Hahaha! Sigrid Kaag (D66) met 100 miljoen euro naar Afrika: 'Ik word weleens de minister van Hoop genoemd.'

Geen categoriefeb 17 2019, 15:00
Vanmiddag zat minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag, bij Buitenhof. Daar vertelde ze over hoe ze met 100 miljoen euro de migratie tegen wil gaan, door armoede te bestrijden. Gewoon afkopen dus!
Afgelopen week was zij in het Afrikaanse Niger te vinden. De reden voor haar bezoek was dat er vanuit dat land behoorlijk wat migranten onze kant uit komen. In plaats van de overheid daar aan te sporen om de eigen bevolking eens binnen te houden of een plan bedenken hoe de Europese buitengrenzen beter kunnen worden bewaakt, moet het weer met een hopeloos idealistische D66-oplossing: armoedebestrijding.
'Ja maar Wout, die migranten die de oversteek maken moeten toch juist heel veel geld betalen aan smokkelaars?' Ja, beste lezer, inderdaad. Dus wat denk je dat er gebeurt als Kaag daar de armoede gaat bestrijden en die onderklasse ineens geld weet te sparen? Die kiezen inderdaad eieren voor hun geld en gaan óók die oversteek proberen te maken!
Het is een ronduit debiel idee dat de armste van de armsten deze kant uitkomen, laat staan dat als men maar geld pompt in dergelijke landen, de migratiestroom dan minder zou worden! Lees je vervolgens ook nog deze tweet:
[embed]https://twitter.com/D66/status/1097098532723527680[/embed]
dan zakt de moed je helemaal in de schoenen. Want in Nederland wordt onderwijs aan alle kanten al decennialang structureel uitgekleed. Zit D66, de 'onderwijspartij' bij uitstek, een keer in de regering, kiezen ze voor onderwijs in Afrika! Je verbaast je haast over hoe zij überhaupt nog zetels weten te behouden in de peilingen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten