Het westen draait erop hendrik Jan. Vergis je daar niet in. Volgens mij moet een as soenna direct gesloten worden en een ieder die zich niet wil aanpassen aan de normen en waarden kan vertrekken. Het zou voor iedereen het beste zijn, juist gewone mensen als er eerlijke handel wordt bedreven hier en in Afrika. Wij worden door multinationals geregeerd , baudet is een neoconservatief dus hetzelfde te verwachten. Deze bedrijven worden door blanken, negers, Aziaten en joden geleid, hier zit geen raciale samenzwering achter. Dit is in openbare archieven te vinden. Deze macht moet voor de gewone burger gebroken worden. Ik weet zeker dat iedere gewone burger ter wereld er wel bij vaart als deze zaken worden aangepakt .

   2. Siemien

    Tuurlijk Rientje, jij bent echt een welvaartfoob

   3. Zozo

    Heb je daar ook een onderbouwing voor. Veel woorden maar geen verstand

   4. Zozo

    Hahahahahaha, belachelijk ventje

   5. Zozo

    Waarom, onderbouw eens, maar dat kun je niet!

   6. Zozo

    Waaron?

   7. Zozo

    Waarom, heb je nog een onderbouwing, zo niet hou dan je kop

  2. Siemien

   #Stem PVV/FvD

  3. Zozo

   Jij hebt ook veel geblaat maar weinig wol, waar heb je het over?

  4. Zozo

   Inderdaad, veel beter voor ons vaderland, Nederland

 5. Rien Noppen

  Het Australische model is onmogelijk omdat Nederland in de EU zit.

  Zouden ze dat bij het FvD niet weten?

  Rare jongens.

  1. TD

   Rien Noppen:
   Hoelang nog? Wat denk je?

  2. ZiggyStardust

   Volgens jou was het ook onmogelijk dat FvD in alle provincies mee zou doen. Dat bleek toch totaal niet juist te zijn. Als je het niet erg vindt, Rien, vertrouw ik toch liever meer op die lavendelpianist en die advocaat. Jouw soort heeft allang bewezen ons niets goeds te brengen.

   1. Meriadoc Brandebok

    Jouw soort heeft dit land anders ook niet veel goed gebracht. Op veel verloedering in het migratiedebat na dan.

 6. HendrikJan

  Inderdaad Rutte moet verdwijnen en stoppen met Schengen en uit de EU.

  Australië is een prachtig land en Nederland was een prachtig land.

  Let op een toename in Nederland van gelukszoekers met 27%.

  RUTTUP en NEXIT.

  1. Rien Noppen

   En het moet de de zwaartekracht ook een keer afgelopen zijn!!

   1. Zozo

    De de ?

   2. TD

    Rien Noppen:
    de de=de

   3. BB

    @Rien Noppen

    Zwaartekracht is ook een achterhaalde en misleidende term. Het gaat hier namelijk niet om een kracht, maar om een vervorming van het ruimte-tijd-continuüm.
    Gravitatie is een betere term.

  2. Spaanse kok

   HendrikJan logica:
   Rutte moet verdwijnen
   Daarna moet hij stoppen met Schengen en
   vervolgens uit de EU.
   .

   1. HendrikJan

    Waar staat het woordje hij.?

    1. Spaanse kok

     Rutte moet …. en ….en….

 7. TD

  “er moet een Australisch immigratiemodel worden ingevoerd”

  Helemaal mee eens,20 maart stemmen op FvD OF PVV.

  1. Tante Sidonia

   TD

   Wanneer wordt het Journaal (NPO) gepresenteerd door iemand (man/vrouw?) in
   Bourka?
   Femke zal schudden op haar billen van genot!
   IK EIS dat Woestijn geloven en kamelen (berijders, als u begrijpt wat ik bedoel)een prominente plaats in Hilversum krijgen!
   M.v.N./Jinek/Pauw/de Leeuw/de grachten gordel en andere wangedrochten, zullen genieten van genot!
   Leve Links-klimaat- en Moslim knuffelend Nederlanders!

   1. TD

    Tante Sidonia:
    Je bedoelt dat Femke een kameel berijdt,zou ze misschien graag willen,eronder vastgebonden!

   2. Spaanse kok

    Soms, zoals nu, heeft tante best goede ideeën .

    1. Zozo

     Ik heb ook nog een goed idee, jouw moesten ze onder een ezel binden. Een ezel op een ezel.

     1. Siemien

      Taalneugert alurt, let maar op, klikspaantje Reintje, komt zo even vertellen dat dit het geval is

     2. Dik

      @Siemien:

      #kansloos

   3. Rien Noppen

    “Femke zal schudden op haar billen van genot!”

    Tante ontpopt zich pardoes als een vitale lesbienne.

    🙂

    1. Zozo

     Jongens, jongens, wat een nietszeggend commentaar! Gewoon gebrek aan woorden. Als je commetaar nog leuk was, maar je bent een geflopte en geflipte cabaretier!

     1. Zozo

      uiteraard commentaar

 8. NoDoubt

  Bananenrepubliek Rutte die toch zo mooi had geregeld met Turkije dat de grenzen dicht gingen en er honderden miljoenen daarvoor naar Turkije gingen. De oplossing was veel goedkoper geweest als het model Australie was gehanteerd of gewoon de eerste tien boten lek schieten en aangeven dat ze niet binnen mogen komen. Of zoals de afspraak eerst luidde. Het land van binnenkomst is zelf verantwoordelijk. Nu kost het NL nu al 500 miljard en Duitsland 1000 miljard en weet u wie dat betaalt, de spaarzame burger en Rutte dacht ik verhoog gewoon de eerste levensbehoefte met 3 % en de pensioenen gaan met 15% achteruit en worden niet geindexeerd. Daarnaast trek ik gewoon ook geld uit de pensioenpot en zeg dat het wordt terugbetaald. En ondertussen worden we geislamiseerd door de wekelijkse inmenging van Erdogan in de Nederlandse moskeeën want de Islamieten zullen niet integreren want dat heeft Mohammed bevolen en hij heeft ook afgedwongen dat je geen kritiek mag hebben op hem en Allah lang leve de Jihad de fatwah en de takkyya.

 9. Siemien

  ja maar! er komen steeds minder ons land binnen, hè de grenzen zijn dicht

 10. biggeorge

  Dat worden er in 2019 nog veel meer onder dit kabinet . Het eerste kind (familie)pardon is al gegeven dus tel er maar alvast 700 gezinnen bij op. Een gratis leven wordt in Nederland makkelijk weggegeven!

  1. Siemien

   Precies, je slaat de islamitische spijker op z’n kop..

  2. Job Jansen

   Voor zij die het nog steeds niet begrijpen; Nederland is verloren. Misdaad wordt beloont. Jouw buurman die graag een Eritreeer als buurman wilt. Jouw buurvrouw die graag koffie drinkt met de hoofddoekjes. De echte chauvinistische Nederlander is een minderheid. De Nederlanders die dit land hebben gevormd met alle luxe en vrijheden zijn de pijp uit of liggen onder de zoden. Opkomen voor het Nederlandse volk is verleden tijd. De Nederlander bestaat niet meer. Geld gaat boven alles.
   Dus graai wat je graaien kunt, jat wat je jatten kunt. Lekker profiteren en uitzuigen. Heb volledige schijt aan je zogenaamde medemens die dit land in volledige verderf hebben gestort. Heb volledige lak aan de overheid en maak misbruik van de oudjes, zij zijn namelijk verantwoordelijk voor de huidige generatie.
   Haat zij die dit mogelijk hebben gemaakt. Vooral diegene die dit decennia lang hebben toegelaten. Schijt op alles wat moslim is. En zorg goed voor jezelf en gezin. Leve Nederland. Het land der dwazen.

 11. Tante Sidonia

  BREAKING NEWS!!!!!
  Boerka’tje Femke op de linkse zender NPOI

 12. Tante Sidonia

  Enne …
  Juffie Jinek: niet één kritische vraag!
  Femke voelt zich thuis bij de linkse NPO!

  1. Dik

   @Tante: Ben je verbaasd?

 13. Dik

  Dit is inderdaad nog maar het begin. Met het ondertekenen van Marrakesh staan de asielsluizen wagenwijd open.

  Sinds Rutte I zijn er al meer dan 400.000(!) asielzoekers bijgekomen en ook het allerlaatste kinderpardon hield geen stand. FVD wil hier daadwerkelijk iets aan doen!

  #stemzeweg

 14. lIN-T

  Kutland Nederland, woningen zijn onbetaalbaar en huurwoningen zijn er niet en toch worden ze maar toegelaten. Wordt een onleefbaar shithole hier met al die pauper import.

 15. Peter Loosduinen

  Ik wil geen mohammedaanse negers meer !
  Beschaafde katholieke of werklustige protestantse negers zijn welkom als werkgevers hier banen voor hebben.
  Ook hoop ik op spoedige uitzetting van Syriërs.
  De oorlog is voorbij en zij kunnen hun land weer gaan opbouwen.

  1. Tante Sidonia

   Peter Loosduinen

   Gaan niet terug!
   Volgens PVDA, bij monde de kletsmajoor Asscher, allemaal hoog opgeleide!
   Dan mijn vraag: waarom heeft 90% geen werk?

   1. Troelstra

    Waarom denk je dat die parasieten Australië niet binnen komen?

 16. J.Rademaker

  De sociale voorzieningen zijn een magneet en worden uitgekleed, draagkracht zal het draagvlak onder de werkenden ondergraven.
  Dat ga je, met grote vertraging, bij verkiezingen zien.
  8 jaar wachttijd op een sociale huurwoning zou een teken aan de wand kunnen zijn.

  1. Dik

   @J. Rademaker: De sociale voorzieningen zijn inderdaad een magneet. Bovendien worden de nieuwkomers van harte uitgenodigd om de Toorenburg-route te nemen. Sinds Rutte aan het bewind is zijn er meer (!) dan 400.000 asielzoekers bijgekomen en meer dan 90% is in de bijstand beland. Dit kost jaarlijks miljarden euro’s en Den Haag veegt haar reet ermee af.

   Stem daarom FVD en reken af met het zooitje ongeregeld, de beroepspolitici die toch nooit doen wat het volk wil.

  2. Tante Sidonia

   J.Rademaker

   Tsja,….
   zolang alle Ministeries bevolkt worden door klimaat-en Moslimknuffelaars moeten de Nederlanders op plaats twee blijven!

   Dus,…. 20 maart???
   21 maart de vlag uit, of de huidige waanzin door laten gaan?

  3. Troelstra

   En daarom ook: Sociale voorzieningen alleen voor de eigen bevolking.

   1. Niet L niet R

    Correct die heb vaak hun hele leven hier hard voor gewerkt, en worden nu door dit kabinet en hun voorgangers afgestraft, haal maar nog meer gelukzoekers binnen!

 17. Piet Klein

  Het grote dilemma is dat kennelijk dogmatisch migratie vanuit Afrika moslim landen gezien wordt als de oplossing voor problemen en dat tegelijkertijd het afwijzen van grote immigratiestroom naar Nederland wordt gezien als onbarmhartigheid. Beiden zijn niet waar. Nederland heeft problemen met huisvesting, met files met luchtkwaliteit, heeft onvoldoende werk voor de migranten waarvan velen weinig kans hebben op een passende baan en een leven lang of op een marginale plek moeten zien rond te komen of als illegaal en tweede rangs burger van de kruimels van onze maatschappij mogen leven. Wij hebben moeite om de concurrentie aan te gaan en al helemaal met het type banen en de daarvoor geldende lonen in Nederland/Europa met Azië. Het is niet barmhartig om mensen hier in aan de rand van de maatschappij een plek aan te bieden het zou veel beter zijn om steun te bieden in de landen van herkomst. En dan hebben we het nog niet gehad over de soms cultureel matige passende immigranten die een moslim conservatisme binnen brengen wat we niet willen. We willen respect voor homo’s respect voor anders denkenden waaronder joden, gelijke positie voor man en vrouw. Het huidig beleid is verre van barmhartig. Het beste wat bereikt wordt is het strelen van de eigen ziel. Het beperken van immigratie is een standpunt dat meer respect toont voor anderen waaronder moslims dan het stimuleren van immigratie.

  Het FvD maakt mogelijk een foute keuze in het klimaat debat. Terecht kwalificeert het FvD de plannen van de coalitie als grote onzin. Maar het ontkennen van de klimaatproblematiek is een fout standpunt. Natuurlijk niet voor iedereen maar dat gaat toch stemmen kosten simpelweg omdat velen het wel als een probleem zien tenminste omdat een foute inschatting niet omkeerbaar is. Velen kunnen zich mogelijk vinden in de realistischere benadering van het FvD op veel onderwerpen maar maken zich tegelijkertijd serieus zorgen over het klimaat en vinden dan in het FvD niet de juiste partij. Het FvD kan echter zonder gezichtsverlies een standpunt innemen en dat is kiezen voor kernenergie. Er zijn twee belangrijke redenen omdat te doen de eerste reden is dat Nederland veel minder afhankelijk wordt van invoer van energie en dat is een legitieme reden en tegelijkertijd komt het FvD daarmee met een oplossing voor het klimaat. Het FvD kan in de positie innemen dat er afspraken zijn te maken waarbij tegemoet gekomen wordt aan de zorgen over het klimaat. De bereidheid om tegemoet te komen aan de zorgen over het klimaat om tegelijkertijd de afhankelijkheid van Nederland van import op energie te verlagen is een standpunt dat de breed draagvlak kan vinden in onder de kiezers en verdient daarom aanbeveling.

  1. Dik

   Hé Piet, moet je eens lezen:

   Afrika: 1,2 miljard inwoners, 714 x groter dan Nederland
   Rusland: 144,5 miljoen inwoners, 402 x groter dan Nederland
   Amerika: 325,7 miljoen inwoners, 231 x groter dan Nederland
   China: 1,3 miljard inwoners, 225 x groter dan Nederland
   India: 1,3 miljard inwoners, 77 x groter dan Nederland
   Iran: 82 miljoen inwoners, 38 x groter dan Nederland
   Colombia: 47 miljoen inwoners, 26 x groter dan Nederland
   Turkije: 80 miljoen inwoners, 18 x groter dan Nederland
   Irak: 39 miljoen inwoners = 10 x groter dan Nederland

  2. PMG

   @Piet Klein – Wat weet jij van klimaat af?

 18. Eric 1

  Ik zeg DOEN

 19. Troelstra

  Met het Australisch immigrstiemodel en de terecht strenge eisen welke aan nieuwkomers worden gesteld heeft al die shit hole waarmee Europa thans binnengevallen wordt geen enkele schijn van kans geschikt voor verblijf te worden bevonden. En dat heeft als groot voordeel dat deze parasieten het land dus ook niet binnen komen.

 20. Jetske

  82 reacties.
  Kennen al deze mensen de standpunten van de partijen wel? Niet dus!
  Dit standpunt komt regelrecht bij de PVV vandaan, ze werden er om verketterd.
  Een snuifje lavendel van onze clown en dan is het opeens geweldig en moet daar op gestemd worden. Iemand die continu bij het kopierappaat staat om standpunten over te nemen van de PVV. Weet je wat er niet klopt, tijdens een debat door de PVV aangevraagd, stemde Peppie en Kokkie tegen.
  Stem fijn FvD, jullie krijgen de VVD en het CDA erbij cadeau, kopiëer deze reactie maar even. Fijne dag nog!

 21. Niet L niet R

  Helaas bepaalde partijen zijn roepende in woestijn!
  Rutte en zijn aanhang vernachelen de Nederlandse bevolking, hoop dat bij de komende verkiezingen men dat eens duidelijk afstraft !

 22. Piet51

  Ik heb er een gewoonte van gemaakt om alle z.g. feiten, die DDS presenteert, eerst zelf te controleren alvorens te reageren. Deze keer heb ik dat om de één of andere reden nagelaten en zojuist pas gedaan. En wat blijkt? Het aantal asielzoekers is inderdaad met ongeveer een kwart toegenomen en het aantal nareizigers is afgenomen. Maar wat de schrijver niet vermeldt is, dat het totaal aantal asielzoekers plus nareizigers is afgenomen. En waar gaat het de tegenstanders om? Inderdaad, het totaal aantal vluchtelingen/asielzoekers. In welke hoedanigheid ze Nederland binnenkomen is niet zo relevant. Waarom noemt de schrijver dit niet??? Het komt hem waarschijnlijk niet uit. Voortaan alles dus weer eerst controleren, jammer.

  1. Meriadoc Brandebok

   Verhelderende factcheck.

   Het FvD-twitteraccount wordt dus bemant door een stel jokkebrokken.

   1. Piet51

    Ik kom hier nog niet zo lang. Maar het is nu al verhelderend om te zien met welke simpele nepfeiten hier vaak een discussie wordt geïnitieerd. Gebaseerd op niets dus, maar met tientallen deelnemers en waarschijnlijk een veelvoud aan lezers. Dat zijn dezelfde afkeurenswaardige praktijken als bij Facebook door de Russen, alleen DDS heeft geen enkele invloed, Facebook des te meer.

    1. Rien Noppen

     De berichten van DDS betreffen vaak nepnieuws of zijn een ultrarechtse interpretatie van het nieuws. DDS is gewoon een uiterst rechts opinieblog.

    2. Meriadoc Brandebok

     Daarom is tegengas ook zo hard nodig.

     1. fockingworst

      @meriadocbrandewijntrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt je huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

    3. fockingworst

     @piet51 het klopt dat de schrijvers hier wel eens foutjes maken net als op de telegraaf en het nos en de Volkskrant etc.
     Maar dit zijn geen bewuste nepfeiten zoals u hier dat presenteert
     @piet51 hoe denkt u te kunnen weten dat dds geen invloed heeft op de reaguurders er is hier een huistrol die al minstens 100x eraf is gedonder en toch weer iedere keer terug is met een nieuw setje nicks.

 23. Bes Tolen

  Naar mijn idee is het asielzoekerswezen volledig doorgestoken kaart waarbij de bevolking soepeltjes wordt bedrogen. Ga het bed brood weet ik veel regeling maar na. En de uitspraak kort geleden van de staatssecretaris dat er dan bijvoorbeeld weer eens een paar honderd asielzoekers, die uitgezet moeten worden, verdwijnen maar dan wel in Nederland blijven. We worden al sinds jaar en dag bedrogen. Er is in Nederland niets achtenswaardigs meer aan de politiek. Helemaal niets. Als een staatssecretaris stelt niet te weten waar die uitgewezen asielzoekers blijven, dan is dat vreemd want, ik noem dat als voorbeeld, op gegeven ogenblik blijken er dan weer eens honderden in kerken te verblijven als er één of ander actie op poten is gezet om de wetten van het land verder te ondermijnen. Om dus maar iets te noemen. Zo gaat het al jaar na jaar. Dit is geen land waar je op pollitici aan kunt maar wel waar de christelijke maffia regeert. Al tientallen jaren ondertussen doet dat soort wat zij van elke regering en volksvertegenwoordiging blijkbaar ten onrechte straffeloos mag. Wat is het toch een maffioos zootje.

 24. Dik

  Geleend van Saskia Belleman (14-2-2019)

  “Beseffen we in Nederland voldoende dat hulp aan mensen die zijn gevlucht voor oorlogsgeweld niet ophoudt bij het verstrekken van een verblijfstitel en toewijzen van een huis? Ruim 40 procent van de Syrische statushouders in ons land kampt met psychische problemen, concludeerde het Sociaal Cultureel Planbureau in juni 2018. Onder de algemene bevolking in Nederland is dat percentage 13 procent.”

  1. Dik

   “’Vinden ze dan de hulp die ze nodig hebben?’, vroeg ik me tijdens de rechtszaken af. Nee dus. Nederlandse patiënten lopen al tegen wachtlijsten aan. Hulpverleners die deze specifieke groep mensen kunnen helpen én hun taal spreken, moet je helemaal met een lampje zoeken.”

   Ondertussen worden er wel mensen afgeslacht… Denk daar maar eens over na!

   #stemzeweg

 25. Dik

  Vandaag (15-2-2019) in de Telegraaf:

  “De hele bestuurlijke gereedschapskist is inmiddels uitgeprobeerd in de strijd tegen de overlast van een kleine groep criminele asielzoekers uit veilige landen, die asielzoekerscentra terroriseren en diefstallen plegen. Maar steeds blijken maatregelen niet te werken, of worden ze illegaal verklaard.

  Stuulen: „In Ter Apel worden nog steeds elke dag winkeldieven betrapt. Wij zeggen: sluit deze groep op tot ze worden uitgezet, maar ja, dat mag niet van Europa.”

  Daarom: #stemzeweg

  1. Dik

   “Justitie laat het in de ogen van bestolen winkeliers en bestuurders vaker afweten in de vervolging van criminele asielzoekers uit veilige landen. Zo vervolgde het Openbaar Ministerie Noord-Nederland (dat de provincies Groningen, Friesland en Drenthe beslaat) in 2018 in totaal 221 winkeldiefstallen door asielzoekers uit veilige landen. Dat zijn er minder dan alleen al in Ter Apel zijn betrapt. Dat waren er volgens Harry Stuulen van de lokale ondernemersvereniging 282. „Vrijwel uitsluitend ’veiligelanders’.”

   1. Dik

    Voor nu lijkt de enige oplossing: het verblijf zo onaangenaam mogelijk maken voor notoire aso-asielzoekers. Brutale burgemeesters pleiten hier al langer voor, maar nu valt het geluid ook rond de top van het COA te horen. Zou ook de politiek zich rond dit onderwerp kunnen verenigen?

    Stem dus PVV of FvD

 26. C.A.Barstow

  Alles wat uit de koker van dit kabinet komt kunnen wij bestempelen als misleiding, leugens en bedrog, en wat nu zo jammer en heel slecht voor ons land is, een groot deel van het volk geloofd het allemaal! hoe doof, stom en blind kun je zijn.

  Stem tegen de islamisering van ons land, stem tegen misleiding, leugens en bedrog, stem voor je land en cultuur, stem tegen de EU, dus

  STEM FVD!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.